johnny med amfetamineeeeeet

TJABBA GRABBARRR.
VETNIVAD. igår vann jag lite halvrandom biljetter till Timbuktu&Damn ikväll på hovet. HUR FETT? jättefett!.!.!.!.! sen ska jag på joppes&sammes Vegakult, jippi!!!!! blev ba fett taggad på allt helt plötsligt. jag vill rita på min historiaboksframsida, den är lite försenad. så att säga. vill kolla på breaking dawn 2, alla ba säger att den äger och twilight kommer alltid ha en plats i mitt hjärta<3333!3!!3. jag vill spela pianoo. vill träffa anna nununu och inte sen. villlll ba skutta runt och gunga lite på en gunga. MEN!!!! måste plugga litegrannarå.
MEN JUSTE måste visa. igår var jag på friendsarenan för å repa för luciaalalalal. vi sprang omkring på zlatans egenplanterade gräsmatta och letade efter hans skoavtryck, typ. MEN, det värsta var fan storbildsskärmarna!!!!!!! bea berättade att dom är 66 kvm, ALLTSÅ som en stor 2a/liten 3a!!!!! EN SKÄRM. FATTAR NI????? visar bild. DET ÄR faktiskt helt galet. nu ska jag sluta skriva, har adhd som ni ser!! nu ska jag skriva loggbok om mitt ännu obefintliga projektarbete istället!<33333333333
 

det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

hej grabz!
idag längtar jag mest tillbaka till gårdagens så jävulskt braiga konsert. fick inte bara höra krunis & låtar från hans överlyssnade fyra album, utan också laakso som jag lyssnade på när jag va en liten tjorv, och tillomed lite hets. äh fyfan, detdär va nåt hörrni, det vare. efter konsertikusen med ungefär 3-4 slut, den ena finare än den andra, vandrade jag å malle hela vägen till tc. som alltid, ganska randomiserande men givande samtal. fint. annars försöker jag skriva argument å öppningstal till morgondagens engelskadebatt! always a pleasure. motionet är: this house WOULD educate disabled children in special schools, och mitt team är against det. SÅ. det är kuligt. sen har jag ett spårat naturkunskapsprov  på onsdag. på massa kemiska formler typ. GUD. dör av de senaste typ 3 pluggmeningarna, så förbaskat trist å höra om. men jag ORKAR verkligen inte radera dom å skriva något glättigt. jag vill ba klappa delfiner. i'm the new dolphingirl in townnnnnnn u know.
apa.
 
 

Gustatory rininis

holaaaa guapas!!!!!!! jag vet inte vad det betyder eller hur det stavas men jag hälsar er med värme! för att starta detta inlägg som så ofta gjordes när det begav sig (=när jag bloggade VARJE DAG om varje oväsentlig sak i mitt liv) så kan jag hursomhelst säga att mit HUMÖR idag är ganska glatt faktiskt! jag drömde mardrömmar om plugg inatt, vilket förövrigt har blivit mer vanligt nu ----> att plugget både följer med mig hem OCH i drömmarna ;););););));));)););) enough of the sad stories. JO. jag är ju glad iallafall, och detta främst för att mamma råkade uttala "baka" (som i "baka en kaka") fel och sa istället "backa"/"bakka". och det va jättekul. familjen fick sig ett gott skratt ;);) nämen faktiskt så skrattade jag i säkert en kvart! därav humöret. och nu lyssnar jag på De Vet Du - Dansa är kul (men jag föredrar å supa) vilket också gör mig glad. jajemän! jag hade tänkt börja denna dag med att påbörja en fin hemlabbsuppgift, alldeles förträffligt roligt. min labb lyder: "varför blir man snorig när man äter stark mat?" OCH DETTA SKA JAG TA REDA PÅ!!!!!!!!!! dock inte genom att labba för det är så jävla jobbigt. jag googlade problemet häromdagen och kom fram till att svaret på frågan är: Gustatory rininis. Mitt problem nu är bara att när jag googlar på detta ord så finns det INGEN fakta. jag behöver alltså hitta mer underlag till mitt problem som ska diskuteras, mer än flashback (för där hade detta diskuterats!) HAR NI TIPS??????????? skicka ett mess :P! nog om allt!
hej på en stund.

lev som en gris dö som en hund. fick hamburg-berra-absti. glömde å plugga......

 

IMORN ERE FÖRRESTEN DAGS FÖR MACKAN!!!!!!!!!!+LAAKSO!!!!!!!+HETS!!!!!!!!!!!!!!!!!

med moa & malletheman!!!!!!!!!!! här är ett stelt kollage jag gjorde på min fåne samma dag vi köpte biljetterna för att jag blev så EXTREEEMT taggad!!!!!!!!!
 
och här är en rolig bild på gulligaste gullen!!!!!!!!! koffeelaneeee!!!!!!!!!!

du hade mig efter tjabbatjena ;)))))))))))))););););)))))))

Hej. min eminente, stela, meningslösa, underbara bloggapa!
jag har sagt det förut men jag säger det igen, dig ska jag aldrig radera! och vi vet alla varför, upprepning har en tendens att endast ge irriterade reaktioner. NOG OM DETTA. hallihallå! åh nu tänker jag på pelleplutt-boken jag hade när jag va liten, och har förmodligen fortfarande. läste i den om kvällarna, det var massa fula/snuskiga/roliga barnramsor. om pelleplutt som tog ett skutt och alla hans vänner som på ett eller annat sätt gjorde bort sig eller for illa. fin bok. såhär såg den ut:
iallafall. här e jag! just nu fick jag ett litet glatt ryck (TACKA GUD!!!!!!!!) har varit lite död alla vakna och ovakna timmar denna dag förstår ni. är förkyld, som en riktig liten snoruppstoppad snorvalp! ogenomtänkt uttryckt, MEN jajajajajja. som bekant blir jag gärna jävligt snorig när jag e förkyld, och denna gång är inget undantag mina vänner! ;))))))) idag gick jag upp tolv - åt frulle - kollade på darjeeling limited, min bästa av filmer, och satt tryggt i fotöljen med min bästis toarullen! - sen fick jag apont i huvet o gick å la mig i en timma. WHICH BRINGS ME HEREEEEE. vaknade typ 3. och några glas mjölk å mackor senare är jag HÄÄÄR. som sagt. tro't eller ej så får jag ibland så vädjande kommentarer om att blogga lite(!!!!!) vilket är crazy, eftersom min blogg är ett stort frågetecken. men jag tackar o bockar för stödet av mina små vindruvor världen över (har ju internationella bloggläsare ofcourse ;););););));););))))))) vet inte riktigt vad något jag skriver ska betyda. det senare va ba impuls.
vill ni ha mera bilder i detta kaosiga inlägg? JAMEN DÅ SKA NI FÅ DEEEEEEET!!!!!!!!!! <3333
ja. den var lite trist å deprimerande. men detta var den exakta utsikten jag betraktade cirkus 10 minuter efter att jag förstått att min dator hade kraschat. detta krävde lite luft och deprimerat funderande på en sten framför den dagens (passande nog!) gråa himmel och hav. jag hade nämligen INTE sparat allt jag hade på datorjäveln jag levt med sedan 9an. (dock en del, så ni behöver inte börja storgråta å mina vägnar. bara några tårar räcker.) ja och det var väl ungefär det om det. nu sitter jag istället vid en av pappas randomdatorer som stänger av sig ibland = ännu mer förlorat skolarbete när man pluggar vid den. FETTTTTTT. precis vad jag behövde! hehehe.
hursomhaver. moving on!
bilden ovan visar när jag provade en pingvinmössa på hm som chullrull hittade till allas våran glädje. den är förvisso från barnavdelningen MEN HAR DET NÅGONSIN STOPPAT NÅGON? ja möjligtvis. men NEJ, i detta fall. pingvinen ska givetvis egentligen pryda pannan men detta var ett förslag på omväxling. mössan är ännu inte införskaffad men det pågår definitivt överläggningar om detta bör göras. nå, vad säger ni?

PÅ ÅTERSEENDE!!!!!!!!!!
 

RSS 2.0