hej

hej.
har lite ont i ryggen för att jag kör quasiställning. det lät som en sexställning. ja mina vänner. det är det förstås. (lol) nu låter jag jättebitter. fast det är jag inte egentligen. eller jo lite på två grejer: min rygg & den brutala sak som "inträffade"/spred sig idag, som jag inte ens orkar berätta. SHAME ON den lilla äckliga ungjäveln kan man ju sammanfatta med istället.
oj nu mÅSTE JAG DÖ. mamma är galen
hej

breaaaaaakingnews

det är verkligen såndär krispigt höstkall luft som osar in när man öppnar fönstret (för att förslagsvis kasta ut sitt äppelskrutt). duktig som jag faktiskt kan vara from time to time så har jag tvättat håret, gjort tyskaläxan, nästan hela engelskaläxan och en del av matten. och då kom jag ändå hem cirkus kvart över tre, och klockan är nu bara halv sex. BRA GJORT. kan jag unna mig själv.
nu surfar jag omkring, som det heter, på cdon och dreglar efter massa filmer&skivor, o några böcker tillomed.
jag är lite taggad på att det är onsdag imorgon, alltså nästan torsdag, aaalltså typ fredag, aaaaaaaaaaaaaaalltså väldigt snart HELG. mmmmm.

inatt drömde jag en väldigt brutal, lång och hemsk dröm. den uspelade sig i mitt hem, fast lite drömihopfantiserad. jag hade självklart huvudrollen och mina kollegor var nära&kära och SAWgubben, eller mer hans röst, och sen en annan mer otäck kropp. inte bara SAW var med utan typ 3 skräckfilmer till, fast jag vet inte riktigt vilka, men det märktes ändå pånåvis att det verkligen var några fler skräckfilmer min hjärna hämtat material från. den var väldigt hemskt iallafall. och jag var in panic typ hela tiden, och försökte rädda alla så gott det gick, men det gick kortogott inge vidare.

idag upplevdes ett 1337moment på historian när CH berättade om senmedeltidens hundraårskrig startår.

happy boy efter att ha köpt 10 bullar på 7-11 till anton, födelsedagsbarnet.


giddy thing

jag blev verkligen ledsen när jag insåg att jag ligger massa sidor efter i matten. OCH att jag missade en genomgång på nånytt så nu kommer jag inte fatta nånting imorn. PEPPPPPPPPP.
matte c är najsman.
jag har två oöppnade post-itblock på mitt skrivbord, vill sätta upp dom på hela min vägg och låta andra skriva massa random och gosiga saker. och så kan jag ju skriva lite själv också. fast dom kommer åka ner.
trist såntdär.
jag har iallafall två äpplen på mitt bord. som jag pallade påväg hem från tåget. tänkte äta dom imorgon. och återfinna styrkAN I DOM.
mm.
hejhej.

helvetets satkärring

asså.
idag träffade jag den största bitchen i världshistorien. jag svär. (!!!!!!!!!!!!!!!)
bibliotekarien. på. min. skola. fast nu ska vi göra klart för oss att det finns tre stycken, och alla har gott om bitch i sig men en av tanterna ÄR faktiskt snäll, och den unga är också ganska snäll. men. på THE DARK side hittar vi djävulen. den lite kortare tanten som ÄR satan i en människoskepnad. jag har aldrig orkat bry mig om henne förens idag. när jag snällt (och lite stolt att jag hade med mig det) la fram mitt (nya) bibliotekskort ovanpå historieboken jag skulle låna, så att det skulle gå snabbt o smidigt för henne att beepa in den.
först går allting som det ska, TILLS hon, efter att hon ropat "NÄSTA" skriker tillbaka mig och gormar i panik att kortet inte funkade. i en långsam, artig rörelse, lägger jag tillbaka boken och lånekortet på bordet.
hon öppnar dessvärre munnen och talar med sin ENORMT jobbiga stämma, och jag försöker kväva min redan då irritation och talar långsamt men något irriterat till henne. "DITT KORT FUNKAR INTE, VAD KONSTIGT!!" mm jag förstod det, svarar jag. "ÄR DITT KORT NYTT? ÄR DET NYTT??" frågar hon med en, om möjligt, ännu mer irriterande röst. jag svarar att ja kortet är nytt, jag köpte ett nytt för att ni inte skulle tjata här uppe om att man inte får låna på sitt namn. och hon snäser tillbaka att (1.) man måste komma och REGISTRERA det nya kortet uppe i biblioteket innan man kan använda det OCH DU HAR VÄL POLISANMÄLT OCH SPÄRRAT DITT GAMLA KORT? (2.) VAD HAR DU GJORT MED DITT GAMLA? TAPPAt?++ (3.) MEn du är ju arton? inte sant, och går i tvåan? då ska man väl kunna hålla reda på ¨sånt???fasdkn.  HEheheheheEE^^^
jag svarar på alla dessa frågor med en stigande agression som förmodligen märktes vid dethär laget. 1. jaha, jag har aldrig hört talas om det och det är ju konstigt om man inte har iomed att cirka 80% på skolan någon gång har tappat sitt kort och köpt ett nytt och aldrig har jag hört om att man behöver registrera det nya, och VERKLIGEN INTE polisanmäla sitt gamla, det är ett jävla bibliotekskort. 2. ja mitt gamla tappade jag, därför köpte jag även ett nytt. allt enligt reglerna. 3. NEJ JAG ÄR INTE ARTON JAG ÄR SEXTON. för det första är man 17 när man går i tvåan idiot, och för det andra så är jag ett år yngre.
"hihihahehaeå¨ågjw jag skojar bara lite med dig" OCH NEJ, SÅNNA SOM DU SKOJAR INTE.

sen sa hon en miljon till saker som jag inte ens orkade lägga på minnet utan svarade bara med en hatisk stämma och blick. om det inte har märkts än så tycker jag alltså INTE om denna tantjävel.
det kanske inte riktigt framgår, hennes bitchighet alltså. men ni ANAR inte hur jävla hysterisk hon var. den absolut VÄRSTA MÄNNISKAN jag träffat och jag överdriver inte ens lite.
hej då.

sunset soon forgotten

jag kollade på brokeback mountain istället för allt annat. ett mycket bra val.
och så kanskekanske jag gjorde litelite smet o åt med en slickepott. svårslaget.
nu är jag fruktansvärt hungrig, påtal om mat sådär.
jag borde damma av min pingvinhylla som hur mycket jag än inte vill att den ska bli just det, så blir den det ändå. dammig alltså.
sen borde jag ta en titt på alla lappar jag lämnar överallt på mitt skrivbord där jag tillfälligt skrivit ner saker jag måste kolla upp på olika sätt eller behöver komma ihåg.
kom o tänka på hur mycket jag älskar fina albumomslag. har nästan lite svårt att tycka om en skiva om den inte är fin utanpå. samma med böcker. fast det finns ju undantag det e klart.


 
 

en svart katt

hepp.
jag känner mig lite som en ihoprullad ostskiva idag. hushållsost självklart. kan inte riktigt svara på varför just en ostrulle, bara känner att den beskrivning passar idag.
egentligen vill jag gå ut i skogen och lägga mig på marken någonstans o ba ligga där ett tag. mmmm va skönt. eller iallafall spatsera omkring i skogen. men ja. ja.
jag vill sy in ett par byxor jag köpte för 50 spänn för typ en månad sen så att jag kan börja använda dom, är taggad. men jag har för low symaskinsiq för att det ska bli en lyckad affär, så jag väntar på att min mamma vill hjälpa mig. tills dess kan jag ju berätta att jag i fredags hade ett historiaprov som förhoppningsvis gick bra. och att jag sedan satt o fikade i ett litet random vardagsrum i sergelgången med jessie o isa i 3 timmar. igår träffade jag dessa filurer igen, och hurtiga som vi är spelade vi badminton i badmintonhallen i en timma. sen åkte jag å jessie hem till henne med ingredienser för att göra frasiga våfflor, olyckligtvis nog hittade vi inte våffeljärnet så det slutade med att vi stekte våffelsmeten i en stekpanna som några slags amerikanska pannkakor. med mycket socker på alla sätt blev det tillslut väldigt gott.

i väntan på bättre tider kan jag ju visa några amazing mobilbilder.
  


OKEJ

nu ska jag spurtskriva det sista om rommmmmm. och sen förtjänar (skrev med ett k först. vad hänDER jag kan inte svenska) jag att gå o lägga mig.
musikteorin hoppas vi på att jag klämmer ihop imorgon innan lektionen.
börjar iallafall 12.30 och det är jävlig värt.
mmmmmm.
hejdå godnatt, tillslut, snart. hej

såhär taggade jag, vanja o jessie inför skolfotot. vi gjorde glasögon med piprensare och såg ut som ett cp. ett.

hahahah. verkligen fula.

forever alone

och här sitter jag i min ensamhet och surplar tomatsoppa.
livet känns väldigt jobbigt när jag tittar snett åt höger. där ligger den hotfulla högen med antiken-papper/böcker/anteckningar. men om jag bara stirrar ner i soppan så ser jag ju den inte det e klart.
ingen i min family är hemma, och det är vanligtvis skönt, men inte nu när man är antikendeprimerad. inte kuuul.
idag hade jag först en extremt tråkig tyskalektion följt av konditionsträning i rålis på idrotten där mitt ansikte intog den rödaste färgen någonsin, fint vare minst sagt! dessvärre avtog inte denna tomatfärgen på säkert en timma och jag var lite oroad ett tag över att behöva ha den på skolfotot. men så blev det icke, istället blev jag säkert bara lite rosröd av den extrema tätheten på klassfotot när vi stod VÄLDIGT tätt packade och aldrig blev klara. men fint blev det säkert. mums.

igår hade vi föreningsmässa i skolan (när alla föreningar presenterar sig och man får joina om man villllll). jag och isa sprang runt och letade/stalkade SD-killen som startat SD-föreningen på skolan (den första sd-föreningen i skolan i hela stockholm och kanske sverige också?) stelt javet. fast ännu stelare vare när han skulle prata i aulan framför alla människor och läste innantill, stammade OCH läspade. trots att han ser ut som värsta braten. klurigt detdär. mmmmmm. sen lurade vi bakom ett hörn när vi tror att han värvade en medlem, ATTANS!

men nu måste jag faktiskt verklIGEN plugga antiken. oj. jag FÅR verkligen panik när jag ser detdär ordet.
och dessutom är jag ju forever alone.
hejdå.
:(

twelve fingers in the cookieyard

söndagsångest är verkligen bra kul.
jag har ont i magen och hatar att jag har två tyskaläxor i veckan. jättedumt och onödigt, och jättefel att ha läxa till en måndag, dessutom VARJE vecka.
jag lyssnar på salem och saknar alla konserter jag sett av honom.
saknar gör jag också när jag lyssnade på astronaut flera gånger varje dag i väntan på hans astronaut-album. 2009. sjukt att det är så länge sen. jag är lite emo och hatar att det ligger en hög (överdriver verkligen inte) med skolböcker och läxångest otäckt nära mig. dessutom är min säng inte bäddad, jättejobbigt. jag hatar när man är taggad på att byta lakan och kommer inte längre än att riva av dom gamla o lägga dom till tvätten. det är ju det som är roligast. idag har jag nästan bara gjort en läxa. och det är en engelskaläxa till nästa måndag. borde liksom kanske börjat med den jag har till imorn? men näe.

äh. jobbigt inlägg om massa tråkiga neggosaker. sorrrry (offanord).
men igår var iallafall en himla bra dag. körde lite rödavitarosen me simp, clarr o offan i lillängenskogen, hahah verkligen bra. sen gosade vi i flera timmar hemma hos lisa. och åt bl.a. världens värdaste och godaste våfflor. mmmm. det var himla bra. och idag chillade jag me pappa det va najs såklart.
nu ska jag lyssna vidare på salem och fortsätta ångesta.
hej.

såpisar

hej.
igår blåste jag o offan såpbubblor över hornsgatan, på folk. en bebis blev jätteglad. och några andra.
bilderna äR i HÖGKLASS!!!!!!! okej.
igårkväll kollade jag på Thor och åt en muffin. tillsammans med 7 andra glada barn. nu sitter jag o väntar på att sim&clarr ska bli färdiga. jag vill till skogen och plocka svamp, eller bara fika. MUMSSSS. jag måste plugga. (världens tråkigaste line.)
jag ska dö. hej

   

jag tror mitt hjärta blööööder

HEJHEJ.
asså. veronica maggio, sinnesjukt mainstream vid dethär laget. hahahehe. MEN. ändå liksom. det är verkligen ett sommaralbum, hennes senaste. oavsett om man velat eller inte så har man hört alla hennes låter heelllllllllla sommaren genom. så man måste ju nästan gå på grönan när hon spelar, för att få en sommaravslutning? ja det måste man nästan. ska försöka baxa någons grönakort. mums jippi hej.

såjävlavärt. hade piano idag och var lite sådär halvtagg. jag somnade i en halvtimme precis innan jag skulle gå. vaknade av att pappa ropade på mig så jag liksom kastade mig upp bara. sen var jag helt  borta i några minuter. men sen på pianot så vare fett värt. älskar när det händer.
men ah. nu måste jag verkligen göra musikteori, älskar INTE när jag inte gör läxorna direkt barararar.
aja. det är som det är. hejhej.


pennfodralet



igår gjordes denna pennfodralstransformering.
pennfodral nummer 1 är lite skadat, blekt, smutsigt, ledset och ohållbart som ni kanske ser.
därför var utbytet nödvändigt. dock saknar jag mitt gamla myr&spindelfodral redan. jag blir alltid sån när jag ändrar något mycketmycket litet i min tillvaro. därför kommer jag inte våga slänga den än på några månader. den kommer fint ligga på mitt skrivbord tills jag blir galen på alla grejer och i ren frustration slänger den.

pajpaj



titttTAA mitt fina kollage av gLADA sommarwebcamerabilDER!!!!!!
jag blir verkligen sommartaggad. åh. plupp. somamammamar<3<3<33<3<3 det skulle va najs va.
det är verkligen höst nu. BLÅST framförallt, mogna äpplen påväg hem från skolan och idag trampade jag på massa löv på marken!!!!!
jag sitter iallafall o mumsar på min paj men nu blev jag sådär pajmätt. när man verkligen har nått pajgränsen. can have no more. visar en fin bild.


och vet ni vad det värsta är?
att jag har en ogjord tyskaläxa. fast som jag faktiskt började på, men sen tappade jag bort mig när jag började läsa på ett jeggbrev istället, då kom jag även på att jag måste svara, men då ropade mamma om kaffe. och då tappade jag bort det me. och nu ska jag komma ihåg allt detdär. och göra det typ, nu. när jag tvångslagtifrånmig datorn, och snytit mig kanske.
och VET NI en till sak? jag är så himla taggad på att ba åka å spela badminton!!!! efter idag så kändes det så jävla najs o kul, jag vill bara ha meeera. weeeeho.
ska tvinga någon att spela med mig. kulllllllllll.

mhm

hemsktmyckethej.
idag när jag kom hem bakade jag en hallonsmulpaj. och sen vispade jag världens krämigaste vaniljvisp. mmmm. längtar tills jag ska ta en till bit.
ni vet när man har en låt på huvudet men inte kommer på vilken det är eller vem som sjunger den? det hade jag nyss iallafall. men denna gång var det tre låtar i en. jag blandade liksom ihop texten och melodin och kompet med tre olika låtar. crazYYYY. daylight, atlantic & everything in its right place vare iallafall.
ute är det storm och jag gillare. önskar det kunde regna lite också. eller helst jättemycket egentligen. och blixtra o dundra litegrann.
idag hade jag friluftsdag och jag spelade badminton. det va fett najs.
och igår var jag hemma hos sara med lisa och spelade bondespelet och åt och åt. och sådärva.
nu borde jag verkligen plugga. mumsi.

   

up in the

hejhopp.
känner att jag har nått bristningsgränsen med min förkylning. och nu ere inte ens lite roligt längre när jag pratar om snor. hah, det är verkligen ett äckligt ord. men ja. stackars barn som får lever runtomkring mig men jag kan liksom inte göra så mycket mer än vara hemma i hundra år och ändå inte bli bättre. så nu är mitt mission att hitta ett nytt sätt att bekämpa detta hemska virus med annat än kiwi och filmtittande.

igår var iallafall en bra dag. började med sen lunch hos några släktingar där jag satt och läste pippi för en gullig 2,5 åring som tillslut somnade i soffan bredvid mig, träffade världens snällaste bebis som var helt tyst som vaken och plötsligt bara somnade, och åt lite gott.
sen var jag på kräftis hos simpan där vi sjöng karaoke och hade kul. skulle sedan till min vän isa, och det hela slutade med att alla små cpbarn fick följa med. kuuuuuuult var detta också. jippihejhopp.

jag har typ ganska många läxor, men kommer verkligen inte ihåg några just nu. så jag orkar inte med dom. ska käka glassss istället. och dö eller nåt.
och jag hade verkligen tänkt ta massa bilder på allt kul, men detta hände inte. dock togs det bl.a. en fin bild på clarre & en söt på mig o jegg. hej.

 

en bild på isa hej

asså.
skolan var chill idag. och jag var inte såÅ snorig.
och nu är jag bara täppt. men DÄREMOT så har min hals startat ett hysteriskt krig mot mig den senaste timmen. den är GALEN. såfort jag andas eller ens tänker på att jag måste andas så kliar det som ett cp i min hals så att jag måste hosta ut halva magen. och dessutom gör det ont som fan.
LIVET ÄR SVÅRt. ska jag säga.
nu ska jag skriva snor några gånger till bara för att det är ett så fult och äckligt ord.
snor. snor. snorsnorsnorsnorsnor. snor. snooooor. snor.
nu blev förmodligen alla rädda.
attaaaaaan.s
det är verkligen mörkt ute.
och nu måste jag samla fakta om newton. kuli.
hejj.


are you gonna leave me now

hej. WADDAP.
jag chillar. skriver en politisksaga. visst låter det komplicerat och galet? det är faktiskt lite svårt. hhehe OKEJ.
iallafall. när man är sjuk. har man mycket fritid, fast ändå inte liksom. men ja. igår satt jag o tog kort på WHEN SOMETHING GOES WRONG i min mattebok. jag satte ihop de allra finaste kollagen i mitt liv och ska nu dela dom med er. det första man tänker är K. och det andra man tänker är K. alternativt LOL.
men det gör inte så mycket.
oki. hej.

 

oj. hahahhaha. va fult det blev. hahah

like the wheel


jag e hungrig. på ett såntdär jobbigt sätt. (va bra att jag blev förvirrad över om det stavas sett/sätt)
är hemma nu tredje dagen, förutom att jag gick på matten igår. och ja, pluggångesten har inte direkt minskat. inte någon annan ångest heller. minskat alltså.
jag sitter här o sorterar mina spotifylistor, drömmer mig bort till en ofunnen rosendalsäng med vildvuxet gräs utan fästingar, med sådär lagom många människor som jag bara känner glädje till och inte någon onödig irritation. med en jättestor picknickfilt och en hel dag fylld me massa bra saker. som typ jordgubbar o müsli, intensivbad i en kvart, massa god mat hela tiden och massa bra personer. (vad som absolut inte får följa med till ängen är snor och toarullar, och övriga ondskefulla bakterier i kroppen. bara snälla bakterier får komma! typ proviva)

att vila, alltså inte sova, till musik är förövrigt förmodligen det skönaste i hela världen. tiotopp iallafall.


Lords of Dogtown

     

I don't care where we go, I don't care what we do

hejlo.
det ilar i min näsa. otroligt irriterande.
en annan irriterande sak är att vakna var tionde minut och vara jättevarm och snorig och tro att det är morgon och kasta sig upp när det visar sig att klockan bara är 2.00 - 2.10 - 2.20 - 2.30 osv. det gjorde jag inatt och jag ville dö varje gång.
men en najs grej är att jag precis gjorde ett till spotifyaccount som ska användas incaseofemergency. när dom bästa låtarna redan är färdiglyssnade och man måste lyssna lite till. kanske skapar ett tredje också... fattar inte att jag inte tänkt på det innan? så jävla najs iallafall. (eftersom jag är för snål för att betala 50 spänn i månaden..)
ååh det ilar verkligen i min näsa. blir faktiskt hysteriskt gaLEN.
jag sitter å lyssnar på prince o drömmer mig tillbaka.
blir lite ledsen. ganska mycket faktiskt.
nu avlider min näsa.

smash



hej.
har varit hemma idag.
och ätit kiwi o druckit te. och sovit och pluggat matte. och kollat på s.m.a.s.h.
och snorat. och hostat. och varit kall & varm. och varit mentalt frånvarande. och sedan kommit tillbaka.
shit. nu ere kväll. måste ju plugga? och bli frisk?
panik.
hejdå

kATTISAR

dethär är mitt absolut största nöje när jag är ute och vandrar i stan/städer. LYCKAN att hitta en ny katt, den är extrem. det är som att va fågelskådare och pricka för en ickeförutskådad fågel, fast i mitt fel en ännu-ej-sedd-katt-på-detta-ställe. dom tre första kattisarna har jag sett under de senaste dagarna bara, alla på olika platser/gator. de två under såg jag först för första gången i gamla stan, och den andra (fast första på bild) såg jag i örebro när vi va där på körresa. dom är GALNA. men jag älskar dom. vill se hundra stycken innan jag dör.
så jag jobbar vidare.

 

he lives in you

hejhejhejhej.
jag ba chillar. mmmmmmm. fastän jag borde plugga matte eller framförallt tyskaglosor.
jag har precis översatt dom på googletranslate, men då blev alla typ jätterandom så jag blev ledsen och orkade inte mer. roligare ere att sätta ihop kattkollage. ni får se strazzxzx.
idag va jag på 2km loppis me offan. det var tröTTSAMT. man vandrade och vandrade med miljarder människor omkring sig. men det va ganska gosigt även fast jag inte köpte nåt :( plupp.
sen åt jag grekmiddag me några pluppar. mmmmm. gott vare. gottt. vill ha lite mer.
igår firade jag papi hela dagen som fyllde år. men det har jag redan sagt trorja.
min hals har dött av en uttjatad förkylning. fattar verkligen inte varför den inte försvinner.
blir verkligen lite ledsen.
åh va trött jag är. vill sova.

  
gosejessie i fredags när hon fyllde år. åååh gullerullen. <3

för det är ingen vanlig dag

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjhejhejhej.
jag satte klockan på 10 över 8 imorse för att hinna upp före min pappa (som fyller år). tror ni inte att han går upp 2 minuter över 8 då och går och hämtar tidningen? jag kastar mig in till min syrras rum och säger att allt e förstört och pappa e dum..... (ja jag är 4 år). går tillbaka in i mitt rum och vill sova tills jag dör av surhet. pappa går med tidningen tillbaka till sin säng och jossan hoppar upp och börjar fixa och dona. jag surar kvar en stund i min säng tills jag inser att jag är en otroligt jobbig människa, försöker glada till mig och går ner och fixar frulle på en bricka. med en blomma, frukostbricka och paket i hand tågar vi in till papi och sjunger. trots att han ligger där alldeles vaken (och dum) så blev det kalaaaaasbra. han blev gla. jame.
mmmm. så jag har varit vaken sen dess och därför har det hela tiden känts som att hERREGUD nu har hela daaaaagen gått. men så har den aldrig det. så himla najs. nu ba chillar jag, ska kanske plugga nåt, hjälpa till me maten. födelsedagsmiddag blire lateralligator. mumma.
är glad. och imorn har jag och offan bestämt att vi ska gå på 2km loppis. PEPPEPEP.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
nu ska jag äta en chokladboll. hih.
pussi.

GRAAAAAATTTIS JEESSSISISISISE min lilla rulle<33333333

kakakakarneval idaaaag. bilderna är baxade från moa för jag pallade inte lägga upp mina just nu vavavava.
karnevalen va chill va. roooolig. hihi. jag orkade inte vara brommacp som jag skulle "klätt ut mig till", för jag hade INGA sånna kläder. så jag lekte naturkörare istället och stod i svart och sjöng så falskt jag kunde den blomstertid nu kommer. mycket roligare. sen dansade jag lite stelt på slutet typ ensam fast i en stor grupp, när man alltså skulle dansa. såg lite stel ut hursomhelst. men vad gör man inte för att bjuda på sig själv?

imorse kom jag 20 minuter tidigare till skolan för att pynta rulltårtan jag, isa o moa bakat i jessies ära. rullen fyllde ju nämligen år så vi bjussade på lite fantastisk morgon-5-manna-sång vid skåpen innan vi kastade oss upp för alla hundra trappor upp till musiken och hade lite fabulous musik i en timma. sen vare karneee och sen gick vi hem till isa och firade jessie liite till.
nu är jag hemma, och väntar in morgondagen då papapapapppa fyller år. förbereder mitt grattis.
men okej. hEJDÅ. pussi

 

mmm

hejhopppppp
jag lissnar på musik o tycker faktiskt det ska bli helt ok med hösten. köpte en ny halsduk idag på indiska me isa, och då kändes det genast lite mer värt att hösten närmar sig. imorn ere karneval och jag är så otaggad så att jag dör. mEn man ska inte va så neggo, typ. strazxzx ska jag gå till tåget för att rulla vidare till körikus.
mmmmmmmm. höstlöv e ju väldigt fint.
aja. hejhejhejdå.


RSS 2.0