povel

hejehejhej.
som ni vet så dog jag tyvärr andra dagen i killergame. det var verkligen hemskt och jag var uppriktigt ledsen ett tag, hahaha. dessutom hade jag gjort en mask kvällen innan som jag inte hann börja använda. och jag som tyckte den va så söt. langar två bilder nedan, dom e lite suddiga o fina.
idag ere valborgggggggg. hej.
det e najs iallafall. men innan jag går iväg pånå kul måste jag skriva min del i grupparbetet. (ska sluta tjata om mina läxor det är verkligen tråkigtTT) men ah. jag måste iallafall verkligen göra det nu.
så det ska jag verkställa. typ.
hej.

 

alla de vänta på dig

hej.
gissa vad.
idag dog jag.
precis innan min fucking föRSTA lektion började.
min elaka killer dödade mig några minuter före idrottslektionen. jag som PRECIS tillverkat en mask.
satt igårkväll och knåpade ihop en. kan visaren sen men pallar verkligen inte hämta min kamera nu.
jag blev verkligen ledsen. jag som precis hade taggat till och ville nästan vinna hela skiten. iallafall leva ett tag till liksom..
när jag kom hem gjorde jag inte geografin som tanken var. inte heller gör jag den nu. värt.
kören var iallafall himla bra. jag va jätte gla.
nu e jag lite down. (syndrom).
jag vill spela piano men jag får inte. efter tio ska man tydligen vara tyst som en mus.
grannarna kanske dör av aids annars. pianot står väggivägg.
hejrå

ledbandsskador

hej. KILLERGAME E GAAAAAAALET.
dagen började med tyska nationella, innehållande 2 pauser. medverkande i spelet tjatade om att de var rädda men jag kunde inte riktigt förstå känslan. jag satt lugn i korridoren utan någon mask eller något och kände inte något hot alls av min eventuella killer någonstans i skolan. detta vände dock totaLt när jag sedan skulle behöva gå HELT själv i en lång korridor full med sådär lagom mycket människor i riktning på matsalen. jag trodde verkligen att jag skulle DÖ och brinna i helvetets alla eldar. detta gjorde jag dock inte, men resten av dagen var fylld av rädsla. en efter en dog mina medmänniskor medans jag såg på. rädd som en liten ankunge flög jag efter sista lektionen ner till mitt skåp och sedan ut, UT från skolans gränser. givetvis med min lila sjal helt täckande över huvud och ett par brillor täckade för ögonen. nu var jag säker. mina vänner. jag har alltså klarat dag nummer ett i det hemska dödande spelet. imorgon är en ny dag, och jag hoppas överleva den med.



förövrigt kan jag verkligen inte fokusera. måste fortfarande skriva den där engelskaanalysen och geografigrupparbetet. det börjar bli riKTIG kris nu. för att inte tala om mitt idrottsförhör imorgon om träningsskador (därav rubriken). herregud.
NU SKA JAG BANNE MIG PLUGGA!!!!!!


det krävs mer än så



efter ångestattack vid tyskpluggande, lite fuktigare ögon och snorigare näsa, tekopp fylld mer än en gång, en titt på klockan och lite mer såntdär så kändes allt lite mycket-mycket lite bättre när jag lyssnade på krunis.

bajs i ett träd!

hej.
idag var första dagen i skolan efter lovet. STORT.
när jag kom hem kollade på jag ringaren av notre dame som jag lånat av isa. filmen, i arrangemang med dvd-spelaren hade tyvärr damp och hackade hela tiden typ, så jag var lite irriterad under filmens gång och fick tillslut se de sista minutrarna på youtube. sEn åt jag middag. okej.
nu har jag inte börjat plugga än. och halv tio har jag bestämt pluggträff med pappa på VÅNING ETT (av två). vi ska gagga lite tyska ere tänkt. men förmodligen kommer han bli rastlös och typ somna. eller börja kolla på teve. MENNNNN. jag ska allt ha några effektiva minutrar har jag tänkt.
sen har jag bara lite grupparbete, engelskaanalyser, teoriläxor, idrottsförhör och annat smått å gott som jag inte börjat me. men det e la herligt. mums.

nu ska jag dö. pusssssssssssss.
!!FÖRRESTEN: jag har äntligen hittat mitt offer i killergame i skolkatalogen, vVÄÄRTTT. fast jag kommer nog ändå inte dödaren för jag kommer aldrig känna igen den.HEHH!!

you can hang with me

        

hejjeejejeje

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ.
sryyyyyy för dålig uppdatering ^^^^ xPPPP heHÖHÖ.
okej. nu har vi det överstökat.

mmmmmmm. jag känner att jag har sjukt mycket jag tänker på som jag vill skriva ner här och NUUU.
typ att gräset växer fett mycket c00lt liksom. och att hela världen känns som ett enda galet cp. och imorn börjar killergame i skolan. jag e rädd. (nä det är jag inte, men det verkade mer effektfullt att va det)
OCH MASSA MER.
nu ska jag kassssssssta upp massa bilder.
ni kommer säkert tycka att 80% är tråkiga eller nåt. men PALLA liksom.
bilder e gosi!
pussi!

waaaaaaaaaaah

heeeeeeej. igår var jag ute i solen i cirkus 6 timmar. typ mer. ja mer.
just nu har jag verkligen jättebråttoom. måste gå nu. NU. liksom.
om 2 ½ timmar sitter jag på tåget påväg till gbg! wieee.
innan det ska jag till moderna me papi!
PUSSSSSSSSSSSSI vi hörs

    

I've seen it all before I'm not impressed

  

studs




give your reasons

igår gjorde jag vårens/sommarens första ramlapågrus. det gjorde ont men det kom inge blOOOd.
va jag mer gjorde va att jag hängde med dessa:

    

MINI-AVOKADO

titta vad jag hitta i grönsaksskålen när jag skulle göra en macka!
en liten minicpavokado. verkligen LITEN. mindre än mitt lillfinger liksom. CP.

 

parallel lines

hej.
ibland är jag så hysterisk. har jag tänkt på.
men nog om det.
igår var en bra dag. solen sken och det var hurvarmtsomhelst. fast det förstod inte jag kvart över sju på morgonen när jag skulle gå hemifrån och min termometer visade 0°. så jag tog på mig dubblatröjor i princip, och min skinnjacka. detta visade sig vara lite för varmt senare. samhällsprovet gick lite cp men palla liksom. sen var dagen rätt chill, halva världen letade påskägg men bara typ 5 personer hittade några. typ dom 5 personerna som satsade. efter skolan satt jag o emma på södermalmstorg i solen och pratade, och emma passa på å käka massa strömming o grejer haha. sen chillade jag hemma hos offan i några timmar. medan hon duschade satt jag på hennes balkong o solade och åt glass. måsar cirkulerade någonstans ovanför mig, vinden existerade inte o glassen var så himla god. värt vare.
på kvällen var jag hemma hos clari me massa bra och det var också himla värt. och kuli!
åh jag e verkligen hungrig, måste äta. purri

 

OK.

jag kan verkligen inte koncentrera mig. har sjumiljarder saker att plugga typ. eller nä. inte sÅåå mycket. men en del liksom. bl.a. en litterär analys på the kite runner, engLISH som jag "missade" att skriva i skolan men trodde jag skulle få göra lektionen efter. icke sa nicke. så nu måste jag göra den hemma. vilket betyder att jag inte gör den. fast jag skrev precis 113 ord påren. braaaaaaaaa! fast har lite kvar. HEHEHHEHE. egentligen tar den inte så lång tid att skriva. kan bara inte plugga. det gåår inte. sitter o suktar efter jordgubbar hela tiden.

förresten har marabou fett spexad ny design på deras chokladkakor. VÄRT ATT VETA.



crazy parentes.
(offan. du är ett stort jefla k när du påpekar stavfel.
"liggat. va sötttt :D"
K liksom. jag skulle skriva legat men skrev liggat för att jag är en iqbefriad 4åring. k. dåvetvi.
nu kommer du ba "oj???????????? jag menade inte att vara elak, var bara sött liksom-....a.knfa'*OAknd*^^^"
men du är fortfarande ett k. och det är lite lagom förnedrande när du säger att det är "sött". jag e inte dum i huvet liksom. låt mina stavfel vara.)

marlboro

i lördags, efter styrelsebaket skulle anna baka cookies.
vi öppnade därför blockchokladen vi köpt på konsum någon timme tidigare.
som vanligt ligger chokladen inlindad i aluminium, detta vecklar vi upp och jag ristar in "hej" med en kniv innan vi börjar hacka kakan. av någon anledningen slutar jag hacka mycket snart och gör något annat för en stund. sedan återvänder jag till chokladen och ser till min förvåning något som kan likna bokstäver ritat med typ blyerts PÅ chokladens baksida. jag kastar mig genast närmare och börjar skrika ut mitt fynd. "DET STÅR NÅGOT PÅ KAKAN" jag hittar ord som: blå, röd, 2, marlboro och massa andra ord som inte är tillräckligt tydliga för att urskilja. anna och emma tror mig inte först men ser sedan med egna ögon hur ett meddelande ristats in i kakan. TÄNK att någon lite stackars arbetare någonstans i världen, (förmodligen sverige eftersom det står på svenska) har ristat in ett MEDDELANDE. det är verkligen galet och jag kunde inte tro mina ÖGON när jag såg det.

dessvärre kom jag precis på ett scenario som kan ha skapat detta meddelande.
förmodligen har varorna lEGAt packade på en hög och någon har behövt skriva ner något och använt denna hög som stöd. ack o ve. vilket tråkigt avslöjande.
men INGET ÄR SÄKERT. så jag hoppas på en mer vild, gALEN förklaring.

här har ni iallafall bevis. något suddiga dock.

   

GRATTIS I EFTERSKOTT MIN UNDERBARA VÄN

CLARIS GRANIS. världens gladaste, underbaraste, MUMSIGA cp!
 
    

looking forward to the weEEkend

ÅHERREGUD.
jagvet. man dÖR typ. när bloggen ligger i koma.
mennnnnnnnnnn. jag har haft mycket plugg tror jag? eller nåt!
i HELGEN träffade jag iallafall massa bra människor! i fredags var jag i helles stuga o gosade me några bebisar: claris, helena, simpe, emma, offan o kire! (här medverkade ej jeggan. jag vet inte ens vem jeggan är. vem är det?) i lördags vare styrelsebak hemma hos ejeby med styrelsen, alltså: jegg, clarr, joar o anna. vi bakade massa. joars, jeggans och claras cpn blev äckliga o fula typ. men resten var OKKKK½K!!#!4.
sen hade jag, emma, ejeby o jops TACONIGHTTTTT. verkligen gott.
på söndagen vare musikcafé för fulla muggar, me kören alltså. verKLIGEN GOS. OCH CLARA FYLLDE ÅR. åååHHHH. jag måste göra ett inlägg i hennes ära sen (för att jag inte bloggade om henne på hennes födelsedag - bloggade inte allsssssss.)
det blev iallafall JÄTTElyckat faktiskt. heeela världen kom och vi cashade in massa pengar på vårat bak!

jag hatar att man för ofta pratar/"bloggar" om så mainstream grejer. saker jag tänkte börja prata om nu: FRIDAY- rebecca black, VÅÅÅR, att snor är FETtt jobbigt näre rinner o man inte orkar hämta näsduk.
MAINSTREAM LIKSOM. palla. men rebeccas låt får iallafall pryda min rubrik. sådetså.
och vår ere. ah. (FÖR DET HAR INGEN MÄRKT SÅ JAG MÅSTE BLOGGA LITE OM DET SÅ ALLA DÖR)
annars så sitter ja å lyssnar på salems första skiva och nostalgiar. till världens början typ.
PUSSISSISIS


23:07

stoppade precis in en penn-ända i munnen som jag fem minuter tidigare dödat en minifluga me.
onajs.

make the guilty one confess

kan världen sluta k-kommentera anonymt?
HOLA.
idag kände jag livsglädje. allra mest påväg till pianot och hem igen.
det var verkligen sol när jag också hem dessutom. och emma är ett litet gulligt cp.
iallafall så ville jag verkligen bara hoppa runt på en sommaräng med typ 9mi. hela dagen lång.
det hade faktiskt varit ultimat.
på fredag har jag "läxtest" i matte. förra gången fick jag ig. det var lite trist, hahaha. men denhär gången är jag mer förbered vettja!
imorn ere kör. gosi. jag tänkte säga att jag e sugen på nå sött, fast egentligenEGENTLIGEn är jag nog inte det. tur att pappikus har köpt blåbärste iallafall. MUMS.
oj. klockan är nio. världen kanske dör.
jag längtar lite tills 2012. hur spännande är det liksom inte att världen KANSKE går under? sjUKt spännande.
för jag menar, antingen dör inte världen och alla får leva vidare i frid och fröjd och inget händer. ELLER så dör världen, och då dör vi ju tillsammans. och då ere inte så mycket att diskutera om liksom. och fattta ba GALET att dö alla på en gång, orsakat all by our selves!
jag längtar! för dom som inte förstår är jag alltså 0 ironisk. LÄNGTAR faktiskt!
åh jag hade velat prata massa mera strunt i dethär inlägget men nu håller mamma på att blanda två olika tesorter so i better stop her.
pussi!

if you really love me

hej. jag har precis listat min "topp 5" i bästa låtarna. CPPPPPsvårt. men det var svenska(?)läxan tills imorn. så nu har jag tillslut bestämt 5. även fast så många saknas egentligen.
herregud. jag måste plugga matte. och det va nåmeeeer. men det har jag glömt.

annars kan jag tipsa om min spotifylista "Meningen med livet". tre stadiga låtar man inte kan leva utan. i början hade denna lista endast 1 låt och en annat namn. den hette "lätt värd en egen lista" och bestod av låten "Ett glatt humör", för det är mitt visdomdsord i livet. men nu har listan uttökat och bytt namn. ska kanske behålla den såhär men om jag hittar något som platsar i kategorin så hamnar den självklart där.

nu ska jag dö. pussi!

om jag var ett cp

HEJJJJJjj.
jag har verkligen tråkigt.
men alternativen är att plugga ångestmatte som jag såklart ligger efter iiiii, ELLER skriva en engelskalitteräranalys som jag inte kommer få ett "riktigt" betyg på för jag borde skrivit den i skolan men så blevreinte! inget av detta lockar. så jag föredrar tristressen.
ångest är verkligen något hemskt som gud skapat. om det nu är han man ska tacka för allt.

det vanligaste man hör nuförtiden är väl typ "åHHHHHHh Det äR vÅR!!!1111213" och börjar verkligen bli lite uttjatat. även fast jag säkert sägere själv 3 miljoner gånger om dagen. fast nä det gör jag inte. iallafall vet jag verkligen inte vart jag ville med detta. det enda jag vet är att jag hade en poäng från början men den tappade jag snabbt som attan.

har inte så mycket läxor denna vecka. kul o veta.
fast jag har samhällsprov nästa vecka. på ett arbetsområde jag hittills inte förstått vad det är. så det e ju bra i varjefall.

jag borde verkligen träna. mitt kort dör snart. men jag pallar inte hostträna liksom. då dör man.
tänk om jag gick runt och tog kort lika galet som i typ 6an. ioförsig vare inga fina foton, men dom visade gott å väl var och varför dagen hade spenderats.

mmmmmm.

världens bästa reklamfilm


in every direction

hej.
de senaste 4 deprimerande dagarna har jag legat hemma o vart sjukis.
haft feber, crazy hals&röst, snor i mängder o herlig hosta. that's the stuff liksom!
jag har tänkt blogga flera gånger, men vad jag än börjat skriva lät det så typ töntigt och tråkigt så jag velat dö i en spasmhög. istället har detta resulterat i 0 inlägg och destomer film & fb-tittande. jag har kollat på masssssssa oc avsnitt, tråkiga program på teveveven och vhs-snövit och pocahontas.
jag missade en helg på löpis med typ världens bästa människor. detta ville jag dö för.
men det har jag redan gjort, mentalt, så det är typ chilli.
innan jag dethär K-inlägget till ännu mer K ska jag nog sluta här.
har verkligen inget å säga.
HEjdå



RSS 2.0