rabiestant

aaaaah. förlåt. ska inte va såndär som jättejobbigt lägger upp gulligull bilder på nån bra artist eller nåt cp. men jag ba måste spara denhär för min egen skull. och det funkade inte å ba spara gifen. så ni får försöka stå ut med den lilla göllpricken där uppe.
HURSOMHAVER. har jag något fantastiskt att berätta? SJÄLVKLART. jag sitter här å småsnorar som en å annan snorvalp man är. är faktiskt inte så jäkla snorig at the moment, ba blev det lite när jag blev ledsen av att kolla på vd. JA JAG KAN VISA KÄNSLOR, mot min dataskärm. annars så har jag gjort några muffins. DÖDEN. måste sluta meredär. hatar att alla mina vänner varje dag berättar roliga anekdoter om deras joggingrunda dom tog igår hEhhöhöhöHE, "jag sprang 8,6 km och blev inte ens svettig". typ. kan alla sluta träna så djävulskt hysteriskt mycket hela tiden. ÅTMINSTONE sluta berätta om det. själv sitter man här å snorar åt vd och trycker i muffin efter muffin. JA ALLA HAR INTE SÅNDÄR JÄVLA JOGGINGISFUN-SJÄLVDICIPLIN. eller träna överhuvudtaget, för den delen. gud. varför låter jag alltid som en rabiestant? äsch. whatchagonnado.
hej.

cat

 
I give u. CAT.

conan

hej alla hens där ute!!!!!!!!
idag höll jag på å köpa en cykel på blocket. men det bidde inte så. louie va lite bitchig och jag letar nog vidare ändå. DETDÄR VA EN KORT VERSION AV HELA STORYN, vill ni höra hela PLEASE let me know så ska jag skriva ned den. älskar å berätta historier om mitt fartfyllda liv <33333 påriktigt alltså.
jag sitter å skriver personal statement. det är svårt. men jag rev precis igång stycke två med att verka fett deep å prata om hur giving museum e for ya. jag har typ tusen CONAN tatueringar. nivetdendärfilmenförhundraårsen. som jag fått av min syrra, hon jobba på nå grej då. funderar på å tattoa en på armen igen. skall göras titt som tätt. känner mig fin nivet. SA JAG ATT JAG KLIPPT AV MINA FESTIVALIBANDISAR? visserligen bara två för att dom andra kapades förra året. men ändå. nu sitter dom upptejpade framför ögona på mä. istället. kände att folk började klaga igen, på att det är OFRÄSCH BLAAAAABLA. jag tvättar dom ju varje gång resten av mig duschas/tvättar händerna ETC???? och det är väl lika mycket aids och bajspartiklar på fingret å lilltån som det är på banden? FATTAR INTE GREJEN. leave them festivalbandisar alone. men ack o ve. jag föll för folkets kollektiva äcklande. skam.
måste gå.................... hejrå.
 

italy vs helsinki

måste förresten bara, påtal om laakso och så, få kasta lite kärlek på mina två bästa. peter jöback & markus dårå. som att det inte vore fantastiskt nog med att dom bara är så himmelens bra, gjorde dom DESSUTOM en låt tillsammans när mackan fortfarande spelade i laakso. och den är bara som en dröm. jag hoppas ni förstår storheten i den. var så artiga:
Laakso – Italy vs Helsinki 
 

mackis

och här sitter jag. i en sticksig grå tröja framför awkward och dricker ur min ljusgula "LOL" mugg. ja, den är ljusgul och det står lol på den. (födelsedagspresent av isa o jessie (hej grabbar!) pga någon tes om ÖVERANVÄNDNING av ordet. vet inte vad dom pratar om) jag är ledig och tänker lyssna på ledig av björnarna. som jag förövrigt såg igår. PÅTAL OM KONSERT. den 11 november ska jag gå på mackan + laakso med moa och malle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (EPIC. LAAKSO <33333333333 OCH MACKAN <3333333) är BEYOND lycklig!!! imorse släpptes biljetterna och ståplatserna tog slut på ett knäpp. jag hann dö döden i min säng och emo:a över att inte ha någon att gå med. syster 1 skulle gå med kompisar. syster 2 hade inte pengar. och los vilmos hade biljet & b-friend. jag RÄDDADES dockv malle the man & mosis. som sagt ovan är jag UTOM MIG av glädje. vi sitter typ åt helvete. men VAD GÖR DET? caps är min vän. är så jävla taggad. nu fattas bara biljett till timbuk och senare tallestman. ska kirrar't.
nu till mer deprimerade saker ----> (gud vilken ful pil. vill ha fånens pekarhänder</3) PERSONAL STATEMENT & psykologithing/uppsats/uppgiftshelvete. JA. you HEARD ME. jag pratar om skolcpapa. och det är kul att höra om. det låter förövrigt som att jag har adhd hela inlägget igenom vilket jag själv skulle säga att jag har, men inte har. fast jag fick lite strenght nu av att prata om mackan+laakso. så ska kanske passa på å ba KÖRA SÅRE RYKER medans jag har lite kvar. strenght alltså.
purrihej!
 
kolla sicken liiiten!

hjälp!!!!!!!!!

TJABBA PALS!!!!
jag har en undran. förmodligen kommer denna undran vara en del av förnedringen jag utsätter mig för på denna bloggizzzzz, och som jag har utsatt mig för sen 7an. MEN JAG E OKEJ MED DET! typ.
JO. jag behöver ju, som alla andra utfattiga (studenter brukar man ju säga men jag känner liksom inte att jag är där än, så barn får liksom duga) BARN här i svedala. hetere ens så eller ere ba ett hittepå? (förnedring) (ultimat förnedring om jag inte kunnat stavat ordet <3333) jaha, jag hade inte avslutat meningen. JAG BEHÖVER JU SOM ALLA ANDRA BARN LITE EXTRA MYNT I BAKFICKAN. lite ca$hflow, så att säga ;-))) varför ska man dra ut så mycket på en litenliten fråga. tycker ni att dethär vore nåt för mig???? http://www.ungomsorg.se/lediga-jobb/ <------
jag gillar ju som bekant gamlisar, (oftast att ta kort på dom i smyg visserligen) men jag TYCKER om att umgås merom också!! men jag vet inte. ÄR JU VELIG SOM VANLIGT. vill någon mer söka kanske???? jeggan om du läser, ere dethär du jobbar som typ??
 
TACK VÄNNER. vet att det skyhöga antal läsare kommer ge mig respons och vishet i förvirrade stunder som dessa. (annars ---------> FÖRNEDRING) LOVE U<3333

SAUL

HEJ.
nu har jag lekt med två bebbar i 3 timmar. åh varom e gölliga. lillkillen wille, på 14 månader, EXTREMT intresserad av teknik. det var de enda grejerna han reagerade på i rum han studsa omkring i, spisen, diskmaskinen, telefonen (han slog antal många random nummer å dadade på glatt), elektroniska trumsetet, LPspelare, synth OCH så vidare. julia intresserade sig mer för lekande med halsband, bokstöd och diverse prylar. extremt söta varom iallafall, och vid ett tillfälle hade jag en sittandes på ryggen och den andra på magen, alla ska med så att säga.
nu sitter jag å fryser å lyssnar på de 6 sekunder i "The Conversion of Saul" som får mig att BOKSTAVLIGT TALAT rysa varenda jävla gång. blir nästan lite irriterad. men det låter underbart. 2:20 för de intresserade. <iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify:track:3WMxPvkSy3HH626UtA9OWy" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe> somsagt för de intresserade.
nu ska jag kolla om på hela vampire diaries för att ha alla händelser färskt i minnet när säsong 4 börjaaaaaaaaaaar. och nej jag ska inte prata om denna serie massa, för jagVET att serielolning ÄR det tråkigaste som finns att läsa om. särskilt när man inte vet/ej tycker om/carefacear serien i fråga. VILLE BARA ATT NI SKULLE VETA VAD SOM KOMMER HÄNDA DE NÄRMSTA SISSÅDÄR 43 MINUTRARNA. så slipper ni slänga iväg ett "waddap?????"
 
adjödå.

NYPONROS

HEJHALLÅ.
gotta love adhd-börjor.
jag älskhatar min blogg. den är sådär löjligt onödig, dum och ja en släng av patetisk. INTE FÖR DET alltså, jag tänker aldrig radera den eller så, precis som jag aldrig tänker radera min bilddagbok, dessa visar ju vem jag är <333333. jamennämen jag tänker att man måste ha lite lagom självdistans och därför inte skämmas för hur man varit under alla dessa år som en rädd bebis, (still are), och därför blotta sig (och därmed gotta sig) i hur fint man skrev/bilddagbokade från åldern 12(?) och uppåt. HURSOMHAVER. hade jag förträngt att denna lilla plupp till blogg existerade TILLS lisa igår påminde mig om att jag aldrig längre uppdaterar. förståeligt eftersom jag känner att intresset för det jag skriver varken ÄR eller BÖR VARA högt. eftersom det är extremt tråkigt och ofta random. kände nu ändå något slags sug för å ba slå en pling. till mig själv. ni förstår. ja.
 
SÅ HÄR ÄR JAG NU. var ska jag börja? så fruktansvärt mycket men ändå självklart, extremt lite, har hänt i mitt liv sen sist. jag hade en smärre 17årskris idag. brukar aldrig bry mig så jäkla mycket om att jag aldrig blir 18 och kan klubba järnet med mina partypinglor till vänner, lol, typ ta en öl utan att skämmas mera, MEN. idag. genomgick jag verkligen en kanske 30 minuters lång DEPRESSIONSKRIS! svär på att jag stavade depricpfel, men vaskamangöra. när HELA min omgivning i klassrummet, planerade vart dom skulle dricka berra å köpa billig sprit på lördagskvällen, och jag kände mig bara DÖD inombords. MEN JAG DÅ? att jag tillomed blir så förnedrad att OM jag skulle bidra med min fantastiska närvaro på ettornas insparksfest så SKULLE JAG INTE FÅ GÅ IN I 18ÅRSDRICKABÄRSRUMMET, under festens gång. och alltså betala 120 riksdaler för att bara STÅ DÄR, mitt bland löst folk och känna mig patetisk UTAN att kunna dränka mina sorger med någon slags fjortisfylla. kände att livet va orättvist och meningslöst och fortsatte därefter med min svenska ordlista på en text jag inte förstod ett ord av.
 
avslutar med en bild.
 

RSS 2.0