idag är det ingen vanlig dag - FÖR DET ÄR JU MIN FÖDELSEDAG!

HEJ ALLA TREVLIGA MÄNNISKOR !
IDAG FYLLER JAG ÅR - JAJAMENSAN!
och en bra dag har jag haft hittils!
min familj väcker mig med blommor och presenter - jag går till skolan och får kramar och grattis av alla möjliga (och dom sjunger för mig å hannah) - har rep till halv tolv - åker till slussen med emmsan och offan - vi handlar gott och är hemma hos henne och äter och SKRATTAR :D - åker hem och nu ska jag skriva lite so (måste tyvärr :( ) sen ska jag göra mig i ordning för den ANDRA och SISTA vårkonserten detta år, ska bli KUL! att det är vårkonsert asså, inte att det är sista.
och nu hinner jag verkligen inte skriva mer, kanske skriver ikväll efter konserten.
HA DET BÄST FÖR DET TÄNKER JAG HA !

P U S S !!!!!!!!

och här har ni videon ;D


LIFE´S A PIECE OF SHIT WHEN YOU LOOK AT IT

jag är så gladgladgladglad. rubriken är väl monthy python? hjälp mig sara :D jag fick den plötsligt på huvet men jag tror det är gamla goa monthy python, åh dom är så vrickade men härliga. rubriken är så sann men jag kommer inte ihåg resten tyvärr.
men jag är gladgladglad, visserligen har jag inte skrivit ett skit på so:n men jag har skrivit klart hk prutt saken och no:n har jag gjort med emma och august idag i princip bara lite kvar :D sen är det typ that's it liksom. och imorn är det VÅRKONSERTER! och jag har ingen klännning men får försöka hitta nåt imorn annars överlever jag ju. köpte bikinin idag förresten. och på FREDAG fyller jag ÅR och det är VÅRKONSERT och på löööördag är det häääääääääärlig helg med en hääääääääääärlig klasss!
jag är så gllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad. och sen hatar man ju vissa saker, och life's a piece of shit when you look at it, men ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE ! ! ! det är väl också monthy eller? (jag kom på nu att det är ju samma låt, fan va jag är dum asså, HAHAHAHAH)
lalalla. och emma ståhlis är härlig hon.
nu ska jag äta upp min smoothie, eller dricka kanske..
P U S S !

kort inlägg

det känns som att det första gången på länge är riktigt mörkt ute. jag som haft lite svårt å somna det senaste dagarna för att det varit så blå himmel ute, och klockan har varit allt från halv tolv och senare..
nu sitter jag med öppet fönster, lyssnar på jack johnson, skriver kort önskelista till mamma, samtidigt som jag skriver OL pappret, samtidigt som jag bloggar, samtidigt som jag smsar, samtidigt som jag skriver ergonomi, samtidigt som jag gör en liten hk sak. ah lite mkt alltså. 
nej - nu tillbaks till min stora pappershög och läxhög!
puss ! 


if i could

h e j h e j !
jag är rätt glad :) pianot gick bra för jag spelade inte låten jag håller på med, utan den som jag ska spela på konserten, och den kan jag ju sen länge ;) Annars har dagen varit brabra. rep, iställetförtyskalitemattelektionmed5pers+ullrika, idrott, rep, matte, sv. sen va jag i forum med annabanana hon köpte en jätte söt klänning, det gjorde däremot inte jag..
fast jag har hittat en fin bikini på h&m. jag längtar till klassresan på lööördag, det ska bli NAJS!
sen är ju vårkonsertx2 och födelsedag inte fy skam det heller 8D
allt är i stort sett bra, och jag gillar i stort sett. jag tycker vi tänker och ser det i stort sett, det blir lättast och skönast så.
annars dör jag ju i princip långsamt inombords för jag saknar en individ.

men anna ejeby är typ sötast i världen, det var hon som liten med. <3

en av världens bästa låtar



har lyssnat sönder den här så många gånger
- nu behövdes den igen.

somewhere over the rainbow

hej mina vänner
jag är trött - kort sagt.
idag har varit en bra dag - kort sagt.
efter skolan åkte jag med offan och emmsi till stan och kollade runt på avslutningsklännigar men hittade NADA.
bajsbajsbajsbajs, ska kanske kolla imorn lite snabbt efter piaaanot som jag SUGER på, det är faktiskt pinsamt när jag ALDRIG NÅGONSIN övar, eller när jag väl övar övar jag inte på "läxan" jag bara spelar för jag ÄLSKAR ju att spela, men inte att bli tillsagd till det liksom, och att "måste" spela är jag sämst på och hatar!
iallafall kommer jag förmodligen svettas som en gris imorn på pianot när nya ursäkter och leenden flöödar ut ur min fula mun. ja så kul blir det !
sen när jag kom hem iallafall hade jag ont i huvet, men duktig som jag är har jag gjort JÄTTE mkt på grupparbetet i so, jag är färdig tror jag. väntar bara på att min grupp ska skicka deras texter så jag kan lägga upp dom och allt annat!
nice! men sen har jag ju tusen andra saker att göra men det orkar vi inte med idag.
jag är glad - LOVAR, bara trött och frustrerad över pianot..
puss !

not me not you

K O M M E N T E R A !
jag dör ju här

annars så är klocka över halv ett och imorn ska jag upp halv sju - brababrabrabra yes jag kommer dö.
drömlägenheten är färdig, men så mkt annat är inte. men garderoben är städad och snygg, två kassar med kläder ska skänkas. på torsdag&fredag är det vårkonsert. på fredag fyller jag år, någon som kommer ihåg. just nu känns det inte så.
men jag orkar inte vara depp, bara trött. imorn ska jag va glad. typ.

god natt.

if i don´t say this now

hejsanhoppsan
jag har precis pratat med en viss anna thorwaldson, fin tjej hon <3
nu sitter jag ute på balkongen, lyssnar på the fray, borde plugga, är snorig, och sugen på en smoothie.
men jag får göra lite plugg först och sen göra en smoothie som belöning, :P sånt funkar faktiskt.. :D
Det är fint väder idag men jag måste verkligen plugga, så att det är det & städa som står högst på listan idag. så får vi se vart det bär.

förresten var ju jag på BOUNCE igår med jossan, OJOJOJOJOJ va bra det va och jag döör.
obehagligt, underbart, fantastiskt, lycka, genant, uppfriskande, coolt, svårt, lätt, jobbigt, bra, helt perfekt. massa känslor flög genom hela kroppen under "föreställningen". jag skulle vilja se det igen men har tyvärr inte 300 kr till övers. men jag kan VERKLIGEN rekommendera den! det är typ några föreställningar nästa vecka men sen är det finito. kanske gör dom inga fler överhuvudtaget sen..

nej nu måste jag plugga, snackar mer sen!
(åh va jag hatar maskrosgrejer som flyger runt i luften och är irriterande)

llllllllllllllllllllllllllllördag

okej jag är ju typ sämst. alla kläder jag inte orkade fixa igår som låg på min stol förut ligger nu på golvet. första "hyllplanet" i min garderob är INTE städad, bara alla lådor. jag är INTE färdig med pissdrömlägenheten - jag måste rita färdigt typ. och jag har INTE skrivit någon som helst so som jag lovade min grupp litegrann sådär.
HAHAHHA
jag kom hem från forum för nån halvtimma sen. mötte upp världens bästa emma ståhlberg där ;D gullevännen. vi satt och fikade och pratade i hundra år typ och sen hade vi bar 40 min kvar att gå runt i forum (hon skulle till ikea med sin mamma) hah så vi tog en snabb runda på H&M, bikbok och media markt. jag köpte inget av det jag borde ha gjort. men däremot köpte jag twilight, och en skiva av jack johnson som jag så länge suktat efter :))
nu är jag hemmma. ska typ om en timma åka in till staden. ska se på BOUNCE med syrran :D sjukt bra!
så see you later alligator!

bara en dag

hej hopp. ni skulle ju kunna kommentera mer, men vad vet jag..
jag är egentligen glad idag, eller jag ÄR glad idag. bara lite trött och seg. det har varit en härlig fast liiite trist dag.
jag gick upp typ halv tio. vid tolv cyklade jag stora rundan i regnet, blev heltblöt och tog en varm dusch och rakade benen lite snabbt. sen åt jag en liten enkel lunch, tittade på teve. pluggade lite långsaaamt. sen typ nån gång vid 4 åkte jag och pappa till sickla och lämnade in min mobil till siba, jag kommer få den om 15 ARBETSDAGAR, fan va segt det kan gå da.. sen handlade vi på ica. jag, pappa, syrran och eventuellt andra syrran skulle egentligen ätit på stazione eller nåt annat ställe ikväll men vi orkade inte, istället gjorde vi egna pizzor hemma, och jossan bakade en paj så det ska vi väl äta snart. efter middan satt jag å garva åt tråkiga saker, med linnea och jossan. åh det är så skönt att skratta hysteriskt ibland :D (jag är lite knäpp javet)
nu städar jag ut min garderob och tittar lite grann på "Bara en dag" men nu måste jag fortsätta städa garderoben, HELA golvet och rummet är fyllt med kläder just nu.. uschusch,
PUSSPUSS


bara en dag

when it was good

jag har precis tittat på quantum of solace med faderabraham och är mätt på smoothie ;))
jag har fortfarande inte gjort klart drömlägenheten, inte skrivit klart so:n eller gått på gudstjänst så många gånger jag borde ha gått.. menmen, imorn ska jag nog inte spendera hela dagen hemma iallafall, det blir man så lat av. men nån gång ska jag ju plugga och städa som jag definitivt inte gjort idag. undra vad denna dag egentligen gått åt till...

igår va jag hemma hos anna, vi bakade kladdkaka, skrattade, tittade på teve och gosade med världens sötaste kattungar. <3

 

nu blir det ett sånt där långt inlägg som är jobbigt att läsa men jag måste nu faktiskt

hej,
jag sitter i mammas&pappas säng, balkongdörren är öppen och där på balkongen ca en och en halv meter ifrån mig sitter syrran med en annan bärbar dator och skriver på hennes blogg. jag fryser, mest om fötterna och är snorig. jag läser mina vänners bloggar och håller med  om många saker, och önskar mig massa saker. och saknar människor, inte bara dom vanliga som jag saknar och inte är nära längre utan några fler. jag har en lite sådär konstig dag när allt känns lite konstigt. jag vaknade 9 imorse, gick på toa, somnade om, drömde konstiga drömmar, bl.a. om bror min - vilket fick mig att sakna honom ännu mer. jag vaknade klockan ett av att pappa säger "mår du inte bra" jag svarar; jo, oj, herregud är klockan ett. och är helförvirrad. jag var inne i en väldigt djup sömn bara, det brukar jag inte va, men det kändes konstigt..
jag skulle egentligen träffat manda idag klockan ett men hon kunde inte typ, eller nåt.
idag måste jag plugga, städa garderoben, städa rummet och allt.
fast jag har lust att träffa några, men det går inte.
jag är inte sur idag, inte ledsen, inte sådär överdrivet glad heller men jag vet inte. känner mig fortfarande lite nyvaken och förvirrad. jag tittade på desperete boxen med syrran förut. ett avsnitt. om ni ville veta sådär.
åh va allt är konstigt idag. jag med. skolan är snart slut och jag blir både glad, förvirrad och lite skrämd av det. glad för att det då blir sommar, förvirrad för att det gått så fort, skrämd för att nian snart är här och sen på ett ögonblick är den också slut och så är min tid i nacka musikklasser förbi, helt borta. jag som tyckt om det så mkt. men också skrämd för att jag typ ganska direkt efter skolavslutningen ska åka till landet och börja min konfa "utbildning" hela juni, och konfas i juli. och jag känner inte en kotte där, och tänk om typ alla hatar mig eller nåt? usch va jobbigt.
nu längtar jag till nästa veckoslut. på fredag fyller jag, hannah och anna d år ;) <3 på lördag åker jag bort i 3 hela dagar med min underbara, jobbiga, härliga, skumma klass till annas land och bara har det kul. hoppas det blir bra.
nej usch snart får vi betygen för den här terminen, tänk om jag har sjunkit i nått ämne, men tänk om jag höjt mig. oh va jobbigt. gud va allt är jobbigt men härligt på samma gång. som jag sa har alla människor alltid minst en bra och en dålig sida, det är inte bara personer som har det, även "saker" liksom, händelser och allt här i livet. livet har minst en bra och en dålig sida, som man tycker om och ogillar. det är därför allt är så svårt, man ska liksom balansera allt till nåt bra. som man trivs med. nej nu är jag så snorig så jag MÅSTE snyta mig. och jag har skrivit ett långt jobbigt inlägg som ingen kommer orka läsa, som också va ganska splittrat och skumt. aja. hejdå.

you got to do what you can

jag vet inte vad det är med mig. nu är jag glad, men jag fasar för nästa steg - bli sur igen. SÅHÄR HAR JAG DET. sur-glad-sur-glad. osvosv. det är otroligt jobbigt, för jag förstår också att jag måste bli väldigt jobbig av detta.. men det är svårt att kontrollera förstår ni.. jag har kommit på en sak! jag hatar överlägsna människor, eller alltså sånna som tittar på en som att dom är mer värda/förstår mkt bättre/är mkt bättre och liksom tittar på en som att du är obetydlig och patetisk. förstår ni? jag gör. sånna är jobbiga. men samtidigt har människor olika sidor, precis som jag. man kan vara förjävlig å ena sidan men å andra sidan vara en härlig människa. därför är det så svårt att ogilla någon, för alla har alltid någon liten sida man tycker om på något litet sätt.
nu lyssnar jag på norah jones och pluggar tyska, har prov imorn.
men det går hyffsat! jag kan alla glosor (det är faktskt 49 stycken!) plus att jag kan 17 oregelbundna verb i perfekt OCH imperfekt.!!!!! YEEEY nu ska jag bara trycka in lite fakta om en film vi sett som provet handlar om mest imorn.

PUSSS !!

en bild från häromdan

anna gillar

        

human race

hejhej.
jag är inte så bloggig liksom, have no time nu. knappt en månad kvar till skolavslutning och OTROLIGT mkt att göra! men jag skriver när jag kan ;) igår sov jag hos milla med några andra, det va roligt. vi tittade på filmer, åt tacos, tittade lite på eurovision och sånt. najs, sen imorse gjorde vi pannkakor till frulle! där spenderade jag hela förmiddagen också, åkte hem typ 2? sen har jag inte gjort särskilt mkt, slöat framför teven. nu försöker jag skriva rent min matte uppgift.
jag ÄLSKAR americas best dance crew! BÄSTBÄSTBÄST!
nu ska jag fortsätta skriva och sen duscha typ.
hejjjjdå

jag hejjar på Status Quo, LÄTT!

1 2 3 4 tell me that you love me more

H E J !
förlåt för sugig blogging men jag har haft prov så det stinker om det. musikhistoria liksom, INTE KUL.
provet va idag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. min mobil har pajat, den går inte att sätta på, fråga mig inte varför. så nu använder jag min syrras mobilusk :D den är weirddddddd, litegrann bara. idag ÄRE fredag.
jag ska nog dra nuu, ska ta tåget 6 över 7 till slussen, träffa joppe och sen ska vi titta på anna och emmas körkonserrrt.
tjingelingplingeting!

i'm still here but it hasn't been easy

hejjjjjjjjjjjjjj
idag på hemkunskapen hade vi "kockduellen" det var rooooooligt, jag och offan va tillsammans.
vi gjorde korvstroganoff, ris, bröd, sallad och choklad/vanliga/hallon muffins :)))) det blev supergott!
jag fick mvg på mitt lasagne prov förra veckan, NICE !
jag måste verkligen plugga musikhistoria men jag orkar inte, jag är mer sugen på att cyklaaaa långa rundan men det hinner jag ju typ inte. fast kanske om jag pluggar duktigt ett tag ? JAG ÄR GLAD IDAG IALLAFALL.
fastän jag har tuuuuuuuuuuuuuusenmiljarder läxor och provprutt. menmenmenmenmen nu ska jag plugga så jag kan dethär och allt känns bra. pusseluss !


några dagar gammal bild..

app lapp sa att du slapp

hej
har precis tittat på DHW.
idag efter skolan har jag haft piano, hunnit med bussen hem, pluggat, tittat på teve, cyklat lilla rundan, pluggat och duschat. nu är jag trött. ska nog faktiskt försöka sova, även fast jag borde sitta upp och plugga, men jag orkar inte bry mig. jag HATAR att måbraochdåligt i omgångar flera gånger om dagen, det är det värsta som finns.
något mer dåligt är jag orkar inte berätta nej.
herregud vad tog min glädje vägen.
inte vet jag, något som jag däremot vet är att jag är sugen på att se Moulin Rouge..
godnatt.

i know it is a wonderful world but i can´t feel it right now

hej
förlåt men jag har inte hunnit blogga under kvällen. idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt, vanlig dag. helt ok. mamma fyllde år också, grattis :) <3 hon fick ett par nya snygga pilot solbrillor av mig och blev jätte glad, sen bakade jag en tårta också, den va god :D fast jag bakade en igår oxå eftersom vi firade henne med syrran igår. :)
sen har jag pluggat lite no, fast inte så överdrivet mkt, imorn ere prov men det får gå som det går typ.
nej nu ska jag sova.
godnatt.

här får ni en bra låt av en skön artist.

svårare än svårast men enklare än enklast

kan ni inte kommentera mer? det skulle göra mig så glad :)))

en lätt klump vilar i halsen, en komplicerad sorg tynger mitt hjärta, en dålig känsla tar upp hela magen, en hård näve knyter sig i handen, en svår syn driver mina ögon till vansinne, någon stickande täpper till min näsa, tusentals jobbiga tankar fyller mitt huvud, en kall vind ger knottror på hela min kropp.

en hel del så känns det. samtidigt som falska leenden, varma blickar, vänliga ord lurar mig dag för dag och jag fylls av något slags hopp om och om igen. jag är inte ordet deprimerad, jag är inte lycklig och överdrivet glad. jag är nånstans där emellan, något svårt, komplicerat. när jag tror att vinden har vänt och solen lyser varmt, väntar en storm bakom hörnet och det åskar som aldrig förr.

när jag än en gång tänker alla tankar, känner alla känslor, luktar alla dofter. ja, när jag helt enkelt går igenom allt i repris och snabbspolning har jag så svårt för att bestämma mig för vad jag verkligen känner. hur det verkligen är, i nuet.
förstår ni?

 

fader abraham

jag åkte och handlade med mamma förut, kom hem vid typ halvfem. sen dess har jag bara ätit en macka och tittat på teve :/ blääää va jag måste plugga men det är sååå tråkigt. så kom jag på att jag inte lyssnat på håkan på EVIGHETER och nu är det inget annat än hans musik som fyller hela rummet. och så saknar jag bror min, men han kommer ju hem i juni, äntligen! nej nu ska jag TVINGA i mig lite no fakta.

tjingeling

broderbroderbroder :D

braaaaaaaaaaadag

hallå där :)
igår efter skolan var jag först i sickla och fikade med joppe, emma och offan. sen var jag på picknick med några, det va jätte mysigt :D sen bestämde några av oss att vi skulle sova hos anna. så vid sju åkte jag, anna, clara, elle, emma, lisa och offan hem till anna och åt lite mat :D sen hade vi det ruuuuligt och tillsist sov vi.
idag fyller lisa år så vi grattade henne och sjöng för henne imorse, sen åt vi frukost allihop och segade lite framför teven men så vid halv tolv åkte jag hem. behöver veeeeeeeeeeeerkligen plugga no och musikhistoria.
så nu sitter jag och har massa sidor i boken, och jag ska snart fortsätta.
nej nu får jag inte sitta här. pusspuss

bildeeeeeeeeeeeeer:

   

majjj

hej hörni!
fölåt för att jag har varit sämst på att blogga det senaste dagarna men plugget väger tyngst, blää.
idag har vi iallafall haft musikhistoria och sjungit för daniel som också fick en tårta, 32 fyllde han :D så har vi haft lite typ skum no lektion/valfri typ och sen hade vi lunch och sist orientering. jag orienterade med offan vi va bra :D tycker jag :D förutom att vi fick VÄLDIGA problem med att hitta sista kontrollen nian, fråga mig inte varför. en död orm såg vi också på köpet ! menmen, det blir nog bra. på tisdag har jag no prov, på fredag har jag musikhistoriaprov och även matte inlämning, och sen nån gång har jag tyska prov. SOUNDS GOOD? det är fantastiskt! :'O

sen hade jag också utvecklingssamtal och det gick bra, fick försöka klämma ur mig något jag var bra+dålig på. segt..
och från igår till idag sov jag hos anna, jättemysigt förutom att jag hade lite allergiattack för hennes kattungar, men jag kunde ju inte slita mig ifrån dom. :( nu ska jag nog göra mig en smoothie och plugga lite musik vettja, BEHÖVS!
pusspuss

dålig bild på en OTROLIGT söt kattunge. jag tror att dethär är den som jag döpt till Fina. :D
 
daniels tårta som jag och anna gjort. (fyra chokladkakesmetar :D)

everyone knows i'm all over my head

H E J alla små kottar där ute i det stora blå.
har ni saknat mig ? ;D höhö - jag är så trååååkig.
men jag är lite glad, jag är glad för jag kan alla tyska glosor och det är DUKTIGT :D
nu ska jag snart göra klart orienteringspapperskitgrejen.
jag och clara räknade upp massa TUSEN MILJARDER saker vi har det här två veckorna, jag orkar inte räkna upp dom här. jag ska försöka en dag i taget istället. och göra klart läxa för läxa typ. (det vet vi ju att det kommer gå åt skogen :D)
jag vill ha sommar och ledighet, eller åtminstonde ha TID till andra saker än plugg. tex åt amanda :D haha <3 (träffa henne dårå)  

hela helgen har jag varit på landet, skönt. träffat kusilitiraminet. och JAG VET jag måste göra en ny somrig header, DET SKA JAG GÖRA SÅ FORT JAG HAR TID. (puffesnull började hjälpa mig med en solbrille bild på mig haahahhahahahahah)

nu är jag för oseriös och jobbig för att fortsätta skriva. P U S S

RSS 2.0