mums


update headrar

jag glömde denhär headern. som jag hade en gång.


sånt jag tycker om


helt jävla cp.

hej hopp.
igår träffade jag helle innan vi tillsammans med simpe&co. såg SAW 3D på bio. (som förövrigt var en besvikelse - jättelite 3D effekter, rätt seg handling, man blev aldrig rädd bara äcklad. och ah, blablabla. men jorå, lite bra varen allt :D) vi tog iallafall la tub till tc för att vandra över plattan in till gallerian. men vi kom aldrig över plattan. eller asså vi kom dit, och stannade där i minst 45 minuter, säkert en timme. anledningen till detta: vi såg en jättestor ring (fokmassa) som hade bildats runt någon som kanske dansade eller målade eller trollade? tänkte jag. som helt enkelt fångade alla dessa människors uppmärksamhet. men icke. innanför den stora ringen satt en man på marken. "fastbunden" med ett rött rep runt ena ankeln. han hade en resväska. som man senare fick se innehöll 4 typ renkronor, två fårhuvuden, ett svart och ett vitt. (som vi senare förstod faktiskt VAR riktiga), en bunt löv, en sax, lite tyg, två röda rep, lite gult pulver?, tändstickor och lite typ tändarvätska. med dessa olika verktyg gjorde han någon slags ritual? av något slag. hela grejen var så absurd och sjuk. asså det går liksom inte att förklara. samtidigt som detta pågick gick det runt två tanter som måste haft någon slags störning. de gick hursomhelst runt med några slags rör? och gjorde konstiga ljud, och robotrörelser typ, dom va bara heltHELT cp. och SAMTIDIGT som de gick runt och spelade munspel och var galna stod det en man, som ändå såg helt normal ut, med ett staffli och målade "av" nånting. han började måla en stor svart prick, och när jag gick tillbaka för att kolla på hans tavla var hela bilden svart. han stod alltså och målade varje liten fläck av tavlan i svart, OTROLIGT noggrant. allt detta inträffade alltså på plattan, precis när vi kom dit. allt var helt sjukt, och absurt och ah, bara så jävla random och cp. ska försöka visa lite med fina mobilbilder här..
först gick han runt med två (halvblodiga) fårhuvuden i en cirkel, så långt som hans fastbundna rep till marken räckte.

sen stog han såhär en stund. helt tyst. och kanske typ bad?

sen knöt han fast fårhuvudena på ett rep och knöt det längs midjan och började gå runt på alla fyra och bräka helt HYSTERISKT som ett får.

när han gått ett varv började han med nästa del.

sen staplade han "renbenen" eller vare va, på huvudet

och ställde sig upp för att börja gå ännu ett varv, och mycket långsamt kasta gula löv omkring sig.



efter det satte han sig där hans rep satt fast i marken. "frigjorde" sig själv och började klippa av sig det långa håret som satt i en knut.

efter det la han lite tidningspapper och typ vedflisor i en hög, hällde lite konstig vätska på och tände eld. han tog sitt avklippta hår och sin väska och gick raskt därifrån. (allting, varje moment, tog otrolig tid, han var väldigt noggrann med varje moment..)

när det gäller tanterna.. asså jag vet verkligen inte VAD dom höll på med. dom var bara sjukt läskiga. såhär såg det ut iallafall:




'




som ni kanske ser var dom bara totalt random och helt cp. dom spelade munspel, gick omkring med dessa konstiga slangar, och typ dammsugarrör? och ibland stog dom bara stilla och fick konstiga typ anfall.

sist men inte minst, "konstnären". såhär vackert målade han.






förmodligen det sjukaste jag någonsin har och kommer få uppleva.

hej



inget går upp mot att ligga på golvet och bara stirra upp i taket och tänka på sånt där halvskumt man aldrig annars har tid att tänka på

  

hej

hejj
jag e trött. måndagar e helt ok men rätt långaaaa.
svenskan&engelskan va trist. lunchen va halvgo. geografin va bäst. rätt chill och dessutom uppskattades våran redovisning av våran sten, haha, vår film :D
efter det hade jag tyska som va seeegt. och två cpnummer ringde, men jag kunde inte svara.
nu sitter jag här och kollar på australien masterchef. mumma.
borde väl plugga, som vanligt. har inge vidare lust, typ.
jag saknar sommaren. även fast vinter&jul är bra det med, mysigt och sånt. men sommarn, den va för himla bra asså. gotland och sånt. nä nu ska jag plugga matte.
purr


who's gonna save my soul

hej alla cpn!
jag e hysteriskt trött. men dagen har varit fin.
gick upp vid nio. tanken var att chilläta frulle och plugga typ.
kollade istället på national geographic och åt frukost i en evighet, tills min vän moa tyckte att vi skulle ses en kvart tidigare, så då fick jag lite brått för jag skulle hinna med tåget innan. vid tolv någon gång befann jag mig hemma hos bea, tillsammans med moa och efter en stund även madde. vi spelade in en fantastisk film om en sten. till geografin. vi är typ (förmodligen) den enda grupp som är färdiga med uppgiften första utsatta tiden! (fast det kommer kanske bli framflyttat till torsdag istället för imorn) men vi e fett bra iallafall.
efter filminspelning for jag till nacka kyrka, där resten av eftermiddagen spenderades. en himla bra konsert blev det. åh, fina 9m. (palla skriva typ "ex 9m/riktiga 9m" NI FATTTTTAAR)
efter det åt jag lite halvmiddag, plugga lite lätt tyska, klinkade piano & kollade på greys anatomy på datorn.
åh jag blir verkligen typ, ledsen. min hand har riktig daMP! i typ lederna? eller nåt. den har iallafall damp, och det är asjobbigt när jag spelar piano. den bara cpar. och när jag skriver ere också jobbigt.. och på onsdag har jag nån liten cp grej på pianot, vi ska spela upp låtar för varandra, några pianoelever. av någon pedagogisk anledning.. och jag ska spela nåt gammalt bajs som jag kan, för jag orkar inte satsa som alla andra små cpn. oj va bitter jag lät, men det e bara för att min hand e cp. det e verkligen jobbigt. och tack vare den kommer jag spela fel. eller nåt annat kul. för jag älskar att make a big fool out of my self.
nu ska jag duscha, läsa i min engbok och sen sova.

puS

wtf?

hahahahha.
bloggade nyss ett jättetrist inlägg i gamla transvestitmelodi-bloggen som jag hade med offan och simpe.
kollade på gamla inlägg, bl.a. "HEJ!" där bland kommentarerna längst ner hittar man:


hahaha, va va det för random liksom?
vem fan e melina, och varför kommenterar hon plötsligt nu liksom? för exakt en månad sen..
hahahha. rand0m tjej.

950 inlägg

här har ni dom! mina 8 headrar genom tiderna. hahah. det var inte så många som jag hade för mig.
dom två första är nog mina favoriter. dom e gulliga. den tredje är så jävla ful, HAHAH. fyran&femman är lite deppiga. sexan e lite halvtöntig. sjuan är så himla gosig, jag saknar italien helt galet när jag ser den. och åttan e lite tråkig men fin. nu ere dags för en ny. jag anar att den kommer bli ganska oambitiös. typ som åttan. men kanske lite roligare. skare vara med natuRE bilder eller EGOpics. eller blandat, eller bara bajs kanske?
how to do?

       

you can cry when you get older

hejjj.
jag blev nästan depri ett tag. för att dagen vart så ovärd. hahah. men sen blev jag lite glad.
och nu är jag typ glad. igår var jag förresten hemma hos clara, med ett gäng cpn. det va cp som vanligt. men jetebraaaaaaa. hej. nedan kommer en bild på maja. när hon hänger på ett trappräcke. chill.
hejochbajs.


SNÖN ANLÄNDE IGÅR TILL HUFVUDSTADEN

igår kom snön. sådär 22 oktober. chill.
äh. jag e inte så bitter. vi visste redan att världen kommer gå under snarast. så varför inte lite snö i oktober? en dag som denna orkar jag verkligen inte bry mig. och snö e rätt chill. kallt & mörkt är det ju redan liksom så snön piggar bara upp lite. det enda jobbiga är om det blir slask, HATA. och is är liiite klurigt när man dansar ner till tåget, men det funkar. lite jobbigt är det förstås när man ramlar inför halva världen, men ja, det funkar. och sen tycker jag det e lite synd om de stackars löven som finns kvar. det är trotsallt ganska mycket. och dom fryser ju. när det kommer snö pårom. och höst är förstås finast me bara löv, utan snö. men jag antar att man måste acceptera att hösten är fin men rätt kort. nu e vintern här. den e ju bra den med.
BILDBEVIS.

     


ett stycke bajs

hej alla cpn!
idag är en såndär dag jag tänkte kasta bort. totalt. typ.
jag gick upp 13.07 efter att ha vaknat minst 3 gånger innan och varja gång trott att klockan varit 6.09 (som klockan på min vägg visade så fint) första gången jag vaknade blev jag helt galen (i tankarna) och förbryllades av denna tidiga tid och min ändå ganska utsövda kropp och huvud. därför sov jag vidare. de två andra gångerna jag vaknade började jag ana att något inte var riktigt rätt. men orkade inte klura ut gåtan utan sov sött vidare till just klockan ett då jag tog tag i saken och insåg den STANNADE TIDEN som satt på väggen och lurades. därför gick jag upp.
sen dess har jag inte gjort mycket. kollat på national geographic, min favoritkanal typ. och ätit frulle. som avrundades med några kakor min syrra bakade igår. och nu sitter jag här. och socialiserar mig vid datorn.
tänkte kANSKE om jag känner mig riktigt duktig, plugga nåt.
fast jag e mer tagg på att typ gå på bio.. hmm.
aja hepphopp. nu ska jag hämta en till kaka.

värt

bilder från en kväll i september. fett värd kväll. jag pluggade tyska. fast det va liksom chill. mamma kom med en bricka med kaffe&bulle. det var mörkt ljus i köket och pappa tittade in från teven och sa lite halvgulligt att jag borde använda bordslampan för att "det inte är bra för dina ögon att plugga i sånt ljus". det struntade jag i. för allt var så värt. ljusen, brickan, färgpennorna, tillomed tyskaverben. det var så värt att jag tog en liten extremt kul bild på mig själv. lite fjorrig kan man uppfatta den. eller töntig (haha anna) eller nåt annat. men det gjorde inget för allt var värt. dessutom övade jag lite piano. utan press. sjukt värt. och så hittade jag en såndär sugpropp. som tydligen mamma hade köpt. jag tyckte den va lite rolig. och den kändes fett värd.
sånna kvällar är fina.

    

hejhopp

detta är min geografi & idrottslärare Tor. (PÅ BILDEEEEEEN)
han är även modell ibland. här ser ni honom på 3's reklam.

förresten har jag kommit på att geisha smakar väldigt mycket socker. ATTANS kan man tycka då. särskilt jag som har blivit typ helt beroende av geisha. hmm. förresten tycker en tjej i bibblan att jag e pålitlig. eller inte egentligen, fast jo det sa hon faktiskt.


ditt nöt

HEJ! here I am onces again, blaballlllllllsdksasn. hehihi!
igår var jag med TJEJÄRNA nedan. vi bakade chokladbollar. och sånt där man gör. det va great. jetebra.
anNArs. har jag varit på löpis hela helgennnnn. och i fredags var jag supersnabbt förbi chokladfestivalen. 
i tisdags hade jag konsert, me kungsi. det gick faktiskt asbra :D iiiiiiiih. och helle&koffe kom som "nackastöd", det va najs. dom e bra! annars va hela världen cp på ett positivt sätt! ihasif. 
hmm. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. sånna här snabbspolningar genom flera dagar är cp. inge kul å skriva om. idag såg jag en fantastisk sak i matsalen. hade ingen mobil att fota med men det gjorde ejeby åt mig! fast vi glömde blåtanda den till min mobilusk så jag kan inte göra ett inlägg om det. imorn kanske :) 
JAG HAR FÅTT TILLBAKA: ett samhällsprov, ett matteprov, ett idrottsförhör. och ah det va väl det. sen förra veckan alltså. det har gått brae (:
DÄREMOT, hahahhahaha. gick det INTE bra på idrottsförhöret idag. hehaha. hoppas verkligen jag inte får ig. man behövde 15p för att gå g och typ 22 för vg (kan inte få högre än vg). men jag tror jag KANSKE kan skrapa ihop typ 13 poäng.. hahah. aja. skit samma. jag fick vg på förra! och idag när jag skulle hämta en stenbok med min geografilärare (som alltså är min idrottslärare också), som jag glömt ta förra lektionen så tog jag den ur klassrummet innan han kom dit. sen tänkte jag att det är bäst att säga att jag tog den, så jag pallrade mig allra längst ner i huset och kom till hans arbetsrum PRECIS när han tänkte stänga dörren, men då kika han ut huvet och så sa jag att jag tagit en bok redan. han blev helt galen typ, eller LÄT helt galen och sa BRA ANNA. BRA! VI SES ANNA. då fick sådan där cp röst när man vill svara HEJDÅ eller TACK jättenormalt och trevligt (typ till en kassör om ni fattar) men man får bara fram ett pip av någon konstig anledning. och sen gick jag. nöjd. det var det om det. NU KOMMERE MERA BILDEEEEEEEEEEER.
purr!

 

stoppa mig juni

ett litet cp. en av många fikor de senaste veckorna, dagarna..

nordisKa. en snabb visit på chocolatefestival, innan löpis, en ungefÄrlig halvtimme för att vara exaKT.

ett hoppande cp påväg hem från löpis.
  
cp nummero 2.
 
JAG OCH ANNA LADDAR INFÖR KONSERT!!!! haahah

a walk in tyresta oCh sånt (förra helgen med bror, alyne&ayelen

    

it's a shame the way you messing around with your man

HEJ VÄRLDENS TROGNASTE BLOGGFÖLJARE. tack bebisar (typ jeggo, off, ejeby, jopsi, ståhl?, löf, helle, och nån mer kanske?) för att ni tittar in på min trista, oaktiva blogg. DET SKA BLI BÄTTRING. men jag har varit lite borta från datorn. eller iallafall i längre stunder. IMORN däremot. planerar jag att pallra mig hem direkt från skolan för att chilla galet. och försöka plugga lite. länge sen.. OCH ladda upp bilder och blogga!! wiiiiie.
HEHEHE.

langar en halvt random men ack så STILIG bild på min vän åke. som jag inte träffat på 19,3 år. it's a shame.
OCH FÖRLÅT JEGGI FÖR ATT JAG FÖRSTÖRT DITT LIV FÖR CP GREJEN :((((((


hahaha, lite lätt fula bilder på FINAAAA mänskor. är på löpis. sjukt bra place.


more than a feeling

             

järnspöken

oj va mycket jag uppdaterade igår! hehehih.
okejjjj. men en snabb update om de dagar jag inte bloggat (hahah ja e tönt)
hmmm.
torsdags: pluggade samhälle, var på kören en kortis, pluggade, pluggadeeeeeee.
fredags: hade samhällsprov (hah), fikade med annapanna, åkte till fasching för å möta upp min brurrrr. där satt jag på hans lilla "kontor" ett tag. vi gick till systemet (hahahahhah) och hemköp. sen hämtades vi av hans flickvän alyne, och hennes systerdotter ayelene (som är 5år). vi åkte hem till dom och lagade mat, lyssnade på musikkkk, ritade, kollade på film, åt glass, och sånt där. sen sov jag däääääär! :) gos.
lördags: vaknade upp hos bror. lagade pannkakor med me alyne och ayelene. drack te, ritade meer, haha. packade ihop resterande pannkakor, varm choklad och åkte till tyresta där vi skulle plockat svamp, men vi gick mest runt. gos. sen lämnade jag dom när ayelene skulle på barndans.
då åkte jag hem, åt lite. åkte igen för att möta upp emma på tåget och tillsammans ta oss till spånga, till marri. som skulle ha födelsedagsfekk. det var en sjukt värd kväll. speciellt slutet av den. hahhaha. så jävla kul.
söndag: försov mig litegrann, men åkte vid 11 nångång till joppe för att käka mysbrunch med jopp, koff, corre, hannah, helle, clara & emma. jättegott och mysigt hade vi. haha. sen bar det hemåt. då kollade jag på gossip och lite sånt. plugga tyska..
måndag: fikade på chokladfabriken med annaaaaaa. kollade på paradise.
IDAG, TISDAG! direkt efter skolan chillade jag med emma lite, haha. vi va på konsum, pressbyrån och socialiserade oss på det olika kommunala färdmedlena. sen jag kom hem har jag inte gjort nåt vettigt. inte kollat på matteböckerna ens. fastän jag har prov imorn. måste kanske kolla på detdär lite.
förlåt för det extremt tråkiga (?) LÄSinlägget. lägger in masssssssssssssa bilder sen eller imorn. beroende på vad jag hinner!

pUSSSS

hej vettja

trist detdär. har inte bloggat på 4 dagar.
men imorn, DÅ, ska jag blogga.
nu ska jag försöka, heheheh, plugga tyskaläxan tills imorn. och sen typ sova. gott.
helgen har varit riktigt riktigt bra förövrigt.

söt photobooth bild på en söt CHeY. hehahaheh.

grisen galen galestropp

anonym, ja kaffe är estet????? särskilt när clara dricker det.
och tanter, ja. vad ska jag säga. I have a thing for them!
hej sirap i paris!
här sitter jag. framför datorn. med fyrkantiga ögon. (nivet sånna man "får" när man kollat på teve, fast jag får det av datorn förstås) eller, egentligen är dom mest trötta kanske..
har idag haft en chilllll dag typ. tyska va lite segt, blev ledsen av läxan jag fick, trist. matte va najjjs, jag o moa var snabba. som blixten. kör var som vanligt, hahahahhahaha. cp. men kul! typ. ehhmmm. ah, geografi va sKÖNt. vi kolla på film. som handlade om jorden och hur mycket vi förstör den. alltid lika uppfriskande! wiie. fast den va bra. grYMT snygga bildeeerrrr och så. på bussen hem var jag en bitter jäkel. fast detta berodde endast på den brutala huvudvärken som plötsligt bröt ut och min himla stress inför samhällsprovet på fredag. som jag har nämnt hundra gånger kanske? najs.
okej panik. NU SKA JAG PLUGGA. HEJJJJJA!

HÖSTBILDER, (HAHAHHHAHhahaheheh) med kireeleison. och anton på slutet där.
   

every kind

hejjjjjj
idAG äre kanelbullensdag. och dagen till ära har jag ätit två kanelbullar! en i skolan (som det bjöds på) och en från seveneleven med koffelane. skippade tyskan gjorde jag också, heheheh. och träffa koffe istället.
HAR FAKTISKT pluggat rätt duktigt hemma ändå. samhälle. eller mer eller mindre iallafall.
och kollat på "Lite sällskap" såklart. ÅH längtar till nästa avsnitt..
nu ska jag sova. purrr


söta varelser på bussen


GALET SNYGG TJEJ

liten, rädd pojke. gull.

fail bild på EXTREMT liten tant.

gott


för bra för att vara sann

sanslöst fina bilder, på en sanslöst fin håkan. lånade från elle som lånat dom från nike.

 

high above

när jag tänker på samhällsprovet som äger rum fredagmorgon 8.20 vill jag verkligen (nästan) hoppa från min balkong (typ två meter ner till marken). eller nåt annat våldsamt.
fast lite bättre mår jag ju av dethär: (körens prestation idag på högmässan i kyrkan, fördmodligen det absolut fulaste jag hört, iallafall vid 1:28)

hahahahhahahhahah. så fruktansvärt fult. förlåt men det var det verkligen. jag va iallafll inte med hahahha.
men ah. idag har jag lekt duktig när jag fick ett städryck i typ tio minuter som svalnade lika fort som det satte igång. annars har jag ätit lite då och då, kollat på National Geographic, pluggat PYTTElite, övat PYTTElite piano, och jaa, såntdär typ.
känner mig riktigt duktig.
NU SKA JAG FANIMEJ PLUGGA PÅ TYSKAGLOSORNA SOM ÄR TILLS IMORN! och har engelskaglosor också ja..
hejhopp

mass for choir, strings and piano

hejochhå.
ja. lördag. vad hände?
vaknade upp hyffsat pigg till ett först helt grått rum och senare ett mycket mer solskensfyllt sådant.
någon gång under frukosten fick jag värsta trött-attacken och den har liksom hållt i sig hela dagen. åkte vid 12 till fotografins hus med pappa och därefter moderna. jag ville så himla gärna vara full med energi och springa runt ute i höstvädret (som var galet fint) med någon eller några fina vänner. men detta tillät inte min trötthet, brist på kreativitet och pluggångest. så istället bar det efter museumbesök och ett kortare maxibesök hemåt. där drack jag nyköpt grönt blåbärste som var alldeles för gott. så jag stannade i fåtöljen framför teven alldeles förlänge. i flera timmar satt jag och kollade på olika naturprogram på olika naturkanaler jag funnit nu när våran tevesladd äntligen blivit lagad och boxen funkar igen. naturprogram är förövrigt fruktansvärt svårt att lämna när man väl börjat kolla. och himla bra och fina är dom också. efter typ två timmar låg jag i fåtöljen i någonslags fosterställning och varvade mellan att sova och drömma små konstiga drömmar och halvvakna och höra någon naturpratare prata på teven. efter ytterligare en timme kanske, hörde jag hur dom började prata om valar och blev nyfiken. satte mig upp i fotöljen och började inse att det kanske var dags att lämna den nu. detta genomfördes och istället sprang jag upp till min vän datorn! hejja.
och snart ska jag väl äta middag kan jag tänka. sjukt produktiv dag kort och gott.

arla


mys tic a

KAN MYSTICA "BEKRÄFTA SIG" ELLER VISA ATT HEN LEVER ELLER NÅT?

sånt där fint - MOBILBILDEEER

depp på morgonen när man hittar sånthär i tidningen..
(två av det tre "erbjudanden" om jack russelvalpar jag såg på EN och samma sida i dn för några dagar sen)

påväg hemmmmmm

GLA VANJA
 
mindre glad jessssica

bästa vurma

geografivikarien fick svårt med stavningen. MYCKET underhållande för klass S1a! ("sprika")

stacey kent på fasching en onsdagskväll med faderabraham, bror+ flickvän+hennes gosmamma.

gos med bästa.

fail paparazzi foto på galen tant. ne hon va inte galen, men söt. (innan fika med en liten cpjopsi och senare även pelle å clurre)


ett cp


nyhetens behag den älskar jag

hej hopp.
idAg. har jag haft samhälle som va ganska najssssss. typ. fast jag va trött. galet. och engelskan. den var verkligen HYSTERISKT tråkig. och tora var sur, och galen. hon hatade alla. och jag var liten och rädd. lyckades läsa säker två meningar under 30 minuters tid. jag letade efter svåra ord för att fördriva tiden, dessa slog jag upp i en ordbok i hundra år. oj cp svenska. aja, hah. sen hade vi lunchhhh då vi drog oss cirkus 20 meter ifrån skolan till den minimala ICA'n, där köpte vi ett helt paket med marsglassar som vi kalasade på!  gottt va det. sen hade vi kör alla körettor. det va härligtttt. vi hade ju micke också, ååååååh jag vill ha honom. jag hatar bengt, mer eller mindre. micke e cp, men betre.
avslutade med matte, och sist men inte minst sjöng vi med markus, min mattelärare.
efter skolan hängde jag med gegge. och litegranna ejeby också.
vi satt iallafall på ett fik i gamla stannnn, chokladkoppen? tror jag det hette. ÅÅÅH. gullen. mums. och en galen engelsman? eller typ nåt annat, engelska pratade han iallafall, som typ ALLA andra där, han snöt sig iallafall högt och tydligt och jegg blev galen och rädd, kastade hela huvudet bakåt åt hans håll och skratt utbröt från våran sida. han började långsamt dra ner näsduken och frågade oss gång på gång varför vi skrattade. ENVENTEN var han, bara fortsatte fråga hela tiden, fast ingen av oss kunde svara, när vi var upptagna med att lugna skrattet. men han va cp. och det var typ alla där. fast det va härligt :D
HÄR:


bebe

mmmmmmmmmmmmihihii.

(det va inte så slafsigt som det ser ut..)

RSS 2.0