snööööööööö

hejlo!
jag är så himla trötttttis. känner att jag ba vill sova just nu. men känner också att jag vill utnyttja min "fritid" till fullo hah lol. men har massa smågrejer jag ba borde göRa. men fastnar alltid med att göra noll när jag väl ÄR hemma och har tid. :) :): )))))):)
igår var jag me barna på simningen, dock hade jag glömt detta event och således även ombytet man måste ha när man ba står brevid bassängkanten å stirrar ner på plaskande barn. SÅ, jag fick låna ett par random svart shorts i receptionen, chill tänkte jag. sen att de nog var gjorda för en man, med tanke på var det fanns extra space so to speak, och att jag såg helt, hahah, galen ut i dom, det var ba för fint. senare på eftermiddagen när jag tryckt på mig ett par lånade täckbyxor som stod ut åt alla håll och var både för stora och för små, vandrade vi till en skog lite längre bort där jag trodde att jag fridfullt och stilla kunde få ligga och vila i snön medans jag "hjälpte till" att dekorera en gran. istället blir jag mulad av elak kollega (trots strikta hysteriska regler vi mutar i barnen varje dag). jag skicka barna på'na (som förövrigt var på min sida <3333) denna hämnd följdes upp till värsta striden. när jag, som den fröken jag är, stod å vaktade när 3 barn kissade i snön och sedan hjälpte alla att ta på sig jackorna igen hör jag och ser i ögonvrån hur typ 3 miljarder barn närmar sig mig likt en häxjaktdödande sekt. och så ba hör jag viskningar "ludvig sa att man får kasta en snöboll var, om den är på anna". detta slutar i en panikflykt genom hela skogen och sedan att jag ligger i fosterställning när ALLA fucking barn dödar mig med snöbollar (somsagt TROTS våra strikta regler om att ingen får kasta snöbollar). detta följdes upp med ytterligare en hämnd, där jag och alla barn, som åter är på min sida, börjar jakten genom skogen efter den elake. hemskt opedagogiskt, blött och uttröttande. men jag lärde dom åtminstonde ba lite hämnd. ska man ändå ha i ryggsäcken liksom.
 
mina kidz e gulliga ändå. även fast jag va LITe irri pårom idag när dom va helt handikappade med å ta av sig och på sig skridskor och klagade på att DOM frös om händerna, man ba VAD TROR NI ATT JAG GÖR som hjälper ALLa barna??!?! men ja. dom e gulliga.
men jag orkar ändå inte börja 7.20 imorn.
 
 

bababBA. babar!!! å bästa pellefanten.

heJ.
jag måste bara få emo:a lite.
jag får ångest av att jag börjar jobba på tisdag. och att ALLA ska åka ifrån mig inom den närmsta tiden.
jossan flyttar till mexico på måndag och jag kommer (for real this time) inte se henne på ett halvår.
emma flyttar till australien. isa och jessie flyttar till london. sara åker tillbaka till skurup. anna åker på kulresa till budapest me julle i några dagar. agnes åker till indien i 3 veckor. malin flyttar till hamburg. kan ni bara LUGNA ER LITE. egentligen är jag ju lika excited som er för era resor liksom, men samtidigt känns det fett jävla jobbigt.
att alla tänker åka ifrån mig, att börja jobba, att inte veta vad jag hade tänkt mig dessa kommande veckor ger mig extremt hög ångest. men annars är allt prima :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
ämen nyår var iallafall jävulskt bra. fick hänga med nästan alllla mina favoritpersoner och allt var bara så jäkla kul å bra. jaA. jul va fint det med. himla bra faktiskt. men jag saknar redan landet å mormor.
men primikus. är livet. ja.
hejdå.
 

RSS 2.0