sommarlov :-------)

hej! jag har tagit sommarlov :-) trots "vuxen", innehavandet av en hyreslägenhet + behov av inkomst, sÅ har jag pausat d livet och lajvar 15åring som växlar mellan landet å sthlm :-) soft men även ångestgivande :-) men för tillfället även en liiiten tristess, när folk jag vill hänga me jobbar eller dylikt :/ sitter på min kammare här i tengan å funderar på att gå ut å läsa i d molniga vädret. bÖR fan göra detta. känna mig liiite bra iaf.
här är veckorna innan, adjö:
åkte ner till götlaborg för cirkus 3 veckor sen. gU va d så länge sen va sjukt snabbt tiden  gååååår.
när vi kom fram så var trädgårn så oooorimligt fin bara. kolla detta gullregn liksom tjena!
rhododendron <333 detta blev även mitt favvoord att lära ello pga svårt å gulligt när hon säger fel heheh.
vaknade varje morgon till dessa gölliga gardiner, liggandes på mina gamla gbg-madrasser, hörandes från första våning var ofta en liten ello-röst som gick runt å sa "sover anna fortfarande??? får jag väcka henne?", vilket hon gjorde, ibland :)
min gulligaste öron-person atm. LOUIE<33333 även soon to be pianist ;)
middag varje kväll me detta dampgäng. men jag tycker absssolut även om dom mkt <33
en kväll åkte jag å mango ut å fiskade. jag fick 2 vittlingar + vi fick sällis av sälar vilket var MAGISKT FAKTISKT OKEJ. vi var i extas. särskilt iomed att magnus först trodde d var tumlare...... :-)
gullbrollan va.
en dag cyklade jag å chullis till gottskär å köpte glass<333 favvosyssla på sommarn på landet. här är ett hispigt fejs + en lite chullis i bakgrunden. 
när jag skulle ta tåget hem efter en 1/2 vecka på landet så skulle d så klart visa sig från sin absolut gulligaste sida, så att jag redan hann ångra lite att jag skulle åka därifrån..
åt en värdig vittlingslunch iaf ;-)
KLIPP till sthlmlife där jag fick träffa gullungar som dessa med väldigt snabb verkan. tur!! annars hade jag blivit emo. 
två gulliga snälla sällisar med mig hem hade jag denna kväll.
ny dag, nya bad! på reimers. efter hobbysport med denna gullis + gullis 2 aka maja.
<3

RSS 2.0