bildfest

esssster. gör dom bästa emoserierutorna jag vet. + ställde ut på vårsalongen på liljevalchs!! heja
ninni hade 30årsfest! på skeppsbar<33 å här har min dator och mobil ej samarbetat så det går inte att ladda in bilderna på datorn</3 men här e maja vid burthdaydjbåset iaf ;)
jag å offan gjorde semlor hemma hos henne pre-fettisdagen. hon bor ju asnära mig för tillfället! jävligt mys.
fikade å babblade me ninni å paps på systrarna andersson vid nå tillfälle. var en väldigt fnittrig em minns jag? kul.
vi hakade med hem till fiskis för att få pappas mat. den bästa dvs. 
sen var jag magsjuk å hej å hå :DDDDD vid tillfrisknandet tillbringades mycket tid ute spatserandes för att regain life igen. här vid rålis<33 hoppas ju starkt få jobba där me parkteatern i sommar! kommer ej ske :(
ny dag ny promme i mina kvarter som snart är fd mina :(((( <33333 lelle barnhusbron huh.
wowww kolla fint mönster på isen va.
frisk igen betyder häng me puppe.
<3
+ även gå på daniel caesar på debban me jossan, bästaaaa gullot va han.
var på liljevalchs igen och noterade denna sladdriga sign.
bästaprommen är självklart hemifrån över västerbron ut till reimers <3 hääär ska vi bada i sommar gänget. längt!!
att flytta till söder innebär dock rimligt vandringsavstånd hem till hugo! som bor så mysigt, fick jag å eliott se när vi lagade middag hos honom härom veckan.
en till som bor fint är AGGO. som flyttat till årstadal, världens hippaste finaste hammarbysjöstad 2.0??? MYCKET MYS.
såhär fint har hon d vid vattnet? OM vi ska bada här i sommar? JORÅ.
bäst i test är ändå olje va. titta vilka tre gulliga, mfl, som bärsade där häromkvälla.
i lördags fyllde joppe år, vilket innebar vegoköttbullemiddag bowling och fest<33 även gulltårtan anna fyllde förstås år!! grattis till mina två gulltroll<3
bäst på fest :PPPP hejrå
 

en novell som heter duga

hej gummor!
jag har efter lång tid insett att jag lowkey förgiftat mig själv med min vattenkokare. den har länge sett väldigt oklar ut på insidan samt även börjat lossna små svarta prickar (eventuellt plast??) varje gång jag häller vatten ur den. hade tänkt slänga 'ren men så kom eliott på att jag borde testa att avkalka den först. rimligt. sagt och gjort/GÖRS right now. hällde precis i ättika som ska syra runt där, och fick sån stark minnesbild av ättiksdoften. kunde inte minnas vad jag förknippade den med först, men sen kom jag på: äggmålning på påskafton förstås. varje påskafton sen jag var liten har jag färgat och målat de kokta äggen hos min moster innan gästerna kom. myset<3 då var ättika inblandat vet jag iaf. det vet tillome mitt näsminne. 
älskar att minnas saker via dofter. känner mig så FUNGERANDe som människa och kropp när jag minns saker sådär via andra sinnen än det annars kanske vanligaste, synen. 
 
jo annars så är det februari månad jojomän. inte en underbar månad, men kan inte säga att den varit specifik hemsk heller direkt. eller jojust, har ioförsig varit sjuk under 3 veckor, för ett tag sen. först dunderförkyld och sen magsjuk :---) det var fan hemskt. 
men nu e jag pigg å gla :-) förutom att jag verkligen hade dåssession förut i ett helt nedsläckt rum med endast datorn som ljuskälla, fattar ni vibben. emotrött som ej orkar röra sig å tända en lampa. även starkt förknippat med när jag var liten men hade fått nyckel hem och även kommit hem från skolan först. det var ljust när jag kom hem så då tändes inga lampor när jag med en gång stationerade mig framför teven i vardagsrummet och sträckkollade beverly hills, förhäxad, huset fullt osv. men efter några timmar var det kolsvart både i vardagsrummet och utanför, minuten jag insåg detta mörka tillstånd förstelnades även hela kroppen och vågade ABSOLUT inte röra sig för att gå och tända en lampa. man kunde ju bli styckmördad av ett spöke som stod å lurade någonstans i rummet då?
nä det fick bli till att vänta tills näste person kom hem, jossan, ninni eller i bästa fall mami eller papi som även kunde laga MIDDAG<333 så där satt man och led av rädsla. mm så vare. gu vilket anekdotbabbel detta blev. 
 
jo sen vare ju även så att det ska flyttas. på mig. och mitt pick och pack. sista ordet är sagt, men iccckke min sista ångestkänsla :) m-e-n. det kommer bli bra det vet jag ju osv. är bara en känslig varelse. hejhej åsö nu (snart) kommer jag! sist och även minst :) d jag d.
 
slut på novell.
nu ska jag först äta gifflar och dricka kaffe. sen kanske jag får bilddokumentationfeeling vem vet. 
pusshej.

RSS 2.0