DET E VI SOM E KUNGSHOLMENNNNNNN

heeeeeeej.
idag vare läroverksfejden deltävling 1, jipppi. estetetet på södra. malin var taggad. hon spelade på sin nyinköpta 10 kronorsICAflöjt. malle<3. jag hade ont i huvet men taggade till en macka o en biskvi senare. (lol). aulan var en stor lök. men kult vare ju iallafall. och vann gjorde vi också, iallafall dans. kom tvåa i hela estetcpt. men på debatten så. o jeopardyn. o fotbollen. JAJAJAJA. nu likeade ett random en bild på malle jag skickade till henne på fb. LOL liksom. hon har låtsats att hon inte vet vad jag heter TVÅ gånger. hoppas. verkligen. att. hon. dör.

hihihihi fina

 

rosie

hej.
jag vet att gifen i förra inlägget inte funkar. har försökt men det vill bara dö. så den får dö.
idag gick jag upp halv tio. det händer liksom inte i min värld. så jag är lite rädd för mig själv, har vaknat 2 dagar i sträck, 3 kanske det är tillomed? runt 8-10 tiden. för DESSUTOM vaknade jag liksom 8 idag och var helt galet  AWAKE liksom. drömde typ mardrömmar om plugg inatt igen. hahahaha. jag låter som en galen pluggis. det är jag inte, JUST DÄRFÖR blir jag galen. tydligen. inte ens när jag sover kan jag slappna av <////////3. mm.
har iallafall gjort typ 2 millimeter plugg idag, känns faktiskt bättre än inget! sen har jag kollat på 10 things I hate about you och gossipgirl. mmmmmmmums. blir glad. orkar inte prata om snön ute för det är ett lol, dessutom vet jag att det är straffet för att HELA VÄRLDEN skulle klaga så jävla mycket på regnet. regn är faktiskt bra. får gräs att växa. sådetså.
lyssnar på kooks o längtar till sommarn.
tänkte lägga upp en bild på majsen, quornen och pastan jag åt till lunch idag. men kände att intressenivån för detta inte är så EXTREMT hög som jag vill att den ska va kanske.
hej.

pas si simple


http://open.spotify.com/track/27kh9RnCI8l8Eex2ZjKShy

mer än allt annat, precis just nu, vill jag bara på festival. eller konserter. vill så gärna så jag får ont i magen.

   

scweizernöt

hej.
min syrra kom hem från indien igår, jag har äntligenäntligen fått min iphone, hade en jättefin o gosig påsk på landet med familyn åt tillomed mormors pannkakor, träffade offan igår och haderebra, bakade muffins för cirkus 1½ timme sen. trots alla dessa braiga grejer har jag en otroligt eländig dag. skulle ätit fruktsallad med malle o gänget idag men eftersom min förkylning höll mig vaken halva natten hade jag en otroligt nedåtpuffig morgon. vaknade vid halv tio och ville (som jag annars aldrig skulle ha problem med) somna om. men eftersom jag helt seriöst hade drömt mardrömmar om mitt svenska tal och redan kände stressen ut i fingerspetsarna OCH hade en extremt täppt näsa, tvingade jag mig upp, åt frulle och tyckte att världen var en OTROLIGT jobbig plats.

och nu har jag spenderat en hel dag med å följa instagram hela tiden, smsat för glatta livet på min nya tele kult, snytit mig något alldeles enormt (JAJAJA TÄPPIS, vaskajaggöra), vandrat runt i mitt hus, spelat pianikus, tryckt in en hel hög med jobbiga kläder i garderoben, stirrat på mitt tal, läst min plugglista och fått ångest tusen gånger om. OCH SÅ VIDARE.
jag vet att detta är ett deprimerat inlägg. låt mig.
älskar iallafall mina nya pellefanter som hänger på ett snöre och pryder mitt rum! direk from the curryland<3

 

kung midas

tjafan.
ASBALL början. stekhet. apfräsig. fetcool. cplol? första gången jag faktiskt tänkte det ordet påRIKTIGT. cplol alltså. mmmmm. jag ligger i min säng o är totally täppt i näsan. har ätit upp min lejonet&björnen glass som jag tog en omväg för påvägen hem, för å köpa. har ont i halsen. sörjer att samme & joppe inte ska till los hultos, som jag. längtar till torsdag när det är lov jippihurra. vill leta påskägg. men min släkt har slutat med sånt. vi blev tydligen för gamla, jag e liksom yngst. tycker dock fortfarande att det e kult. vill spela schack. vill verkligen kolla på narnia. alltså NARNIA. det är nog bland det bästa jag vet. måste skriva om eu, slovenien och danmark. LÖKIGT säger jag.
blablablablabla.
var på jättedåligt humör imorse. men desto BÄTTRE humör påväg hem från skolan. trots att jag hela dagen levde upp till mitt smeknamn. var verkligen JÄTTEGLAD, alltså påriktigt. det försvann någonstans påvägen iallafall. kul så länge det varade.
ska lyssna vidare på kung midas. hejpåre.

RSS 2.0