listen listen

idag vaknade jag tio minuter i elva.
tanken var att jag skulle åka med pappa till stan vid tio - krossad tanke alltså.
så hursomhelst åt jag frulle, klädde på mig och lite sånt. sen tillslut efter ett tag kom jag och pappsen iväg.
vi åkte till kungsgatans siba och fixade min mobil, killen där "uppdaterade" min mobil och om den fortfarande håller på å krånglar så ska jag lämna in den. men hittils hade n funkat bra. sen gjorde vi lite andra ärenden i stan och åkte sen hem. 
 
jag tog en promenad i den kalla, men något våriga luften.
tog massa bilder gjorde jag också.
och nu har jag hicka och har haft det hela dagen, börjar VERKLIGEN gå mig på nerverna.
har pluggat lite idag, men ska nog avsluta dagen med att se på film med kusinen.
ciao!

    

små lätta moln

hallå :)
idag har jag bara varit hemma. jag har gjort pannkakor, övat piano (som jag inte övat på sju miljarder år, jag vet oroväckade va.. ) sen har jag FÖRSÖKT att plugga lite. det gick dåligt måste jag säga, haha :D jag har även tittat klart på gossip girl boxen första säsongen. och så har jag tittat på andra avenyn med charlotta. det var jätte dåligt, men jag gjorde det bara för att hon var sjuk :D

jag får ångest och panik när jag tänker på att jag har två prov nästa vecka, och jätte mkt läxor.
men jag försöker att inte tänka på det, jag har ju trotsallt lov. och alla är bara bortresta, ni skulle bara veta hur mkt jag längtar efter och skulle BEHÖVA en tjejkväll med snack+film+godis+härliga tjejer och saknar gör jag flera personer.
men på lördag ska jag maybe baby träffa emma :D och på söndag ska jag på bio med joppe&anna. så det är ju najs. men imorn kommer jag förmodligen sitta instängd hemma och ha allmän panik. kul va ? :D
näj nu ska jag äta mig fet på glass :D
PUSS




pugh är härlig.

rea

idag åkte jag in till stan vid halv ett.
jag åt lunch med charlotta, eller egentligen var det bara hon som åt :D och sen så gick jag runt lite i affärer, för hon behövde gå tillbaka till sin prao. jag gick runt på drottninggatan och runtomkring där. köpte tillslut en typ klänning/lång tshirt på indiska för 69:- på rea och ett brett brunt fint skärp på indiska på rea för 69:-
sen mötte jag upp pappa i forum, där köpte jag Om jag kunde drömma på bokrean för 79:- på åhlens. (jag har alla böcker förutom den, men nu har jag alla :D) sen åkte jag hem, och pluggade lite grann.

imorn ska jag nog bara va hemma och försöka plugga allt jag måste göra sådär.
nu ska jag titta på tv.
puss


skridskor i kungsan med bästa

jag gör två inlägg om mina två senaste dagar, blir lättast så :D
igår var jag i kungsträdgården med amanda och clara, vi åkte skridskor. det var jätte roligt :D

vi spanade in (eller iallafall amanda) snygga fritidsledare, HAHA <3

sen fikade vi i drygt 2 timmar, och sen gick vi till gallerian och åt värsta feta glassen, haha.

matvrak alla tre :D <3 det var jätte mysigt iallafall. sen åkte clara&manda hem å jag mötte upp challe i gallerian, som jag har nämnt nu hundra gånger så är ju hon här och praoar i två veckor, och bor hemma hos mig :)

vi gick runt lite i affärer och hon köpte en jätte fin klänning på topshop.

vid sextiden åkte vi hem eftersom våra magar kurrade.


på kvällen tittade jag på film med challe och syrran, vi tittade på en fransk film som heter "Tillsammans är man mindre ensam", och först var jag lite skeptisk till att se den. men nu ÄLSKAR jag den. fy va den va härlig, helt underbar. jag vill se den igen. :)

    


Fettisdagen

idag är det fettisdagen - semeldagen alltså.
och dagen till ära ska jag åka skridskor i kungsan med amanda och clara :D
jag ska träffa dom i slussen halv ett men jag har inte bestämt mig än om jag ska ta bussen eller tåget..
det är nollgradigt, nästan plusgrader så det kommer bli en slaskig dag. men det får jag leva med. men det betyder alltså att det är rätt varmt idag, eller alltså till skillnad från tio minus grader. så därför vet jag inte om jag verkligen ska ha min vinterjacka på mig, det känns så vintrigt.

nu ska jag klä på mig.

you're the man


snygga rob på teven


Oscarsgalan

igår åkte jag hem till helena och var där vid halv åtta ungefär.
hela kvällen laddade vi inför Oscarsgalan i helles lilla stuga.
(jag, clara och helena :D) sen tillslut började det, och jag tittade hela tiden fram till halv sju förutom ungefär mitt i galan så somnade jag i tjugo minuter, men resten av natten var jag vaken. gud va kul det var att titta på galan! (jag trodde det skulle bli lite långtråkigt - men NOPE!)
jag blev riktigt glad för att Heath Ledger fick priset som bästa manliga biroll, fan va bra.
tårarna höll sig både kvar vid ögonfransarna och några dansade ner för kinderna när hans familj kom fram och tog emot hans pris. ett annat pris som också fick mina tårar att bryta ut igen var när Dustin Lance Black fick pris för bästa manus. hans tacktal var nog nästan det finaste tacktalet under hela galan.

Oscarsgalan var iallafall jätte bra, och alla var värdiga vinnare. kul också att Kate Winslet fick priset för bästa kvinnliga huvudroll. efter vi hade sett hela galan sov vi typ 4 timmar. sen åkte jag hem och nu har jag duschat, och lite sånt.
tjenixen


New Moon nedräknare


jag hatar förresten hej mitt vinterland som faller ner från himlen

tjena :D idag var jag i Engelbrektskyrkan på gudstjänst med pappa klockan elva.
jag var där eftersom jag ska ta konfa i sommar och då måste man gå på ett antal många gudstjänster innan typ.
vi trodde den skulle vara i en timme men den höll på i 1 ½ timma, för att det var högmässa och nattvard å allt. det var rätt långt, inte det roligaste jag gjort i mina dar precis ;D hah. men sen åkte vi till moderna muséet och fikade å tittade på en utställning. nu är jag hemma och ikväll ska jag hem till helena och se på Oscarsgalan hela natten tsm med clara, helena, nicole, erica, paulina och hannah :D haha det blir roligt :D

min plan för eftermiddagen är nog att försöka börja på no fördjupningen och annars plugga nåt annat roligt..
sen får vi väl se :D kraam

  


snöstrålandedag

halloj.
om det inte hade varit sol+snö utan sol+ingetpåmarken så hade dethär kunnat bli en rätt bra dag tror jag.
men nu blev det inte så. särskilt inte eftersom jag vaknade och kom på en grej som jag inte kan sluta tänka på nu. och det tar kål på mig. och nu känner jag mig bara väldigt trött, och nysig. och alla bara åker ifrån mig på sportlovet, när jag för en gångs skull är hemma och inte på landet. fast nu längtar jag typ till landet, fast det är klart kusinen kommer ju hit idag och stannar i två veckor (ska praoa här) så det är ju som att ta hit en del av landet :)

jag kommer säkert titta på melodifestivalen ikväll, även fast jag verkligen har tröttnat på det. jag gör det mest som någon slags patetisk tradition, och för att petra mede är najs, och att jag inte kommer ha nå bättre för mig typ.

gu va jag låter tjurig och jobbig, men det är faktiskt bara för den där grejen jag kom på.
men om jag gör lite läxor idag så kanske jag slipper det senare på lovet, då kanske jag blir lite glad på mig själv.
hah, bra försök. ni kan ju alltid sms till mig, och kommentera, inget annat piggar upp så mkt som en fin kommentar/sms :)

kram


i ain´t asking for much

hallojsan :)
idag har varit en rätt lång dag, men jätte trevlig.
vi hade uppspelning på musiken, det var JÄTTE roligt även fast jag sög :D haha, men det var kul å lyssna och sen spelade alla massor emellan och grejs :) sen hade vi ingen no, och sen slöjd som var rätt kul idag faktiskt.
sen lunch - kör och INGEN mentorstid :D najsss. så jag, lisa , my och anna gick till konsum och köpte massa gott, sen var vi hemma hos anna och spelade spel och åt glass och sånt. sen åkte jag, my och lisa in till stan vid typ halv sex eller nåt. och letade efter ett ställe att äta på. tillslut hamnade vi på Coffeehause by George på hamngatan där vi åt världens goaste kyckling-curry-pasta-sallad grej. den va skit god. sen stängde dom där så vi åkte till Tully's på götgatan och fikade där, sen kom paulina och va med oss i typ tio min :D sen åkte vi allihopa hem. och nu känner jag mig skit trött.

nu har jag varit hemma några timmar. ska typ dricka te och sen sova eftersom jag inte sovit mkt i veckan. sportlov nu och det känns JÄTTE HÄRLIGT och jätte stressigt, så mkt jag måste göra -.-' men det ska ordna sig ;D
puss och kram !

 
världens goaste glassobanan och sötaste mysan <3

cow

hejsan vänner
nu har min blogg kommit till en sån där period när det inte är särskilt många som läser den. ioförsig förmodligen för att jag inte skriver så mkt, och det i sin tur beror på att jag inte har tid. eftersom plugg tar upp sjukt mkt tid. och nu har jag ju haft mkt prov och så. hursomhelst så är det sportlov om en dag, HÄRLIGT! jag ska vara hemma hela lovet, och på lördag kommer favorit kusinen hit :D det blir najs. imorn ska jag spendera kvällen på ett eller annat sätt med tjejerna. inte riktigt bestämt hur än, men det lär bli av. för sen åker ju alla bort och har sig.

facebook är rätt nördigt, men roligt :D ärlig talat hittar man ju faktiskt en del människor man inte pratat med på ett tag. det är kul :D  idag hade jag tyska prov, jag tror det gick rätt bra, om jag inte typ gjorde helt fel på en grej. men jag hoppas på att  jag får vg iallafall :) efter skolan var jag med annispannis, vi gjorde inte mkt, tråkade framför teve serier, åt mackor och glass, men ändå sånt där mysigt som är rätt skönt å göra ibland.
jag ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, har börjat med en ny bok, kommer inte ihåg va den hette, jag hittade den lite random sådär. hittils har den inte varit så bra, men jag ska nog läsa den endå. nu när jag läst ut breaking dawn så lär väl ingen bok vara riktigt "bra" liksom. usch, jag blir typ deppig när jag tänker på att jag läst ut den.
äsch, nu ska jag titta på teve tror jag.
puss




jag dör om någon säger ett knyst om hemoglobin de närmaste 5 timmarna

ja, som ni ser på rubriken så har jag nu studerat, alltså PLUGGAT näringslära de närmaste, plågsamma timmarna, och nu är jag helt fullproppad med hk i huvet. pga det lilla jobbigt, äckliga hk provet imorn. annars är onsdag en ganska najs dag, lång so - som är rätt kul, och man klarar sig igenom engelska och svenska. på torsdag har jag tyska prov alltså ska jag plugga OTROLIGT mkt tyska imorn, så imorn kommer rubriken vara liite ändrad.
jag tänkte snart gå och lägga mig, är så sjukt trött. sov bara 7 timmar inatt, och jag behöver med sömn känner jag. även fast jag har varit förvånansvärt glad idag :D ÅHNEJ ingen musik imorn, det gjorde allt mkt tristare.

JUSTE, idag fyller världens himlaste bästaste ANNA & JOHANNA ÅR, GRATTIS gullisar :D <3
nu ska jag nörda lite på facebook och sen sova.
godnightiii

men du har förlorat mer än jag

HEJ! alla underbara :D
jag är slöis som inte har bloggat på några dar nu, men helt absolut fullt upp måste jag säga. helgen har varit jätte härlig med alla tjejer jag spenderat den med och veckan innan vare fullt upp.
jag vet inte om jag har sagt det men hursomhelst så vare tjejmiddag hos emmis på alla hjärtans dag och hos henne sov jag också över, i fredags sov jag hos sara, och i söndags var jag i stan med anna lite grann :)
igår fyllde världens gulligaste och bästa MY PERSSON ÅR, 15 och byxmyndig är den lilla sötisen nu, GRATTIS GRATTIS !

idag var en lång dag, men rätt okej faktiskt. gympan var rolig men något seg, haha. annars rullade det på ganska fint. när jag kom hem så tittade jag på två gossip avsnitt, FY PÅ MIG, (när jag borde plugga :D) sen åt jag middag och sen pluggade jag faktiskt ganska mkt HK :) NU HAR JAG MIN RIKTIGA PRAO, eftersom allting krånglade och jag orkar inte förklara hur och varför, men hursomhelst har jag och anna prao på caféet i dieselverkstaden, där dom är JÄTTE snälla ! hur kul som helst tycker lilla jag :D
nej nu har jag grejer att ta tag i, ska försöka blogga imorn :D
PUSSILUSS, yes jätte fullt jagvet.. :D


sun is in the sky

tjosan
jag sitter hemma hos saraaa, hon plattar mitt hår och jag sitter vid datorn. :D
i onsdags var jag i romme, det var najs. igår var jag i stan med anna, joppe och emma s, sen va jag på afton med min syrra på södra. idag efter skolan va jag med emma och anna, jag och anna har fått prao plats i två veckor på Cafe String ! :D sen fikade jag med de och nicole och corre. och nu är jag hos sara och ska sova här :)

hinner inte skriva mer nu, ciao !

jävla Otrivin Komp, den som hjälpte så mkt?


idag fick jag tillbaka mitt no prov, jag fick g! :D och det var väldigt bra eftersom det var ett g prov och g var det högsta man kunde få och då hade man alla rätt :D det var najs :D på idrotten skulle jag egentligen inte varit med eftersom min hals gjorde skitont, men eftersom det var HLR (hjärtlungräddning) så bytte ingen om och jag kunde också vara med.
vi fick "trycka" med händerna mot en uppblåsbars dockas bröstkorg och göra mun mot mun metoden på dockan, HAHA. skumt, och lite äckligt på det sättet liksom. men det är ju sjukt bra att kunna.

efter skolan gick jag och anna till forum. vi träffade emma, joppe & milla och vi köpte glass. sen satt vi nedanför rulltrappan vid nån slags soffa och gjorde ingenting liksom. sen vart det bara jag, anna & joppe kvar och sen åkte joppe hem också. anna var kvar med mig och vi gick till stadium för att jag skulle köpa underställ & täckbyxor till romme på onsdag. senare kom min mamma och hjälpte till också. det slutade med att jag köpte täckbyxor&jacka på rea, dom var rätt fina, helt okej liksom. och en underställströja, och skidsockor :D REDO FÖR ROMME :D mohah. sen åkte annispannis hem och mamma å jag väntade på bussen.

för en liten stund sen så skulle jag bara lite random kolla på eventuella biverkningarna av nässprej på förpackningen.
och då läser jag såhär: Näsblod, torr och irriterad nässlemshinna, torrt och irriterat svalg, muntorrhet och huvudvärk.
alltså EXAKT det jag haft dom senaste två dagarna. den här jävla klumpen i halsen är exakt vad dom beskriver. och det värsta är att precis innan jag läste biverkningarna så tog jag "ett sprut", eller alltså använde nässprejen. och jag kan redan känna hur klumpen börjar komma tillbaka -.-' det hade precis blivit bättre och jag hade typ bestämt mig för att vara med på beep testet imorn och allt, och sen förstörde jag det.. -.-' hoppas, HOPPAS verkligen att det är borta imorn bitti.

nej, nu ska jag sova. det är nog det jag behöver.
godnatt.

min hals tar död på mig

klockan är snart halv 5 och jag känner mig hyffsat värdelös.
idag gick jag upp halv tio - åt frukost, duschade och klädde på mig. vid typ halv ett kom den amerikanska snubben, han va väl okej. jag åt lunch med dom men var sedan ursäktad. så jag har suttit ett tag på mitt rum och först läst typ 30 sidor i so boken om kristendom, och sen försökt mig på matten ett bra tag. och FAKTISKT löst några tal efter flera försök. men sen total fastna jag och då kände jag mig dum i huvet och satte mig framför datan.

egentligen hade jag tänkt lägga upp lite bilder, men eftersom min kamera ligger där nere och dom sitter och dricker kaffe så orkar jag inte gå ner. för då blir nån dålig, kort, pinsam konversation på engelska. :D
så jag föredrar att ha svin ont i halsen, försöka svälja ner luft, inte lägga upp några bilder här och känna mig blåst i huvet. sådetså.

på tisdag har vi först beep test & push up test. och sen matte prov. matte provet håller jag ju på å pluggar på även fast jag kommer få ig. push up testet får gå som det går, armhävningar liksom.. ? :D men beep testet vet jaginte om jag kan va med på för det är helt sjukt jobbigt att springa när man har ont i halsen. iallafall jag kan typ inte andas och det svider så jag vill sprängas. så vi får se hur det blir. fast helst vill jag ju bara få det överstökat..



bilden är från landet på jullovet.

PETRA MEDEEEEEEE

alltså. jag skulle ju inte av en kommentar eller så, liksom..

annars har jag faktiskt städat mitt rum idag. eller iallafall min hylla, och faktiskt gjort om lite på mitt skrivbord, lite förändring iallafall. fast jag har fortfarande inte plockat undan allt som blev kvarlämnat när jag skulle gå och äta middag, så det känns ju lite jobbigt.
men sen tittade jag iallafall på melodifestivalen, jag e ledsen men jag måste ge er en liten fill up :D :
Deltävling 1

1. Nina Söderquist - Tick Tock | lite kul att det faktiskt kan vara en "rocklåt" utan Lordi på plats, men den var inte helt rätt liksom, fast inte helt fel heller måste jag säga.

2. Jonathan Fagerlund - Welcome to my Life | va ere här? Jag tänkte att dethär kanske är nåt trevligt, men NEJ. Jag menar, så snygg va han inte. denna låt gillade jag inte nånstans, han var för slemmig.

3. Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus | Lite elakt att lilla Shirley kom sist tycker jag, dålig va hon inte. Låten var tråkig och hon stog nästan helt still under hela låten, och tyvärrtyvärr så sprack rösten litegrann här med. Men hon är ju ändå duktig.

4. Scotts -Jag tror på oss | HAHA. jag har inte tittat på dansbandskampen men det var faktiskt rätt kul med de här killarna. Inte alls min smak, och låten var ingen höjdare men glad för deras skull är jag!

5. Emilia - You're my world | helt klart den bästa låten hittils! Jag blev förvånad, positivt när hon började sjunga, kunde detta möjligtvis ha lite jazz i sig? Yes! Lite iallafall, en härlig låt med glädje, och en glad Emilia också. Dethär var skitbra! synd bara att hennes röst inte höll till 100% men nästan :)

6. Alcazar - Stay the night | Bra tempo, och en ren discolåt. Inte helt perfekt dock, men helt okej. jag gillade den!

7. Caroline Af Ugglas - Snälla, snälla | jag blev ganska irriterad på det ständiga, tjatiga "snälla, snälla" men låten i sig, och framförallt själva musiken tyckte jag faktiskt om.

8. Marie Sernholt - Disconnect me | Helt förfärligt dålig låt, patetiskt liksom, fast ändå typiskt Marie. Men vad har hänt med din röst lilla vän? Inte alls nåvidare, nej jag kan inte säga att jag är besviken för detta var väntat..

Jag tycker att kvällens finalister är helrätt! Rättvist för en gångs skull? Jajamänsan!
Och för att inte tala om Petra Mede, hon var helt PERFEKT. hon är precis vad melodifestivalen behöver nu efter Björn G, Kristian, Lena Ph och alla andra. Hon är enkel, härlig, inte så "happy family" liksom, utan rak på sak och så himla bra till dethär! Jag hyllar henne till varje pris!



så, där fick jag ur mig mina melodifestival uppdateringar :D nu ska jag nog städa det sista. imorn hade jag tänkt dra mig ur mitt trista hus och söka upp nån kompis men icke sa nicke. förmodligen kommer min mamma klistra fast mig i golvet för att jag ska kunna nicka och le åt någon gammal amerikansk kompis till mamma och pappa som kommer på någon slags lunch imorn. så yes, jag är olycklig men jag orkar inte inse mitt öde just nu. ha en trevlig kväll och JA DU ORKAR KOMMENTERA! :D puss puss


never without my piano

jag satt nyss vid pianot och började spelade massa gamla grejer.
vilken kick jag fick, shit jag kommer fortfarande ihåg dom även fast jag inte spelat dom på jätte länge!
alltså spelat de utan noter. dethär är de gamla:

Comptine d'un autre ete : l'ap - Yann Tiersen (från filmen Amelie from Montmartre)



La Valse d'Amélie - Yann Tiersen (även från Amelie from Montmartre)



La Dispute - Yann Tiersen (också från Amelie from Montmartre)
(fast jag spelar såklart bara piano delen)


nu spelar jag denhär:

The Promise/The Hearts Asks Pleasure First (från filmen The Piano, som jag tycker är skit dålig)

xoxo gossip girl

jag börjar tröttna på mina hälsningsfraser så jag kanske bara helt enkelt borde skippa dom, right?

igår var jag hemma hos lisa med offan efter skolan, vi typ åt mackor och glass och spelade spel :D
idag gick jag upp 12, sov alldeles för länge, men som såklart är jätte skönt.
eftersom det är så fruktansvärt grått ute idag - vilket jag egentligen älskar. så tänker jag förmodligen va hemma och städa idag. vore det inte skönt om mitt rum inte såg ut som en leksaksaffär? (alltså jag har sjutusen grejer och mina hyllor är proppade med massa saker som säkert kan städas ut)
så det blir förmodligen min dag. men you never know, do you?

annars vill jag visa för er en ny blogg som en kompis visade mig. hah, jag gillar den.
hur kul ere inte med en liten Gossip Girl blogg, fast med min skola? jag gör tummen upp iallafall :D



/a

if i hang myself in the christmastree would you be missing me?

hallådär.
idag har jag haft halv studiedag. slutade klockan 11.
då åkte jag och massa andra in till slussen och gick å fika på Muggen på götgatan, som alla säger är så mysigt och så.
men själv tycker jag inte att det var så jätte speciellt och dyrt vare också, min plånbok grät efter den varm chokladen. haha, ;D.
sen gick jag, emma, lisa & offan runt på götgatan. vi var inne på Monki, där jag köpte en fin tröja, Weekday, H&M, ginatricot och Tshirt store. det var mysigt&trevligt, förutom att jag gick runt som världens snorigaste unge -.-'
undra hur många näsdukar jag förbrukade. HELA DAGEN HAR JAG VARIT PÅVÄG ATT NYSA, RÄTTARE SAGT I 7 TIMMAR. OCH PRECIS NÄR JAG STÅR VID DÖRREN FÖR ATT LÅSA UPP HEMMA HOS MIG SÅ NYSER JAG. jobbigt vare kan jag säga.
vi gick runt lite med paulina & tore och sen efter mkt om och men så gick vi hem till offan med en liten cornelia som vi mött upp. där åt vi makaroner sen åkte vi hem allihop, hah.
hemma tittade jag på gossip girl boxen igen :D det är så skönt å göra ingenting liksom :D
nu har jag nässprejat min näsa så det står härliga till, nu ska jag nog städa mitt rum lite :D

laterrrr


jag är en vampyr

hela världen är så underbar säger en mer underbar markus krunegård, svårt har jag att hålla med.
tro mig markus, jag önskar på alla sätt å vis att mitt liv var din sång.

annars känner jag mig rätt nollställd, bra saker har hänt, dåliga saker har hänt. plus minus 0, typ.
jag vet inte, jag vet inte riktigt egentligen vad jag ska säga.
eller, det blir inge norge, vilket suger såklart. varför kan jag inte förklara.
jag är sjuk, fast i skolan. jag tror jag har förlorat en riktig vänskap, eller alltså inte så att vi inte är kompisar eller bråkar, men på ett annat sätt, typ.

idag kände jag lite för å skjuta mig själv, ja asså inte för att jag är deprimerad eller så.
utan för att, jag vet inte. jag känner mig rätt tom liksom, det går inte riktigt å förklara.
jag mår inte dåligt, psykist alltså, jag bara, vet inte.


efter skolan tittade jag på gossip girl boxen i drygt 3 timmar.
och jag ångrar att jag inte träffade amanda, hon kanske kunde slagit mig med ett basebollträ i huvet eller nåt,
så jag inte verkar så drogad när jag jag snackar om ingenting.

-


sjuksjuksjuksjukkkkkkkkkkkk

Hej.
Igår vaknade jag klockan 8 på morgonen av den värsta huvudvärken jag någonsin haft.
hela dagen mådde jag dåligt och huvudvärken tog aldrig slut, plus att jag var skit trött hela dagen fastän jag sov typ 18/24 timmar. eller typ mer. jag mådde illa och var förskyld också vilket inte precis hjälpte. idag när jag vaknade hade jag ingen huvudvärk, fast jag är fortfarande förskyld och har ont i halsen. jag har varit hemma från skolan idag. hela dagen har segat sig fram och jag har känt mig nyvaken hela tiden liksom. det låter skumt men jag har liksom känt mig "vinglig" och snurrig hela dagen. äcklig känsla. som att jag är fångad i en bubbla och inte kommer ut.
skit jobbigt. inget har ändrats under dan, men förhoppningsvis så kan jag gå till skolan imorn.

jag har precis tittat lite på Tsatsiki - Morsan och polisen på youtube, yes. hela filmen finns där :D
fast i massa delar förstås, har tittat på 2 delar :D
nej nu ska jag tvinga i mig lite mat.
tjingeling

RSS 2.0