hej aggi! gillar att du blir glad av mina simpla hej'n.

glömde ju berätta om annan misär idag. (förutom plugget).
jag åt köttfärssås & makaroner till lunch. det lockade för mycket med smaken av makaroner OCH att det bara skulle ta 3 min att koka. lökheten var ganska stor. men det var gott, förutom att jag fick panikmätthet efter ett tag. för skulle av någon anledning förtära en hel mozzarella också i samma svep. javet det var liten random blandning.
sen gick jag till macken på chokladjakt & eventuellt inköp av billys(lol vad gör jag)pizza. kom därifrån med en liter mjölk i något slags desperat försök att dämpa min lökighet. (och en liten marabou.) obs! ingen billys. jag lugnade mig.
idag är det dock 7 dagar kvar till london. det är ju jävligt knäppt. men så sjukt skönt & fantastiskt.
i tisdags hjälpte jag en desperat random tant med hennes tvättmaskin. vill ni höra storyn? den är inte så händelserik mest random.
min kamera på baksidan av iphonen har slutat fungera. det är bara svart när jag försöker använda den. största idiotgrejen. vill ju ha den i london.
"selfie"-kameran funkar dock. så tvingas se mig själv mer än jag orkar.
här är jag när jag försökte fota utsikten jag å elodyne beskådade när vi var promenad, här högst upp på åsögatan med utsikt mot vattnet, fåfängan & viking line. jag ser ut som en besvärad tant som inte fattar hur kameran funkar <3
 

araknoidea

idag har jag umgåtts för mycket med mig SJÄLV. får ju rysningar tillslut.
har pluggat. är fett trött på det men måste keep going. pratade precis me pola i telefon, min pyskopolers, han har pluggat så jävla mycket och var typ rätt confident inför tentan. kände ba att JAHA VA KUL.
jag har verkligen en extremt lång väg kvar tills jag ens kan närma mig det statementet.
 
har upptäckt saker idag:
- det är fett svårt att skriva exempelvis ordet "ryggmärg" rätt, för hand vill säga. SÅ många nedgångar? när man tror att man gjort två g'n har man i själva verket ba gjort ett y och ett g, och har ETT g KVAR. stöter på dessa gggg-tendenser vartannat ord typ.
- det finns två hjärnhinnor som heter "PIA MATER", vilket får mig att tänka på alla sånger jag någonsin sjungit på latin + att det låter som typ "snälla mamma" på italienska. eller nåt. och en annan hjärnhinna heter "araknoidea". HUR kul???? låter som att någon slarvigt säger i got no idea. fångade min enda och totala känsla idag så tyckte det va kul.
- det finns en del i hjärnan som heter "homunculus" och kallas för "den lilla gubben". orkar inte förklara innebörden men bilden e kul hihi

give me a siiiggggn

HEJ paggis! (aka agnes, aggo, agge osv)
jag gillar dina comments. som min egna personliga lilla support. mycket uppskattat.
visst va mio min mio bra (& hela albumet)? dagens tips är: brittan. fick den helt plötsligt på huvet, förmodligen för att jag dampar så mycket på alla dessa powerPOINTSssssss. har totalt 17 stycken att skriva av/ner. ligger på 3e men kan liksom inte få den klar. ligger på de sista 5 sidorna påren men kommer ej till skott. för blir så irri över att det ALDRIG tar slut. det bästa jag vet är liksom att pricka av på min lista där jag har skrivit upp alla powerpoints. men det tar ju typ dagar innan jag får göra ett litet kryss, för jag är så seg och dom är så långa & så oförståeliga. nu lyssnar jag på work bitch. så random låt. skitstörig dessutom?
bytte till ...baby one more time. gotta love the little dots i början av låtens titel. den heter så på spotify alltså.
men OKEJ. jag är inte på återföreningsöl å känner mig dödstråkig. men även dödstrött och dödsångestig för plugget. så kändes relevant nånstans att stanna hemma.
imorn ere kör. kul iallafall.
hej.

mio min mio

jag å pappa försökte just tävla om vem det är mest synd om. han, för att han måste skriva 2 föredrag imorn som han ska hålla denna vecka, eller mig för att jag måste ställa klockan på min "lediga dag" + min eviga tentaångest.
ingen vann. vi ba uppmärksammade hur deppiga och självömkande vi är ibland, eller väldigt ofta.
svårt detdär. att sluta leta efter problem/ångestframkallande grejer. alltid ere nåt! mmmm. kan höra å se mormis säga det fast med ett leende som avslut.
dock ska jag få träffa min favoritperson & brorsdotter imorn. värt alla ställda alarm i världen sörrni.
mitt bästa tips ba allmänt sådär, men kanske för lite tröst eller pre-sova-feeling är att lyssna på denna skiva, bäst e mio min mio.
hejrå

I like pina coladaaa

hola ¤¤¤, tre små solar får ni där varsågod.
om 1½ timme ska jag vandra till tåget och åka till su, best place on earth <33333.
jag å min gruppis ska få kommentarer på vår vetenskapliga rapport som blev godkänd men tydligen hade en del brister, alltid lika kul :)))))))))))))))
sitter faktiskt dock relativt duktigt å pluggar - dvs. skriver av föreläsningspowerpoints för hand i förhoppningen om att ta in fakta. just nu skriver jag om neuronets/nervcellens uppbyggnad och olika zoner. I'm havin a blast!
hade en bra helg iallafall. även en pluggförnekande sådan men det förstod ni nog! i fredags hejdåölade jag å olli elli, igår flyttade hon till london. knäpppppt. i lördags firades sara som är på höstlov i hemstaden och dessutom fyller 20. det va himla gött. jag, lisa å joppe gav henne en pinata! den gick sönder rätt fort men det va kul ändå japp. sen var delar av oss på faschilifasching och idag har jag träningsvärk i benen, TROTS att jag inte dansade sÅ mycket. jag är patetisk </3. sen sov jag hos eliott me lisa och vi gjorde typ nästan ingenting dagen efter. frukosten som åts väldigt långsamt var väl ungefär den största bedriften. men det var väldigt GÖTT det me hörrni.
här är glada bilder.
 
joppe med nyinköpt åsnepinata
sara när hon bemästrat åsnan
2 pariga par, i ett trivsamt svartvitt filter, som jag gillar.

juli 1.0

juli var en månad som existerade! här rivstartades den med öl me 2 av mina bästa polare.
sen hängdes en hel del på landet. här i mormors gamla sovrum med hennes världsfina tapet.
en grönbuskig fin sommarskog.
jag bakade väldigt många sådanahär kakor. vinbärskakor <3
luktade på mormors rosenbuskar
sen rätt vare va for jag från onsala till köpenhamn. tillsammans med dessa 2 pojkar skulle vi ta vårt pick och pack och möta upp resten av gängET i berra!
här är 4 av 7. filip, elli, aggo & josef. i vår finfina lägenhet.
passade på att mysa med denna skrutt!
crewet <3
die mädchen i väntan på att boysen skulle komma ut från gayklubb vi inte fick komma in på :'(
morgonen efter gick jag ut och köpte färska frallor till hela bunten, och stötte på ett flertal magiskt fina väggar.
här går tysklands flagga och ser bra ut.
älskar denna. haha.
crewet redo för fotbollsFINAL! (obs. vi var mest pepp i hela kreuzberg)
jag å aggo hejjandes på random bar!
rätt vare va så........ VANN VI(dom)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! livets fest vill jag säga. SÅ mycket glädje å kärlek bjöd berris på resten av natten.
peppiga crewet!!!!!!
nytysken josef!
sen dansade vi på random gatufest och livet kändes väldigt festligt minst sagt.
här tar random man kort på oss på eget, hans alltså, initiativ.
liten josef i stora humana affääären.
bärs och chips/salta kringlor är alltid en bra start på fest.
and then we were 5! anna å aggo tog tåget hem, efter att berra varit sista stoppet på deras tågluff. och resten av oss hängde kvar i berra några timmar och sen tog vi flyget hem.
TACK berra & mina bästiga vänner för en fantastisk första halva av juli!

jamie åh jamie

alltså hörrni.
jag var på en av dom bästa spelningarna i mitt liv i fredags. jamie cullum mina damer & herrar. jamie cullum.
vet liksom inte var jag ska börja eller sluta. det var bara helt jävla magiskt. han är liksom bättre live än på skiva? åh alltså jag får liksom kärlekskramp. kan ni förstå att han gick ut i publiken och klättrar upp på stolen fucking brevid mig och ninni? han står och sjunger en halv låt 30 centimeter ifrån oss? vi kunde liksom ta på honom om man hade fått freak. själv satt jag ju bara och svettades, hade ett hysteriskt leende på ansiktet och kollade typ ner i golvet för blev nervös??? ångrar att jag inte stirrade mer så han hade sjungit to my face. då hade jag förmodligen svimmat typ nästan på riktigt. alltså herre. det var helt sinnes.
känner liksom bara att TACK kära jazzfestivalen och broder. tack jamie. det var helt jävla epic.
igår var jag på fasching och såg jose james, sjuktsjukt bra. hade så himla kul natt sen typ. random. apbra.
mmm. ibland. så mår man.
tji fick jag dock. för nu sitter jag här och skriver en bajsnödig vetenskaplig rapport och det går ej bra.
men jamie peppar mig. lyssnarlyssnarlyssnar. mmmmmm.
 
<3

liten trött snorvalp

har verkligen en bakisdaginmyparentsFACE idag. känner mig lite som en pinsam tonåring eller nåt.
vill aldrig riktigt erkänna/visa bakishet för mina päron av någon anledning. men idag blev det så jävulskt tydligt ba.
var ute sent igår och sov över hos ninni (även med henne då hon är hemma i helgen för att sen åka tillbaka till Roma!) mamma & pappa var i stan så både jag och ninni blev hämtade av dom med bilen efter att vi legat i sängen ca ett halvt år och knappt kommit upp. o-frukostätna, helt bombtrötta, jag med huvudvärk blir vi liksom uppfiskade av päron som kör till maxi för att köpa färskt bröd, mor å fader konstarerar att smset dom fick av mig kl 5 imorse kom fram och att "HEHE stannade ni till stängning eller ;)?". när vi kommer hem och egentligen har alla ingredienser för en apgod frulle, som serverat ba helt plötsligt så går jag direkt och lägger mig i min säng för att bli av med huvudvärk och smygillamående. när mamma sticker in huvudet i mitt rum och ser mig ligga helt död viskar hon (tänk er att jag härmar min mammas röst) "jahaa okej vill du inte ha frukost nu? okej vila du lite mmmmmm. okej :)))::(8.):)()+" obs. klockan är då halv 2. sen lyckas jag kravla mig ner och tugga lite på en brödkant. dricker lite mjölk. går och lägger mig igen och återkommer ca 40 minuter senare med plötslig mini-energi och matglädje.
det kommer liksom ingen större poäng med detta extremt långa utlägg. mer än att jag känner mig lite patetisk. när alla vet varför jag inte orkar existera men vi *BEHÖVER INTE NÄMNA DET HÖGT* :):;):);););):).
gulli family iallafall. snälla en dag som denna.
nu när jag börjar komma till liv igen måste jag dock verkligen skriva min del till grupparbets-rapporten vi ska lämna in imorn. PEPPEN :))))))))))))))))))
fan.

det blir alltid värre framåt natten

är inte "bj"-ljudet typ jättekonstigt?
tänkte på detta när jag skulle skriva in björn på spotify. fick för mig att jag blev björn skifs-pepp.
men liksom, lyssna påre bjjjjjjjööö, bjööön, bjöööörn. säg utan r först. låter så himla töntigt? bjjj-ljudet vill säga.
kan vi alla take a moment och läsa/lyssna igenom "Det blir alltid värre framåt natten";
 
Dagarna och kvällarna då lever jag
Trivs med mitt jobb
Har kompisar att snacka med, det flyter

Sticker ut och tar en öl
Och hö-ör ett band
Jag dansar väl och mår rätt bra av värmen från nån flicka

Det blir alltid värre framåt natten
Långt från alla ljusen alla skratten
Ligger vaken
Tänker på dig
Minns för mycket
Å är ensam
 
Hittar alltid på nånting
Gör vad jag vill
Har ingen att
Ta hänsyn till
Och ingen tid att passa

Går på bio
Spelar squash
När jag får lust
Och käkar sent och dyrt och gott
Har det rätt bra på kvällen
å refräng igen.
 
lite ändå? man ba ja. mitt liv typ. hahah okej. kanske inte RIKTIGT så depp. men okej såhär, typical mode när man är emo och känner sig lonely? japp. där har ni mig.
 
en gång skrev anna, inte jag alltså, fel. 'twas a hilarious moment.

mmmba

idag är det måndag och jag har lite ångest. MEN det ska jag inte älta nu.
i lördags var jag återigen på fasching och såg Jarrod Lawson, mycketmycket bra. saknade dock lite extra pepp & sväng, men han har en ljuuuvlig röst. på söndagen hade jag dejt me en bättre människa vid namn maja! vi var på moderna & såg fin ny skulpturutställning och en annan random utställning i lokalen brevid fylld med massa rökelsepyntade kontorsstolar. mycket random. hade en väldigt bra-a-a-a dag med majsi iallafall. trots extrem grått och mörkt väder? det blev liksom aldrig riktigt "dag".
efter majsihäng åkte jag och förtärde en mozzarella som middag i systers lägenhet. sen mötte jag upp elli i ösregnet och gick på SOVEs konsert i sofia kyrkan och träffade andra bekanta menschen. trevligttt.
sen hade jag en halvångestig söndagskväll med tankarna åt "framtiden"/februarihållet, orkar EJ.
men blev peppig å glad av att skypea med två bättre bästisar som inte befinner sig i samma stad som mig. mallo & aggo.
nu ska jag låtsas plugga hejrååå. 
 

neighbourhood

hmmm hörrni.
hörrni stavas typ med ett r har jag för mig. men har alltid skrivit med två så det känns bättre så.
(juste, HEJ malin <3)
idag hade jag velat gå på museum, promenera, äta en god lunch och hänga med någon bra. men istället vaknade jag hemma hos min syrra halv ett och tog mig sömnigt hem och la mig i min säng och åt frukost. nu är klockan fyra och här ligger jag än. så himla trist när man trots många timmars sömn och endast ett litet alkoholintag kvällen innan, kan vara så himla trött "dagen efter". såg iallafall Neighbourhood på Fasching igår och det var jäklarns bra.
sjukt hur både upplyftande och förödande det kan vara att se och uppleva livemusik/teater osv. först blir man liksom helt amazed och känner bara välbehag och braighet. sen smyger ångesten på om huruvida man själv aldrig kommer vara så musikalisk eller kunna bidra till något så sjukt bra. då blir man depp.
idag är en såndär dag. när man tänker på allt man kunde gjort men istället bara literally ligger i sin säng och kollar ut genom fönstret på det fina vädret.
ska iallafall på jarrod lawson ikväll på fasching och ser fram emot själva konserten men inte att ta sig upp härifrån och åka dit....
there u have it! lite vardaglig livspepp från yours truly! ;)
aja. varje dag kan inte vara en fest. typ.
 
 

annars vore jag inte jag

opa.
i onsdags hängde jag me gullknoppen/brorsdottern min i någon timme. det va fint. saknar henne alltid litegrann. fan det är ju jättefint väder ute just nu. borde verkligen gå ut. men känner inte för att promenera själv typ. som en ändå kan göra sådär ibland. men det passar bättre i typ regnväder, då vill man ändå va själv. sol ger en pepp å det vill man ju dela med någon. #lonely
har varit hemma hela dagen idag. skulle träffat lisa på eftermiddagen men hon hade mensvärk that poor gurl.
berättade jag om min menshistoria häromdagen? vet att jag berättade för agge, isa å jessie. men för er andra 1 1/2 personer kan jag ju dela med mig. den är verkligen inte så kul. nu blev det liksom så mycket större än det var tänkt. AJA.
jag skulle in på ica för å köpa mensskydd och choklad påvägen hem från su i måndags. chokladen var dock tänkt på hemresan för att jag var hungrig och väldigt sugen. insåg dock det "komiska" sammanträffandet av produkter eftersom att det är väldigt typiskt, och farade alltså detta köp redan innan jag entrat affären. VÄL vid kassan skrattade kassörskan å sa "BRA KOMBO ELLERHUR?!!..!11 HEHHEHEH.. EHeheEH" varpå jag svarade lite genant men väl medvetet "ja, hehe.." då fortsätter hon med den redan påbörjade höga rösten "DET ÄR FAKTISKT VÄLDIGT VANLIGT. TYP ALLRA VANLIGASTE KOMBON heheHEHE." mumlandes svarar jag "ja jo heh. förstår det. tänkte faktiskt på komiken innan jag ställde mig här ja.. hehe.." och tar mitt lyckade köp och går där ifrån. värt att påpeka är att klockan var cirkus 5 en vardag och alltså rätt folktätt på ica östermalm. GÖTT är vare är. livet.
janämenja det va lite kul. men hon var så grov pånåvis. grisigt skratt och tal. if you know what i mean.
 
igår var jag på cirkus och såg livet är en schlager med anna, där bl.a. peter jöback, helen sjöholm och johan glans medverkar. extremt. extremt. bra musikal. se den! som väntat var peter fenomenal. särskilt under denna låt.
 

juni 2.0

hade återträff me gamla godingarna. såhär såg tre av dom ut. enrique, adamos & alejandro.
hade sista jobbdagarna på jobbe & spelade mycket bandy med detta gäng. (kände att denna bild va väldigt anonym så den va ok att lägga upp hehehe)
for till löparö över midsommar och hade pre-midsommaraftonhäng kvällen innan på den legendariska flotten. sjukt. najs.
midsommardagsaftons-förmiddagen plockades det blommor!
kolla massa goa smööörblommäääär. vill ha nu!
tre midsommarqueens följer nedan, välkomna anna, agnes & mahlin. <3
ett bättre tågande till midsommarstången med "åååh tjääjer" sjungandes & en midsommarvulva som fattats allt för länge i åtminstonde MITT midsommarfirande! + väl framme hade vi extremt bra dans å sång, kaffe-kaka-lite alkoholförtäring & jag hittade en 4årig bästis, eller snarare så fann hon mig!
flotthäng till midsommarkvällens festplats. å denna flotte hörrni. världsbra grej. och slut på midsommarbilder. världens bästa dag/kväll/helg/häng vare. tack löparö och alla inblandade! <3
efter sista dagen på jobbet fyllt med massa ansiktsmålande, kramar och panik-häng me mina bästisar åkte jag direkt ut till barnens ö och denna favvo.
jag hade en finne/sår mellan ögonbrynen hela helgen och försökte här lite snyggt täcka detta flaw. lyckades? javisst!
mellan varven av cykling, klipphäng och massa mat&te-intag skulle jag leka spiderman, se hoppet nedan. och landade brutalt och fick sommarens första skrapsår på benet. men snyggt hopp va ;);););)?
jag hängde me majs, simp, clarr & emilia med flera och drack öl  och såg ut såhär:
sen spenderades en bättre natt och morgon i rågsved me gänget.
offan fyllde 20 och vi firade!

tack juni du var bra.

det blir mer aggis i promise

aggo, that's why its called juni 1.0. det kommer en tvåa. bidde så mycket annars ;))))))
idag hade jag lektion från kl 10 till 17 var tanken. men var färdiga vid halv 4 så det skönt.
hade två föreläsningar direkt efter varandra. som handlade om massa stuff. men många cell-begrepp so to speak.
sen en halvtimmes lunch/gå över till psykologiska instutionen (vilket tar typ en kvart lol). så jag tryckte i mig en macka å vaggade dit. på seminariet skulle vi ha "labb". där gjorde vi ett experiment som handlade om sambandet mellan stress och prestation. vi skulle trä på pärlor på en tråd under tidspress, mäta blodtryck innan och själva ange stressen vi upplevde enligt en skala. och detta gjorde vi på om tre gånger; en där hela klassen kollade på, en där en liten grupp kollade på, och en där vi var helt själva. SPÄNNANDE ELLERHUR. fortsättning följer. nu ska vi ha grupparbete om det och skriva en utförlig vetenskaplig rapport :) :) :) :) :) livet.
jag vill so badly veta om jag failade tentan eller ej. kan jag få reda på det nuuuuuu elleeeer.
asså åh. väntar på ett paket på posten också. har skickat efter en greeejeee. är så peppppig. ett par fina örhängen på en liten sajt. mmmmm. peppeppepepp.
ska jag göra 2.0 nu. ja det kanske jag gör.
 

juni månad 1.0

jag å jorun såg 1d på friends arena. andra året i rad tillsammans! fin grej <3
samma gamla kärlek blossade upp självfallet.
jag å paps gick på museum as usual.
jag fick en världsfin bricka av mami i födelsedagspresent. en av mina bästa grejer.
hängde i falles nya place me vick å isa.
det regnade nyblivna studenter som man fick pussa å krama!!! här en glad elli.
en sprudlande joseph!
en liten erik!
jag & aggo cyklade/sprang ikapp s3a's flak och möttes av glada firande ansikten. speciellt joseph där i mitten. så himla bra hahhaaha.
minglade/hetsade omkring på massa fina studentmottagningar med denna pingla!
gick på fest me gamla braiga klassisar och hade det gött!
åkte hem i bästiga somrarnätter/morgnar, här vid classic fina slussen me offis.
hade bakisdag me offan på ikea haha. <3
försökte knåpa ihop små studentpresenter, här till josef å filip. fortfarande lite oklart att få ett pussel men jag hade massa bra tankar om det hela men så ja, blev det sådär.
fick gratta dessa stiliga herrar!
hade skolavslutning me mina bästa barn och fick fina blommor och presenter. blev så himla glad å tacksam för att få ha haft ett sånt bra jobb.
sist men inte minst; fick krama om och gratta DESSA två. agnes & sofia! studenten alltså. världens finaste bästigaste grej. både att få vara med om själv & att få se alla sina bästiga vänner gå igenom samma sak.
over and out.

let's go nu är jag din yoooo

hade tänkt göra nåt bra innan skolan idag.
börjar liksom klockan tre. men det bidde inte så kan man säga. min kropp vägrade lämna sängen innan 11 och sen har jag bara varit otroligt långsam. har exTREm träningsvärk i mina vader/ben vilket är så himla patetiskt då den enda fysiska aktiviteten jag kan komma på att jag utövat är; dansat lite hejhopp i lördags och sprungit till tunnelbanan. känner mig inte jätte i form nej. (som man annars brukar va då ;);););););))
nu sitter jag med min "Statistik för beteendevetare"-kursbok brevid mig å ba ja nej ja nej ja nej.
Läs kap 1-6 till dagens föreläsning står det i mitt schema. will NEVER happen liksom. kommer förmodligen inte ens börja. fan. måste sluta tänka att jag är en naturvetaridiot = alltså ej kapabel till ämnet. i can do this shit.
typ.
ska lyssna på krunis å försöka peppa nu. mm.
hej.

gurlzen

 

jag kan lääära dig se, bortom magiska uuunder

igår vid denhär tiden satt jag å hetsläste alla anteckningar och begreppsförklaringar jag suttit instängd och gjort de senaste dagarna. så skÖnt att jag slipper det idag.
hade alltså första tentan idag och det gick ok, lets just leave it there hehe.
nu ska man ba gå i 2-3 veckor å inte veta resultatet :) :) :) :) :) :)
igår i pluggandet pausade jag i en välförtjänt timme och gick bokstavligen ut å satte mig i skogen på en sten. fast en miniskog, inte den riktiga här nära mig utan en mini som ligger i bostadsområdet. men den har iallafall utsikt över vattnet och det va ba så himla höstigt och fint. smsade mina 2 av mina gamla kollegor från skolan och ångestade över tenta och vinter å saknade dom. fick så himla gulliga svar och blev glad resten av kvällen trots tentaångest. ibland är det ba för harmoooniskt mina vänner.
nyss köpte jag flygbiljetter till london & 2 av mina bästisar. är. extremt. LOADED. inför det jatack.
nejmen serri. är jättejättepepp. 6-10 november. så snaAArt!
bättre blir det. ska åka med "brunchisarna"/delar av "nacka-tjejgänget", haha alla benämningar låter lol men JA, vi ska åka till Gdansk den 21-23 nov. och vi fick flygbiljetter för 113 kronor t&r. IBLAND liksom. ibland vill livet ba ge lite. passar bra just nu faktiskt. mm.
 
nu ska jag fortsätta lyssna på peter och tagga söndag då jag & anna ska se honom i LIVET ÄR EN SCHLAGER<3333 (kommer tänka på dig claris<3)
hej.

RSS 2.0