mummmmmmmmm a

hopplahej.
igår hade jag konsert med kören. i helgen var jag på körresa och fyllde år. i fredags var jag på nmk's vårkonsert. i torsdags var jag på utö med cpet!
för cirkus 25 minuter sedan fick jag reda på att vi inte hade någon geografi. det var cirkus 5 minuter innan jag skulle bege mig till tåget. slutsats är att jag kunde sovit i x antal minuter till. vill dö lite. men i will survive.
hoppas att vi bara har samhälle idag, och lite klasstid kanske för det är cp. nu borde jag packa. tänk om jag inte hinner göra det sen. fasa. jag ska till gbgbgbgbgbg (göteborg) idag. ska gå på student imorn. och sen ska jag dö på mitt landställllllelel.
bästa inlägget eveeeeeeer.
hejdå.

glatt glassätande barn.
  

WEEEEEEEHO

skulle bara säga hejhejhejhej. och jag ska nu spendera resten av min födelsedag (4 minuter) med att skriva massa tack på facebook. DÅ VET NI.
puRRRi

dynamite

hopppppppplahej.
shakespeareday idag. väldigt ovärd dag i skolan alltså. kollade på två pjäser och sen åkte jag hemmmmmm. men ahrå, det är bättre än lektioner. heh. k.
jag har verkligen inget kul att säga. ville bara visa dethär klippet.

om man gillar scrubs. vilket man gör. så kan jag garantera att man blir lycklig av denhär (vilket man förhoppningsvis blir ändå):

hej johann

  

in your pocket

jag har verkligen oNT i ögonen. dom e så himla trötta.
förresten så har jag de senaste dagarna verkligen TRÄFFAT PÅ (typ) massa bebisar. det är som att dom vILL MIG NÅGOT. typ på bussen, mataffären,  i någon kö eller nåt. dom e verkligen söta, särskilt en litet bebbe idag som inte kunde sluta kolla på mig och skratta. pluppp.

samsamsamsamsamsamsmasmahelelele. e kulirul. särskilt ekonomidelen. mummmma.
har ett problem. jag brukar sätta upp min fot på en liten lådknopp om ni fattar, för att sitta skönare. men den typ skaver in i min fot så jag får cpryck. men om jag tar ner foten sitter jag liksom helt normalt och det känns jättetrist och jobbigt. så då slutar det alltid med att jag medvetet eller omedvetet tar upp foten igen och får dödsryckningar i foten. inte riKTIGT så illa äre kanske. men det låter ju lite vildare.
nu ska jag dö.
hej.

ångEst

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej.
jag har lite ångest inför sommarn.
fatta att den är KOMMEN om typ cp skoldagar. (cp i detta fall = cirkus 10 eller nåt, skoldagar)
och jaaaaa det är ju underbart och så men i samma sekund sommarlovet börjar får man (jag) ju ångest för att den när som helst ska ta slut. man hinner knappt dö liksom. panikkkkkkkkk.
det är alltid så mycket saker man SKA göra och INte göra. och så ere så mycket man inte hinner/pallar/blir av. och fastän sommarn inte ska innehålla massa ångest, som resten av året gör, så gÖÖÖÖÖR den det.
känner ångesten komma krypande närmare inpå.
FASA. som CH, min samhällslärare/mentor skulle uttryckt det.

randomS

i barcelona såg jag en hel del. vad jag som vanligt fastnade mest för var alla pensionärer, bebisar, cpn och hundar. har inte så många bilder på detta dock. en del är bara lite random hittade i bilder. men ah. förklaring till varje bild följer!

 
1. den första pensionärsbilden. som dessutom blev misslyckad. jag skulle alltså inte ta kort på hans rumpa, utan på hela hans outfit. det bästa var att hans kompis såg EXAKT likadan ut. men detta fastnade alltså inte riktigt på bild.
2. här har vi en STADIG pensionärsgrupp på ett museum med endast svenskar! dom va inte så roliga mer än när dom stod i grupp..
3. ett jättesött litet pluttepar som gick på en gata och sedan över vägen. detta tog säkert 20 minuter för dom. de gick verkligen ÄKTA myrsteg och en gång höll de på att ramla. verkligen pluttiga.
4. ett random jag hittade på en bild som är tagen på den galna gatan där vi bodde. där sålde hysteriska tanter somsagt inlagd frukt.


5. verkligen VÄRLDENS bästa gubbe. när jag och mina päron besteg världens värsta backe upp till en jättehögt belägen plats träffade vi på en gubbe med rosa byxor (syns inte så bra på bilden) som hade så himla bra teknik. haha. han gick småsmå steg i värsta farten och stannade lite omvartannat.
6. jättedåliga bilder på den sötaste lilla ungen jag sett. hon hade gula brillor, rosa vingar, trollstav och var helt galen! men så himmmmmmmmla söt.
7. ännu en gång när jag besteg en hemsk backe (fast en annan) tillsammans med mina syskon så mötte vi en väldigt snabb och tjeck backpacker som var påväg ner. han hälsade glatt.
8. två randoms som fastnade på bild när jag tog kort på mamma, dom verkade uppenbarligen kolla in i min kamera.

masurka

Här dansar herr gurka både vals och masurka. Grön är herr gurka, grön är hans bror. Båda har strumpor men ingen har skor.

är fruktansvärt sugen på gurka. gurka måste ju faktiskt vara den absolut godaste grönsaken i hela världen. och på andraplats ligger definitivt plommontomater. förresten provade jag häromdagen att varva plommontomater med jordgubbar, det var verkligen GOTT. först åt jag en tomat och sen en jordgubbe. dom har typ liknande smaker som verkligen funkar tillsammans.

eheeeeeeeeeeh. denna söndags ska tillbringas med att skriva om irlands geografi varvat med östersjönfakta varvat med ekonomiplugg. JAGVET att ni ville veta.

FÖRRESTEN. så är den nya "deSIgnen" om man så vill kalla den inte så seriös. tanken var att den skulle se mindre seriös ut men tydligen ser den mer seriös ut. men jag orkar inte göra en header där det står typ "CP" på för att alla ska fatta att det inte är mitt LIVS dAGbok dethär.. inget på min blogg är särskilt seriöst. eller asså. jag skriver ju bara om massa cpsaker. hehehehhehe. men ah, hahah.

havet e djupt

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
hahahah. asså. det blev lite fult allt. det nya där upp och det blå.
men den förra kändes så seriös. på denhär bilden ser jag ioförsig också seriös ut.
ajaaaaaa. nu blev det blått. även fast jag saknar den gula bakgrunden lite..
alla olika blå färger passar verkligen inte ihop. och a:et blev helt galet. men nu fåre va så. hahahah.
OJ vilket k inlägg. sär s k rivninG. mums

dö. cp. hej.


kardemumma

alla som tycker min blogg är ett k kan dö.
fast nä. det menade jag inte riktigt. inte riktigt alls faktiskt.
för oavsett så läser ni den ju. hehe.
och jag tycker min lampa är ett litet gulligt cp, så leave britney alone!

det känns som att jag inte vågar skriva något här alls. hahaha.
jag kommer bara bli mobbad.

idag dog jag på gympan. jag o vickan råkade studsa in i varandra och sen ramla ner på marken och dö i en pöl. förutom att man fick lite ont i hela kroppen och i huvet som jag typ landa på så vare liksom chill, inge mer med det. men sen så typ dog min bröstkorg och revben. allt gjorde ont. hahaha. så nu dör jag lite varje gång jag andas, men det sover man nog bort! mums.

oj nu kom jag o tänka på mitt lilla halsbandsrådjur som jessica tror att jag har mördat.
aaaahrå.

cp

jag har typ aldrig haft bara "cp" som rubrik. bara typ cp i ett hörn, om jag var ett cp, och lite så. men nu händer det. cp. därovanharvire. idag vann kg läroverksfejden. min röst dog lite. det var verkligen ett underbart moment. hela världen var cP.

mitt cutt-sår på knölen på foten, nedanför ankeln nivet. det GÖR VERKLIGEN ONT. och jag slår till det minst cpmångagånger per dag. och varje gång dör jag lite. en liten del inom mig DÖR bokstavligt talat när jag slår till såret. och juste, konserten igår va verkligen lite gosig! jag hatade den först, innan vi hade den liksom. sen varen faktiskt lite mumsig. fast den var verkligen CPlång. man dog bara några gånger men eftersom den va så lång hann man även återuppstå. mums.

om 11 dagar fyller jag år. jipPi.
lite såhär såg det ut när jag fyllde ett.


det är vi som är,

  

kungsholmen.

dö jag ska nu

jag käkar yoghurt och müsli. det är lite min nya bebis.
magnus (min bror) säger att det bara i socker i müsli (och i yoghurt med för den delen) men det struntttttttar jag i! för han säger att det bara är socker i allt hela tiden varje sekund av världens cp.
hela världen är ett cp och lampan bredvid mig lyser inte. det betyder att någon antingen har ställt om timern eller så är den död. jaha.
nu ska jag dö.
förresten. på tal om det. när jag säger "nu ska jag dö" då föreställer jag mig ofta i huvet hur det ser ut. för jag menar ju aldrig riktigt att jag ska DÖ, mer att nu ska jag lägga mig i sängen och va emo eller fortsätta plugga fast jag inte fattar nånting eller nånting i den stilen. men hursomhelst så får jag alltid upp en liten bild i huvet som varar i kanske 2,5 sekunder. denna gång föreställde jag mig en ledsen streckgubbe som kastade sig ner för en röd ruschkana och landade i sanden, och sen kunde han inte röra på sig.
hejrå

koncentrationssvårigheter

  

lite halvrostiga bilder med min halvrostiga kamera som jag vet egentligen inte uppskattas haha, men här är dom ändå!

                   

so easy to get burned

om det hade varit en "vanlig dag i barca" idag så hade den sett ut lite mer såhär:
frulle vid 10 i en nypa för varm frukostsal, dagsplanering, påklädning som innebär shorts och linne - och vissa funderingar på om man borde ta t-shirt då axlarna bränner efter att ha fått lite för mycket sol. ut på lilla gatan där vi bor och hoppa över vägen med två kliv för att akta sig för buffande bilar, snabba cyklister och människor kommande från olika håll i full fart. spatsering till tunnelbanan eller genom hela staden för att komma till små som stora museum och likaså affärer. lunch när magen kurrar, skratt framkallat av galna stadsmusikanter, babblande butiksbiträden som man svarar med nickningar, "Si" och "Gracias". lyckan som slår en efter ett kallt glas vatten. uppdelningar och mötesplatser. sura stunder följt av glada. kacklande syster som guidar fram, envis broder och likaså pappa. glad mamma med turistpositionen följt med kameran i högsta hugg. vandrande runt efter den perfekta middagsresturangen/hålan. godgodmat. funderingar på kvällsnöjen och vem som bara mÅste med. någongång slutar kvällen iallafall med skratt, snarkningar, kortskrivande och tillslut sömn.

och detdär är väl en ganska bra sammanfattning av Barcelona, som jag upplevt den de senaste 4 dagarna.
dessvärre ser min dag alltså inte ut sådär. den är mer fylld med ångest, oklara läxor och tal, ejmedverkanden, hunger efter choKLAD och glass, lathet och seghet.
men det känns värt. heheheh.

barcelona var iallafall väldigtjättehimlabra. det känns sjukt konstigt att vara tillbaka i sthlm. känns som att de senaste 4 dagarna var 4 dagar mitt på sommarlovet, men inte riktigt än..
nu måstebordeskavillinte jag plugga!

det ekar över hela staden

hejdå.

har fått sådär lite, men tillräckligt irriterande ont i halsen. springer o dricker vatten hela tiden men det verkar inte hjälpa. maggio peppade mig till att packa. glömde bort alla bekymmer i säkert en timma! sen pratade jag om dessa med jessi och glömde dom nästan igen medan jag duschade. nu är dom tillbaka igen. och med bekymmer så menar jag pluggstressen. hoppas att ni inte missförstår mig, barcelona ska bli hur underbart som helst. är bara väldigt stressad över det som kommer när jag kommer hem igen. det är väldigt mycket på väldigt kort tid. och eftersom jag är borta precis innan så blire lite stress. hehehe. SKA SLUTA TJATA.
jag älskar när man får ont i ryggen för att man sitter a la Quasimodo (återigen stavning..?) framför datorn. som jag gör nu. mumssssSSs.
hoppas iallafall kg vinner debatten imorn på läroverksfejden. hejjar på dom liksom, hehehhehe.
men adjöken dåra. ses på lördag/söndag igennnnnnn.

pusssuspusus

hejdå.


jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

jag har ett deprimoment.
vill faktiskt dö lite. har inte pluggat nånting. måste skriva mitt tal NU. måste plugga matte NU. måste verkligen packa NU. måste duscha NU.

men hursomhelst. även om jag dör när jag kommer hem (och lite ikväll), så är barcelona imorn ganska faktiskt helt okej. helt jättejättejättenajs tillomed.




det kliar i mitt öga

HEJ.
jag sitter inne i mitt rum och dör typ. det är så jävla varmt och kvavt.
men när jag öppnar fönstret så kommer det liksom SVÄRMAR med bin o humlor o grejer och ba mördar hela stället. fast nu har jag öppet ändå. trotsaRn.
idag var en fett ohändelserik dag. hade nationella hör och läs. läs gick bra, men hör va ett enda stort cp!
sen gick jag runt och va lite random depri i typ 2 timmar. satt i skuggan med cpbarn och chilla. hitta en död halv kaninbebis. fett hemskt. jag tog kort på den. vet inte varför. om alla blir galna kan jag ta bort bilden sen. men jag är typ ett cp...... iallafall så springer det ju runt massa kaniner på våran skolgård, och här hitta vi som sagt en HALVkaninbebis. herligt.
sen hade vi lite klasstid. jag var sekreterare och isa hade massa punkter att ta upp.
matten var sjukt chill. (för chill, för jag gjorde INGENTING. typ ingen gjorde nåt) fast där blev jag glad iallafall.
jag och moa tävlade om vem som ritade finast. jag vann.
DET ÄR VERKLIGEN KVAVT härinne. dör.
imorgon är det barcelona. naJs.

  

roger hargreaves crazynesss

fastnade vid google i cirkus en kvart.
satt och reloadade sidan hundra gånger för att hitta alla olika varianter av "Google", och sedan paste:a in dom i google. idag skulle nämligen Roger Hargreaves fyllt 76 år, (han som gjorde alla domhär little miss sunshine osv)
FANNS VERKLIGEN HELT SJUKT MÅNGA. trodde att det skulle ta slut vid typ 4, och redan då var jag fascinerad.
17 hittade jag totalt. verkligen galet.
     


ragged wood

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
ska bara gå två dagar i skolan denna vecka. och en av två är redan avklarad. VÄRT.
idag hade jag tyskanationella muntligt. jag typ sög hahahah, men det gör inte så mycket.
hade engelskanationella muntligt också, det gick nog ok.
eftermiddagssolen i mitt rum är verkligen uppmuntrande. allt känns så somrigt, ljust, fint och lätt och bra då.
förresten köpte jag p&l biljett igår, jävligt värt det med.
ännu mer värt äre att jag ska åka till Barcelona med nästan hela familjen på onsdag. sjukt värt faktiskt.
ikväll ska vi ha middag för mami som fyller år samma dag vi åker. mumsss.
men SHIIIIIIiitttt asssså. måste verkligen skriva mitt tal. nu fick jag ångest. OCH MATTE. herregud.
förresten skrev jag tre inlägg igår men dom verkade inte vilja visa sig då, nu tror jag att dom syns ialalfalllllll.
JUSTE. jag har blivit besatt av biskvier! om jag inte redan sagt det. särskilt delicatobeskvierna i skolan. CAN'T GET ENOUGH. blir typ galen. idag bestämde jag att jag kanske bara borde få köpa biskvier på fredagar. (annars kommer jag köpa dom varje dag, helt seriöst) mycket fyndigt kom jag då på att jag inte är i skolan på fredag så jag borde få äta en idag! vilket jag gjorde. mums.
nu ska jag dööööö. pusususus

sjukt fint väder idag. detta avnjöts självfallet ute i solen såfort man fick tid!

 

beige

såg en stadig tant utanför mitt fönster häromdagen. jag tror hon gillar beige. för hon va liksom väldigt beige. inklusive hundarna alltså.


glatt cp som fick en gurra

 

all of us walk so blind in the sun

hej.
idag var jag, tillsammans med cornelia först på hannahs konfirmationsmottagning och sedan joppes.
mycket trevligt! dom fick varsinn blomma och ett fint kort med en hälsning. nuvetni. 
eftersom det var så himla varmt ute idag var tanken att jag skulle gå barbent. men jag ångrade mig 30 sekunder innan jag sprang till bussen. fick lite panik över mina vita, osmickrande ben. så jag fick härda ut i ett par tjocka svarta leggins istället (eftersom jag typ inte har några tunna som inte är försmå är sönder) 
nu sitter jag å lyssnar på fleets nya och ska nog fixa mitt te nuuuuuu. vattnet kokade för typ en halvtimma sen.
jag måste förresten visa min fina radio jag har i mitt rum. det är en gammal som vi brukade ha i bokhyllan vid matbordet förut, den är verkligen gosig! så himla chill ljud påren också, asbra alltså.
ska visa den någon dag iallafall.

KAN INTE NÅGON I VÄRLDEN förresten hjälpa mig med ett bra ämne jag kan hålla tal om?
talet ska hållas på svenska, i 5 minuter, det ska vara ett argumenterande tal om VAD SOM HELST.
hjelp?

  

7331

lite


när cpbarn marscherar in

HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
igår. fick jag den NÄSTSISTA biljetten till läroverksfejden (på kg alltså). dåvetvi.
det var iallafall galet för först skulle jag inte fått nån biljett för dom bytte plats och HELA VÄRLDEN var ett cP!
men iallafall. från klockan tre till halv typ kvart över fyra samlades vi utanför vår kära skola. hetskretsen.
där sjöng vi bra hejjjjjagrejjjjjjjjjer och sen marscherade vi till södra. på tunnelbanan gungade vagnen för att halva världen hoppade. hihihi. framme vid södra stod vi och skrek massa ramsor och försökte överrösta norra, östra och södra. för att sen gå in och ta våra platser. jag o jegg satt och sucktade efter att whip my hair lite random skulle komma. OCH SÅ GJORDE DEN DET helt oväntat. såklart performed av kg<33333333333333333. mums det var verkligen så underbart så att jag dog.
sen va alla lite galna o södras rektor kom in och sa att vi behövde minska antalet åskådare, vilket var förståeligt. typ ingen gick, men efter lite "pepp-talk" så lämnade en del aulan.
kg vann teatern och södra vann sång&dans.
jag blev lite otaggad på att skriva för jag insåg just att jag hittills har skrivit som en 9-åring typ..

hej.

   

sure on this shining light

HOLA. comotiamas?
det stavas inte så. men jag gillare. dessutom läser jag faktiskt tyska. (for life <3333333)
DEJAAA. har inte jag skrivit typ nästan samma sak och någon ba oj du är typ efterbliven. eller nåt.
eller så va det typ samma sak fast på franska. savA. sAva. så stavas det också. mumsssssssssss.

JUSTE. idag höll jag på att dö.
typ. oj jag orkar inte berätta kom jag på. för jag e ganska trött.
men det var iallafall när jag skulle köpa biljetter till läroverksfejden som är imorn på södra.
JAG och mina vänner bildade kön TRETTIOFEM minuter innan säljning. vi stod alltså längst jävla fram. ändå fick jag inga biljetter. alla var HELT JÄVLA galna och man kunde inte andas och alla tryckte på som fan.
biljetterna tog slut på 30 sekunder, förmodligen mindre. HELT utan överdrift. det var kaos.
imorn ska jag försöka igen. värt.

nu ska jag dö. purr

^^^^^^^^^^^^ÂSDkancskdncL

hejlo.
livet är liiiiiiiiiite värt igen. är iallafall färdig med svenskan, även fast den blev tveksamt kort och lite halvcp. meeeen aja. engelskanationella idag var ett skämt nästan. typ enkel uppgift men jag blev ett CP? och skrev så jävla konstigt och helt jävla cp bara. hoppas på ett g. najs.
oj jag orkade nästan inte leva igen. kom verkligen på att dethär inlägget är onödigt. kommer bara skriva massa onödig faktA. med andra ord k-fakta. akta dig simpis!
oj nu dog ett cp i min rygg. jag känner mig som quasiomodo. han stavas nog inte sådär. men jag känner för att publicera min efterblivenhet och alltså inte googla mig fram till det rätta svaret.
nu ska jag duscha och dö.
mumssssssss.
imorn måste jag köpa läroverksfejdcpn.
wehooooooooooooooooooooooooooooooooo.


blä

simon. jag vet redan att du tycker att min blogg är K. men jag har inte bett dig att läsa den.

har fortfarande inte börjat på cpt.
önskar att hela världen dog.
imorn ere engelska nationella, otaggggg. menmen.
hejrå

fuck off and die


han e glad för han e nöjd

hepp. detta är vad jag gör istället för att plugga.
 


boat behind

hejjjehejjehej!
idag hare snöat. och det är inte så mycket mer med det.
jag håller på att få en blåsa under tungan och det gör så inihelvete ont. vill faktiskt dö.
jag har inte lyssnat på spotify på flera dagar. känner mig tom. men är rädd för den där nya grejen i högra hörnet som visar hur många timmar man har kvar att förbruka. vill inte lyssna i "onödan" typ.
nu äre nästan vitt ute på marken. något oroväckande.
matteprovet idag gick jättedåligt. jag ville verkligen skratta.
det är kul att se när någon dör i killergame.
läroverksfejden på fredag, jag måste få biljett men alla är ju tokiga!!!!!!!!!! cp.
jag måste lämna in en svenskatext imorn som jag inte börjat på, känns jävligt ovärt.
känner för att springa runt på en äng i slow-motion till ljudet av Rule My World av KoC. självklart omgiven med maskrosor, kossor och skinande sol. 
jag borde ändra min header (eftersom jag är en satsig bloggarE) men jag orkar inte.
geografiredovisningen idag gick typ hur bra som helst. vår film va verkligen mumsig!

för 4 dagar sedan sjöng vi för treorna ute på skolgården som tar studenten väldigt snart. lite såhär såg det ut.   

lalalallalla

HEJ BEBISARrRRRRRRRRRRR
ja e glaaaaa. hade en fett mumsig dag idag.
denna spenderades från 12 till 20 med min mumsiga geografigrupp. vi spelade in vårat arbete och åt pizza och frös ute i världen. faktiskt ganska underbart!
nu har jag satt ihop hela cpt typ, o pallar inte plugga matte. ska sova <33333333333
igår vare valborg, det va också gos. åt hos reggi med en klump cpn, sen åkte vi till hagaparken där det var mörkt och kallt men roligt! sen gick en del av oss vidare till vasaparken och där slogs typ massa galna människor o polisen kom OMGGGGGG. sen pratade vi med en grupp randoms och skulle gått hem till agnes men då åkte ja hemmmmmm me jegg. det var kuli fallafallll.
nu ska jag faktiskt dö. ville bara säga hej. HEJ!!!!!!!!KPASMDLASNC
ni kan få en brutalt ful bild också som togs idag i samband med grupparbetet. jag ser verkligen ut som det fulaste cpt i världen men jag vill så gärna förnedra mig själv! pussi!


RSS 2.0