goodbye

idag åker jag till landet och kommer hem på söndag.
ni får ha en fortsatt trevlig vecka my friiieeends :D!
kram !


hoho

onsdag igår - mkt trevlig onsdag må jag säga.
först va jag bara allmänt seg hela morgonen. vid 3-tiden åkte jag in till slussen, där träffade jag mor min. vi gick till djurgårdsfärjan och tog den till skeppsholmen. vi gick till moderna museet och tittade på lite olika utsällningar, men framförallt den nya Andy Warhol utställningen. han har gjort riktigt grymma bilder. där gick vi runt ett tag och sen gick vi och fika där. senare åkte vi hem. och väl hemma vare tänkt att jag skulle packa, men det gjorde jag typ inte, hah. jag och systeryster bakade muffins. och sen vid 11-tiden började vi titta på På spaning med Bridget Jones. haha, hon är ju bara för bäst asså ! :D sen var filmen slut typ halv ett eller nåt. då segade vi lite. så jag somnade väl kanske vid halv 2 eller nåt. och nu, idag - torsdag håller jag på och packar, så jag måste kila !
ciao!


mysigt, regnigt, tisdag !

först och främst vill jag bara säga tack till dom få människor som faktiskt kommenterar mina inlägg. ni ska ha ett stort tack, för jag blir hemskt glad så fort ni kommenterar något lite trevligt ! så fortsätt gärna ! :D

jag åkte trots allt in till stan idag och kollade på bokrean i några affärer. jag hittade inget särskilt som intresserade mig förutom en bok. Fallen - Joyce Carol Oates. jag känner redan till henne, har faktiskt läst tre av hennes andra böcker. hon är en fantastisk författare så jag var bara tvungen att köpa boken nu när den ändå var på rea.

även idag träffade jag mor min. vi träffades vid fem och då gick vi å fika på waynes coffee. det var mys. sen tittade vi  in i design torget & granit. efter det tog vi bussen till forum, och i väntan på våran buss gick vi in på forum. vi gick till åhlens och där provade jag en kjol som jag länge gått och tittat på. tillslut köpte jag den ! plus en liten vit tröja som man kan ha till. nu ska jag inte köpa mer kläder på ett tag. har redan slösat massa pengar på två dagar bara, haha. imorn är jag nog bara hemma. jag kanske åker in till moderna museet och kollar på den nya Andy Warhol uställningen på eftermiddagen med mamma. men innan det är jag nog bara hemma !

har ni också haft en bra tisdag? jag hoppas det.
nu sitter jag och lyssnar på Amelie from Montmartre musik. jag verkligen älskar filmen. och jag älskar musiken minst lika mycket som jag älskar filmen. ciao !

image50 image51

vitblårutig kjol - åhlens 249:-
vit t-shirt - åhlens 99:-
fallen - joyce carol oates - åhlens city 79:-

tt = tråktisdag

usch. idag har jag tråkigt, verkligen tråkigt liksom. jag funderar på att åka in å kolla på bokrean, kanske. men jag kanske är för lat. jag vill träffa nån, men alla e ju fan bortresta -.-' ge mig ett tips på vad jag kan göra denna trista dag? eller bara va med mig ? (a) det skulle underlätta !

tjo!


shoppingbilderna!



Såja! äntligen sammarbetar min dator med mig, här kommer bilderna :


image46 image47

rutiga trekvartsbralls - H&M devided 249 :-                 stor t-shirt med tryck - monki 180:-
mönstrad t-shirt - H&M devided 129:-                     grön väska - H&M devided 149:-

image49

t-shirt med blomtryck - monki 180:-
vit väska med tryck - H&M devided 149:-


just nu sitter jag förövrigt å lyssnar på Säkert, dricker varm citron/lime saft och äter en smörgås - mys !

solig måndagsshopping

häärlig måndag idag! jag åkte trots allt in till stan. och där hittade jag massooor med fina saker. (det kommer bilder nedanför) jag orkade inte med gallerian eller inre staden idag, så jag tog götgatan. mysiiga götgatan! jag gick där ett tag själv och hittade nåra grejer, tills pengarna tog slut. haha. då åkte jag till mammas jobb, nordiska museet. jag va där ett tag, vi fikade och sen skulle hon fixa några grejer. sen vid 5 tiden åkte vi till åhlens city och fixade några grejer. sen åkte vi till götgatan för att köpa dom fina grejer jag hittat ! det blev 4 plagg och 2 väskor, haha, jag brukar aldrig köpa särskilt mkt, men dom här grejerna bara lyste " ta mig ". så ja. XD hahah.

jahapp, nu har jag en stund suttit å försökt att lägga in bilder på dagens köp, men min data laggar, så bilderna lägger jag in senare !

peace !

alla reser bort -.-'

goodmorning! eller mjah, ioförsig gick jag upp vid nio. haha anyway. jag är lite små sur, för alla bara reser bort nu på sportlovet, verkligen ALLA. blää. så man kan ju inte göra nåt med nån för dom e borta. själv åker jag till landet på torsdag men jag är ju ändå här några dar. men eftersom att ingen e kvar  hemma så får jag ju bara tråka hela dagarna. idag hade jag tänkt åka in till stan, jag sms:ade anna e, men hon var i norge tydligen. och typ dom flesta andra jag hade lust å va med idag är ju bortresta. så jag kanske ska åka in till stan, jag vet inte. men det e ju inte så kul å gå runt själv liksom, hah. så nu sitter jag här å fördriver tiden, jätte kul verkligen. smsa mig om du vill hänka till stan? :D

ciao


kladdmuffinrecept!

kommentarer:
Evelina: åh, kan du inte lägga upp receptet på kladdmuffin?

såklart jag kan! detta goa chokladmuffinrecept ska ju alla få ta del av! :D

Kladdmuffin
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
en nypa salt
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
100 smält smör

varsegod ;) !

image44

sportlovssöndag

denna härliga sportlovs söndag har inte gått åt till något speciellt. jag gick upp vid tio, åt en långsam frukost vid teven, som jag alltid gör på helger. sen masade jag runt lite i huset, försökte väcka min syrra, men hon somnade bara om. tihi. jag satte på mig ett par mjukis byxor och kom på att det faktiskt inte var något speciellt jag egentligen behövde göra denna dag. min mamma frågade om jag hade lust att sy. och ja visst, varför inte! jag behövde ändå göra en ny sommarduk till mitt bord breve sängen. och eftersom jag inte e nå vidare på att sy, så vågade jag inte på att pröva att sy kläder eller liknande. men jag tog upp symaskinen och satte igång. först gjorde jag en lite enkel duk med bara söta blommor på. sen fick jag lust att göra en duk där jag klippte ut små saker från olika tyger och sätta på, så det gjorde jag. två dukar. sen satte jag ihop symaskinen. pappa hade gjort god tortillja (jag stavar som det låter :D) så det åt vi till lunch. efter det hade jag absolut inget å göra. så jag satte mig vid datorn, satt där en stund och sen gick klockan snabbare och snabbare. till slut var klockan typ 6. då bestämde jag mig för att baka muffins. vi hade inte riktigt tillräckligt med socker så jag tog en kort promenad till macken. där trodde jag dom hade socker, men tydligen hade dom inte det. så jag köpte en pucko och gick hem igen. med det socker jag hade bakade jag iallafall muffins. dom blev faktiskt riktigt goa! sen åt vi tomatsoppa till middag, och sen fotade jag lite granna i huset. och nu sitter jag här. jag tänkte gå och duscha sen.
jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorn, alla reser ju bort :O jag skulle verkligen uppskatta lite sällskap istan imorn, jag tror jag åker in. orkar inte sitta här hemma hela dan. följer du med mig? :)

förövrigt har jag lyssnat sönder Säkerts album. dom e så otroligt bra.

image40 image42
mina två små dukar, haha

image43

mina kladdmuffins, mums

lördagskvällen

melodifesivalen igår - haha så jävla kass. förlåt mig, men den var verkligen det. jagvet, egentligen är det otroligt meningslöst att titta på melodifestivalen om man redan vet att det kommer bli hur dåligt som helst, om man redan vet att man kommer hata låtarna, om man redan vet att låtarna kommer spelas på radion i 3 månader varje dag, hela dagen. men, jag tittar på det iallafall. och jag har inte något vidare bra svar varför, det har liksom bara blivit en slags tradition på något vis. synd att inte patrik kom vidare igår, han var ju iallafall någorlunda okej liksom. men dom andra som vann, liksom ? "Upp o hoppa" hahahaha, va ede ? XD aja, ioförsig ere ju lite kul att någon annan okänd kommer vidare till final. det är klart, fast sen har vi ju BWO, vad vill dom egentligen? är det någon över huvudtaget som lyssnar på dom? oh shit. björn gustavsson var ju såklart som vanligt bäst. hans framträdande borde ju vunnit, HAH! när melodifestivalen var slut så började jag titta på "The day after tomorrow" på trean. jag har sett den förut och den är så jävla bra. fast när jag sen skulle sova hade jag liksom ont i magen för att tänk om det verkligen inträffar något sånt. shit liksom.

näej, nu ska jag hitta på nåt. tjosan!

jag bara älskar låten



Logiskt - Petter feat. Säkert



1234 tell me that you love me more

well, klockan är 2 och guess what? jag har absolut inte gjort någonting idag! :D haha. men det gör inget typ, jag har ju ändå lov nu så! jag har suttit vid datorn större delen av förmiddagen och lyssnat på underbaaaar musik. checkat in lite nya artister och funderat på vilka skivor jag borde köpa snart! juste, idag börjar bokrean, jag tänkte att jag ska spana in den någon dag i veckan, det finns säkert många trevliga bra böcker man kan köpa för trevliga priser. man borde ju passa på liksom! :D jag hade tänkt mig att gå och dammsuga mitt rum strax, så det är gjort liksom. nån som vill åka in och fika med mig idag? eller nån annan dag i veckan! på torsdag ska jag till landet, men innan det har jag inget speciellt å göra i veckan. så slå gärna en pling, eller kommentera!

igår var jag hos lisa, jag åt hos henne och åkte hem vid halv tio typ, det var mys <3

tjottahejti

dagens vill ha: massa kläder!
dagens klädsel: svarta jeans, svart linne, grön linne med vita blommor, svart kofta, SÖTA SOCKOR! :D
dagens frisyr: uppsatt i hästischsvansch!
dagens händelse: vi hade matte prov..
dagens låt: anna ternheim - my secret
dagens planer: sitta vid datorn, göra tyska, äta banan
dagens roligaste: hemma hos emms <3
dagens favorit: emma såklart :D
dagens kram: milla -  haha, vi hade värsta långa kramen för vi fick för oss att det var sportlov idag, men sen så bah, nä juste, vi ses ju imorn, HAHA <3
dagens puss: corre !
dagens köp: gurka, tomat, och bananer :D
dagens godis: dubbel nougat!
dagens humör: som vanligt på senaste tiden - trött, glad, lite deppig, förskyld..
dagens ord: typiskt!

jag sitter och lyssnar på Nina Simone, hon är riktigt grym. jag har gjort klart gympa uppgiften, den är gjord, den är skriven och iväg mejlad till biffen! nu ska jag strax gå och göra lite tyska bara. va hemma hos emma s idag, det var jätte mys gumman! hon ska till caribbean imorn :O (ellerhurdetstavas:D) jag e värsta avis! men hoppas hon får det bra ! <3 nu ska jag gå, tjolahejsan!


usch, fyfan.


(anna t hälsade på i skolan idag, det var mys <3)

blää, när jag kom hem åt jag tre mackor och titta på tv i typ en halvtimme. efter det har jag bara gjort läxor, (typ) jag satt och gjorde matte eftersom jag har matteprov imorn, men sen fatta jag inte en grej, så då gick jag över till tyskan som är tills på fredag. 17.35 nån gång började grey's anatomy, så då kolla jag på det, och gjorde tyska i reklampauserna. sen gjorde jag lite matte, sen skulle vi äta. när jag ätit kom jag på att jag har no redovisning imorn så då for jag upp till datorn och satt och klurade på min powerpoint, då kom jag på att jag saknade en liten del av texten som jag och min no grupp fixat ihop. så jag sms:ade till my och frågade om hon kunde skicka mig resten av texten, och hon svarade gulligt att det kunde hon såklart. så efter 10min-en kvart så sms:ade hon till mig och sa att hon inte kom in på sin edu, så hon kom inte åt texten. så jag fick klara mig utan den. 
 
så nu är min powerpoint egentligen inte färdig, för jag har ju lite till text som måste vara med på den. och dels vet jag inte vilken del av texten jag ska läsa imorn på redovisningen, så det blir ju kanon! -.-' och sen känner jag på mig att det kommer gå dåligt på matte provet..

jag försökte pigga upp mig lite med att gå in på myspace och lyssna på Thoose Dancing Days härliga låtar, och det varade för en stund, men nu är jag lika sur&trött igen. imorn är dålig dag för att det kommer gå dåligt på matteprovet och no redovisningen, men å andra sidan ska jag hem till emma s, och det är ju mys.

blää, men jag är ändå trött och sur liksom. jag får nog verkligen för lite sömn, för jag är alltid lika piss sur på kvällarna nu på senaste tiden. och så lyckas jag alltid planera in att börja med mina läxor vid 9 på kvällen, liksom duktigt anna! just great. jag längtar tills det kommer en tid i mitt liv där jag mår bra, riktigt bra, och livet leker. för just nu känns det som raka motsatsen.

godnatt.


skärpning :O

först av allt vill jag bara säga. ni är sjukt tråkiga. (ni kommenterar inte) näej, inte det minsta faktiskt. dom få läsare jag har kan väl åtminstonde klämma till en liten kommentar. jag känner mig ganska desperat, livet är TRÅKIGT utan era kommentarer! :D så, SKÄRPNING, PÅ RIKTIGT!

anyway. imorse var jag först och kolla min provresultat från förra blodprovet. och sen tog jag ett till blodprov. så jag kom till skolan vid typ 10-11 nån gång. när jag kom till skolan hade vi gympa. och gympan var aaaaaaskul. hihi, vi hade minihandboll och mitt lag var bäst, (not) asså vi vann typ inte mkt, höhö. men vi passade mkt och var trevliga mot varandra, och det är ju det som räknas :D efter gympan vare lunch, sen engelska, och sen bild. åså sluta vi. egentligen kände jag mig skyldig att jag&sara skulle göra våran vanliga "gåhemtillsaratisdag" och gå ut med aussie, sitta vid datorn och göra läxor, (den vanliga tisdagen vi alltid har) men vi har matteprov på torsdag så jag tänkte gå hem och plugga jätte mkt istället. och det gjorde jag ju, verkligen.. "hoooooooooooooooooooost!" men jag åkte hem, och så haha, typ gjorde jag och pappa mackor, eller jag gjorde mackor och satt å åt medans han höll på och fixa&dona i köket :D åså drev tiden iväg, och jag hade ingen större lust att plugga matte. så sen satte jag mig vid tvn och tittade på älsklings - Grey's Anatomi ! och sen typ kom mamma hem och vi åt middag.

så nu sitter jag här, och har inte pluggat matte ett skit. men det ska jag faktiskt göra nu. först ska jag plugga matte länge, och sen ska jag försöka skriva min gympauppgift. och gå och lägga mig tidigt så jag får sova några timmar för engångskull. tjosan!

misa <3

jag älskar lisamisa <3 (och åke såklart :D)

dagen har varit trevlig. efter skolan gick jag, emma & lisa hem till emma. vi hade det myys, som vanligt ! sen skulle emma på sin träning och då gungade samt pratade jag och lisa i typ en timme, hah. sen åkte vi hem till lisa, där åt jag och sen åkte jag hem. nu ska jag gå och skriva i min almenacka, sen ska jag fixa mina gympakläder till imorn.

puss&gonatt!

måndagsmorgon

idag börjar jag halv tio. och eftersom jag var hyffsat snabb på att gå upp ur sängen har jag lite extra tid över på morgonen, så jag sätter mig såklart vid datorn, haha. jag har ätit frukost & tagit på mig. så det återstår bara lite små grejer jag måste göra innan jag ska promenera ner till min tågstation.

så länge roar jag mig med att blogga. den här skickas runt lite på facebook, och jag bara älskar den, för den är så himla sann! HAHAHAH:

6 truths of life:
1) You cannot touch all of your teeth with your tongue.

2) All idiots, after reading the first truth, tried it.

3) The first truth is a lie.

4) You're smiling now cause you are an idiot.

haha, visst eren bra? :D
nu blire lite dagens stuff:

dagens vill ha: åh, jag vill ha massor.
dagens klädsel: blåa jeans, mörkgrått linne, ljusgrå långärmad
dagens frisyr: uppsatt i bulle - som vanligt haha, men jag orkar inte ha utsläppt :O
dagens händelse: jag ska gå till skolan ? (a)
dagens planer: gå till skolan, gå hem till nån kanske.
dagens humör: lite halvpigg fast ändå trött, hyffsat glad.
dagens ord: "dont worry, be happy"

jag tog inte med alla nu, för jag kan inte fylla i dom förens dagen är slut ;D
jag tror att jag borde gå ifrån datorn nu.. :D höhö.

see you soon !



söndag

dagen har varit full av småsaker jag behövt göra. jag gick upp vid tio-tiden och åt frukost och titta på tv. sen bakade jag muffins som man skulle ha med sig på klassmötet. efter det fick jag ta en snabb dusch, och sen åkte jag och mamma. mötet var lite skoj, haha, alla var lite sura. alla föräldrar alltså, vi andra, var glada, haha, vi typ spela lite snabbt fotboll med två skumma killar, HAHA, vi sög :D

sen åkte vi hem, och då tog jag itu med min engelska, eller nej, det gjorde jag inte, jag började men sen orkade jag inte, så jag tittade på tv och åt chokladbollar istället. sen skulle jag äta middag och efter middagen så började jag med engelskan. och med saras hjälp gick det ganska fort, och bra. jag har två frågor kvar som jag och sara ska hjälpas åt med, men hon äter middag just nu, men hon skulle ringa mig sen :D

förövrigt vill jag bara säga att clara är bäst <3
hejhopp!


ännu ett onödigt inlägg ;D

jag såg på melodifestivalen förut. jag missade dom första 10 minutrarna så jag började se precis tredje numret. The Nicole - Razboorka, liksom vafan ede? jag trodde det var ett skämt när jag började titta. Hennes engelska var inge vidare, hon sjöng inge bra och låten, ja, kan man ens kalla det låt? Jag bara undrar vart melodifestivalen är påväg.. Vart hittar dom alla dessa dåliga artister? det är helt sjukt, melodifestivalen förut var kul att kolla på för man fick se nya artister som var begåvade och det var spännande att se vem som vann. Men den nuvarande melodifestivalen innehåller nåra totalt okända artister som inte kan sjunga, och har hel knäppa låtar, och sen förstårs några artister som är folkkära, typ carola, christer sjögren osv. alla sånna vi redan vet vilka de är.

det är helt hopplöst liksom. det enda som gav mig lite hopp idag var att carola och andreas faktiskt bara kom till andra chansen, ÄNTLIGEN SVENSKA FOLKET HAR NI FÖRSTÅT ATT CAROLA INTE ÄR BÄST I UNIVERSUM! äntligen röstade svenskarna på nån annan, nån som inte redan var så folkkär, osv. allt jag kan göra är att ge carola ett rått skratt, hon är säkert olycklig ikväll för det skulle inte förvåna mig om hon redan hade förpartajat för att hon visste att hon skulle vinna, men ickesanicke! HAH, hon kom bara till andra chansen! :D

jag vill inte alls säga att jag hatar carola, hon är väl rolig och trevlig på sitt sätt, men det är kul att det sker lite förändringar i hur folk röstar.

jaja, nu är ju inte melodifestivalen det viktigaste i livet, så jag skulle ju kunna sluta tjafsa om det, haha.
några borden jag borde göra i helgen:
- jag borde skriva rent min gympa uppift
- jag borde göra klart mina engelska uppgifter
- jag borde öva piano
- jag borde städa mitt rum
- jag borde testa på friskis&svettis
- jag borde inte sitta vid datorn så mkt

haha :D

dagens vill ha: smal mage & nya kläder
dagens klädsel: svarta mjukisar, linne & fleece
dagens frisyr: uppsatt i bulle
dagens händelse: mja, pappa kom hem från onsala
dagens låt: dom kommer kliva på dig igen - håkan hellström
dagens planer: göra engelska, gå och lägga sig
dagens roligaste: typ, mina och pappas dåliga skämt? haha :D
dagens favorit: hmm, familjen
dagens kram: mamma <3
dagens puss: pappa, hahah
dagens köp: inget  :)
dagens godis: chokladbollar
dagens humör: lite små trött, förskyld, glad, lite deppig, lite blandat helt enkelt !
dagens ord: (dagens mening) "det syns att du pluggar jossan", hahahaha

jag saknar allt det.

usch. jag kom precis och tänka på hur jävla mycket jag saknar min relationer till mina vänner i 4:an - 5:an. det fanns några människor som jag var extra bra kompis med. dom som jag saknar extra mycket nu. jag kommer ihåg dom första dagarna i 4:an, vi hade precis fått reda på våra faddrar, och dom skulle guida oss runt på skolgården och i skolan. min fadder, och din fadder var typ kompisar, så du&jag gick tillsammans med dom.
det var då vi började prata, och bli vänner. visserligen blev vi aldrig sådär riktigt jätte bra vänner. men vi var ändå ganska bra vänner, ellerhur? du var en såndär man kunde lita på, du var lite blyg, men hur trevlig och snäll som helst. jag saknar dom tiderna. jag saknar våran vänskap, och så många andra vänskaper i 4:an.

men nu, du är så otroligt annorlunda, och jag är också annorlunda. jag vet att det inte är lätt för dig heller. man är äldre och måste vara mer "tuffare" så att säga. men endå. jag skulle göra vad som helst, vad som helst för att gå tillbaka till 4:an. gå tillbaka till roliga raster, vi i klassen hade. allt. allt vi gjorde. fan vad jag saknar det, verkligen. jag saknar det så jävla mycket. varför blev allt så fel?

härlig februari promenad

fett härligt väder idag! vid typ ett - tiden idag bestämde jag mig för att ta en promenix.
med håkan musik i öronen och sol&snöväder blev det en jätte trevlig promenix med mig själv.
jag var ute i lite mer än en timma. det var jätte mys.
idag mår jag sådär, är väldigt förskyld, snorar jätte mkt, och har ont i halsen. men jag kämpar på.
idag kom min fader hem, han hade varit på landet. :) nu sitter jag och lyssnar på the killers, och funderar lite.

imorn ska jag väl på nå möte med mamma, det är nå slags föräldrarmöte med barnen med också, haha. resten av klassen är alltså också där med sina föräldrar, haha. men vi ska planera hur vi ska samla in pengar till våran italien resa i 9:an. :D

förresten, ni får fortfarande gärna gå in på min bilddagbok, http://filyr.bilddagboken.se/.
jag uppdaterar med nya bilder hela tiden!

kram på en stund

image39
bild från promenaden, en liten grankvist täckt med snö.


grattis my <3

dagens vill ha: smal mage :O
dagens klädsel: svarta jeans, blått slappt linne, svart fleece, brun lång tjock halsduk.
dagens frisyr: uppsatt i en bulle
dagens händelse: typ, misslyckade totalt på tyska test ? XD
dagens låt: All These Things That I've Done - The Killers
dagens planer: sitta vid datorn, höhö
dagens roligaste: hemma hos emma, med lisa & emma :D
dagens favorit: klassen, alla var trevliga idag, höhö
dagens kram: liisa :D
dagens puss: emma s, <3
dagens köp: GODIS, förfan, hahahah
dagens godis: nougat choklad :D
dagens humör: skit trött, förskyld, men glad.
dagens ord: *tröttskratt*

japp, romme igår va skit kul, det va jätte härligt väder, för att se bilder gå in på min bilddagbok http://filyr.bilddagboken.se/

asså, igårkväll hade jag sprängande huvudvärk när jag kom hem, jag hade typ nästan feber, och så var jag aaaaastrött, men det var ju värt det!! :D nu idag, har jag varit förskyld, och otroligt trött. efter skolan satt jag, clara, offe, emma & lisa och flumma lite i skolan typ, haha. sen stack offe, och lite senare stack clara. så jag lisa & emma stack hem till emma. vi typ drack varmchoklad, och spela kort å lite sånt, :D myys :D
nu sitter jag här och snorar, har ont i halsen och lyssnar på the killers.
juste man får inte glömma att älskade mysan fyllde år idag! GRATTIS MY!! så en extra kram och puss till henne idag! <3 jag tycker verkligen ni borde vara mer sociala, och ringa mig oftare :'D och kommentera mer (a) höhö.

blää, jag har värsta tråkigt liksom, göra nåt med mig imorn kanske? :D:D:D:D:D:D *hundögon*
logga in på msn, bdb, pa, eller nåt, prata med mig, jag tråkar snart ihjäl vafan, hahaha.
puss :*

måste fan ta å sova

japp, klockan är 22.08 och jag borde gått och lagt mig för en timme sen.
nivet, imorn ska jag till Romme Alpin, och jag ska gå upp klockan 4, asså fattar ni, klockan 4, for god sake!
så därför borde jag veeeeeerkligen inte sitta här, å shiet va jag är onödig.
höhö, jag prata precis med systeryster jossan :D det där va väldigt intressant förstår jag.
anywaaaaaay, jag HOPPAS att jag packat allt jag behöver tills imorn, men det känns som att nåt fattas :O

aja, NU MÅSTE JAG FAN SOVA!!
HEJPÅER :D

blodprov

imorse tog jag blodprov, innan jag tog det hade jag haft typ "bedövningsplåster" i en timme. Så jag kände inte själva sticket när jag tog blodprov, fast efter typ 1 minut så kände man liksom hur någonting försvann ur armen, man kände liksom inuti pånå vis att blodet drogs ut, inte så att det gjorde ont, men det var en liten obehaglig känsla pånåvis. så nu har jag ett blåmärke där. och dessutom har jag ju ont i min andra hand också, för att det va den jag snubbla med. fast det börjar bli bättre med den, för jag hade is på den igår.

på torsdag äre ROMME!!!! mkt kul, även fast jag suger, alltså verkligen, suger på skidor :D
nu ska jag strax äta, imorn åker challe & maggan hem :(
trist skare bli.. :/

men snart ere lov, jag gör inget på hela lovet fram till torsdagen, (då åker jag till landet) ska vi göra nåt innan?
:D:D:D:D:D

nu ere matdags, alla små hundvalpar ska få mat, höhöhö.
tschüs, (hejdå på tyska, höhhöhö) :D

stuka handleden

JAJAMÄNSAN! jag, anna magdalena palmqvist ramlade i en tunnelbane trappa i fredags, japp!
på något vis snubbla jag och tog imot medhandleden och så slog jag i hakan också.
och såklart så vare ju tänkt att jag å tjejerna skulle spela laserdome den dagen, och då bara måste jag ramla och slå mig -.-' men vi spelade laserdome iallafall, det gick bra, fast armen dunkade hela tiden när jag höll i pistolen.
i fredags kom käre kusin charlotta, och moster maggan :)

igår va vi på bio, jag o chulle såg världens dåligaste film, hahaha, först skulle vi se "Cloverfield", det va ju 15 års gräns på den men jag skulle låtsas vara 15, men det gick inge vidare, så vi fick byta biljetterna till nån annan bio som gick vi den tiden, och då blev det "De glömda själarnas ö", den va dansk men det var svensk dubbnig, den var verkligen dålig liksom, HAHAHA.

just nu oroar jag mig för hur det ska gå på torsdag, när vi ska åka till romme, hoppas jag inte har lika ont i handleden då :/


vid två tiden ska vi dra till magnus & alyne, och jag måste klä på mig. tjoosan!


image37 image38

rip ipod? ..... nährå :D

tooooooorsdag, jo, det har varit en bra torsdag trots allt.
jag, clara och anna for hem till clara, där hade hennes pappa bakat en kladdiskaka, det åt vi av, och så lyckades vi typ göra sönder cd-facket på hennes dator, "/ det var väldigt synd om min ipod idag, jag har haft den i kanske 2 ½ år. det är en mini ipod, eller den hette så då iallafall :) och den har krånglat väldigt på sistone, så idag, dog den för sista gången "/, då hade vi engelska, så vi höll en tyst minut, (höhö) så då skulle jag peta lite på den, så starta den sig, anna skriker: DEN LEVER!!! DEN LEVER!!! (alla jublar) hahaha, fast den är ändå en liten cp ipod, för den håller på å gå sönder, även fast den inte totalt gick sönder idag så är den ganska kass, menmen. min fina lilla ipod :D

nu sitter jag och lyssnar på david bowie - life on mars. jag ska nog strax gå å plugga matte & tyska.
och så borde jag väl också öva piano.. -.-'

kram


ond cirkel, ?

jag sitter på mitt rum, och lyssnar på grymmaste bandet just nu, Earth, wind and fire.
jag är sur för att youtube inte funkar på denna bärbara dator, och så är jag sur på alla jäkla vänner man kan ha.
sådana vänner som man kan bli så himla förbannad på liksom, som bara krossar en totalt liksom.. alltså inte alla vänner, många är otroligt fina, men just nu finns det ju nåra..

jag är också sur för att jag borde plugga tyska & engelska, och så är jag sur för att jag ska göra ett sånt där träningspass imorn (gympauppgift) men det känns verkligen som att jag kommer skita i det, och då är jag sur på mig själv för att jag inte gjort den. så, yepp, life sucks big time.
asså faan, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag orkar inte tänka liksom, det är så mkt som är skit just nu, det finns verkligen tusen saker som jag skulle vilja ändra på, och så finns det tusen saker som jag oroar mig för, och massa sånt.. asså, BLÄÄ, jag vill bara hoppas på att jag lever i en dröm och så ska jag vakna upp och leva ett liv som jag tycker om, som inte suger hela tiden. för när det äntligen händer något bra i mitt liv så kommer det något som förstör, det är liksom en ond cirkel.

ja, ja vet, jag klagar som fan. men jag kan inte hjälpa det, men jag är fan olycklig nu. på massor med saker.

vilken jävla idiot jag varit

fan, vilken jävla idiot jag va som trodde att vi va vänner.
den dära härliga vänskapen vi hade förut, den e verkligen över nu va?
jag har gett dig så många fler chanser, men okej, äntligen fattar jag, du tycker verkligen inte om mig.

välkommen våren!


idag hare varit en såndär riktigt fin dag :)
fint väder, kallt men fint. jag passade på att fota lite! imorse gick jag hemifrån med varma kläder härlig stämningsfull jazz i öronen och en glad känsla över att dagen skulle bli helt okej.
idag fick jag mina omdömen i skolan, jag ska ju snart ha utvecklingsamtal, och de var faktiskt jätte bra! jag blev jätte glad :D

image36

kladdkake doften kallar

jag har precis kommit på hur ganska patetiskt och tråkigt mitt liv är.
ja, så vare med den saken. i största allmänhet så är lisa en tråkhöna, bara, lite sådär att hon e det liksom.
vi pratar på msn om ganska faktiskt ingenting. tråkhönan & tråkkycklingen i stort sett.
igår kom jag och anna på att man säger ju alltid o-social, men det rätta ordet är ju as-social. typ.
vi är så smarta, särskilt när vi slår våra kloka huvuden ihop, ni fattar, utrycket asså.

iallafall, egentligen är jag nog ganska as-social nu, för min kära bror magnus och hans flickvän alyne är här.
vi ska snart äta kladdkaka, som min kära syster jossan har slängt ihop lite snabbt. det luktar chokladkaka ända hit upp vid datorn. jag hoppas min andra kära syster ninni och hennes kompis hare bra på kanarieöarna, jag vill också åka till varmvarmland..  ioförsig är ju sverige lite mysigt just nu, eller rättare sagt stockholm är lite mysigt just nu. det är ju hyffsat mkt snö. jag gjorde faktiskt en über liten fin snögubbe igår kväll :)

det känns som att de har börjat äta kaka utan mig, typiskt. bäst jag går ner innan spåret av kladdkaka är borta.

leka med snö anna, justså!

ja, igår hos corre, så gick vi ut och rulla oss i snön, och va lite allmänt skumma, men trevliga.
sen titta vi på lite filmen osv. när jag vaknade dagen efter åkte jag vid 12 tiden hem till sara, vi hade det mkt mysigt, först läste vi ÄNTLIGEN ut svenska boken, och sen satt vi vid datorn och lyssnade på musik, och sen gjorde vi oss lite mat.

trevlig helg frååån början TILL slut ;)


snöstorm fyfan

nu sitter jag här hemma hos cornelia :D
jag, anna, offe & corre har precis varit med om en snöstorm, HAHAHA, det var faktiskt as läskigt jöö XD

jo, det var såhär. jag och anna åkte till orminge centrum, där väntade vi på corre, och sen handla vi mat, det vi nu strax ska äta alltså. sen gick vi och hyrde film, vilket tog femhundra år eftersom vi inte kunde bestämma oss.
sen gick vi till busshållplatsen och då började snöstormen. himla snöstrom asså XD på busshållplatsen väntade vi på offe, och bussen. sen kom bussen, och då åkte vi hem till corre.
men från busshållplatsen till corre va ju en bit. då vandrade vi i snöstorm asså, jag kände inte mina ben, mitt ansikte och mina händer. fyfan va jobbigt det va, HAHAHA

men jag skriver mera sen va :D för nu ska vi kääka :D:D:D:D


blogg hjälp :D ?

ja, det har nu gått typ en timme sen jag sa att jag skulle plugga NO, och har jag gjort det - NÄÄE, åh, typiskt slö-anna. fast jag började fasktiskt plugga, men sen så funka inte en grej som jag skulle göra så då gav jag upp och spanade in bloggar.

alltså, jag har nåra vänner som säger att de tycker det är kul att läsa min blogg, den är ju ganska personlig liksom, jag skriver om min dag. men är det verkligen kul att läsa min blogg? jag behöver verkligen tips!
och hur fasiken får man så många kommentarer och läsare? liksom jag får väldigt lite kommentarer och läsare vet jag ju inte hur många det är, men antagligen väldigt få.

jag måste bara ge lite cred till elles blogg. den är väldigt trevlig och kreativ måste jag säga. :D
www.ellesapelle.blogg.se

så alla trevliga människor där ute.
för det första, kommentera gärna även fast jag inte känner dig.
för det andra, tipsa gärna mig om din blogg.
för det tredje, säg gärna till om jag är för tråkig och borde skriva om något annat.

å gärna om ni kommer pånå mer å säga, så säg till liksom :D det är kul att veta att man faktiskt har lite läsare :)
kram :D

slarver -.-'

nu har jag precis ätit en långsam frukost och tittat på Scrubs - världens bästa ;D
nu måste jag plugga NO, eller rättare sagt, jag måste göra NO, för vi har precis börjat med en grej.
sen så glömde jag naturligtvis min SO - bok i skolan så jag kan inte plugga till provet på tisdag, great anna! -.-'
iiooooohaaa...

:D
/ see you

LASERGAME MED VÄNNERNA

okej, jag är sjuuuuuuuuuuukt avis på min bigsis right now.
hon ska till KANARIEÖARNA, men sin kompis. aoooioooooooao. PÅ SÖNDAG, om ca 40 timmar jöö :O
haha, de e ju lite crazy, men vafan, kanarieöarna e ju säkert najs :D
hahaha, all lycka till dig sis <3 :D

så, nu till vad min dag har gått till. efter skolan åkte jag, clara, anna, my, lisa, emma l, offe och corre in till stan.
vi skulle köra sånt här lasergame, HAHAHA det va aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskul, det kan jag verkligen rekommendera att göra med chompisarna :D vi körde mot nåra snubbar vi aldrig hade mött förut, vi hade ingen aning om vilka dom va, men det va fan askul jö XD efter det så var vi svettiga och varma, haha. lisa, emma & clara åkte hem. och sen åkte även my hem. så då bestämde jag, offe, corre & anna att vi skulle köpa kakor och gå hem till offe. haha, kakorna va typ as äckliga, men vi hade trevligt :) www.cybertown.se (där var vi) :D

just nu sitter jag och lyssnar på sugarplum fairy. imorn ska typ jag, anna, corre och offe, hem till corre och käka hos henne och kanske sova :) myys.

jaah, förövrigt var dagen mkt bra, förutom jobbig för hannahvännen, :/ stor kryapådigkram (så att säga) till dig <3

toooorsdag

idag gick jag, lisa, emma l, anna, clara & sara hem till lisa. där bakade vi typ choklad rutor, fast i en form av en björn och så gjorde vi inga rutor XD hahahaha. det var fett nice, och myys.

image33 image34 image35
1. kaka ute ut ugnen                  2. kaka färdig                       3. kaka efteråt.


RSS 2.0