pc?

hej världens alla cpn ((((:
ibland är hela världen ett cp.
är det inte härligt att prata i cp-termer? det tycker jag. jag älskar ordet cp.
jag önskar att man kunde säga det utan att halva världen tog illa upp. för ordet cp är bara så gos.
jag vill verkligen inte håna sjukdomen cp liksom.
okej. enough serious talk.
mmMMUMS. jag älskar "okej." eller nä, jag gillaren bara förresten.
idag hatade jag några fler onsalatanter. men det va okej. jag stirrade på dom tills dom blev rädda så jag kände mig nöjd. hahahhahahah ååååh. nu kom jag o tänka på en fantastisk händelse häromdagen med min bror. hahahahha. det var bland det roligaste.
okej. okeJ. ihihihi
facebook e lite trögt. inte internetspeaking. bara allmänt liksom. det e inte så fruktansvärt kul längre. trist detdär.
förresten, alla rådjuren är GALNA. dom invaderar våran/mormors gräsmatta hela dagarna. idag kom dom i trupp. TRE stycken samlad! en åt, en spejade och en sniffade runt. och när jag gick ut genom dörren ba stirrade dom på mig. sen började jag skratta och då hoppsa dom iväg.
åhnej. nu blev det ett såntdär segt, halvlångt, HELT ointressant inlägg som halva världen hatar. hahahah. mummsi!

idag såg jag på The Beach. cPPPP film. men i början var den gos! sen lite cp. men ändå gos totalt liksom. leooooooo är mUma.
nu ska jag skriva i min nya almanacka <35780+09877576q3
purri

(förresten e nya DESIGNEN som man säger på bloggspråk (och nej jag kan inte sluta håna mig själv efter jag säger nånting töntigt bloggigt, jag får panik om jag iNTE nämner nåt, vill bara vara tydlig med att jag är medveten över att jag är en (o)SERIOUS bloggArne. oj nu blir jag GALENENENNE. hahahahhaha) ah den e iallafall lite lame och så, men jag gjorde den på paint igår för jag tänkte att den andra inte var så vintrig..) NU VET NI.purr

Les Champs-Elysees

             

feta bloggarN, i like HEJDETHÄRKÖPTEJAGIDAAAAAAAAG berättandet

hej.
idag köpte jag denna muMS muggen på indiska. som förövrigt ÄR världens absolut gosigaste affär. jag vill bara sitta där inne och gosa i all evighet. den e sådär gosigt ful men ändå gull. och så blir jag så himla glad av den. såfort jag kollar påren så ba GOSIGULL. köpte några andra TUFFAPRYLAR också, men eftersom jag e tocoolforschool så orkar jag inte berätta om det.
okej.

jag vill verkligen ligga och dö någonstans i ett annat land. där det kanske tittar fram en värmande sol.
fast inte just nu ioförsig. jag gillar dödskylan och goslandet. o mormor, cpryck kusin OCHSÅVIDARERERERER, så det är chill. men sen när lovet e slut, DÅ. då kan jag dö någonannanstans. istället för h3rliga skolan min. mump.

förövrigt gillar jag att denhär bilden tar upp halva skärmen typ. jorå.
ibland när jag är inne i affärer så får jag riktiga cpryck. då vill jag bara kasta mig över dom där äckliga onsala/kungsbackaCPPPmammorna som bara går och äcklar omkring med sina äckliga fjortisbarn och deras äckliga sminkrestfylldaginatricotkläder, jag vill liksom riva ut deras ögon, och rulla dom framotillbaka över stekhet asfalt. eller nåt. dom e så vidriga. en del.
jo. så att så ere.

nu ska jag kanske lägga in några NATURFANTASTISKAbiLDer eller nåt. eftersom jag ÄR en satsig sthlms-estet-bloggare. jepp. that's what I am. åh va kommer det ifrån "If that's what I am blabla".
herrregud. vilket riktigt litet cp inlägg. hejp.

hopp

hejjjjj!
jag dog någonstans på vägen men nu lever jag igen.
julafton var gosi, relativt lugn, lite bitsk bara, och juldagen var lite i samma stuk. hahah.
ojjjjjjj. jag orkar inte blogga nu för jag missar GLEEEEE. jag gav en glee box till min syrra i julklapp och nu kollar viviiviviv. och jag vill inte missa.
SKULLE BARA SÄGA ATT JAG LEVER OCH tittar in imorn eller nÅT. för jag är feta bloggaren.
najs,
hej.

(publicerat inlägg cirkus 3 timmar efter jag skrivit det))))))

respons 0 gillar jag.
ni e lite trista. hehhhhhhhhhhhhh.

"incestfesten" me klassen igår blev faktiskt fett rolig och lyckad, hahaha. det va kul. vägen hem var mindre kul, iallafall den senare halvan. hahah. ajajajja. idaggg handlade jag julklappar med anna i forum i cirkus 5 timmar. dt va galet jobbigt, men gos. asså ååååååh mums. det är lov. galet fan. imorn åker jag till landet. om det inte blir snökaos. då får vi åka dit på julafton istället :(((((((((((?=dOAFKDC. cepe.
men ah. jag hade för mig att jag hade något att berätta men kan icke komma på vareva. ajajjjjjjjjjjjj.
nu ska jag slå in juleeklapparrrr.
MOBILUSKBILDERUPPDATERING:

om man känner för lite sommar ere bara å kila in på ican på vi kungsi så blir man gla.


såg ett gull-oranget-cp.gosi.


var i gamla stan och såg en svävande katt. eller mer eller mindre fastklistrad iallafall.


närbild.


GOS.


en liten bebis.

1000

ÅHERREGUD.
nu ere 1000 inlägg! sjukkkkkkkkkkkkkt. fast ändå inte. kunde varit mer, om jag hade varit galen.
men nu e jag inte det! inte på DEt sättet iallafall.
firar med en paint-teckning:


jag orkar inte göra ett graciösare 1000-inlägg är så.
idag var sista riktiga dagen i skolannnnnnn. imorn äre avslutning kl 9. soft. börjar 8.20 för å repa, chilll. sen ere jullov i 3 veckor. så hiMLA skönt. jeggan ska till polen imorn. trist. kommer inte träffa henne på 8 år, precis som alla andra människor. typ koffe, som redan har farit.
imorn ska jag julhandla, jag SKA liksom. och sen ere Incestfest number 1 med min klassssss. det lär bli intressant.afemasnfms. cp i en hög!
purrisull.

999

gotlandsbebisar. kommer ni ihåg denhär?
den liknar lite Oogie Boogie i the nightmare before christmas. skillnaderna är egentligen bara att oogie vill skapa ondska, eller mer eller mindre hah, och gotlandsgullet vill skapa glädje. hahahh. åh gotland.

 

vs.


historien om min visp

  

min visp. är den inte fin?
min visp blev till i slöjden, våren i nian.
varför en visp undrar ni. ja, det undrade jag också.

jag hade äntligen blivit färdig med min fantastiska bricka, som redan den stackaren blivit hånad, och kallad för skärbräda. men elakheterna tog mer eller mindre slut när den var färdig, och ståtlig. (och len)
efter färdigställandet av mina fina, trogna, gamla jobbarkompis (brickan) kände jag mig något nedstämd och ledsen i träslöjdssalen. min kreativitet har aldrig riktigt sprudlat där, men kärleken har alltid varit enorm. men nu kände jag mig lite vilsen. utan min enda "stolthet" där inne. brickan.
det gick flera lektioner, säkert 2 iallafall. jag bläddrade i böcker, ritade på papper, pratade med håkan, clara och agge-lådbilarna, alex och julius-smedarna, lisa-den hemlighetsfulle, erik-den förrvirrade, adam och sin krigsskadade gitarr, my och hennes pelefant, OCH resterande slöjdare. men ingen idé på ett nytt projekt verkade visa sig. tillslut gjorde det det. jag gjorde flera saker tror jag, men det har jag dessvärre glömt. antagligen för att det var en förvirrad period.
lektionerna gick och jag höll igång med små konstiga, mindre projekt. tills jag en dag, kände glöden igen.
det var cirka 2 lektioner kvar och varken jag eller agge hade något att göra. vi var liksom färdiga med allt tyckte vi. tills. tills august kom på den briljanta idén att göra en VISP. a visp it is tänkte jag och hängde snabbt på august. minutrarna flög förbi när vi satt och spände, böjde, klippte och snurrade ståltrådar runt varandra och njöt av det sista slöjdlektionerna i ekliden skola. håkan ville liksom inte trycka ner människor, så oavsett vad jag hade för idéer skrattade han och sa alltid att det verkade bra. så vispen kändes inte mer annorlunda en något annat jag gjort i slöjden. och det var den inte heller. tyvärr. skulle man väl kunna säga. den var inte ett mirakel i min hög av "o-mirakel" av tidigare slöjdgjorda grejer. (förutom brickan som faktiskt BLEV rätt underbar)
den var helt enkelt bara lite knorvig, brutalt tung, ej lätthanterlig, osvungbar, lite obekväm, sne, något vass.
den var ännu ett mindre misslyckande.
trots detta gav den mig något slags utpustande. detta var det sista jag gjort i slöjden. jag behövde inte komma med några fler okreativa idéer. nu var det slut.
men don't get me wrong. jag ÄLSKADE slöjden! på riktigt alltså. slöjden var verkligen bland de underbaraste platserna på jorden. där inne var man inte annat ä glad. men någon lättnad föll ändå, när den där sista ståltråden satt på plats. och lite söt var den ju ändå.

longest time

bland det absolut VÄRSTA jag vet. är. när. det ligger någon av mina två armbandsklockor för nära mig och TICKAR som ett litet cp. jag får verkligen RÅDAMP. för det tickar så tyst men ändå så fruktansvärt högt.
när det händer vill jag helst a) döda dom båda två genom att hacka sönder dom med en hammare. eller b) hoppa ut genom mitt ena fönster som är cirka 16 cm brett och ligga på marken och dö.

blablablabla

hell0.
idag är en jobbig dag. jag vet inte riktigt varför. är inte depri, men känner mig lite jonkig och jobbig.
världen är ett cp. fast inte direkt mer än vanligt. och nu efter jag läst jegg's 2010 sammanfattning som bara innehöll 9m så dog jag lite. och ville dö lite till. 9m. det var allt något speciellt det.
idag skulle jag handlat julklappar, men kom aldrig iväg typ.
dessutom äre snöstorm ute, förut iallafall. fast det är ju lite gos det e klart.
åh jag orkar inte riktigt. vill bara ha alla gosiga julklappar till min släkt inslagna och klara i en liten hög brevid mig och åka till onsala NU. jag vill ha julaftonsgos nununununu. måndag är ju inte direkt jobbig, och på tisdag slutar jag. och sen tre dagar kvar till julafton. men jag orkar inte väntaa.a.a.a.a.a
heh.

igår var jag i kaknästornet. möjligtvis för första gången i mitt liv. därför tyckte jessica att jag var ett cp. men då sa jag gatt det fanns en chans att jag varit där när jag var i cpåldern. som jag inte kommer ihåg så mycket av. kanske var nerdrogad eller nåt. eller bara typ, liten.
iallafall så hade vi vårat SISTA "luciagig". fast med konsertkläder, och lite ljus. några tyckte att det sög galet. jag tyckte det va ok. förutom att sopranerna dog på en låt när det blev för högt.
när vi väntade på bussen hem så blev det på något sätt krig mellan mig&jessica mot erik och lite vickan. 
först dog jessica, och då skulle jag hoppa in, och först dödade erik mig. sen så skulle jag döda honom, men då gjorde jag tidernas vurpa och ramlade ner på marken och dog. alla blev galna och skrattade först men sen trodde dom att jag hade dött och då sprang hela cpt fram och borstade av mig snön. jag hade dock inte dött utan hoppade på erik så han dog och sen kom bussen. och så var det med det!
dock lyckades jessica tappa sin mobil på parkeringen så hon och jag fick åka tillbaka och rädda den.
SEN träffade jag claregran. ett cp i skogen! hon e gull.

kuknästornet:

jag älskar kamikazekaninerna


a lobster

hejjjjjjjjjjjjj cp!
min klass har börjat acceptera att jag säger cp hEla tiden nu.
känns bra. 
idag hade jag geografiprov, ahhahahhaha. det va kul.
jag sa att jorden var 47 miljarder år fastän så ej är fallet! den är 4,6 miljarder år.
men det var bara EN av många efterblivna saker jag skrev på det provet. men det e fint!
just nu chillar jag vid fb. najs. det har blivit cp. jag fattar ingenting av nyacpprofilen.
jessica är galen. som alltid. och spamar chatten, när den vill funka.
annars är jag fett jultaggad! söndag, julkonsert med cphororna ska bli gosigosi, bara inte typ ingen kommer........
och julafton är liksom om snart en vecka. GALET. jag har en del julklapppar kvar, hehhhhhhhhhh.
nu ska jag dö. purr.

mina gos.

jake bardem

jag såg en man idag på tåget.
jag har sett honom flera gånger med samma tåg.
7.33 från mig går det.
jag brukar se honom.
han går på i saltsjö-järla. då är vagnen alltid full. åtminstonde är alla sittplatser tagna.
jag brukar sitta vid dörrarna. dels för att jag trivs bäst där, av alla andra sittplatser i vagnen. men också för att det brukar vara de enda lediga platserna. han brukar stå vid dörrarna, fast till höger om mig.
han läser alltid, alltid en bok. han verkar vara en riktig bokslukare.
för det är alltid en ny framsida. titeln är alltid på engelska.
han är nog i 30-40 årsåldern. han ser ut som en blandning av Javier Bardem och Jake Gyllenhaal. en ganska exakt förklaring faktiskt.
han ser så snäll ut. nästan lite gullig. han påminner lite om tjuren Ferdinand.
när jag ser honom på tåget går han alltid på lika bekymmerlöst, tar tag med sin högra hand i stången i mitten av dörrsittplatserna och håller i boken med sin vänstra. så står han, resten av resan. utan att ramla eller verka det minsta irriterad för oljudet i vagnen eller för att behöva stå upp.
bara helt uppslukad av ännu en bok.
ibland vill jag bara vara som honom.
hålla i mig med med en hand i stången i mitten och läsa i en bok med den andra.
som om det vore så simpelt.

luciaAAAAA

hahahhahahhejj!!!!
jag dog lite. i söndags var jag i globen från halv tio till halv åtta någongång. (och hade två luciakonserter) och sen sov jag hos anna med annax2. det va gossssssssssss. igår började jag 6.20 i jakobskyrkan, där hade jag en timme senare luciakonsert. och sen hade jag två luciagig på dagen, ett på posten i tomteboda och en på grand hotell. OCH på kvällen hade jag två lucia"konserter" med köörennnnn.
och idag e jag lite trött. imorn har jag geografiprov och jag har inte börjat plugga.
så jag måste göra det nu.................
tänkte bara säga att jag lever!
purrr

albin vettja

hejhej.
jag har verkligen inga roliga bilder o visa. nytagna liksom.
det kan tänkas trist. men äsch!
idag gick jag upp kvart över ett.
det var skönt. igår var jag på harry ppppp me jops o corn. den va bra.
idag har jag gjort 0. gjort 0. najs.
jag borde verkligenverkligen plugga geografi. hehehhe. men jag tror jag ska kolla på harry p istället. har redan börjat kolla på halvblodsprinsen lilla.
imorn kommer jag bo i globen. ska vara där från 9.30 till typ samma tid, kanske senare, på kvällen. i 12 timmar. mums! hahahha. jag kommer dö. menmen. det blir kuli.
heidå.


streisand

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhoppuii!
jag e fett gla. först vart jag jättetrött när jag kom hem. eller egentligen efter jag övat piano en stund någon timme efter jag kommit hem. jag somnade PÅRIKTIG vid pianot. tillslut jag satt med armbågen mot pianot och spelade massa toner med den andra handen, och plötsligt så sjönk huvudet & kroppen ihop och allting hoppade till i reflex att inte ramla. och så höll det på en stund. tills jag var tvungen att åka. pianot va chilli. det har börjat bli rätt chill. jag orkar nästan(!) inte riktigt bry mig så mycket längre. skönt!
egentligen skulle jag pluggat nu.. men jag får se, kanske gör det sen. ska kolla på ett avsnitt desperate nu. MUMMMMMAA. åh. även fast jag VERKLIGENVERKLIGEN kommer DÖ nästa vecka. för ah. det kommer jag. så e jag jeteeeglaaa. och julklappar hinner jag typ aldrig köpa. men DET LÖSER SIG. wieieieiei.
och idag slutade jag liksom typ 20 över ETT. för att vi inte hade geografi. mumma! sen traskade jag runt i staden med jesss och hon köpte julklapp till sin broder. sen åkte jag hem någongång och jag blev galen för bussen var 25 minuter sen. och innan det missade jag precisPRECIS tååget.
men ah. nu e jag glad somsagt.

annars så saknar jag gotland. och sommaren. och värmen. och att vara hyffsat brun.
men jag överlever.
purrrri

 

in nomine

heuuuuuuuuuuu. det skulle stått ett y men nu vart det ett u. flera stycken faktiskt.
idag repade vi från nio till halv tolv i le aula i skolan. det var chillllllllll. jag blev typ taggad, och gla! för vi repade med wedar, och han är bäst. sen hade vi lunch o jag o tjorven åt på tacobar min tredje kärlek i livet!
sen KOM VI I TIDDDDDDDDDDDDDDDDDD!! till repet i jakobs kyrkannnn. helt otroligt bra. där vare lite tråkigt. för vi hade bengt. fast han va NÄSTAN lite gullig. jag ska försöka att tona ner mitt hat mot honom. FÖRSÖKA. repet var iallafall uthärdligt, men det var inte direkt jobbigt att sluta! sen åkte jag buss me tjorven, fall, egg o mark. dom puttade ut mig på fel station och försöka dra med mig, men jag ville inte följa med. bussen åkte ifrån mig, och en tant inne på bussen var sur och galen när jag råkade ramla in i henne. så jag tog nästa buss, som kom precis efter. och åkte hem. o baka en kaka. och hade pianolektion med min syrra. hahahhah. sen fick hon helt plötsligt migrän och då satte jag mig själv vid teven, för att några minuter senare inse att jag snart skulle åka till kören. dit jag for. och där vare gosigos. fast daniel va galen. pms&bitch typ. fast lite snel också.
kören va gos somsagt. alla var lite galna och cp. adam o alex stängde in mig i ett rum. och jag fick inte komma ut. sen gjorde jag det iallafall. jeggan var lucia. anna & froste sjöng stilla natt. offan var en galen råtta. ellekari satt på golve. ah det var perfa!
nu ska jag duscha och sen dö.
det känns underbart att jag inte pluggat på  typ en vecka. jag vill verkligen dö lite.
jag kommer dö lite. ojojojojj.
purriii


halebop

hejlo.
har repat i globen idag, det är bland det tristaste som finns. förstår inte hur man kan tycka att det är gosigt. det är endast trist. men äh, nu ska jag inte vara jobbigast i världen. bara nästintill! det var OKKKKK.
sen träffade jag claregran och vi pratade om döden. nä. det gjorde vi faktiskt inte. men tänk om! ack vilket spännande samtal det vorit.
vi var iallafall i maria-magdalenakyrkan så småningom och kollade på rytmusettornas konsert! åh den va gosig.
nu ska jag dö i en balja och sen sova! (det betyder inte att jag ska bada, bara allmän benämning på något som jag inte klurat ut än) imorn ere rep i skolan hela dagen. det ska bli fantastico. nä, men man kan ju alltid försöka!
sen ska jag på extrarep me kören min, är taggad. på riktigt! har inte träffat dom på nån vecka nuuuu.
HEJDÅ.

trist

det är så trist att vissa saker är så fruktansvärt trista att göra, och när något är trist då blir man också väldigt trist och allting känns himla trist.
och det är svårt att bota tristhet. för även om man försöker göra något trevligt så ligger det trista och gnager.
och man vet trist nog, att man tillslut måste göra detdär trista också. för det försvinner ju inte bara för att man gör något trevligt.

we all want the same thing

hejjjjjjjjj.
jag ska precis göra något mycket jobbigt.
jag ska öppna min almanacka och kolla hur nästa vecka ser ut.
och det känns fruktansvärt jobbigt och tungt.
jag har ju varit hemma&sjuk nu i urminnes tid och det enda jag gjort i min almanacka är att rita lite i den, men endast i den vecka som precis varit. och pluggat har jag ju gjort lite sådär, men bara för de lektioner jag missat typ. och jag har verkligen förträngt om jag har nåt prov nästa vecka. och det känns ytterst obehagligt att inte veta detta, och ännu värre att komma på det.
men jag måste ju veta.

jag ska typ gör'art.
nu.

!förresten kan jag inte sluta streama cougar town, det är typ underbart!


en fin sommar någongång på koster med fröken thorwaldson

          


27e november

     

reach for the stars

jeh.
nu har jag varit hemma från skolan 3 dagar. det är rekord! har högst varit hemma två dagar förut.
då vet ni det.
förövrigt känns det som att min klass hatar mig. det tycker jag e taskigt. för i min klass är alla sjuka var och varannan dag, typ hela tiden. dethär är typ andra gången i världshistorien jag är hemma när jag är sjuk. annars brukar jag vandra runt i skolan och sprida mitt virus!
idag har jag iallafall kollat på A Knight's Tale, mmmmmmmmmmmm va bra den va. heathan. åh. gosfilm.
efter det blev jag glad.
nu e jag lite ledsen. det svider under min näsa. och min hals e död.
men sånt e trist o höra om.
idag har jag också tittat på fåglarna utanför mitt fönster. dom e fina. fast en aning frusna.
jag ska inte gå på kören idag. blöäasd. daniel blev nog lite sur när jag smsade honom det, för vi har tydligen "uppställning" och grejer idag. herligt! men jag är död.
nu ska jag plugga lite. mest för att det är så fruktansvärt kul!


whiskas

jag letade egentligen efter en annan whiskasreklam, den där med en snubbe som kollar på fotboll och sen kommer hans katt upp i soffan, ville bara kommentera hans läskiga dubbade perversa röst.
HURSOMHELST så hittade jag en annan, den e helt ok den me. eller asså, ingen galen pervoröst, men nu en galen katt som bara flyger. c00l. check it out: http://www.whiskas.se/se/campaign_1.html

ett sjukt barn

hej.
jag är hemma med sjukt barn idag igen.
näsdukspaketen har i princip tagit slut, så nu har jag övergått till toarullar. najs.
precis i denna stund lyssnar jag på en akustisk version av Tingeling me grotesco. fråga mig inte varför.
idag har jag inte gjort mycket. känt mig dålig för att jag missat Naturhistoriska idag me klassen, kollat på Hotel Rwanda, den va galetgaletgalet bra. ätit makaroner, och gett lite ost till fåglarna, och därför också stått i fönstret och skrämt iväg skatorna när dom kom för att äta upp småfåglarnas mat. jag förvandlades till en tant, i typ en kvart. sen gick jag in på fb.
duktigt nog har jag faktiskt gjort några få mattetal! och nu ska jag göra lite musikteori, bara för att det är så HIMLALALALAL kul.
sen ska jag kanske dö i en kastrull eller nåt.
hopplahej!

RSS 2.0