heppp

hejehejje. idag regnar det. varvat me lite sol sådär.
jag fick iallafall den strålande idén att gå och rota lite i våran bod. DÄR hittade jag den fantastiskt fina gula jackan en bild ned. det är liksom THE jacket. den som man vill haaaa. en gul fin regnjacka. fast den är ganska stor och lite stel heh, men ah. fin hursomhelst.
kakan nedan bakade jag igår. mmmm blir sugen. kanske ska baka nåt. hmmhmhm.
mmmmm men hejdåi.

 
(javet att jag ser galen ut. var ju glad hehe)

jag saknar berlin

    

så är du kanske det

hej.
det var 3 dagar och 22 timmar sedan jag uppdaterade om mitt hektiska liv.
just nu sitter jag o smäller myggor o känner mig varm i mitt 25grader varma hem. kallare blire inte heller. trots öppen dörr o skit. aJa. extrem värme sen när man ska sova är ju himla najs.
ja ä inte bitteteteteteter. ja e faktiskt ganska glad. fast har liiiite ångest över att sommaren snart e slut och pluggångesten ökar miljarder gånger. MEN. ska inte tänka på det nu.
eh.eeeeeeeee.
hejdå.

secret window

hej.
jag hatar att ha hicka.
för när jag har det så vet jag att den kommer återkomma flera gånger under dagen. med något enstaka undantag. när jag hursomhelst fått det en andra gång DÅ vet jag säkert att den aldrig kommer lämna mig ifred.
värst är ioförsig att ha hicka i flera dagar.
jobbigt detdär.
något mer som är jobbigt är när man tänker vad man ska säga eller skriva jätte snabbt. man liksom har meningen färdigformulerad på ett nafs innan den ska ut, men sen precis när man är mitt i att rabbla upp den så tappar man detdär huvud substantivet eller ordet och man får tänka jättelänge alternativt aldrig komma på det alternativt fråga en närsittande om ordet och försöka arbeta sig runt det (alltså förklara ordet med synonymer och liknande) så att hjälppersonen kan komma på ordet åt en, innan man kan slutformulera sig.


idag var jag iallafall på ullared och köpte för exakt 333 kronor. betalade med jämna pengar gjorde jag också. kände mig nöjd. 333, inte alls farligt. man blir annars lite tokig hos ulla, bara köttar på med filmer o handkrämer som man tycker är billiga och slutar vid det dubbla. men icke idag. bästa köpet var lätt Kenny Begins (som jag letat efter i HUNDRA år i alla affärer för att köpa) och Kenny Starfighter serien för 30 spänn per kotte.
jag höll på att först köpa ett barbapappalakan och gick sedan över till att vara HYSTERISKThySTERISkt nära på att köpa ett finduslakan. men kom sen fram till att pettson tog upp för stor del av lakanet. kändes som att han skulle vara en lite läskig farbror liksom. jag ville bara ha findus egentligen. (och att det inte passade till min fula blåa vägg)
verkar bra.

nu blev det väl långt och jobbigt kan jag tänka.
hejrå

obladi

hej hehe
hehehehehhe. jag älskar att hehe har kommit tillbaka till mig.
tyckte verkligen att hehe var töntigt för typ 3 år sen. men nu funkar det liksom igen.
mamma hittade precis ett random gosedjurskrokodilhuvud som man kan sätta på huvet eller sätta in handen i och röra på käkarna. sjukt random och kul.
imorn ska jag till ullared. är taggad. jag ska bara njuta av den fantastiska miljön och shoppa loss på typ balsam. för mamma köper alltid mindre balsam än schampo trots att vi konsumerar mer balsam. DILEMMA.
krokodilen ligger här brevid mig. klappar den lite lätt.
jag är JÄÄtete otaggad på halva världen. men saknar typ en åttondel av den andra halvan. är lite ledsen också för att jag inte hänkar till emmab. triSt.
men. jag nöjer mig med att handla lite hos ulla istället.
nu ska jag nog kanske nästan sova. tydligen ska vi kasta oss iväg redan vid åtta imorn. annars får man ingen parkeringsplats. världen ÄR minsann galen.

oblada.

tunga

ja. det är lite k. men erkänn att det är ganska galet hur söt man kan vara.
albin har liksom som en liten grej att hans tunga är "för lång". därför brukar han lägga den lite utanför när han sover. jag tyckte det var värt att visa fyra bilder på detta.

  

.

fiskade förresten igår för första gången på sjukt länge.
det var värt.
tänkte att ni ville veta.

hemskt mycket hej

Hej.
läste precis ut en bok, Italienska skor. började på den för minst ett år sedan, säkert ännu tidigare. det blev en såndär bok som man (jag) börjar läsa och sen av någon anledning glömmer bort eller tillfälligt tappar intresset för. i sommar har jag några sådana böcker jag tänkt läsa ut, once and for all liksom. hursomhelst låg jag knappt i mitten när jag återupptog läsandet för någon vecka sen. vart lite segt först, men idag läste jag typ de 100 sista sidorna och dom var definitivt bättre.
vet inte egentligen vilka slags böcker jag ”fastnar” för. antagligen böcker med någon slags hemskhet. någons död eller mörka hemlighet eller nåt. fast det gör väl dom flesta. spänning och tragedier är allt nåt å läsa. slipper man tänka på sina egna små problem i livet.

annars de senaste dagarna har jag haft rätt fullt upp med att leka med en 6åring som har en hejdlös energi och gullighet. bilder orkar jag inte lägga upp just nu. tänkte säga hej mest och så.
Hejhej.


'cause you are my medicine

hEjjjjjjjjj. idag har jag ätit glass me jessi och hängt me henne. hämtat ut p&l biljetterna och scannat in dom. ätit frulle o middag me jossan&oscar. nu ska jag packa klart. för imorn åker jag tillbaka till götet.
ehhhhhhhhhhh. ahe.
pussssssssssssssssi

   

hej

  

äppelknyckarjazz

hejhopihopo.
jag befinner mig i hufvudstaden. men inte länge till! imorn beger jag mig ut på havet i simpes segelbåt med sällskap av honom själv, offan o clarre. tänkte packa i min korvväska sen (backpackerväska med Lithellslogo på, det är såre ska va).
efter att min syrra lämnade mig förut försökte jag hitta goda ätbara saker i det tomma köket. jag satte mig vid teven och kollade på kniven mot strupen. absolut sämsta jag sett. hatar verkligen han killen. så jävla dålig och ful. usch ryser verkligen. sen kollade jag på typ american idol, trist. alla ba smörar, man dör typ av FettttttT när man kollar påre. sen fastnade jag vid Den där Mary som jag sett 200 gånger, lika halvdålig varje gång. men det dög. en dator, lite glass, senare te och müsli gjordere mer ok. müsli med frysta hallon denna gång. pågrund av bristen på färsk frukt. jag vet att ni vill veta mina variationer av min älskade müsli. mmmmmmmmmums. blir sugenn igen. nu ska jag typ packa.
HEJJJJJJJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjji.

var otroligt stolt över att jag först knöt en knut på tre grässtrån, sen flätade den och KNÖT EN KNUT TILL. häromdagen alltså.


sleepy

ni måste faktiskt lyssna. två gosiga videos. ikeareklamer men whattaheck liksom. tingan o maia.


allt är grönt

hejhejhejhejhejhej.
hade för mig att jag hade nåt å berätta men kommer inte det längrererer.
imorn åker jag hem. för att segla me simp o co. sen åker jag nog tillbaka till gbgbbgbg igen. OkEJ:.........
jag måste sluta börja skriva när jag egentligen inte har något att berätta.
borde bara sluta skriva nu. alltså.
hej

regnbågsdans

     

culo

vill ni veta något jag ogillar starkt?
elaka blåbär som väljer att kommentera med ett mystiskt (ÄR DET OKEJ ATT JAG SKRIVER ETT T PÅ SLUTET DÄR?) namn istället för att lugnt och snällt skriva typ Per. för att man heter det. eller nåt.
hoppas gul tomat dör. lite.

annars så är jag fruktansvärt mätt. har ätit tacos. i mängder. så fruktansvärt gott.
förut hittade mamma en gigantisk padda under en sten. den va så gulle. försökte gräva ner sig och spela död. den vägrade liksom gå därifrån tills den helt plötsligt va borta.


mattor

asså jag kan inte sluta tjata.
det mest ultimata att äta ÄR verkligen vaniljyoghurt & bärmüsli. mmmmmMm. och jordgubbar på. och bananskivor. och så lite blåbärste. mUUUUUUUUUums. blir galen.
jag kan berätta två k saker: jag har packat. och är mätt.
gud va tråkigt. hejdå

räb

alla ba baxar bär från våran trädgård hela tiden. fast det e lungan. varför dom igår stod i ett år och plockade från träden förstår jag dock inte. där växer inga bär.. men det springer ständigt in massa ungar i våran trädgård och käkar vinbär.


hur lång tid skulle det ta

det är verkligen 30 grader i mitt rum. har liksom "kvälls"solen. eller hela eftermiddagen typ. det ba steker. min termometer visade 40 grader mot solen förut. verkar sunt.
idag fikade ja först me elsa, efter en stunds vandring i hettan hittade vi tillslut fram. jag älskar att jag hittar i min egen stad. sen skiljdes vi åt och jag träffade jessie och åt typ lunch på vapiano. varmt är ett ord som skulle funka för att beskriva denna dag. för det var det minsann. fast så sjukt skönt när man lugnat ner sig och satt ner och var normaltempererad igen.
imorn åker jag till götet så jag borde packa nu. OKEjjjjjjjjjj.
jag vill verkligen läsa massa böcker. jag känner mig alltid så jäkla nöjd efter jag läst ut en bok. känns som värsta duktiga insatsen hehe.
jag har verkligen inget kul att skriva.
cp. hej.


don't let it fool you

jag har quasimodopose framför datorn igen (tänkte skriva datan men det kändes som att jag var en 13årig datanördig kille då) det känns inge bra. men jag ÄR verkligen för lat för att veckla ut mig själv från denna position.
jag har badat idag. weeeeeeho. i älta. brevi claras new house, maji va me också(OFFAN mE). det va så himla värt. jag dör lite. innan det låg jag o offan på djurgården och åt jordgubbar, vindruvor och kladdkaka i värmen. mums.

nu fick jag plötsligt lite random nostalgispasm från peace. åh. hade verkligen bara velat vara där nU. ätit lite nattnudlar och petat på joppe medans hon powernapade. chillat me randoms. suttit utanför vårat chilliga tält.
nu ska jag lyssna på lite deppig musik (för att det är så himla skönt) och sen sova.
heji


fel del av gården

hejhejhej
jag vill åka till gotteland. har varit där en gång men det va najs. förra sommarN.
vill åka till emmab me samjo. vill läxa upp sam eller va hette han nu igen, jävla halmstadbo. vill att spotifys femsystem ska bokstavligt talat DÖ. vill att sommarlovet ska vara längre, har sån jävla ångest.
påtal om ångest. det var något jag fick idag. värsta panikattacken typ.
jag har ju en liten fobi för handleder och alltså därför även ådror. och idag, helt jävla oskyldigt satt jag på tuben och stirrade ner en tant mittemot mig och försökte bestämma hennes ålder. hon såg gammal ut men va så jefla makead och galen. sen gjorde jag misstaget att titta ner på hennes hand. sjukt jävla dumt gjort. jag skojar verkligen inte när jag säger att jag i tio minuter satt och krampade med armarna mot min kropp i en förstelnad position. mina ben mådde liksom illa och det kändes verkligenverkligen som att mitt hjärta slog ojämna slag. hennes ådra var fan det vidrigaste jag sett och det rycker som fan i mina armar nu bara när jag skriver om det. när jag gick av tåget för att gå vidare till bussen va mina ben vingliga och jag kände mig som det största cpet världen någonsin skådat. men då såg jag en (förmodligen) bög gå förbi som var jättelång och hade jätterandom kläder på sig men det såg ut som att han precis kommit ut me det (pånågotrandomvis) och då kändes av någon även detta random anledning bättre. sjukt random javet men så vare.

okej. kej. ej. j. ej. kej. okej. o. k. e. j.

upside down

förlåt jops o corn men ja måste visa dessa bilder.
det e mina favvisar aLLLL time hihihihiihihi. för ni ser ut som twins. iallafall era händer <333333333 glass.

 

det e inga problem

nä nu borde jag gå och lägga mig.
istället för att googla på lyrics på bra låtar och sjunga me och tappa vissa meningar på grund av hesheten eller felläsningar. jag e så himla kissi också, har druckit för mycke citronsaft. så himla gott!!!!!!!!!
lite gaylord (omg va länge sen jag använde det ordet, mitt favvoord i typ 5an-6an!!!!) att lägga upp bilder på sig själv. men med den första vill jag återigen bara visa mina najsiga 3d glasögon som ständigt ligger å vilar på mitt bord och med den andra hittade jag en cool effekt på datakameran - att ta MAsASSa bilder med ett klicK!
och så vill jag självklart visa mig själv för att jag älskar mig mest över allt annat. men det är såre ska va.
hepplo

 

lyssnar på bon ivers nya

HEJ!
idag har jag jobbat i 7 timmar, behövt gå upp halv sju, haft jetehes röst och känt mig som värsta rökARn (trots att jag inte röker), köpt (och ätit) en magnumglass för 25 spänn - dyraste jag ätit, öppnat aladdinask nummer 2 av 2 som jag sitter o knaprar på nu, insett att josé gonzález är svenne och därmed även junip - worldturner, ätit en jättefräsch macka när jag var som hungrigast, andats in en del damm, haft svidande bränna fortfarande, bett sj om mina 150 spänn tillbaka och kanske nåmer nämnvärt som jag inte kommer på just nu.
imorn måste jag jobba igen, jobbigt, men ändå värt. får ju timlön så jag lär ju få mer betalt än om jag hade stressatstressat klart jobbet idag. här sitter ja nu o e törstig. mmm ska hämta lite citronjuice. saft heter nog förresten. börjar nog tycka att popaganda är värt i år trotsallt. även fast jag inte känner nån hysteriskt sugande känsla. vet inte om jag ska på way out west eller inte, har ju egentligen fått pengarna till den i present och vill verkligen gå, men johoe kan ju inte.

mer p&l mobilbilder. känns förövrigt sjukt konstigt att inte vakna upp i ett tält varje morgon. och gå till vattenstället o dricka vatten, koka nudlar och äta mackor utan skinkost hela tiden. saknar det faktiskt sjukt mycket. trodde jag verkligen inte att jag skulle göra typ.

     


säg mig

hejhoppi.
jag sitter o sörjer att jag glömde gå på serenades på p&l, fit t a. OCH att jag precis lyckats spamma hela jävla fb med youtubeorgasms för att jag klickade på ett jävla event jag blev inbjuden till. jag e sinnesjukligtcp trött men annars ere bara finnemang. peace and love var faktiskt helt underbart, vissa stunder, typ dom riktigt jävla varma svettiga helvetiskt heta joBBIGAa var mindre roliga. men alla andra var underbaraaaaaa. åh. trots att hela campet luktade gammalt kiss så längtar jag redan tillbaka. om jag hade fått vila upp mig nu någon dag skulle jag LÄTT åkt tillbaka typ. gosebebbbbb.
timbuktu var iallafall bäst. gullerull.
jag har tagit en hel (lol) engångskamera full med bilder. dom ska jag framkalla och visa någongång. tills dess har jag bara lite cpiga mobilbilder som jag kan dela med mig lite av.
förresten har min blogg blivit det tråkigaste på hela jorden. jag hoppas den dör lite. ska försöka rycka upp den, (och så gör jag inte det .ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp)
nu ska jag verkligen somna till friends. väääääääärt.
imorn ska jag upp halv sju för att jobba. jävligt najs hörru.

       

RSS 2.0