hej hopp

hej hopp
är i götet, kommer hem imorn.
men orkar inte åka hem, orkar inte allt himla bajs plugg, orkar inte att jag missar halloween hos anna ikväll. :/
blääää. jag är hungrig och nu fick ni ett riktigt kul pms inlägg! kulkul. jag har inte pluggat någonting på hela lovet.
så det känns ju kanon! och jag saknar, ja jag saknar en heeel del som jag inte ens orkar dra upp.
okej, nu ska jag kanske hitta nåt att äta.
ni skulle ju kunna smsa eller kommentera om ni känner er trevliga.

hej hopp.

your personal best


idag har jag jobbat med anna på ett pyttelitet bibliotek, eller vad som ska bli det i en liten skola utanför gustavsberg där hennes låtsasmamma jobbar. vi kom dit typ 20 över 8. jobbade till typ halv sju och kämpade med alla böcker. jag orkar inte riktigt förklara närmare allt vi gjorde.
nedanför är en helt fantastisk bild på anna och en bok som jag tyckte passade lite brevid henne sådär :D nejdå, hahah :D jag har iallafall precis kollat på roast på berns och druckit smoothie. nu måste jag packa, ska till landet på onsdag och imorn hinner jag inte. jag hör säkert av mig när jag är i gbg. hare gött !
puss 


the hard-knock life

hej!
jag sitter i min syrras rum, i min syrras säng, med min syrras dator och kuckilurar.
riktigt kul har jag det. märks det? :D
jag hatar denna dag. för jag har verkligen slösat bort den på att göra ingenting. helt ärligt har jag bara gått runt lite i huset, zappat några kanaler på teven, legat i min säng och stirrat i taket. ah typ så. har miljarder saker jag borde gjort. eller så kunde jag fått tag på emma tidigare så kanske vi hade gjort nåt. men nej. jag gjorde mkt hellre ingenting. nu ska jag inte fläcka ner er med min otroliga optimism.. nej okej, ska jag göra en såndär "rycka upp mig" igen. jag lyssnar iallafall på spotify. nu kom låten "Tomorrow" från musikalen Annie. som jag gjorde när jag gick på kultirama sång/dans/musikal i typ femman?. det var kul, riktigt kul faktiskt. kommer ni ihåg emma, lisa, anna. när vi typ innan vi börja alltid hade jättebråttom att komma dit och sedan spelade basket i väntan på att någon förälder skulle hämta oss efteråt? :D jag va sämst på och dansa och blev alltid uppdelad att dansa med han felix eller va han hette på våra lektioner. va heter det, chasé steg? :D hahahha, han hatade mig. eller mer jag hatade honom..
förresten tkr jag att man borde ha en till earth hour! vore inte det bra? jag tkr det är coolt, när man gör något som nästan hela världen deltar i. tänk att vi någon gång ibland kan sammarbeta, vi, allihop, på jorden. sjukt är det ju egentligen.

aja, måste gå på toa.
ska kolla på gossip sen, och kanske baka några deprimerade muffinsar eller nåt. haha :D


everything in its right place

sitter och lyssnar på radiohead efter att ha varit hemma hos johanna ikväll :)
vi tittade på ondskan och lite sånt. jag, clara, emma, joppe, anna och corre.
vi 6 fikade även tidigare idag på café kladdkakan. det var mysigt. och innan det virrade jag, clara och emmsi runt i gamla stan, och såg en gryyymt snygg kille som jag och emma dreglade efter och sen så gick vi in i små konstbutiker och lite så :D haha.
åh, min klass är så bra. varje person liksom. vi passar så bra ihop alla vi. hur ska det gå när vi skiljs åt?
kommer sakna 9mi så himla mkt. det är så sjukt.
nu ska jag kanske hämta lite mera te.
godnatt, så småningom.. :)

 
andreas wilson är snygg.


dimmiga dar, det var bra dar

           

and so I did

jag ryckte upp mig ! :D
nu är jag betydligt gladare, varför vet jag inte riktigt. har helt sjukt mycket jag skulle kunna oroa/stressa upp mig för. men så blev det inte helt enkelt! jag har tillomed varit lite duktig! gjort klart mattesidorna som ska vara färdiga och är snart färdig med alla no sidor också, har bara en "spalt" frågor kvar! just nu försöker jag få kontakt med hela min eng grupp. vi har redovisning imorn och än har jag inte fått alla texter, men jag tror att det precis ordnade sig.. :D nu ska jag försöka fixa klart med det och sen duscha och typ ah nåt sånt.
HARE BÄST ! :D pussss


bilden är tagen när jag var på mitt strålande humör från förra inlägget.. :D


but the taste don't seem to change

sitter och lyssnar på håkan. nostalgi :D
brukar inte lyssna så mkt på honom längre, därför låter det ännu bättre när jag väl lyssnar på honom.
idag efter skolan åkte jag hem, är sjukt trött och opepp på hela dagen. när jag tittade på The Nightmare before Christmas och åt lunch ;D iallafall hade jag tyska grammatiktest idag, det var inte litet det.. 5 sidor långt, 5 delar + 2 delar till. jag hann 2 sidor.. och det var massa vanliga ord som jag inte kunde.. men vi får åtminstonde en lektion till på oss att göra klart det. tur det..
sen hade vi typ någon slags "förberedelse" till nationella prov i matte också. vg-mvg frågor. det gick väl sådär.
imorn har vi samma sak fast g-prov. men det är mycket längre.
nu kanske jag ska göra nåt vettigare, typ plugga?
jag vet att min blogg är typ tråkigast i världen men så får det vara. tills vidare.
hinner&orkar inte bry mig. BÄTTRE DAGAR KOMMER ! även bättre inlägg :D
för idag lät jag ju helt otroligt lycklig och glad :D

ska försöka rycka upp mig lite. puss !


a little bit

nu har jag pluggat tyska till grammatiktestet imorn och druckit smoothie ;D
är extremt kissnödig och borde läsa svenska, sova eller plugga mer tyska. men jag orkar inte.
idag efter skolan åkte jag, offan, joppe och corre hem till offan och bakade muffins.
sen åt vi där och kollade på teve och så :D sen kom jag på att jag har tyskagrammatiktest imorn (som jag sa) och då fooor jag hem och pluggadee. dagen har varit chill :D mysig, trött dag med klassen. i skolan. såklart. :D
nej, nu ska jag samla ihop mina papper på bordet. ohnej vi har idrott imorn. det är kul, men jag orkar inte släpa runt på himla idrottskläder, aaaaaaaaaaaah.
godnatt :D

men du vet att jag vet

hej.
jag är trött. hela dagen har vi spelat in det sista på julskivan. kul egentligen, men mest jobbigt och ömma fötter.
men vi klarade oss, nästan :D efter skolan hade jag solosång, det gick bra. sen var jag å handlade snabbt med pappa. och sen skrev jag om matteläxan för den stog i min mattebok och lite sånt. vid nio tittade jag på desperete samtidigt som jag satte på hår på mitt självporträtt på bildmappen. har fortfarande näsan och munnen kvar..
jag ska typ fixa det och sen sova, är sjukt trött.
puss och godnatt.
:)


klockrent

ciao bellos och bellas :D
bara en liten grej.. jag HATAR basshunters lilla reklam i spotify, jag spyr på honom..
men jag ÄLSKAR erik hassle och hans covers med olika människor och själv. (tack anna för att du guidade mig till honom :D) hans egna musik är inte 100% klockrent bra, men det är bra. en del låtar bättre än andra :D
idag var jag först rätt typ lite pmsig, men det var mest för värsta skitveckan vi har :D haha jag orkar inte berätta. för dom som läser min blogg är ändå typ offan, clara och några från min klass. HEJ. så ni vet redan :D
annars efter skolan åkte jag, anna, clara, offan, milla och erikbörge hem till anna och bakade muffins. och typ. ah det va väl det vi gjorde, hah :D sen fick jag skjuts av milla till tågstationen och tog tågeeett därifrån. jag frös.
nuuu ska jag försöka börja plugga nåt. kanske. kanske.. IMORN ERE REP ! det e kul :D eller rasterna iallafall, oftast typ alltid :D fick lite sådär lyckokänsla nu och jag lääängtar till nästa konsert, konsert är bäst. :D
och 9miii är så braaaaaaaa, så bäääääääääst. bara så att ni vet :D
här får ni fyra GRYMMA youtube klipp med GRYMMA eriiikhassleee.

PUSS!
ps. kryaa på dig emma som är hemma och mår dåligt, men du kommer imorn va?<3 ds.

     

bajs in paradise

nu har jag pratat med emma i en timma (HON E GO DEN TJEJENNNN :D hahah) vi pratade om allt mellan himmel och jord, även minnen och gamla bloggar och skrattade en hel del :P. och sen pratade jag med andra emma i 6 minuter :D
jag skulle egentligen ha varit med clara och maja ikväll men nu gick det inte riktigt av ett skäl sådär, och det suger och jag känner mig sämst för det. så förlåt clara & maja om ni läser detta. :(
jag måste skriva so, japp det måste jag verkligen. och läsa svenska och massa annat. varför har jag inte gjort något vettigt idag? förutom å krattat löv typ..
nu pratar jag med emma, offan, simon och joppe på facebook :D hah. dom e bra dom :D
nu ska jag göra nåt vettigt, typ.
PUSS !


EMMAAAA - snygging !

everybody say


idag ska ni får äran att se några otroligt seriösa, osminkade och inte att förglömma SNYGGA bilder på mig. och även några bilder på vädret och naturen från min balkong !
annars idag har jag inte gjort mkt. jag har höststädat ute för att det är "städdag" idag i mitt område. så jag har varit ute och krattat lite för att känna mig lite duktig. sen har jag suttit vid datorn ganska, riktigt mycket faktiskt. nu lyssnar jag på nina simone och småskrattar åt mig själv. hahah :D jag har en hel del läxor att göra men nejnej, det orkar jag inte ta itu med än på ett tag. nu ska jag nog ta något att äta. min mage kurrar.
humör idag: ironisk och stressad.



       

så nära men ändå så långt bort

hej ! :D
jag har spenderat den senaste timmen på att kolla på gamla bilder från 2007 och frammåt på min bilddagbok.
herregud, va mkt jag nästan glömt. och herregud 2 vad jag såg töntig ut när jag va wannabe emo. och herregud 3 vad jag saknar himla mkt. nu lyssnar jag på nostalgifyllda maia hirasawa, hennes gamla skiva som jag lyssnade sönder för grymt länge sen..
och herregud 4 vad min blogg e trist och seg :D haha, jag uppdaterar mest för att offan vill det..
hon är förresten typ den ändå som läser min blogg, i det stora hela. hah :D
idag har vi haft meeera inspelning, vilket vi har haft sen i onsdags. eller egentligen hade vi ju rep just då. men iallafall igår också. det är roooligt :D iallafall rasterna, det är chilllllll. (nu suckade offan). imorn måste jag plugga. och så kanske jag ska kolla på skor, typ, kanske det kanske. vi får LA SE !
tjillevippen, nu ska jag koka te tror jag. tjingelinggggggggggggggggggggggggg !


gammalt bra :D

du och jag

sitter och lyssnar på bo kaspers orkester, najs. kom hem typ halv tio. har ikväll tittat på FAME med offan, joppe, anna, emma och claris :) den va braa ! men lite snabb liksom :D Asher Book som spelade Marco är så snygg så det finns inte. dessutom sjunger han helt underbart. det går liksom inte. nej jag vet inte riktigt hur detta ska gå. han e snyggare på film än på denna bild, och då.. DÅ ÄR MAN SNYGG ! igår kväll sov jag hos joppe tsm med anna, offan och emma. agge var även där på kvällen, det va roligt. hahah :D sen i fredags var jag på chokladfestivalen med emma, offan, joppe, adam, julius, august och julius. det va också najs :D
naej, nu måste jag göra lite annat. bloggar mer imorn kanske :D
hejhopp!



 

bild

Jag håller på å fixar min bildmapp från bilden. Man ska göra typ ett självporträtt genom att klippa ur saker från
tidningar som ska gestalta ensjälv. Men man får inte klippa ut en näsa och ha som näsa utan man måste liksom göra näsan. Jag håller på att göra håret nu och har två alternativ. fast ingen av dom är färdiga.

Nummer 1: ska det läggas lite mer ljusa slingor på och så ska jag lägga allt lite snyggare.


Nummer 2. ska jag lägga lite mörka slingor på och fixa till allt lite bättre.


Vilken tycker ni? KOMMENTERA !!!!

dethär är nog så nära

hmm. vart ska jag börja?
orienteringen idag var intressant.. HAHA :D jag och offan, sen även joppe och anna. GREAT TEAM !
hah, jag säger inge mer än så.. efter det var man trött och inte på superhumör, men DÅ skulle man snabbt byta om och äta och sen vare rep i 3 timmar ! underbart, verkligen.. fast det va faktiskt inte så jobbigt egentligen. det var rätt mysigt när vi inte va så många, särskilt när vi var bara 9m. fast på slutet blev jag jätte "fnissig" som man säger, hah. och så fick jag typ ontihuvet av mig själv.. haha.
helgen blir nog rätt chill men bra tror jag. ska på chokladfestivalen, kanske träffa anna, träffa amanda på söndag (super ;D), kanske hjälpa bror å flytta, kanske åka till ikea, och lite annat sånt.
just idag har jag ingen läxa, men får väl det nästa vecka, men orkar inte bry mig just nu. ikväll ska jag typ bara titta på teve och tare lugnt. plugget får vänta. däremot saknar jag konfan en hel del.. bajs att jag inte kunde vara med på återsamlingslägret :((
näh nu ska jag gå och kolla va det blir till middag ;D ! puss
 

söta amandaaaa, som jag inte har träffat på år och dagar. och bilden är rätt gammal nu.. :D

FÖRRESTEN SAKNAR JAG KOMMENTARERNA SOM EN GÅNG I TIDEN FANNS ! :O

i wish

hej !
just nu är jag sjukt trött och dagen har varit helt okej. vaknade en halvtimma försent, var ändå rätt glad liksom :D men sen vet jag inte riktigt, det bara blev fel nånstans. och sen har jag bara varit sjukt trött. när jag kom hem kollade jag på tv och somnade så småningom också i fåtöljen. hah :D nu sitter jag i min stickade tröja från bikbok och tittar på grey's.
jag vet inte riktigt. man orkar liksom inte riktigt med allt bara. (orkar måste vara det mest använda ordet på min blogg..) men det bara är så. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara liksom. men det är så mycket mer man måste pussla ihop när man blir äldre och äldre. ju mindre man är ju färre pusselbitar har man liksom, och tvärtom.
nej nu ska jag kolla vad man ska ha på sig på orienteringen imorn, undra hur kallt det kommer va..
aja, puss !


this is how i gonna do it

snabbt inlägg sålänge.
just nu på P3 lab spelas en låt min brorsa gjort. och snart ere en intervju med min broder och hans kompis.
najs !


this is how i gonna do it

snabbt inlägg sålänge.
just nu på P3 lab spelas en låt min brorsa gjort. och snart ere en intervju med min broder och hans kompis.
najs !


indiska

ska sluta blogga för ikväll, bara en sista grej.
allt förutom skorna vill jag ha på denhär bilden.


Mössa 99,50:-
Halsduk 159:-
Kofta 549:-
Topp 149:-

lördag

idag var jag och kusinen i forum. hon hoppade fram på sina kryckor (hennes hälsena är av) och jag bar runt på våra jackor och kassar :D hon köpte lite grejer och jag köpte dvden Into the Wild för 69kr - en grym film jag såg i somras som jag ÄLSKAR ! och så köpte jag skivan Veneer med José Gonzáles för 39kr.
sen har jag varit hemma, gått en kort promenad med albin i regnet och lite så. nu ska jag nog gå och koka te eller nåt :) hejhopp.


Salem al fakir - artist - även världens snyggaste




mumsfilibabba



min kusin och hennes mamma är just nu på CATS på cirkus. så jag sitter och nördar framför datorn och klappar albin emellanåt :D. har gjort en liten vill ha bild från BIKBOK ! det är mycket svartvitt känner jag :D men det är najs också ;D (förlåt för en så liten bild men om jag gör den större kommer inte alla plagg med :/)
1. Leggins 149:- va inte dom snygga?
2. Myströja 349:- fiiin
3. Kofta/tjocktröja 299:- DEN VILL JAG HAAA ! fast i grått eller brunt :))
4. Trasiga baggy jeans 699:- dom är najsss
5. Lite stuprör jeans med färgstänk på 499:- dom e fina tkr ja !


little bit of love

sitter och lyssnar på gryyym musik.
åååååååååååh musik är så underbart, bäst bara !
har gjort alla läxor för denhär veckan förutom en svenska läxa som jag skjuter upp till imorn sålänge :P
och så har jag förstås matteprov på onsdag men skitsamma, orkar inte tänka på det nu.
snart, typ närsomhelst kommer min 90 åriga mormor, min moster, min kusin och ALBIN ! :D
najsnajs, men bajsbajs är att jag missar konfaåterträffen i helgen för jag inte får ledigt på måndag :((((((
och jag känner mig sämst som inte kommer :(
hinner inte skriva så mkt mer nu.
hörs senareee, puss !


en underbarbild på två av systrarna palmqvist

Update: NU HAR DOM KOMMIT :D albin är nyklippt och gulli ! haha


RSS 2.0