STORA PROBLEM

jag orkar inte att jag har fått ont i huvet av att mina hörlurar är för gamla och för TIGHTA. palla att huvet växt sen typ 6 år tillbaka? okej JA. ja, det låter som att mitt huvud är gigantiskt. TÄNK OM DET ÄR DET DÅ. i couldn't care less. jo. det är inte som att jag har haft ont i huvet varje dag sen förra veckan. NEJNEJ.
det åker runt en galen traktor som sopar snö runt mitt hus. och ja, dom brevid mig. han har verkligen varit här de senaste två timmarna. trots att senaste gången det föll snö var för cirka 4 dagar sedan, och han har varit här varje dag sen dess. nu ere bara is på vägarna, lite slask kanske han kan hitta i bästa fall. VAD HÅLLER HAN PÅ MED LIKSOM. jag är galen. fast det va värre förut, på ett sätt. då varvade jag med att springa in i köket och hysteriskt trycka i mig mackor för att bara tugga på något - logga ut och in på facebook - seriöst springa upp och ner för trappan - spela hysteriskt piano - byta ord, skämt och povel ramel låtar med pappa - och hetsångesta inför att jag inte ens BÖRJAT plugga.
har fortfarande inte kommit längre än ätit middag.
tänkte ju spela innebandy med min syrra o hennes jobbarkompisar. ja javet att jag är stel. men hon frågade. men sen var jag för lat OCH hysterisk.
nu är jag bara arg (för huvudvärken och plugget) och utmattad.
vill bara ha fredag och lov. och italien.
mmmmmmmmmmmmmm.

åh jag tog mycket mer bilder med min fula mobil förut. här kommer några gosiga randombilder från sommaren.
      

det spelar ingen roll kompis

alltid lika jobbigt att erkänna sina misstag. men ja, jag misstog mig nyligen. och måste nu korrigera detta misstag. det visade sig nämligen att en viss ian aka damon inte var så jäkla ful som jag snabbt tog mig friheten att tycka. okej JA. jag tycker han är snygg. men jag är ganska säker på att detta endast är för att jag nu kollar på vampire diaries. annars hade jag med största sannolikhet hållit fast vid hans sliskiga slingor, zac efron smile och så vidare. om ej av riktigt tycke så på grund av en viss envishet.
här har vi honom iallafall. före & efter vampired. för mig alltså. (dock är isa duktig på att välja töntiga och sliskiga bilder på denna man, som dom nedan förutom den sista då, DÄRFÖR mina förutfattade meningar.)




hurra vad bra

så många grattis så ni aaaaanar inte.

javisst

hmm. gillar inte riktigt o skriva här ju. fast ändåändå liksom.
jag längtar jättehimla mycket till sommaren iallafall.
är lite taggad på soarén, även fast det är en stor risk att den kommer dö ganska mycket hehe, nejdå.
hatar pengar hela tiden. hatar o spendera dom. känns alltid lika dumt o onödigt.
tycker once again skivan är så himlahimla bra, så otroligt skön o lyssna på bara.
blir alltid taggad på svenskauppgifterna vi får när niklas introducerar dom, på sitt egna sätt hehe. men när det väl kommer till krita och själva skrivandet går det alltid åt helvete.
vill gå på stadsteatern. men sånt kostar ju också.
vill se peter jöback. han är ju så fin. hihi.
vill åka till hamburg o berlin nununu. samtidigt verkligen inte.
åker till rom me pappsen om en vecka o 2 dagar. så jäklajäkla värt. fan va vi ska chilla på museum.

blablabla die, alrightttttt

hejhejhej.
i fredags var jag hos isa för att hon var död. på lördagen gick vi 1 mil och 1 km på djurgårn. JÄTTEHURRAvabra. det va fett chill. fast efteråt på tåget hem (och inne på konsum när jag inväntade tåget) fick mina ben verkligen adhd. från att ha varit ganska nedkylda började dom nu bli lite varma inne i värmen ja. hursomhelst så kändes det först som när man tvättar iskalla händer i varmt vatten. sen så började dom pirra som en fot som vaknar. och SEN så började det klia helt hysteriskt. jag trodde att jag hade fått loppor på två sekunder. och SSSEN så kunde jag bara inte sitta still på tåget. jag VAR ett cp. jag flyttade benen hela tiden, och dom bara kliade, och sen så började jag fryshuttra, och sen blev jag lite varm. det var HELT cp iallafall. sen försvann det när jag kom hem. jag trodde iallafall helt seriöst att jag skulle dö under denna adhdtågresa. på riktigt alltså.
nu lyssnar jag på hives och förstår mig inte alls på min ekonomiuppgift. inte alls.

 

semlis

idag innan pianot somnade jag i typ en halvtimme. vaknade i panik. trodde jag missat någon viktig tid av något slag. det hade jag inte. hursomhelst hade jag såndär vanlig pianoångest (det mildare slaget. inte som jag hade hela högstadiet. nu chillar jag genom pianot, har bara liiiite ångest numera) men. jag glömmer alltid hur glad jag är EFTER pianot. då känner jag mig alltid rätt nöjd och ganskaväldigt glad. johan är alltid snel, och jag skämtar alltid massa bittra skämt. efteråt känner jag mig nöjd att jag gick liksom. och att det gick bra.
måste börja tänka på det.
åhhhhh det snöar sådär jättegosigt ute. vill gå en promenad. lol. jag låter som ett jätte cPPPPPPPp. som ba lolar.
nu ska jag kolla på vampire diaries (min nya lolserie, kan inte sluta kolla, allt är isas fel) och äta SEMLA<3333333333
hej!

DET KOM BLOD


dethär är min hand. och följande tre olyckor har inträffat stackarn på endast 6 dagar
1. Tummetott - tummen är först ut, fast egentligen sist ut för detta inträffade igår. FÖR ATT GÖRA EN KORT HISTORIA LÅNG. jag skulle klippa nageln och så var den klippt fast hela satt kvar i en pyttedel. käckt tyckte jag då att det var att bara riva bort den. men ICKE. istället revs KÖTTSLAMSOR (nästan) av från ena nagelsidan och BLOD kom. denna gör mest ont.
2. Pekfinger? - pekis dog i måndags när jag skulle gena från busshållplatsen och detta resulterade i en boxningsmatch och rymmningstaktik med ett flertal taggbuskar i en sluttande snöfylld backe. hela jag fastnade, men pekis var den som tog smällen, blodmässigt. ONT GÖRE.
3. sist men inte minst. dock först! i torsdags på kören "RÅKADE" jeggan riva min hand i någon liten bit-riva-bitchfight vi hade i kanske högst 2,5 sek? ingen olycka skedd då, vad jag märkte iallafall. senare på kvällen kom det återigen BLOD.

(ja isa. jag har redan berättat allt detta för dig detaljerat. tänkte att alla behövde få veta.)
!!!!!!

RSS 2.0