en ond punkt

hejJ min lille blogge.
jag har inte skrivit på TVÅ DAGAR. skandalism. hannibal. han e fin.
just nu känner jag mig lite trötgröt. känner för å gå å pysa. men måste skriva en "SUMMARY RESPONS"!
hepppepp! jag skrev nyss en finurligtklurig gåta på min facebook status. en såndär som man skulle kunna säga "DEN HARU 'Nte HÖRT FÖRR VAAAAA?". och grejen (ÄR DEN) att det har man förmodligen inte. faktiskt. den e bra iallafall. you should check it out.
förresten tycker jag GLORIA är finast i mässan. pianodrilllllet e liksom hysteriskt. bra.
hejjihejji. idag hängde jag lite med min svimmpolare anna.!!.!..!.!.!....!. fint.
nästa fredag har jag samhällsprov. OCHILL. hheheh. men faktiskt. mycket. imorn däremot, har jag kör. med ALLA ETTOOOROOR. körettor alltså. S1a, N1b (skriver dom först för jag gillar dom mer än a:arna, troligtvis för att jag aldrig träffar dom andra nästan) oCH N1a! MYICKE BRAE.
tänk om man va dansk. bara rakt av sådär. låter rätt najs. danska är brutalt fult språk egentligen. fast ändå lite gulligt liksom.
jag har en mindre, MEN värkande värk på en liten punkt på ryggen min. ack å ve.
nemen nu tänkte jag allt gå ner i köket och ta mig en läxstund! (alltså äta flingor med choklad i - JA den sötaste sorten av Kellogs (parantes två - ALLT E MAMMAS FEL, red berries va slut (parantes 3 - HAHAH JAG RÅKA SKRIVA "red berries va sjuk" först, HAHA) så hon fick köpa den me choklad i också!))

hare så kult på resturangen, kompis.
fett Oanvänd line?

mayaaaaaan


okej. det är så joppe.
det är joppe. dels för att det bara är det. och sen gillar väl du magnum mayan mystica?


florence valentin, så jävla vääääärt, hahahah fjorreuttryck, mer elr mindre

hejjjjjji.
åååh jag längtar efter sommarn. hahah
fast vinter e också lite narre. o höst. som det förövrigt ÄR. IDAG liksom, värrrrrrrrrsta kallt. och blåsigt. och lövigt.
åhhhh jag vill gå på konsert. NU. blöasdäaödl..
gooos. okej. pc.
nu har jag fem alternativ att sysselsätta mig med till Lite sällskap börjar:
- äta min chokladboll och känna mig tjockis, gott!
- vara FETT duktig, och göra nån läxa som jag inte kommer hinna göra på onsdag. eller torsdag. typppp tyska? samhälle?
- öva piaaaano till nästa vecka? fett?
- typ städa mitt rum lite? hehhe
- lyssna på florence och nörda fb?

WhAT TO DO´?
älskar ni inte när man råkar trycka på ´´´´´´´´´´.
´mums.

förresten kanske det är dags för lite ny "design" hehehhha?

heheh

JEGGAN VAFAN MENAR DU MED "hahahha" ÄR DU MYSTERIET?


flera sidor av samma man

tjena. hheh.
sitter och lyssnar på peter jöback. för att: man blir glad av honom. han e gulli. när jag hör "stockholm inatt" tänker jag på froste (och 9m, den känns väldigt 9m:ig). när jag hör du har förlorat mer än jag tänker jag på intagningsprov och när vi sjöng för varandra i lilla aulan OCH hemma hos jopsi. när jag verkligen älskade hans musik-eller asså inte SÅÅÅ mycket men lite när jag va liten. att jag å mina syskon tyckte han va gullig när vi var små - jag sa alltid att jag var hans lillebror (låter förmodligen fetma tråkigt och fucked up, men ah, då fattar ni bara inte..). tänker på my också, kommer ihåg att hon tycker om honom, på ett gosigt sätt liksom. "she" påminner mig om någon typ vårkonsert? i åttan när en nia sjöng den. av någon konstig anledning tänker jag på berwaldhallen när jag hör "guldet blev till sand", har ingen aning varför.. tycker "är dethär platsen", "jag blundar i solens sken", "gör det nu" är fina. "sommarens sista sång" påminner väldigtttt mycke om sommarn. "higher" får mig att skratta, hahaha, min syrra tyckte den låten va fett cool när hon va liten.
(:

idag har jag geografiprov, det gick typ bra. fast jag kom på efteråt att jag lyckades glömma fylla i svar på en fråga. och så skrev jag lite fel här å där förmodligen. ett som jag vet om iallafall. ajaaaaaa, palla va sur. (som jag va lite tidigare idag) jag hade engelskaförhör, gick bra, hahahah - "en litenliten lapp" kul.
tyskan va chiiilllli. typ. fast jag sög på verb, för jag hade inte gjort läxan.
men NU ska jag äta.
purrE

hehehhihihi

MYSTERIUM

okej. nej. jag är inte tillräckligt snabbtänkt för å förstå vem detta är.
mina två gissningar är:
1. joppe. för att: hon/vi brukar köra med det där stava som en 7åring. och göra fula grejer som "!!!!!!!!!! :p" och rubriken på inlägget är "joppe, du kan va störd" varför det kanske inte är hon: fattar inte barnvaktgrejen.  

2. ståhle. för att: vi har tjafsat lite om att hon sitter barnvakt 24/7, hahaha. varför det kanske inte är hon: känns inte som en emma kommentar, hon skulle inte skriva på det sättet.. hahahahh.

ah. f12 fattar jag inte heller riktigt. tänkte att det blev f1=fett+2= fett-two=fetto.
hjälp.


en söndag

hej.
idag gick jag upp halv nio, för att åka till kyrkan en timme senare. kören skulle vara med på högmässan. eller rättare sagt, en tredjedel av kören. nä okej, nästan halva. typ. det va chill, lite mysigt typ.
efter det pallrade jag mig hem. åt en nyttig, fullkornsavokado macka. god var den också. och lite sånt. började mycket duktigt plugga. och det har jag gjort ända sen jag kom hem. förutom ett litet middagsavbrott.
ska fortsätta plugga nu. för ååh, det är så himla svårt att veta skillnaden på när man VET saker och när man FATTAR saker. så blä. jag gjorde lite frågor till mig själv förut, som ska jag plugga innnnn!
imorn ere skolfoto, geografiprov, tyskaverbförhör (som jag inte pluggat på) och engelskaglostest (som jag inte pluggat på). men det löser sig!
purr
(förresten tänkte jag först lägga ut tre andra extremt fula bilder, på ett äpple, mitt plugg och en tekopp, fotade med min mobilkamera förstås och fixad med min mobilkameras c00la effekter. men sen ändrade jag mig, det var så fruktaNsvärt fult.)

ett cp.

helt ok kille


dom e bra

såhär såg ejeby och löfet ut när vi åt macka och bluppar till lunch en solig fredag.

 

SJUKT ONAJS

asså blääääääää.
jag började "plugga" vid fyra. då satt jag lite halvslött och läste i min geografibok. när klockan var fem tänkte jag ta en liten powernap för jag va trötttter. och vi skulle tydligen äta helt plötsligt fett tidigt, typ halv sex. så jag bad min fader eller mor att väcka mig en halvtimme senare. med en fin tanke om att "plugga efter maten" la ja mig nöjt i sängen satte på music och somnade sött. drömde sjukt mycket konstiga drömmar - feberdrömmar, halvvaknade ibland och såg framför mig att jag flyttade mina armar men insåg senare att dom legat helt blixtstilla hela tiden. ibland typ "växtvärkte" det i mina tänder på ett sjukt konstigt sätt. jag verkligen feberdrömde, var heelt borta. vaknade halv åtta. blev galen. och lite småsur på mina päron som tydligen hade försökte väcka mig men inte fått nåt resultat. surt satte jag mig själv och åt halvkall middag och kände värsta ilskan koka inombords. insåg någon kvart senare att det va mitt fel inte deras att jag inte vaknade..
så ah, nu sittter jag här. pluggar inte. fattar inte varför. känner mig cpstressad men låtsas inte om det. kom även på att jag ska va med på högmässan imorn med kören, och att jag har tyskaverb till måndag OCH engelskaglosor. mmmums jag älskar.
hihii!


get to the sea

hejjiiii1
hmm. wikiwaka. oo tjotjom, tjotjombaela, ewanjeli! cp låt vi sjöng första dagarna på kungsi, vill sjunga igeennn. mysig. dock vet jag inte alls texten riktigt, (som inte är en text, bara lite cp) så förmodligen skrev jag fel ovanför. ahrå.
igår var jag på "reunion" med 9M. fast alla va inte där, as usual. meeeeen det va najs ändå. heelt cp som vanligt även här ja. asså hahah. jag orkar inte berättaaaa. men bäst var väl dom lite mystiska upptågen. när vi letade efter vissa mänskorrrr. haha. bilderna nedan är baxade från joppe. fast det var fördetmesta jag som tog dom endå, hah.
efter sov jag hos ejeby. med claris och paulie som hänkade på bussen.
gos. nu e jag här. zu hause. ska typpppppp börja plugga, geografi. prov på måndag. notera börja. sablans.
'hipplohapplo. och så hittade jag liksom inte kenny begins på mediamark - söG.
aja. pussi

(alla bilder blir lite halva..)

        

12 år.

jag får typ panik när jag ser denhär.
hittade denna barnvaktslapp på ica vid busshållplatsen utanför min skola.
det syns inte så bra vad det står, men det viktiga IRRITERANDE som står är typ:
blablabla, vi är två tjejer i 12års åldern som älskar barn, blablabla, vi kan vakta barn från 3-7 år, blablabla, vi tar 100 kronor i timmen och 150 kronor i timmen efter 20.00.
okej.
1. DOM ÄR 12 JÄVLA ÅR! HERREgud? FÅR man ens vakta barn när man är tolv? asså småsyskon funkar ju, mEN ANDRAS? jag skulle inte lita på en 12 åring. särskilt inte två.
2. såklart dom bara kan vakta barn 3-7, 8åringar är ju lika ansvarsfulla som 12åringar så det är ingen poäng med å vakta dom om man själv befinner sig vid tolvsnåret.
3. 100 RIKSDALER I TIMMEN? är inte det sjukt mycket? dom jag känner som barnvaktar tar 70-80 och dom är typ 15/16 år.HALÅ?
4. 150 SPÄNN efter ÅTTA?? vad hände där liksom? JO SÅKLART DOM GÅR VÄL OCH LÄGGER SIG NIO, SÅ ÖVER ÅTTA ÄR EN FAAARLIG TID. DÅ BLIRE DYRT!
och dET ALLRA VÄRSTA:
5. 2 av 5 lappar är TAGNA? VA liksom?

jag får lite damp. som ni ser.


TITTUT


jag är verkligen rädd för denhär tjejen. sjukt läskigt när hon bara dyker upp. gah.

she's got you high

halå!
hejhej.
vart lite deppig när jag insåg alla läxor jag behövde göra. eller deppig och deppig, men ni fattar. seg liksom.
men sen öva piano, och lärde mig nästan tyskaglosorna. så nu känns allt betydligt bättre! även fast jag har det värsta kvar, och klockan snart är halv nio, haahha.
ååååååh. jag längtar till fredag - "återträff" me 9M. mmmmmmmmmmm.
och så längtar jag tills geografiprovet är över. inte förens efter måndag nästa vecka alltså.. segt.
jag vill köpa en höstjacka. och skor. mina sommarskor svämmas över av höstregnet.
blött blire.
heji.

jag e döden - hej på er


vi som älskar hästar sitter längst bak i bussen

IDAG. har jag varit på gamla fina ekis. tillsammans med anna&anna. det va fint.
fast ekis är typ halvdött utan oss. 9m. det är helt sjukt. alla verkar mer eller mindre döda eller deprimerade.. CP. stackars dom. jag blev lite ledsen. vi sprang iallafall runt efter daniel hela tiden typ, som förövrigt tyckte det va kul :D och så åt vi macka och smakis i kiosken, gick till m-laget, hälsa på rektorn, biträdande rektorn och dick (eller jeggan gjorde detta, dick hoppade hon upp i famnen på också..) och sist men inte minst var vi på "9m's" (OMG, åttorna alltså, fast nior nu..) kör lektion. me johan och daniel. det va narrrr.
efter detta begav vi oss in till staden. jag skulle fika med min klass på 60 men det blev heeeelt cp. slutade med att jag, bea, moa, madde och emma satt där iallafall, haha.
sen åkte jag å emma hemmmm efter lite cp, åkte fel med tunnelbanan och hahah.
idag har jag gjort ytterst lite matte, ungefär som igår. herregud. jag måste verkligen plugga.
men nu ska jag läsa lite geografi och sen kolla på "Lite sällskap", mitt nya favoritprogram! och äta upp sista äppelkakebiten också ja.
PUSSSSS


jag hittade en fin skylt åt jeggi på bussen. den kidnappades. och sitter nog vid dethär laget på hennes vägg hemma!

joppe, du kan va störd.

jag orkar inte alla debatter på fb-statusar. och jag orkar VERKLIGEN inte alla hata röd-grönt grupper, eller "Om Mona Sahlin blir statsminister går vi inte till skolan på måndag" och blablabla. och vad jag hatar allra mest är det eviga hatet mot de rödgröna och jublandet och skrytet om att vara moderat, eller blå. visst, att diskutera mot varandra går bra, men att "hata" någon för det parti man röstar på är väl lite extremt?

ajaaaaaa. idag har jag iallafall inte pluggat alls. bara pratat i telefon och gjort lite matte. och ätit familjemiddag med nästan hela familyn. och sen bakade mami en äppelkaka som va FETT god.
nu ska jag plugga lite till. pussy


as I went down in the river to pray

nu går min familj och röstar. jag orkar inte följa med. ser lite lagom vacker ut idag.
igår såg jag Inception med emma, hedda och offan. den var fett bra.
på tåget hem höll jag på att åka förbi min station. somna.
idaaaag. har jag hittills inte gjort något vettigt alls. kollat på fb bilder från löparö och gotland. åh vad jag saknar.
det är fett fint väder ute. jag blir lite ledsen för att jag slösat bort dagen typ.
men nä! nu ska jag plugga fan, och skriva i min almenacka! :)))))
imorn ska jag hälsa på i gamla ekis me jegg o ejeby. och sen fika me klassen.
OCH IDAG ÄRE VAL. omg. fett fin dag o ha val på iallafall.
jag längtar verkligen till vintern typ? helt cp. men jag gör det. och så längtar jag till mer "djupare" höst liksom. om ni fattar. åh. mys.
förresten läste jag ut HERAKLES för några dagar sen, svenska boken. den va faktiskt typ rätt bra. hah.
mmm men mumma. nu, plugg.

regn

jävlar.
nu regnar det läskigt mycket.

stay there

kul statistik idag. ni vill inte veta, heh.
det ba öser ner utanför. jag vill verkligen gå ut och bara dö. och med det menar jag springa runt med någon alternativt hela typ 9m. och bli pissblöt och sen dö i en hög, frysa tills jag dör igen. och sen typ dricka te.
åh.
men istället ligger jag i någonslags koma i min säng, med datorns obehagliga ljus stirrandes i ögonen och lyssnar på klassisk musik. eller egentligen bara en låt, eller ah, ett "stycke" som är typ hundra år långt. men det passar bra när man ligger i koma. är cp trött, efter totalt cirkus 3 timmar sömn inatt. befann mig igårkväll hos helle m. clara, simon, joar, emma och sen även camilla. narrrrr. vare. idag ska jag somsagt dö. på ett eller annat sätt. kanske plugga nåt? och sen kanske träffa emma ikvälll.

förresten bakade jag i onsdags muffins till hela 9m, till kören alltså. f1 snel. och ah ne.
hejj

riktigt jävla bajs

åååååååååååååh. jag orkar inte med mig själv.
nu lyckades jag MISSA pianot. jag trodde jag skulle ha på nacka energi för min pianolärare hade mumlat nåt om det, men NEJNEJ. först kommer jag dit mycket duktigt 10 minuter innan jag börjar. dörren står öppen och jag hör pianospel så jag tänker att jahaja, det är säkert johan (min pianolärare), men innan jag hinner ta ett stort kliv in i rummet och ladda med ett andetag för att säga heeej, och babbla på som vanligt, så ser jag att det är en pojke som sitter vid flygeln. jaha, tänker jag och sätter mig i soffan utanför. jag anar inget än. dock finner jag det lite mystiskt att en tjej sitter vid bordet mittemot mig och verkar vänta på något, kanske sin lektion? jag börjar fundera på varför det bara sitter en random kille och spelar inne i rummet jag vilken minut som helst ska ha lektion i, och ingen lärare. denna tanke hinner jag inte tänka länge, för hipp som happ flyger en manlig pianolärare fram från korridoren, han flänger med massa notblad och ursäktar sig för tjejen utanför rummet att lektionen är lite försenad. hon mumlar "det gör inget" och lägger till ett litet nervöst skratt på slutet. som ett litet bi följer hon efter läraren in i rummet där i sin tur den andra killen tar emot sina nykopierade noter och får några instruktioner från läraren och lämnar sedan rummet. sedan stängs dörren och jag hör hur nästa lektion med den nervösa tjejen börjar. klockan är nu 18.59 och jag början 19.00. jag har fortfarande inte insett mitt misstag. istället skickar jag iväg ett sms till johan. "Har inte jag piano idag i nacka energi? :)"
efter någon minut svarar han "A! Nej nej. Igelboda? Har du glömt?" DÅ föll poletten ner. jag var på fel ställe.
hoooooooooooooooooppplöst. ah och efter det hann jag inte till min lektion. och jag får nu ta flytta fram terminens första lektion ÄNNU en vecka. good work annnnnnnnnnnnnnnnnna!
hehhehe. asså jag hatar mig själv lite just nu. jag måste verkligen vara en jobbig elev.

hej hopp

BLÄÄÄÄÄÄÄ. jag hade skrivit ett helt inlägg sen råkade jag helt magiskt råka trycka bort det på nå vis.
så nu blir mitt superglada inlägg inte lika glatt.
bra dag iallafall, idag alltså. kör va mums. och det SUPERFINA höstvädret gillade jag. först massa regn, bara regn. sen himlllllla fint solsken. som fortfarande skiner. åh. fint.
egentligen borde jag va halvhysterisk för mitt piano börjar om nästan mindre än en timme och jag har inte övat BLABLABLABLABLA. ni vet hela bajset, som vanligt. MEN jag ska försöka att inte ha såndär pianohysteri denhär terminen. det får bli lite som det blir bara. WIEEE. fast så kommere inte bli. JOOOORå. nej.
aja jaja.
imorn ere iallafall kör, ÅÅH JAG E TAGG. och innan det ska jag träffa min finafina vän notinvillage. iiihii
och innan DET ska jag ha idrott, konditionsträning. MYYSEE, BÄÄSTT <3<3<3<3<33333333333<3<3 datorhjärtan e dom finaste.
ojjjjj jag borde äta. hoppli.

zebra

just nu saknar jag julita, götet och dalarna sjukt mycket.
blä. vilket får mig att tänka på andra saker jag saknar också förstås.

annars har jag gjort tyskan tills imorn och teoriläxan. enda som återstår just nu är väl att öva piano, har terminens första lektion imorn. hejja. hösten är fin. men jag vill skaffa nya, riktiga höstkläder. just nu använder jag liksom lite gamla halvsommarkläder. och känner mig lite halvsjaskig. förresten går mina jeans sönder överallt. ja. mina. jeans. jag har ett par. hahahaha. jag vet är jag ett cp på riktigt. men PÅ RIKTIGT så hinner jag aldrig köpa just jeans, eller jo egentligen skulle jag väl kunna hinna. men jag tycker det är så FRUKTANSVÄRT jobbigt att hitta ett par. eller mest att pröva jeans och byxor överhuvudtaget. fett jobbigt liksom.
bl'äascmaoj.
jajaj. har inge vettttttt å säga. igt. alltså.
heppi


stretch out

idag gjorde jag musikteori igennn.
såhär kunde det se ut.

blev förvirrad när jag fick detta som uppgift:

för vad skulle jag skriva på denhär "noten" liksom?

cp. pc.

lite sällskap

okej... "Lite sällskap" på femman med filip&fredrik är HEEELT UNDERBART. JAG BLIR GALEN. JAG ÄR HELT KÄR, BÄSTA PROGRAMMET! jag missade första avsnittet, men såg iallafall andra nu. så jävla bra. jag grät tillomed lyckotårar i en del av programmet. galet. så himla bra. ny favorit. jag längtar till alla avsnitt. mmmm. mums.
annars är min näsa väldigt täppt, förmodligen har min kära men också väldigt förkylda/sjuka klass smittat mig. och jag som varit frisk så länge nuuuuuuuuuuu! :( aja. kul så länge det vararrrrrrrr :D hihi
jag vet inte.
purrrr


mitt huvud går aaaah

halllllå.
har ni tänkt på hur svårt det är att skriva nånting om man lyssnar på en svensk låt och sjunger med, eller en engelsk för den delen.
idag fick jag reda på en trist nyhet. från och med nu ska jag ha tyska 8.20 på måndagmornar istället för 14.50 som jag har haft hittills. SÄMST tycker jag. blää. annars har dagen rullat på. diagnos på svenskan, lite trök på engelskan. "lunchat" (hahahha) med anna, erik o emma. lunchdejt liksom. sen geografi som jag börjar GILLA faktiskt. och sen tyska rå. efter det fikade jag med offan och sen joinade anna o julia av en slump. trevligt var deeeet, iallafall.
nu har jag ätit middag i min ensamhet. pappa e på föräldramöte, mamma påväg hem från gbg. (SOM JAG FÖRÖVRIGT SAKNAR GALET) jossan på typ kör(?) och resterande syskon bor ju inte hemma vettja.
men nu ska jag faktiskt plugga matte. hade jag tänkt iallafall. awiiiiie.
purrr

efter regn kommer solsken.

rishög

annars har jag idag funderat på varför man säger "du ser ju riktigt risig ut" och "han ser ut som en riktig rishög"..
detta tyckte jag lät mycket dumt, för jag menar hur ser man ut som en rishög liksom?


mycket självsäkert frågade jag pappa denna listiga fråga. han skrattade, och jag skrattade nöjt med. tills han kom med svaret att det är ju inte ris som man ÄTER som man syftar på i ordet rishög. utan rishög, sånt som man eldar med typ, en hög med kvistar och skit. MEN JAG TYCKER FORTFARANDE DET ÄR DUMT.
dethär känns inte bättre liksom:

bagera

äsch, nu har jag iallafall gjort tyskaglosorna, engelskaglosorna och skrivit klart svenskanovellennn!
resterande läxor sparar jag, fint å ha.

lite bilder har jag. som jag ännu inte visat.
nu blire bild. er.

en dag vare dimma.

en morgon såg jag en sten påväg till tåget. fast det visade sig vara en katt. hoppla.

i torsdagsmorse hade vi någon slags orientering, gående, med tipspromenadfrågor. vädret var fint och det var även sthlm.

alba var hurtig.

moa och jorun va meee!

isa o jessica me.

VAAAAAARMT vare. lite iallafall.

på eftermiddagen fikade jag med fina elsa från gamla konfannnnnn.

sen träffade jag offan. hon va galen.

påväg till kören lyste sthlm återigen med sin glans.

väl på kören blev det snart paus och då passade alex och adam på att sno mat från kyrkan!

heiiiiiiiiiiiii.

ellinor och clara. som höll för näsan för hon smed planer om att dyka ner i handfatet till vänster. som inte syns.

finn en ofelia!

i fredags när jag var påväg in till grönan satt jag på tåget och helt plötsligt la jag märke till den FANTASTISKA helgröna mannen framför mig. åh. jag blev lite kär. han va liksom grön från topp till tå nästan. dessutom stog det "green bag" på hans gröna kasse. jag var helt enkelt tvungen att ta en smygbild på denna gröna man.

emma posade som aldrig förr i kön till djurgårdsfärjan. som förövrigt va OTROLIGT lång.

sthlm senare den kvällen.

en fin bild på anna från nollningen. som jag "glömde" lägga upp. glömde - alltså tyckte den va för FUL. hahahha. nej ANNNNNNNAA. du är så ful hjärtat! men DET VET DU JU REDAN. hehehhehe. hursomhelst ville denna filur också ha en bild på sig själv på min kända blogg. HÄR FÅR DU BABY! :DDDDD


bartok, han e makalös, helt otroligt, hjältemodigt maaaaaakalös

bagaaaaaaaaaaaaaaaah. ni vet sådär som tuppar låter. så känner jag lite. jag har massa läxor, men ingen är särskilt jobbig eller svår, måste bara göras. varför måste jag envisas med att kolla på IDOLAUDITIONS på tv4play, sega segway på fb och läsa bloggar iställllllet för å pluggaaaaaaaaa.
åhhhhhhh.
fett jobb ig t.

you're a lovekiller

rubriken är en darin låt, ni hittar den här.
jag skäms över att jag brukar sjunga på den. men jag hörde den nån gång, helt random. på typ tv eller vare va. och den går bara inte att få ut ur huvet. det e så fruktansvärt klatschig, den e inte bra eller najs eller nåt sånt. den bara är väldigt lätt att få på huvet, och ah. nä c.p.
idag hade jag iallafall "nollning" fast det va mer typ någon slags klasskamp mellan de tre körettorna, S1a, N1a och N1b. det va typ bara halva min klass där, DOM SOM INTE VA DÄR ÄR FÖRRÄDARE, DOM SKA FÅ STRYK PÅ MÅNDAG. hoppas dom ser. fast alla andra som VA där, va kämpar, och äGDE. vi va liksom minst av alla klasser och ändå va vi bäst. fast vi vet inte ännu vem som vannnn. det får vi reda på typ nästa vecka eller veckan efter på en fest me la 3's och alla vi som va där (alltså får inte dom ettor som inte va där följa me :D hihihi)
jag tyckte vi ägde iallafall. lite jobbigt äre dock att mina händer, och armar litegrann, rycker helt cp, dom e typ döda efter en slags dragkamp kan man säga som vi hade idag. moa va kung. jag va drottning i vårat lag. HAHAHHA. va fint att jag sa det om mig själv, ingen annan sa det nämligen. men jag va kvar nästsist från mitt lag. aja anywho, nej jag vet inte. det va iallfall grymt kul, så himla värt att man kom :)))
2orna ska kanske nolla oss också, så vare tänkt från början. men ah.
ÅH mums, fett bra dag. efter det åkte jag hem och sen åkte jag till clara. vi passade olle, åt pizza och va allmänt cp tillsammans med simpe, maja och felicia :)
JAG ORKAR INTE PRATA. mest för att jag är ett cerebral pares skulle jag tro.
BILDATTACK. med ett t, ah det skulle va nåt va. mEN DET FÅR NI INTE. föööööööööööör, NI FÅR INGEN MAT, NÄ NI FÅR INGEN MAT, NÄNÄNÄ NI FÅR INGEN MAT FÖR NI SKA BANTAAAAAAAAAAAAA.

          


hoffffff

heeeeeei!
aaaaah. åh jag saknar göteborg. bara lite sådär hoppla.
igårrrr var ju tanken att jag+hela världen skulle på hoffe på grönan. men nejrå, vakterna blev galna och släppte inte in alla för det va FULLT. jag kom dit någon gång typ sju. jag hade grönt kort men inte min vän emma, så vi tog en kölapp för å köpa det. och jorå, då vare nummer 76 som "betjänades" (heter det så, jag fick för mig det), och på våran nummerlapp stod det 689! wihooooooo tänkte vi. så vi chillade runt där utanför, träffade jocke, niklas och edwin i vår klass. träffade elle, hanna o sofia, dom berättade en galen historia. nej det var inte galen, men en stund varen det. träffade myr och frost, sen kom simpishund. efter hundra år typ, så fick vi hannas kölapp istället för hon skulle inte gå, och så helt plötsligt tyckte alla att det kändes ovärt att gå typ, för det va så fullt och dom skulle börja spela om typ 7 minuter. TILLSLUT efter att vi hade varit framme vid kassan och bestämt att inte köpa någon biljett så stänggggde dom alla kassor och så vart det slutsålt. då traskade vi runt där och plötsligt var det en tjej som ville köpa mitt gröna kort, och det fick hon, för 300 spänn, vÄRT. och så trängde vi oss fram till entrén,alla va galna, tjejen som köpte kortet var den SISTA som fick gå in. och i samma stund som hon gjorde det räckte hon över 300 riksdaler till mig. wiie.
och efter allt detta så åkte vi resterande till waldermarsudde där befann sig en hop med södra och rytmus barn. sen åkte en del av oss tillbaka till grönan för att träffa clara, simon, anna, och heeela det gänget. och vi skulle ju fira elle, men hon försvann. så istället gick vi till en jätterandom park? nä typ pytteberg och satte oss där ett bra tag. sprang till 7-11 åt macka. sprang tillbaka. regnet kom. jag och emma gick. typ. ah. lite så vare typ.
:)))) najs, men inte det bästa, hah. men chill iiiiiiiiiallafall.

it was grace that tought me

hejj
jag sitter här å är kissnödig. som jag förövrigt är väldigt ofta nuförtiden. och nej, inte för att jag har urininflammation eller va det nu kan heta. jag bara är kissnödig liksom. nu vet ni det!
jag ska åka in lite innan nio för å träffa några i "skinnis" som jag först idag förstod vart den låg. (en park alltså, för dom som inte förstår) sennnn ska vi rulla vidare till club metro där FEKKENATIONET kör på. haha eller inte. jomen ahmen jag vet inteee vi får ja le hur det verkaaar liksom. mums iallafall.
nu borde jag verkligen göra en engelskaläxa som e till på fredag, men imorn kommer jag typ inte hinna göra den. blöä. aja, hejjahejja. sen ska man fynda nåt ur garderoben att ha på sig också, kuljul.
pusssssssssssssss

bajsbajsbajs

VADÅ ATT JAG INTE HAR PLUGGAT NÅNTING?
VADÅ ATT DET ÄR KOLSVART KLOCKAN NIO?
åherre vad jag saknar italien.

here we go again

hei.
e trött. förstår inte varför jag egentligen lyssnar på min "ENERGIGIVANDE"-spotifylista. jag blir typ tröttare av den. gah. idag va chill dag, lite jobbi. hade musik, svenska,  matte. musik va chill, lite otagg bara. svenska va naajs, jag gillart. matte va helt ok, fick dock inte reda på mitt diagnos resultat, SeGT. efter school tog jag la buss med emsi till la sluss. där gick vi skilda vägar. hon till götis och jag till drottninggatan. träffa koffe, vi sega runt i affärer, jag köpte en tröja, gosig, gick runt lite vid partistugorna, tog/fick flyers. mmmm, jag älskar å läsa dom. mums. imorn ere insparksfest, jag e faktiskt tagg. inte GALET, men typ ganska lagom. det verkar bli nåt innan också, najsbajs. måste kanske hitta på nåt å ha på mig, fast hahah, okej jag orkar verkligen inte, tar nog nåt väldigt osatsigt och trist, men orkar verkligen inte. nu borde jag verkligen plugga typ. blö. eller göra smoothie, gotte!
asså åh. hata att salem ska va med på niornas julkonsert. eller asså, kul för dom, men TASKIT mot oss (gamla 9m) blääääöö. ja e sugen på gbg, mums, saknar.
klassen e bra iallafall, jag blir gla av dom.
förresten vill jag verkligen rösta! vad exakt har jag inte bestämt mig än riktigt. men jag vill ha rösträtttttttttt, segt! men jag ska rösta i skolvalet fallafall.
pusi

mobilbilder update

i torsdags såg jag och offan erik hassle på mariatorget. först gick han på gatan, sen hoppa han in och ut i sin bil och snurrade runt oss typ, och sen försvann han nerför en annan gata. först då vågade jag ta en liten smygbild. FETT COOOOLT. ioförsig har ju vi "jobbat" (hahahhahha) med honom tidigare så, det va inte så jäklarns coolt. påtal om jobba, så ska ju salem va me på åttornas, ne juste dom e nior nu. NIORNAS julkonsert. SÅ JÄVLA ORÄTTVIST! jag och anna försökte ju få me salem för typ två år sen, och först NU tycker daniel det e en bra idé. DÖ! usch.

på graninge somnade milla lite lätt på repen då och då. mys.

offan åkte vagn, bebis.

finisaaaar. åh jag gillar er.

ja jesus han va med han också. ni förstår, alla ska med! till granis. inte minst när man befinner sig i en kyrka.

sött gäng bakom mei.

daniel blev enbent lite sådär plötsligt.

frostis brain växte på höjden, men hon va fin endå. med sin blåvita mössa.

(igår)gosigt avfall på gatan. människor e bra fina dom.

idaaag. fint väder. åh. sommar. vår. sol. värme. fast höst e fint det me. lite kalllllt bah.

bring it back

don't take it awaaaaaaaaaay from me because you don't knooOW what it means tooooo meeeeeee.
oj va vi har sjungit. gal1. fast ja e typ fett tagg på cp högmässor o cp höstkonsert me kören. muMs. jag hatar "kören". dom e liksom ingen kör. "dom" e dom bara. 9m. ojjjjjj va tjatigt. okej dö i en hög. hej!
ja tror ingen fatta.
graninge var iallafall en blandning av HEMSKT och LOVELY. mest för att det aldrig kan bli normalt när "9m" eller vafan vi nu heter, gör nåt. ett dygn och vi hann vi helt cp. stört egentligen.
aja jag saknar, hursomhelst.
imorn ere skola och jag kunde inte vara mer otaggad just nu. otagg på sKOLA och PLUGG. inte världen. alltså klassen. människor. levande varelser. bara så everybody got it right.
GAAAH. nyss var det en GALET stor geting inne i mitt rum, PÅ RIKTIGT typ 6 cm, AHH. min mamma fick rädda mig. för han va HELT galen på RIKTIGT. SHIT.
men oj. nu blire sådär som det brukar att jag skriver klart inlägget hundra år efter jag började det. och då vill jag bara sluta skriva helt plötsligt. så ah. see you sooooooooon.
HEJ!

I am a passenger

ASSSSSSSSSSSÅ SAMKÖR E SÅ HIMLA MUMMA!
vilka vann karnivalen liksom? jo VI! Ahahahahahhaha. BÄST. och vi sög ändå lite halv på vårat uppträdande, men själva konceptet var förstås utomordentligt!
så sjukt jävla bra. asså s1a, sjukt bra gäng.
och imornnnnnnnn. ett annat, jävligt bra gäng. brukar gå under namnet 9m. typtyp. helt okej pojkar å flickor. typtyp. graninge för andra gången denna vecka. imorn alltså. IMORN. asså på lördag. asså denhär veckan på lördag. jahanä asså imorn! ne jomen imorn till söndag alltså.
mmmm, detdär e bara kul när man säger det.
aja. tycker det va rätt soft när hela (alltså verkligen hela) kungsholmen (eller asså eleverna, ehehe) förflyttade sig från skolan till tunnelbanan och det blev stopp i trafiken. och tunnelbanan svämmade över av glada utklädda elever. lite galna också. chill grej. mums.
tyvärr har jag inge bilder, men lite lär väl komma upp på fejjan.
idag, eller ikväll, e jag hemmaa. för min faderabraham fyller år. och så ska jag ju va i slussen 9 imorn så jag pallade ändå inteeee.

nu ska jag titta på film. herligt. e. e e fint vettja.
joppe hatar vettja.
hej.

hemskt

helt sjukt hur mycket jag hatar facebookstatusar som typ "Fattar inte hur jag kunde lita på dig igen. Du svek mig två gånger, och det va två gånger för mycket" och typ "Du ser inte ens hur jag mår fastän jag är i din närhet hela tiden, du är så jävla falsk och självupptagen, skulle aldrig litat på dig" asså ah, okej, hahahha. fina. men NI FATTAR. typ sånna. JAG FÅR PANIK LIKSOM. det var typ okej att skriva sånt på playahead, MEN PLAYAHEAD DOG. varför ska man infektera facebook med så hemskt trista, "ute", irriterande, JOBBIGA statusar? oj jag lät som en 12 åring, hej. okej, nu kändes dethär inlägget bara löjligt. hHAHAHAH. ja e så töntig.
okej. jag hatar dom iallafall. får spasmryck. jag älskar ordet spasm förresten, det är så härligt att säga. lite som typ "helvetes jävla skit", eller "FITTA" typ.'
hejjj.

grrraninge

HEJJEE1
igårrrrrrrrr till idag vare graninge, fullt fräs. och tänk för att det va riktigt riktigt himla BRA va.
grymt. toppen faktiskt. orkar verkligen inte berätta va vi gjorde egentligen. men ahhhh, bland annat SJÖNG vi en hel del, badaaa, grilla körv, åt en himla massa mat, lekte samuraj och jag har aldrig. massssor typ.
wiiiie. jag håller på å laddar upp bilder på fb, det tar 2000 år.
men ah jorå. så det e greatmate. imorn ere kör, awiiiiiiie. och i helgen, graningen iGEN, me 9m :D hahh
men oj nu orkar jag inte avsluta dethär inlägget fint.
hejjjjrå.


RSS 2.0