salad days mmmmmpuss

HEJ MINA KÄRA.
ok tack för feedback majs å aggo. tycker dock att det var jobbig feedback då jag föredrar texten över bilden....... MENMEN kanske får lägga mig på den punkten rÅ. jag är i sthlm å frodas. det vet ni alla redan men tjo. just at this very moment har jag extremt mac demarco-kärlekskväll. så det är ju alltid trevligt. idag köpte jag en halv liter sia chokladglass för 5 SPÄNN, var så jävla nöjd över det köpet. mmmyes. ska käka den snart. 
imorn är det nyårsafton. sPÄNNANDe. hoppas man e go å gla under kvällen. men det tror jag! ska spendera den i sällskap av förhoppningsvis flera glada laxar. och mah bruh majset såklarre! tjo!
lägenhetssituationen för mig i gbg är lite oklar kan en säg :-) lite spänd, förväntan, har en på framtiden. osv. men är på trött happy mode just nu så orkar ej oroa mig.
ölade på wollmars igår me majo å claris. det var fan riktigt jävla fint. älSKAR wollmars av hela mitt hjärta. 
dricka massa bärs en helt vanlig tisdag är fan inte fy skam. me en riktigt bra duo dessutom. 
i måndags när jag kom mötte isa upp mig på tc me en gång, å sen sleepade hon over hos mig i fiskis. det var MYCKE bra och mys. älskar mina friendz<333
 
mennnnn, som tack för inget följer här bilder på de 3 människor som nämnts i detta inlägg, UTAN bildtexter. (skoja i love u, kritik är viktigt!!!!!!!!!!!) 
 
 

imma do me

hej! just nu sitter jag i min lilla, okej STORA, soffjävel här ensam hemma på gyllenkrooksgatan. jotack fintskareva! det känns som att det är helg fortfarande för jag har inte jobbat idag och muji var här förut, och matilda är i sthlm. har iaf lyckats köpa 2 julklappar idag. ska försöka styra upp mitt julklappstänk å allt jag har kvar sen när detta är färdigskrivet. SAMT duscha. saMT diska. :( 
på onsdag kommer mina syrror & päron till gbg, då hänkar jag me dom till landet. det blir gött. är pepp. äeh nu sammanfattar jag resterande dagar som skett sen sthlmshelgen me biLDER Å KOMMENTARER som ni älskar mest! (trorja) puss & adjö.
 
förra veckan var jag å matilda å kollade på vårA eventuellA nyA lägenhetER, förhoppningsvis osvosv. ett stenkast från där vi bor nu & denna lille view ;-)
varje morgon går jag för närvarande till jobbet med denna view; destination korsvägen.
en ANNAN view jag skådade häromdagen efter en halvhjärtad julklappsrunda är dennA = lilla vasagatan<3
i fredags kom majo hit och här är hon på en mexikansk restaurang yeayeyyeya.
senare den kvällen när vi skulle gått hem svängde vi förbi bryggeriet istället och mosgos gick förbi mig med sprutande sprit.
i lördags såg vi sånnaHÄRA ut när vi beskådade våra friendz på scen på sticky fingers! hejja
 
försökte tydligen posea någonstans i det hela me min sämsta mobicam :/
beskådade en så extremt fin grön vägg i en fancy affär häromdagen. vill ha den i mitt hem.

älskade lilla sthlm

i torsdags kl 9.30 tog jag tåget hem till sthm för första gången på 3 månader<3 möttes av en grå & jävlig men ändå fin stad. drog direkt till annas jobb för att "överraska" henne, då hon trodde jag skulle komma senare. dock såg hon mig innan jag såg henne så det blev inte så jävla SUPRISE som jag tänkt hahaha. fint ändå<3
sen mötte jag upp min broderjorder & hämtade elodyne på dagis och hängde med dom hem. SÅ fint!
på kvällen skulle ninni aka "KLUPP KLIPP DIG" aka "carro & carro", spela skivor på Nada. så dit drog en ju, trogen syrra som en är. och mötte upp en annan syrra + håkan, och senare vinkade även mango förbi. fint!
gölli va <3
KLUBB KLIPP DIG vavavavavaaa
ömmade för slussis varje sekund jag var där, och mitt hjärta krampade när jag fick se sönderrivna kolingsborg :( </3
på fredagen hängde jag å pappa en runda på waldermarsudde för å sen möta upp en syrra å sen en syrra till på moderna!
äkta gulliga
megA utställning enligt mig! 
<3
på kvällen mötte jag upp offan, alva, sebbe + lisa & eliott. vi hade äkta chovashäng å jag var lyckligare än lyckligast för att återförenas med ett av alla älskade södersunkhak.
resten av natten tillbringades tillsammans med eliott och lisa rådansandes på fasching, också DET ett saknat ställe såklart. sen fick jag sleepa over hos denna saknade bästiga duo. och lördagsförmiddagen satt vi å åt långsam frukost och sjöng justin bieber. mycket bra. 5 av 5.
tillslut tog jag mig tillbaka till söder även denna dag, för att först dricka kaffe me anna & tobbe. och senare även dricka öl på biljarden och dovas me HG, joppis, anna mfl. ÅTERIGEN 5 av 5. extremt nöjd me allt älskat å saknat häng.
 
söndagen bjöd på YTTERLIGARE mys me denna, plus fick träffa min long lost friend erik. mYCKET BRA.
sen kramade jag fiskis & päronen hejdå för å sitta på tc och invänta ett försenat tåg och sen påbörja resan hem till gbg igen. vemodigt men också fint å få dra tillbaka till en annan älskad stad igen.
tack very mucho sthlm och alla mina bästisar. var påriktigt så jävla glad hela tiden över att få träffa så många jag saknat å ÖMMAR för nå så jävulskt. kändes som min 20årsdag all over again (alltså bäst<3) fast under flera dagar typ, megafint me andra ord.
puss å adjö.

en sån kväll

ni måste sluta glömma namnge era få kommentarer (men älskade<333!) som ni lämnar. vet ju att det basically alltid är aggo eller maja, tack för er love den värmer<3, men den senaste kommentarens IPadress passade inte på era gamla IPs? sÅ vem ber om sthlmsinlägg????? 
FÖR det ska ni iaf få. fast inte ikväll. har en för emosnurrigkväll. var rätt gla. men råkade driva neråt ba.
å nu lyssnar jag aggressivt på alla gamla älskade emo-kentlåtar som existerar. 
nu ska jag försöka sova.
hörs imorn typ, hejrå.
 
en bild från en helg jag saknar
 

hejåhå

besvikelsen när PH släpps 22.00 både månd, tisd och onsd, trots att man brukar få se dom tidigare på viaplay. bara för att det är finalvecka. den ÄNNU STÖRRE BESVIKELSEN när den idag inte ens släpps 22 utan 23.30 pga någonjävla FOTBOLL. man ba JAHA, PH ÄR VIKTIGARE???? allt detta = får inte se ph innan jag går å lägger mig ikväll <////3. jag å matilda har uppesittarkväll varje kväll annars, SÅ SPÄNNANDE men trist att det är finalvecka </3 det är ju halva mitt liv.
min största pepp i livet nu är annars att jag ska till sthlm på torsdag förmiddag (för första gången på 3 månader!! - rekord för moi att ha varit ifrån den staden så länge!), och kommer fram runt halv 1. ska sedan vid 3 följa med mango för å hämta elodyne på dagis!!!!!!!! är sÅ överdrivet pepp???? på att få vara "skojig faster" som följer med å hämtar. blev DESTOMER pepp när jag idag facetimeade med henne och hon ropade mitt namn upprepande och studsade runt som en tok när jag ringde<3333 MMMMMMMMmmm hon är världsbäst. köpte en present till henne häromdagen, som ska bli antingen julklapp eller födelsedagspresent, inte bestämt än. MEN TIPS PÅ VAD JAG SKA KÖPA MER??? detta var ett typ pussel/memory, låter ju kanske astråkigt men tyckte det var gulligt + att hon är grym på pussel. yeyeyey, gotta sleep noW.
adjö!
 
ändå att en saknar detta life när en fortf var liiiite sommarfresh å levde landalalife <33
 

johanneberg!

hej!
sitter å lyssnar på kristians nya, är så pepp på hans kommande DEPPskiva. älskar hans depplåtar jö. mmmm.
sååååååå. jag bor hos matilda i nedre johanneberg nu! alltså 5 min från korsvägen, liseberg och världskulturmuseet. det är najs! och framförallt SNÄLLT av henne att jag får bo här. men det är en väldigt stor lägga, så det är soft. livet löste sig, och det är ju bra.
idag hare varit så kaosigt på jobbet pga massa kollegor sjuka. jag har sprungit fram å tillbaka på två avdelningar. fast har ändå varit rätt soft pånåvis? för har kännt mig så behövd och typ älskad hela tiden hahah lol. men ah. har haft så bra feeling på kometen (en av småbarnsavdelningarna), leandro som man aldrig hör vad man säger har ropat på mig hela dagen och flinat nåt så jävulskt varje gång hahah<33 jag och dexter har varit BÄSTisarx1000, vi är alltid bästisar liksom men idag hare ba varit så jävla kul haha. elin har klängt på mig vilket är = bra tecken för hon älskar nästan BARA min kollega över allt annat i världen. sen har jag haft min bästis nr 2 minoo som har varit gullis hela dagen också. mmmmm. pepp på kometen. ska dock vara själv där med en vikarie imorn på morgonen, vilket känns LITE oklart för alla barn är extra svårflörtade på morgonen, mEN det får la gå. 
OK. slut på jobbrandomness. 
maja kommer hit imorn och det känns så BRA. äntligen lite "vanliga" rutiner igen efter att ha sagt hejdå till landalalife </3 (fortfarande breaks my heart). 
mycketpeppmycketpepp. ska även försöka fixa en till nyckel i helgen, vilket kommer underlätta mitt å matildas liv tror jag! hejaheja.
puss å hej å hej å hej!
 
extremt otydlig bild på mitt hörn i vardagsrummet :))))
 

RSS 2.0