muff


random cp

 

helt galet

den 11 mars 2010 såg jag ett gammalt par gå förbi brandstationen utanför min dåvarande (ovetande) endast blivande skola. i detta inlägg. den 23 februari 2011, alltså för några dagar sedan såg jag sAMMA par igen. hElt galet. vid nästan exAAkt samma plats. fast på andra sidan gatan. jag var precis påväg in i skolan när jag skymtade dessa välkända figurer. jag hann nästan inte ta kort, så därför blev det en lite dålig bild..
MEN. c000000lt vare iallafall. jag blev lite galen. fast kunde inte riktigt få utlopp för mina känslor. eftersom jag var själv. och det gick människor bakom och framför mig.
här har ni iallafalla en DÅ och NU bild.


penguin


aint gonna walk the line

jag blir lite ledsen när jag tänker på hur död min blogg är för tillfället.
mENNN nu SÄTTER JAG FARt. (det kommer jag inte göra) mennnnn.
okej nu ska jag berätta om allt jag kommer ihåg har hänt denna (blogglösa) vecka!
i MÅNDAGS köpte jag citronte påväg hem. detta vet jag för att det står i min kalender i mobilen. bra grej.
i TISDAGS fikade jag me annnnna innan körstyrelsemötet. väl PÅ mötet agerade jag sur-på-daniel. han hade en polo på sig minns jag.
i ONSDAGS flydde jag, jessie och isa från skola efter värsta PANIKånGEst momentet. följt av mer ångest och sedan gleetittande varvat med mer ångest och tillslut plugg.
i TORSDAGS fyllde min vän Elsa 17 år! grattis i efterskott! jag träffade koffe och sedan vare kÖÖÖR.
i FREDAGS fikade jag me offan och sen var jag allmänt död så jag spenderade flera timmar i min säng och kollade på glee.
i LÖRDAGS/går åkte jag hem till isa för att senare fika med henne o jessie. gick sedan hem till ejeby och fikade med henne o helle på kvällen.
i DAAAG, var jag på Liljevalchs och såg vårsalongen (med papi, jossan&oscar) som hade några bra grejer men mycket mindre bra grejs också. sedan träffade jag ejeby, och vi gick runt och dog några timmar. satt gjorde vi också. fikade&åt, sånt där vi e bra på. SEEEEEEEn. träffade jag jopi&clarr, vi åt på greken och åkte lite buss. det var gos.

nu måste jag avsluta detta inlägg för jag har liksom tröttnat på det.
purr

3

hej.
imorn ska jag blogga. för just nu orkar jag inte.
skulle mest säga att jag inte har dött. så att ni vet.
hela veckan har jag haft jättemycket jag tänkt på som jag tänkt blogga om. framförallt på bussresorna med 3an påväg till skolan på morgonen har jag tänkt på hur mycket som helst jag borde berätta för er. men så har det inte blivit. av någon anledning.
tack för responsen malin! (och lite vanja i skolan. och jegg, för du säger att du läser min blogg varje dag)
hejdå.

cp I ett hörn

VARFÖR BOMBAR NI INTE MIN MAIL/KOMMENTARSFÄLT MED LÄSKIGA KÄRLEKSBREV OM HUR MYCKET NI ÄLSKAR MIN BLOGG OCH ATT JAG BORDE UPPDATERA. ÅHEERREGUD MINST SAGT.
tillsvidare har jag faktiskt en tyskaläxa att göra.
sådetså!

brand new jones

hej. för cirkus 20 minuter sedan lekte livet. jag hade gjort alla tal som stod på planeringen fredagen förrförra veckan, kände mig riktigt nöjd. så jag fortsatte på tisdagens planeringen, börjar med ett lättare tal för att förstå tekniken och sen när jag fortsatte på lite svårare spår så tog det stopp. då plötsligt ändrades hela världen till depp-mode och jag blev självmordsbenägen.
och här sitter jag nu. chillar me brand new jones, äter mörk noblesse, känner lukten av kokande potatis, snorar lite, funtar på hur trist tyskaläxan kommer va att göra på en skala, känner mig allmänt miserabel.
igår hade vi familydinner här hemma. min bror+flickvän kom hem och ena syster+pojkvän. det va gos. sDJNALVSDsdfs. det höll på i flera tusentalstimmar. sen tittade jag på glee och sov.
nu för att sammanfatta helgen så har den varit ganska stillasittande. men det är också en timeuser liksom.
jag längtar inte till skolan. föör att. ja att arbeta e ju inge kul.
nä nu ska jag väl gå och snyta mig. hej

we are not two we are one

 

didn't I my dear

jag hatar det nya sättet att se bilder på fb. det går bara långsammare och är fult.
dessutom har jag tröttnat på itgirl. både bra och dåligt känner jag. inte direkt dåligt kanske, lite trist ba.
fast egentligen är jag inte så sur&tråkig som det låter. (idag alltså) känns förövrigt som jag sagt liknande grejer väldigt många gånger förut. haha.
jag tänkte säga att jag längtar till sommarn, men jag tror bara jag längtar framåt eller nåt.
för jag får lite ångest av sommarn. känns som att man aldrig hinner göra allt det man vill. den tar så plötsligt slut. och då när det bästa tar slut ska man dyka ner i mörkare tider. inget som brukar göra en gladare precis.
aJA. det är inte söndag förens imorn (ångestsöndag!) heh.
nu ska jag dö. pussy!


grattikus!!!!!!!!!!!!

igår fyllde två av mina bästa polers år.
Johanna Bergkvist & Anna Ejeby heter dessa.
såhär kan dom/vi se ut:

       
jag tycker iallafall om dom hur mycket som helst. GRATTIS mina fina vänner!


ETt bergianskt cp kommer lastat!

hejikus!
idag (efter tyska, svenska och lurre) var jag med mitt lilla cp till klass på bergianska trädgården! det var verkligen gos! det är alltså en stort växthus, med lite olika gosiga rum som luktar gott och är varma&fuktiga. efter cirka 20 minuters förvirring i entrén anlände våran räddare/geografilärare/idrottslärare/modell Tor till platsen. han delade ut små papper med frågor som vi skulle besvara! detta verkade först extremt trist men var faktiskt ganska gos!
det fanns ganska många olika små cppalmer, så jag kände mig nöjd och glad i deras sällskap.
och där sprang vi runt, bland härliga dofter, olika temperaturer, ätande växter, citroner och mangosar, galna infogubbar som jagade en för att berätta nåt invecklat och mindre intressant. men gos vare somsagt iallafall! massa fantastiska mobilbilder har jag också. där nere någonstans landar dom!
efter detta började den långa men korta vandringen till tunnelbanan. den var kylig. och kylig. sen for jag hem. åt. hade piano, som även det var riktigt kuli faktiskt! och nu har jag laddat upp med en stadig middag för att fortsätta kvällen med pluggilugg! mumma!
hejpåer!
         

bambi

   

mjölksaft

hej.
idag har jag lite allmän ångest. för typ allt i hela världen. oj va galet det lät. SÅ galen är jag inte. just idag iallafall. efter skolan avnjöt jag en ihophöftad chokladboll & hallonsmoothie framför top model och sedan project runway. sånt där som känns så sjukt värt i stunden men efteråt är ganska ångestfyllt. på många sätt. sen låg jag en stund på mammas och pappas säng och stirrade i taket varpå telefonen ringde, vilket alltså tvingade mig ur detta stirrande. jag kände mig ganska eländig i säkert flera minuter. och sen gick jag ner för att sätta mig i "pappas" rödorangea fåtölj och lyssna på fabrizio de andre' på lpn, följt av lite beethoven. till detta varvade jag med att "plugga" geografi (alltså läsa cirkus 2 sidor under en tid av 100 år) och läsa på alla bokryggar i bokhyllorna. jag hittade en bra grej, på något nummer av bonniers (gamla) lexikon stod på en bokrygg MJÖLKSAFT-PANORERING. känns bra detdär, mjölksaft i ett lexikon. kan ju ioförsig vara värt att kolla upp detta underliga ord iomed att jag inte förstår vad det faktiskt är. mjölk som mjölk liksom. vad är då mjölksaft? förmodligen något otäckt. som det mesta annat okänt. nämen nu ska väl jag återgå till mitt "pluggandet" (""""""""""""""") gott.
om ni inte har nåt bättre för er kan ni ju alltid ta och läsa om de stackars blårävar som plågas för att alla små frusna svenska huvuden ska värmas. (sen att själva pälsbollen sitter högst upp på huvudet och inte hjälper till med värmen på något sätt alls utan bara är finns till som prydnad, det är inte så noga) en riktigt smart tjej intervjuades på svt's rapport igår. tänk va synd att alldeles för många delar hennes iqbefriade tankar. här och här kan man kolla.

  

leet

om 300 (299 efter dethär) inlägg har jag gjort 1337 inlägg. värt. längtar.
lyssnar på spektor, funkar alltid liksom, och ritar i min almanacka.
det var någon gång för några månader sen som jag lärde mig att det hette almanacka och inte almenacka. som jag alltid stavat, och fortfarande gör ibland. bra grej.
jag saknar lite eklidens fula skolgård på våren. när man liksom började vILJA vara utomhus igen. alla kyliga stunder man gått på den krispigt isiga skolgården påväg till lunchen under vintern börjar förträngas och man vill ut på den grustäckta asfalten igen. det hade inte satt fel nu. och en liten fin slöjdlektion skulle funkat också. där allt kändes så bra. egentlig ångest men som man bara inte orkade låta sippra fram, utan istället ironi och glädje rakt igenom hela lektionerna. håkan! alla små cpbarn och cpverk. claras & agges lådbil. mitt ständiga slipande. fint detdär.

then I might be here tomorrow

nu har offan och förmodligen alla andra tröttnat på på spåret så nu får vi helt enkelt BYTA SPÅR.
jo. nu var det ju faktiskt nästan en vecka sen senast. iallafall 5 dagar.
under dessa fem dagar har jag:
skrivit en mindre uppsats på tyskan, haft ett cpsamtal med min mentor och innan det fikat med ejeby, varit hemma hos jessie, haft två halvdagar, fikat med ejeby igen, ätit soppa hemma hos koffe, körat, halvstannathemma en riktigt stormig dag, gjort ett läxtest i matte där hela klassen (dvs. dom som var där) sög så markus fick upprepa direkt efter testet det som ingen fattat, sovit hos jops me eje och ätit gos frulle, träffat finafina sara, klappat aussie, varit på överraskningsfest för moa(!), haft högmässa, simmat me koff och HÄR E JAG NU! därni. fem dagar lite ihoptryckt har vi där.
här kommer lite fina mobilbilder från torsdag-idag! (utan bildTExTer, pallante)

     

på spåretttttttt

     

it's always more fun

hejlo.
sitter å ritar i min almanacka.
imorn ere friluftsdag. chill. jag e tagg! det kommer bli goososososos!
itgirl är min bästa vän. jag ska försöka ta avstånd  från denna när jag uppnåt level 22. men det kan bli svårt att skiljas från en god vän.

idag hade jag två riktiga lektioner: svenska & tyska.
engelskan dog. musiken halvdog. lunchen var god har jag för mig fast just nu har jag förträngt vare va. fikat under engelskan va också gotti. mums.
nu ska jag leta fram mina blå regnbyxor!
hepp.

oduglig smakar bättre

hola.
tänk om jag kunde något mer språk än svenska. på RIKTIGT liksom. engelska tror man att man (manmanmanman upprepa ord är ju alltid bra) kan sådär rätt bra ändå, tills man någon elak engelskalektion upptäcker att man inte gör det. typ när dom ger en något finurligt ihopsatt grammatikpapper. och så plötsligt blir man så himla förvirrad och vill bara lägga sig i en hög på golvet och sprattla tills man dör.
och tyska. ja. tyska. plötsligt en dag visste jag inte vad onsdag hette på detta språk, som tur var kunde min vän moa som aldrig någonsin läst tyska hjälpa mig att fylla i det ordet. och där sprack den stoltheten, att man kunde tyska lite sådär ganska mucho ändå.
och svenska kan jag väl inte riktigt heller.
duglig är nog inte rätt ord denna söndag. när jag räknat cirkus 3 tal i matteboken, där jag förövrigt ligger lite efter. när jag på själva mattelektionerna hellre tycker om att göra något helt annat än plugga. (såsom det också brukar gå till hemma) och detta är nog det enda "dugliga" jag åstadkommit denna helg. lite duktigt har jag ju skrivit ett brev också. fast det slutade med att jag ritade lite istället.

ahrå.

a place in the sun

cp!
igårkväll var jag hos moa med malle, isa, sofia, jorun och albis. vi gjorde&åt pizza, och kollade på kenny starfighter. bra grej. sen åkte jag hem med någon slags drottnings/hjärn/rastaflätorliknande frisyr som alba gjort på mig. satte på mig min mössa för att inte se HELT galen ut. men då stog det ut små korvar längs huvudet (som var flätor) men såg ut som ah, små korvar. så jag såg ännu galnare ut. '
innan detta fikade jag med ejeby. hEla världen var ett cp. men det var gosgosgos.

en liten bebis som gjorde mig glad på matten igår.


look-a-like'sen alba&malle.


ett cp.

happier than the morning sun

imorse vaknade jag (SJÄLVMANT!!!!) klockan NIO av att solen sken in helt gAAlet mycket. det var som att klockan var 12 en helt underbart fin sommardag. jag låg och stirrade på skenet i cirka 9 sekunder för att sedan kasta mig upp ur sängen och se om det verkligen var sant. var det sommar? hade jag sovit förbi resterna av istiden? jag kan nästan slå vad om att jag log ett stort, mycket fånigt leende medans jag stod där. fast leendet dog strax ut. när jag snart förstod att så ej var fallet. snön låg snällt kvar på marken trots det hysteriska solljuset. att det aldrig smälter tänkte jag, och hasade mig tillbaka till sängen igen för att inte går upp förens nästan två timmar senare. 
fast egentligen är det inte snön eller istiden jag hatar. det är mer att jag är så himla trött på min trista vinterjacka och att jag längtar så himla mycket till att springa runt barbent.
men vintern är ju inte hemsk. den tillåter en att deppa okontrollerat (för man kan skylla på mörkret osv), fika i timmar på gosiga fik, baka och äta massa sött när julafton närmar sig (och även efter denna högtid), vara 6 år igen och leka i snön, ramla på isen hela vägen ner till tåget och hem igen när man missat det, ha mössa på sig även fast man ser lite lätt galen ut, HA HALSDUK PÅ SIG (!!!!!!) utan att någon ska tycka att det är konstigt (som människor prompt ska tycka när man slingrar på sig en liten gosig en trots att det kanske är augusti), och massa mer.
men. en liten krokus som tittade fram ur rabatten nu eller en helt blå himmel hade ju inte satt fel.


gratitude

hejjjjjjjjjjjj.
idag hatade jag mest i hela världen: bengt.
tyckte om mest i hela världen: andrae.
det finns faktiskt inga undantag för bengt ens. även fast jag redan vet att han ÄR galen.
idag sa han exakt såhär till mig "Kan du hålla tyst?" men en enfaldig hemsk stämma. och jag typ VIsKAde lite me anna liksom. jag vill skriva massa hemskheter om denna människa. men jag orkar inte slösa bokstäver på bengan. andrae ÄR iallafall underbar! han är med i project runway alltså. först tyckte jag han verka cp men gull. sen blev jag rädd för honom och hatade honom. sen älskade jag honom igen och tyckte bara han va ett galet cp. i dagens program åkte han ut. BLÄ. liksom.
ååååååååååh. jag hade verkligen nåt jag skulle berätta. men det har jag tyvärr förträngt. förmodligen har all ilska mot en VISS MÄNNISKA tagit för mycket plats idag för att komma ihåg annat.
förresten. visst är det bra skönt att bara HATA lite ibland? det tycker jag allt. tänk om man bara va liksom. om man bara tyckte om litegrann och ogillade lite lätt då och då. det är mycket härligare att bara HATA och ÄLSKA. och ibland vara lite mittimellan allt.
dethär kommer bli värsta babbelinlägget om jag inte slutar HÄR och nU.
hejji.

DET STOG "ANNA PALM N2a" i min not idag. galet. GALET. minsann.

älskade musiklektion<3333333 .glass.

malllllllllllle

randomleskicptjej

RSS 2.0