jag hade glömt hur bra ane brun är


rubber and soul


Be somebody - kings of leon
en såndär låt som jag inte kan tröttna på. gooooooottt.
ja, sen jag kom hem har jag inte gjort något vettigt alls. började med att dricka te och äta crunchy, följt av lite facebookade, FÖLJT av massssssa scrubs tittande i sängen min, fÖlJt av middaag (tjocke :D) FÖLJT AV mera scrubs och nu lite facebook och musiiiiiiik. heh, jag älskar när jag är sådär effektiv, produktiv, bra, ah ni fattar.
fast jag e rätt gla faktiskt. :)))))) jag e riktigt trött fakitiskt. ska nog sova snart.. (detdär kommer som vanligt inte bli av, kommer gå och lägga mig nån gång vid tolv som vanligt..)

bajskorv

hej babes !
jag har tänkt på att jag typ börjar alla mina inlägg (efter hej) och berätta om hur jag mår (glad/ledsen/depp osv) och kände att det börjar bli lite tjatigt. hur kul är det å veta på en skala från 1-2?
IDAAAAAAAAG, har vi haft sista delen av miljökonfenn, det va ruligt. fast jag ville ha mer frågor till russia, vi ÄGDE förövrigt. vi är bäst liksom ;) sen vare lite kortis lunch, tråk slöjd som förövrigt inte alls va sådär rolig som den brukar va, tråk. matten va kul, lite hysterisk eftersom marielle va sjuk och julius ersatte henne.. men ahrå. sen hade jag redovisning på bilden som faktiskt gick typ helt ok, trodde att den skulle bli sjukt dålig men den va nog okej :D jag målade på mina små fina gubbar :DDDDD
nu är jag lite död. inte för att jag e utmattad å trött alltså, eller jo trött e jag också. men bara lite allmänt liksom. jag känner mig lite.. död..
oRkAr InTe landet DIREKKKKKT efter skolan imorn. bajs-korv.
annars ere "filmfestival" i skolan imorn. först skulle jag få sitta själv på båda filmerna, av någon anledning blev jag själv och resten av klassen tillsammans.. men nu ska jag smita in nån annanstans istället :))) :DDDD
nu ska jag kissa (och ja simon, hoppas jag kissar skönt)
hejhopp!


ibland pratar/låter jag som barnen på saltkråkan.. teddy å freddy, tjorven..


blue lips

hej.
idag var jag glad. typpp.
tyska provet gick lite halvbajs sådär. men typ bra kanske ;D
sen vare miljökonferens heeeeeeeeela eftermiddagen. det va NAJS :D liiite segt ibland när vi hakade upp oss på frågor men det va narre ;D oj det känns som att jag har MEGA mkt att säga, skriva av mig liksom. fast det är nog mest att jag har så många tankar just nu, hah :D mmmums där lät jag HELT iq befriad!
men oj kul inlägg - jaaaaaaaaaaa!
annars ser jag inte fram emot så JÄTTE mkt att åka till landet på torsdag. det positiva; får träffa kusinvitamin och bullen, mormor och moster, och förmodligen något litet konfa barn. OCH DET ÄR JU MUMS. negativt; är alltid borta på vartenda jefla lov, är hemma i två dar innan jag åker till milano och då är typ ingen annan hemma, jag är inte alls taggad på att åka bil i 6 timmar, jag trivs i min hemstad rätt bra för tillfället.
men kuljul. förresten känner jag att jag överanvänder följande ord; kuljul, mums, fitta, bajs, bitch/bitchie, korve, bajse, bläe. vad tycker ni?
nu ska jag logga ut från facebook och plugga lite.

här e lite billdeeer (allt med mobilen) från igår när jag hade tråkigt och pluggade och idag när det va våååååår i luften ;)
     

wade in the water



sånt här gillar och saknar jag.
ååååååååh va jag välkomnar våren. SKÖNT skare bli!
idag har varit en liten cp dag. bra-dålig-bra-dålig. plusminusnoll.
jag har haft idrottslektion med milla som gick typ helt ok. har haft miljökonfe, film på tyskan, korvig no, seg matte. ah typ det. och så har jag haft en såndär dag när jag i hemlighet hittar tusen anledningar att vara irriterad på olika personer. imorn ere miljökonferens the real DEBATT liksom. OCHCHCHCHCH TYSKAFUCKINGPROV. jag vet verkligen inte varför jag inte i denna sekund sitter och pluggar.
men nu ska jag ta tag i saken. fast först ska jag kissa.
ciaaaaaaaaao.

rökelsekaren

asså IDAG. eller IKVÄLL. var så braaaaae. sista konserten och det va GRYMT!
på första raden satt Robyn (regissörens dotter ;D) och efteråt vare party, haha nä :D men det va lite gulliga improviserade tal och lite hyllningar till oss diskantkören. det är så sjukt att jag liksom typ kommer sakna de här konserterna men det kommer jag :O ! duktig som jag är har jag tagit NOLL kort ! awiiiiie. men ni kan få de senaste fula mobilbilderna. som även dom är någon vecka gammal..

     


MEN DET ÄR

hej bloggen. HAH. oj va det där inte va kul.
jag känner att dethär kommer bli ett sånt där inlägg som jag kommer läsa om typ 1 år och skämmas över mig själv för att jag är så allmänt töntig. men det är najs.
här sitter jag, vid mitt köksbord och funderar över hur galet SOCIAL denna helg har varit. inte.
fast inte den mest osociala heller ioförsig. men jag gillar STARKT att jag har chillat runt i kyrkan :D fast jag har inte haft så mkt val ioförsig. men asså 50+are från kammarkören e najs liksom! jag har lyssnat på Markuspassionen 4 ggr nu och 2 more to go. är det inte fantastiskt? igår skrev jag klart min fantastiska resolution, men den får duga. idag ska jag plugga tyska, har ett sånt där gulligt-fint-härligt tyska prov på tisdag! aaawiiiiiiiie!
och så kanske, hehe, KANSKE jag borde lämna in min evolution, men så kommer det förmodligen inte bli som vanligt. men det är kul! jag längtar till påsklovet när jag ska till mil ano, milano. (som betyder 1000 år på spanska har jag precis slagit upp på internet! mil=tusen ano(año)=år)  
nejmen jamen jomen.
hepp.

om du var här

just nu känns livet inte direkt top notch liksom.
nu skulle jag kunna ordbajsa mig igenom ett helt inlägg, men väljer att skona er och mig själv från det.

han var föraktad

hej min underbara blogg med 201 kommentarer varje dag. (:
jag kom hem från första av fem konserter med diskant och kammarkören i nacka kyrka. KUL va det :D eller, iallafall dom sammanlagt kanske 15 minutrarna vi var på scenen! :D annars vare ganska segt när vi satt och kolla, fast vi hade lite ruligt då med :D är faktiskt rätt taggad till de resterande 4 konserterna, man får värsta kicken efteråt! :D
idag har jag förövrigt varit på sthlms estetiska heeeeeeeeeeeela dagen. med paulplutt (paulina), markoolio (markus) och julle (julia). så det har varit najs. det gick typ bra, heh :D jag säger bara; sol och bad. mmmmmmums. men nej. nu håller min näsa på att sprängas. den vill nysa men gör det liksom aldrig.
nu ska jag flytta mitt aRSLE från stolen och göra nåt lite mer vettigt. typ skriva resso/kolla på scrubs ;)
puss

mumsmums

HEY finisar
mor min är i falun på nåt möte och fader abraham är i berlin med jobbet.
oj jag orkar/hinner verkligen inte blogga, men jag kände att alla verkligen kommer sluta kolla hit om jag slutar bloggagagaga. så NU kör vi; idag har varit en bra dag i det stora hela. som vanligt har jag skrattat väldigt mycket på träslöjden, åååh mums va jag mår bra där! :D (förutom när jag måste träslöjda.. skratta åt julius och co. är mkt roligare..) bilden va najse med små plupparna joppe, koffe och simpe. vi hade lite miljökonfeee, och diskantkör rep (ja oj nu blev allt i oordning men skit samma) och så har jag haft nationella där jag precis innan jag lämnade in provet kom på att jag skrivit som en tio-åring som e dum i huvet i hela min text så den kommer jag väl få ig eller g på, kuljul! jag som faktiskt va taggad på den uppgiften, vet inte riktigt vad som hände..
så har jag som vanligt ätit mig tjock på donken med en hel bunt bra mänchen, och kör rep har jag haft också. hahahha, kuuuuuuul hade vi där! vi spillde ut massa vatten, och alla PALMKVISTAR ska jag berätta om när jag får tid ! ojjjjjjjjjj herregud. nu ska jag skriva blogge inlägg i miljökonfe. och sen läsa lite tyska, hitta lite konsertkläder och SEN sova. åh gott! och åååh jag blir så glad ibland, vissa små fina filurer är så fina liksom ;)
NU SKA JAG KÖRAAAAAA (inte bil) och sen sova.
pussssss


guds lamm

hej alla barn nu ere barnprogram, nu får vi se vad farbror frej tar fram.
jag är lite deppi idag, jaa förlåt, jag vet att ni inte pallar lyssna på tycka-synd-om-sig-själv-emo-bajs inlägg. men jag orkar inte vara glad. men jag vill blogga, av någon anledning..
jag längtar till påsklovet när jag ska till milano, hoppas det är liiite varmt där då iallafall. så man kanske kan gå barbent? :))))
jag känner att jag inte kommer få något plugg gjort ikväll.. så istället för att sitta och geeka fb i hopp om att snart börja plugga, kanske jag borde ge upp den tanken direkt och kolla på lite scrubs.
mmja, nåt sånt blire.

hejrå.

fly me.. yeah you know the rest

HEY VÄRLDEN
jag är lite glad, fast mest kissnödig.
vet ni vad? jag har.... ÖVATTTTT. omg faktiskt ! piano alltså :D
nu e jag bara lite nervi och spänd på hur det går på ryttan imorn, hoppas jag kan min låt.. heh.
oj, näe jag kommer ju dö imorn. hoppas det blir kul bara, och inte att jag sjunger massa fel. jag ORKAR inte det liksom, kan det inte bara gå helt perfa? det skulle ju va kul, men så kul går det aldrig för mig. åh mums.
iallafallll. jag är glad. typ mest ironisk nu när jag tänker efter. asså på glatt-ironiskt humör. åh imorn ere gympa, najse. jag borde shave-a mina legs men det orkar man ju inte. nej jag får vara hårig som en apa istället.
evvon är INTE klar, som väntat. men snart så! :D nu är jag taggad på att skriva lite om ögats funktion, MUMS ! no grupp arbete är liksom kärlek så det ooosar om det!

jomen jamen, ahrå.
vilket inte-emo inlägg, ellerhur? eller?
MUMS är ordet liksom.
pus pus

 
darwin e mums

galet bra

hela världen är ett emo.
nu kommer geggan kommentera att hon inte är det.
jag är lite halv emo. mest vill jag typ sova, och ligga i timmar och lyssna på bra musik.
och så vill jag se på massa biosar med clare. och åka till typ gotland med klassen. och ha sommar, inga läxor och må bra. jag vill på salem konsert, men näejdå, där är det 18 års gräns, väldigt nödvändigt..
och så vill jag se mackan. bläe.
jag hatar min mobil. precis när den börjat funka igen, tillomed neråtknappen funkade finnemang så slutar knappjäveln funka igen. skiiiiit. palalalalalrerer inte.
men stay positive, det e kuljul.


don't worry

hej.
idag snöar det. mums. gAlet kul liksom.
idag MÅSTE jag skriva klart evvon, men det kommer jag inte göra.
herregud jag MÅSTE kunna ryttan sångerna tills imorn. åhnej jag dör.
pigg dag är det iallafall. egentligen ska jag ju typ åka och filma en grej till bilden hos anna med joppe.
men det hinnar jag ju inte. bajse.
jag lyssnar på kallspela/kallteater, fattarnie?
jag saknar italien. åh fy, så fort jag tänker på det vill jag typ hänga mig själv.
näe. bara lite.
usch jag är så självmordsbenägen nuförtiden.. det är inte ens kul att jag säger att jag ska ta livet av mig hela tiden, eller att jag "dör".
härligt.

ofta klockan redan är tolv?

dagens vill ha: inga läxooooooor
dagens klädsel: gråa fjorre mjukis och hoodie i samma färg, gammal tischa och strumpor med hundar på - snygG som ja e
dagens frisyr: just nu ponnysvans
dagens händelse: jag dog och återuppstod
dagens låt: In love with a girl (the village seassions) - gavin degraw
dagens planer: plugga lite till och sova
dagens roligaste: har inte haft nå kuuuul
dagens favorit: ingen i hela världen
dagens kram: jag har varit enstöring och inte kramat nån idag
dagens puss: se ovan
dagens köp: 0
dagens godis: chokladboll, crunchy
dagens humör: se nedan
dagens ord: bajse

det är lite bitter fitta varning på mig idag. fast ändå inte liksom. jag kan inte riktigt beskriva mitt humör just nu. jag är inte jätte sur/arg/glad/bitter/emo/trött osv. inget liksom.. shit va ointressant och tråkig dendär listan var just idag :O nu lyssnar jag på glad musik iallafall, ska skriva EVVO nu, my favorite!
pusse


mys bild - syskonen, kusinen och jag

life's a piece of shit, when u look at it

jag hatar när allt är så jävla fucked up.
även om jag borde ta itu med alla problem vet jag liksom inte i vilken ände jag ska börja.
och så ere så fittigt (ursäkta) när man liksom ibland är superglad och allt känns UNDERBART, och sen helt plötsligt blir man emo och vill ta livet av sig. det är liksom inte kuL.
jag har lust att bara kolla på film och äta mig tjock just nu. men det går inteeeeeee.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. jag får damp.

broken toy

klockan är snart fyra och detta har jag gjort idag:
sovit till tolv, klinkat lite piano, druckit smoothie, filmat lite ute, facebookat. ah typ det.
varför jag inte pluggar är ett mysterium. det är vår i luften men snön förstör verkligen. kan det inte försvinna lite snabbare? jag lyssnar på keane och nu ska jag nog städa lite.
fast just, IGÅR var en rolig dag :D jag stanade kvar i skolan lite med joppe och helle, vi gjorde lite bild. sen fikade jag med simpe, offan och clare. sen åkte jag hem och åt middag, skrev faktiskt liiite no! och sen vid nio bar det av till café 60 för å fika igen med exakt samma gäng :D sen åkte jag, simpe och clara till ektorp för å träffa erik, alex, konrad och sara. det va kul :D haha. sen åkte jag hem med sista tåget.
NU ska jag gå.
pusse

jag har en ask

här sitter jag och tänker, det kan ni väl förstå, men någonting på i är inte lätt att hitta på.
men om du skulle fråga mig, så kan jag faktiskt två! iris som är gula och iris som är blå.

- majas alfabet i (bra grejer)

här är (claras) bilder från en underbar sommar dag som jag saknar galet mkt.

    

here she comes

nivet att jag i ett tidigare inlägg visade en bild och pratade om att min mobil ibland blinkade rött, nu efter den lilla toalett incidenten så lyser den rött konstant istället (även när den är avstängd) enda undantagen är när den inte är på skärmsläckare och när jag tar ut batteriet. jag visar fina bilder här nedanför. annars funkar min lille mobil igen faktiskt efter en liten tripp ner i toan.. tack vare att jag hårtorkade den! fast "ner-knappen" funkar inte, det är dock lite jobbigt..
nu ska jag dyka in i mitt hav av läxor. mums säger jag bara!

   

always look on the briiiiiiiiight side of life!

hej. är inte livet för underbart ibland?
jagmenar, här sitter jag på golvet i mitt rum och skriver ett glatt inlägg på min töntiga blogg, med en halvdöd mobil som slutade fungera för typ 4 timmar sen, med en annan mobil som inte vill ta emot ett samtal och göra mig glad och en trött hårtork som ligger och vilar på golvet ocH en bunt med läxor på mitt skrivbord och lite som ligger på min säng också, och två tickade klockor som jag just nu helst vill mörda på ett brutalt sätt..
nejmen JA Ä INTE BITTER. heh. nejmen jag är inte så bitter som jag verkar tror ja. mest trött och deprimerad för alla ogjorda läxor. jag har inte kommit "vidare" till södra ännu och kommer mkt troligtvis inte göra det heller.
men nu ska jag plugga. och kanske försöka kväva mig själv med en kudde..

(:

take it slow

jag ÄLSKAR min statistik och framförallt överdröset av kommentarer, HAH. not. ååååh mums jag vill verkligen höra skämtet jonas drog.. LISA FÖRSÖK ATT KOMMA IHÅG! fast jag vet inte riktigt om du läser min blogg, men kanske? idag har varit en glad bra dag. :D igår sov emma hos mig och det tog mig nästan 2 timmar att somna (när det brukar ta 2 sek), jag låg och va nervös för kungsholmens intagningsprov idag. imorse gick vi upp halv sju för att få skjuts av far min. när vi kom till kungsholmen var vi typ en halvtimme tidigare, men då SJÖNG VI UPP, hahhaha. och sen vare min tur. först av alla som sökte in (förutom af) ja, nervös var jag som ni kanske förstår. men det va rätt kul faktiskt :D provet alltså :D han (mikael? kommer aldrig ihåg vad han heter..) va jätte trevlig, han kom ihåg mig och emma för att vi va sist kvar på teoriprovet, HAH. och sen typ började det rätt chill liksom, tjejen var också jätte trevlig. vi värmde upp lite, jag sjöng min sång (det gick typ bra, kommer typ inte ihåg? :D), jag sjöng ackoromvändningar och fyrklang, sen vare typ taktgrejs och avista. de två sista gick inte direkt kalasbra men inte pissdåligt heller :D sen va han fett positiv och snackade lite sådär, det va najseee!
men BLÄE. för typ drygt en timme sen sa jag till jeggan att jag skulle börja plugga, har jag gjort det? NÄE.
ååååh. nu ska jag städa snabbt i mitt bajsrum och sen pluGGAA!

KOMMENTERAA SÅ JAG BLIR GLAA.
åh jag vill till ikea.
mums.
nu dog några lite.
när jag sa mums.
och några fylldes av glädje inombords.
typ jag.
åååh, MUMS !
(:::::


the earth says hello

goodmorning starshine!
idag gick jag upp typ kvart över elva. solen lyser, men det är kallllt ute.
duktig som jag är sitter jag faktiskt och skriver NO, just precis nu faktiskt. mitt mål är att skriva klart evolutionen idag som skulle vara inlämnad för typ tre veckor sen? ;D men det är najs liksom, hah. fast förmodligen kommer jag inte skriva klart den.. men iallafall nästan!
igår träffade jag joppe, corre och offan hemma hos joppe. vi sjöng för varandra, åt ballerina kakor, pizza och lite sånt :D sen åt jag middag med joppe och corre hemma hos corre. det va gooooooooooottt. heh.
men NU ska jag plugga
hejjja!


mr. bojangles

hejhopp :)
IDAG har jag haft chili con carne musik - varit i forum på långlunch - haft piano - lyssnat på vrg, södra, sthlms estetiska och rytmus när dom gjort reklam för sin skola - haft svenska - suttit i solen och sen fikat med en bunt gullungar! mys hare vart ;) nu e jag trött och har ont i min hand, brände mig åp ugnen förut.. -.-'
nej nu orkar jag inte blogga. puss

  

i remember when

idag for jag in till staden med bil, i slussen träffade jag clare, börge, fisa, pemma 1&2 och milla och sen efter hundra år även koffelane. vi tog tunnelbanan till fridhemsplan där våran guide emma ledde oss till kungsholmen. där gjorde vi ett underbart teori prov som gick hyffsat brae typ. sen när det var ur världen blev jag jääättee glad och hoppade runt på gatan typ. och då såg jag och koffe ett jättegulligt gammalt par som gick över gatan som jag paparazzi fotade i hundra år men inte fick någon bild utan en buss eller bil ivägen. (bild nedan) sen chillade jag, joppe, offan och emma hemma hos corny där vi (joppe) gjorde jätte goda pannkakor med hallon, grädde och socker :D seeeeeen åkte vi till musiken som va najs. efter skolan hade vi "diskantkör" rep i typ tio minuter, sen fick jag, pelle och koffe vänta på annaaa och så bar det av till bengans där vi såg salem sjunga lite karaoke på sin egen låt, köpte hans nya skiva och fick en snabb autograf. inte så himla speciellt, ganska trist egentligen :D men allt med salem e ju najs, hah :D

men NUE ska jag pluggaaa tyska. det va längde sen!
pussee

    


little april shower

HEJ NÄRA OCH KÄRA.
ofelia (ofta jag inte skrev offan/koffelane?) tycker att jag alltid är emo/smådepp på mina inlägg, att jag aldrig visar min hypersida här. och adam tycker att jag alltid är en bitch och aldrig är glad. julius kallar mig för fitta(..), johanna hatar mig för det mesta, cornelia skrattar nästan alltid åt mina "skämt" men tkr också mest att jag är jobbig. emma skrattar alltid åt allt jag säger men visar ibland sin aggrosida när hon blir galen på mig. erik brukade peka fuck u till mig men slutade med det, men nu har det börjat igen, fast han försöker iallafall vara snäll, typ, oftast. anna blir lite hysterisk på mig ibland, fast det va mest under prao tiden :D. geggan sa precis att jag skulle skriva "att du är så jävla söt så man dör, från mig" så TACK. första positiva hittills! daniel ignorerade precis min låtönskan jag skrev på hans wall men svarade på johannas som skrev en dag EFTER mig.. joar brukar säga elaka saker till mig men sen säga att han skojar.. clara säger att jag har blivit mindre jobbig typ än jag va förut, att jag inte e så typ deppig/"avundsjuk lätt"/jobbig och ah typ massa annat bajs. typ som jag va i mellanstadiet. julius säger att jag brukade slå honom i mellanstadiet :/.. men han håller med i att jag blivit mindre våldsam. tror jag. men jag har märkt att jag inte lika ofta får sånna där galna damputbrott, eller? jag tror inte det iallafall, sånna fick jag typ dagligen i mellanstadiet, stackars emma, lisa och anna..  ellepelle tycker att jag är underbar men lite seg/out of earth men hon älskar mig ändå sa hon..gulligt av henne. simon vet jag inte riktigt vad han tkr, förmodligen att jag e snel men lite jobbig och knäpp. men jag tror inte att nån är rädd för mig iallafall :D alltid nåt, hah. offan kommer bli galen när hon ser denna långa och tråkiga text, men det va liksom hon som fick mig att skriva den :D hah, sucker :D mm, detta va typ allt jag kom på nu..


men jag älskar ju er så mycket så jag kan tåla att ni har en massa negativa saker å säga om/till mig..
något mer ni vill att jag ska tänka på? :D


you'll be in my heart

idag var jag sådär riktigt glad liksom. jag och koffelane gick runt och skrattade hela tiden :D
underbart vare. men nu blev jag deprimerad. eller nej så ska jag inte säga, inte jätte emo deprimerad. bara en liten gnutta sådär. hoppas ni inte missförstår mig varje gång jag säger att jag e lite depp och tror att jag är ett emo eller vill ha bekräftelse. för så är det inte. jag hatar ordet bekräftelse. jag har använt det så mkt. mest till simon tror ja.. heh. men iallafall ere typ skönt å bara skriva av sig och ordbajsa lite på sin lilla fula blogg. och när man inte känner sig galet glad så är man oftast depp liksom. fattar ni? :D
nämen blä nu ska jag inte va depp. imorn ere ju teoriprov på kungsholmen, SOMETHING TO CELEBRATE!
herregud vilket tråkigt inlägg. nu ska jag öva lite på funktionsanalys.
hejhopp.

times like these


mina ögon är galet trötta, hela min kropp egentligen. nu ska jag sova. och ja dethär inlägget var allmänt meningslöst och kuljul, men det gillar vi.
och såhär galet snygg kan man se ut sådär kvart i elva en vanlig tisdagskväll..


fly me to the moon

heyyy babes
jag sitter inne på bibblan och chillar med claris och koffelane.
clara har lite telefonsex med simon.
nu har jag inget mer kul å säga.
snart ska jag på solosång för andra gången idag, najse :D
nu tkr clara att det blev pinsamt att prata med simon.
nu ska jag snart gå.
pusse.

(:

kom änglar

JAG LEVER
trott eller ej. men det är knappt alltså..
jag stängde precis matteboken. heh. nejmen nu kör jag imorn bara på engelska och matte provet, håll varsin tumme om att det går bra!
nu ska jag sova. eller iallafall efter jag hittat min säng någonstans under kaoset..
puss !

halvflagg

hej.
jag funderar på riktigt (nästan) att ta livet av mig. begå självmord. typ.
idag var en bra dag, tills ungefär efter info tiden..
jag va glad. vaknade halv pigg av solen, efter att ha sovit cirkus 6½ timme.
gick till bussen, halkade lite hit och dit hela vägen till skolan. kom försent 5 minuter. hade info tid. sen blev jag lite smått deprimerad. men mina fina klass var go och gla ändå. i stort sett iallafall :D
nu sitter jag och dör lite lätt sådär.
jag har inte gjort klart cpskitrödkurs alls, några grejer fattar jag inte där.
nu sitter jag å testar mina prepositioner skills på engelska. det går typ bra. men jag kommer fortfarande inte ihåg vad komparativ e. eller det kanske va det där fast, faster, fastest? nej nu ska jag gå tillbaka till att dö.
det är mkt roligare. imorn kommer bli en kul dag.
hejdå.

hela dan varje dag

HAH. visst har jag  gjort en underbar ny header? härlig färgkombo tkr jag :D
men den e lite tillfällig för att jag inte riktigt pallar den andra som jag sa :D
ska fixa en liite satsigare senareeeeeeee.
nu ska jag duscha. PUSSE

du är som ett gammalt skämt, du TAPPA nåt, vadå? FARTEN

jag har precis sett det typ sötaste i hela mitt liv.
jag fick tårar i ögonen och dog cirkus fyra gånger och sen återuppstod jag lagom till att lisa tyckte att jag va galen och geggan också återuppstod och koffelane sa bajs. (facebook chatten - the IN thing liksom)
jag är HELT galeT glad. jag loggade in på fejjan liksom och blev superglaaaaaaaaad och hejjade på massa glada barn. och sen blev jag glad. och nu e jag glad. för ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE liksom! hejja!
sen att jag inte är färdig med evolutionen eller nåt sånt kul det är en annan femma. eller mera andra SIDAN av femman liksom. alla är så BRAE. (braE är min nya grej)
i södertälje (påväg hem till sthlm) var det hundra mil kö typ, det va lite segt men sen efter typ 4,5 år så kom vi till heron city och sen rullade det på. vi va inne på maxi supersnabbt och sen åt jag goda tortellinis hemmaaa.
jag tänkte kanske göra en SNABB(e) design till bloggen nu eftersom att jag är så HYSTERISKT trött på denna, även fast jag gillar den liksom :D
ja det ska jag nog. sen ska jag duscha, kanske plugga och sen sova.
mums. säger jag bara.

HEJHOPP.

den jätte söta katten i Alice in Wonderland (tim burtons version som jag inte sett ännn)

brooklyn sun

hejhopp alla små lemurer.
jag är kissnödig och har tråkigt.
jag sitter i bilen med mobilt internet och en dator i knät.
jag är påväg hem till sthlmmmmums. tänk om man skulle räkna alla mina mums i denna blogg.
då vet jag en viss person som skulle skratta, eller bli galen eller nåt :D
jag e fett trött och borde väl kanske plugga, men det är en sak att bara sitta och leka vid datorn när man sitter i bilen, och en annan att PLUGGA. det e lite jobbigare, har lite svårt att koncentrera mig..
jag saknar en hel bunt med människor. jag saknar picknick på rosendahls trädgårdar. jag saknar sommaren. jag saknar att spela volleyboll i solnedgången med fina konfa människor. jag saknar att bada med dom bästa. jag saknar löpare. jag saknar koster. jag saknar sommaren.
denhär låten gör mig alldeles varm inombords.

BILDER - som inte är de vackraste i detta format men det får duga


keep on walking

hej vänner :)
jag saknar er allihop galet mkt. heh, fastän att jag bara varit på landet i 2 dar :D
fast landet är väldigt skönt ändå, mycket "tystare" här på ett skönt sätt. och jag tkr det är jätte kul och fascinerande att man kan gå PÅ snön och inte ramla ner hahah. det är dessutom jätte fint väder här.
ÅH VILKET FANTASTISKT KUL INLÄGG. idag ska jag kanskeeeee in till göteborg, asså inte till STAN liksom. fast nä det verkar inte så. jag borde verkligen plugga. nej det orkar jag inte prata om förresten :D
eftersom jag inte har kollat på ett enda melodifestivalen program detta år så har jag alltså inte sett salems bidrag men jag hörde den igår pår radion och nu finns den ju på InTeRnEt :DDDDD
såhär är den, bääääst.

gutenburg

hej människor :)
jag är på landet, utanför gbg (=göteborg för dom som inte fattar :D) jag kom igår och hittills har jag tittat på teve, gått en promenad, fotat lite bajs, pluggat PYTTElite matte och ätit lite till och från :D snart ska jag in till Kungsmässan (som forum/sickla) och träffa kusinvitamin. bilder kanske jag orkar lägga upp sen om ni är snälla och kommenterar? :D HAH det kommer ni inte göra :D
PUSSE

planet earth

hej planeten jorden!
idag är jag väldigt trött, lite små surpuppig.
måste verkligen packa klart nu. det som återstår att packa är typ läxorna och sånt, och då blir jag ju glatt påmind om hur mkt jag egentligen borde HA och borDE plugga(t). aja kuljul. NU SKA JAG PACKA!
ni är väääldigt gulliga och snela om ni smsar mig under min 6 timmars färd till västkusten.
:))))))))))))))))))) nu ska jag ladda min ipod.

här är en jättebra låt och en underbar musikvideo som jag såg imorse på MTV :)

be somebody

hejj. IDAG har jag träffat joppe och emmsan :)
jag mötte upp dom på 411 påväg hem till emma. där barnvaktade vi hennes söta, busiga lillasyrra elin, lagade middag, kollade på teve, pratade med kire, ritade teckningar med elin :D och typ skrattade. sen gick jag joppe o emma till hennes pappa eftersom hon skulle sova där. så började vi spela lite alfapet och emma blev på hysteriskt skratthumör som smittade av sig lite på mig men joppe körde på pokerface, haha ;D
sen åkte jag hem och nu sitter jag här och har ångest för allt som går att ha ångest för!
jag har lust att skita i allt och titta på alice i underlandet, disneys version alltså. kommer ihåg hur bra men läskig jag tyckte den va när jag va liten. fast jag vill se den nya versionen också, den som bästa Tim Burton har regisserat, den som det är premiär på imorn, den som jag kanske skulle sett om jag inte åkt till landet imorn.
ja den ja. bajse.
nu pratade jag med bästeclara, saknar henne, och simpan, pandan och vårtan som hela bunten åker skidor tsm och har jättekul :(
BAJSA, nu ska inte ens min syrra med till landet för hon har för mkt plugg, KUL.
nä nu ska jag gå och dö eller nåt :D
NEJ POSI GEGGIS :D ellerhur, hahahha <3

mysbilder från idag:

HAHAHAHAHAHAHAHAH

här kommer dagens fjärde inlägg i brist på annat att göra. nä detdär va inte riktigt sant men det visst ni ju redan.
hursomhelstsomhelstsomhur. jag lyssnar på kent och har lite allmänt tråk. fast egentligen typ inte, fast jo.
jag tänkte att jag ska packa lite till onsdag så jag slipper göra det så mkt imorn, och i bästa fall kanske jag lyckas plugga lite. emma ringde mig nyss men jag missade det så jag ringde tillbaka men hon svarade inte, och sen ringde hon å la på och då ringde jag upp men då va hennes mobil avstängd. hmm.. klurig grej.

sånt här fint hittar man på h&m's hemsida när man flyr från plugg. hah, jag har inte blivit tokig på mig själv ännu för att jag smiter ifrån läxorna, men jag har en känsla av att ni har det?
      
 


people make the world go 'round

hejjjj.
nu kan jag checka (hah jag höll på å skriva "tjecka" :D) av vad jag gjort idag:
- äta något mer CHECK (ätit kiwi och kladdkaka..)
- nörda tråkiga fb CHECK (japp hela tiden typ)
- ringa/smsa erik och geggan CHECK (smsat med geggan och lite med erik och sen pratat med honom i drygt 40 min)
- blogga mera CHECK (tredje inlägget nu..)
 men det e najsSS :D
jag har då skrivit första frågan som jag sagt och har precIS börjat på andra. vet vad jag ska säga men har lite svårt att formulera mig :D men det är najs att det går snabbt liksom!

jag kom precis å tänka på hur galet skönt det är att det är lov :O
men jag önskar att jag hade varit hemma lite mer och inte åker till landet redan på onsdag :/
och att ännnuu fler hade varit hemmaaa.

förresten har min mobil mkt mystiskt börjat blinka rött bakom en knapp, helt plötsligt. jag försökte i typ hundra år att ta kort på detta, det gick sådär.. det man ser på bilden är ju inte så stort liksom. men det syns mkt mer IRL liksom :D det som är inringat med rött är iallafall jdet jag snackar om :D

 


shoot the moon

som väntat har jag geekat lite på fb och här kommer det andra inlägget.
förövrigt är det första mars idag. det är konstigt hur mycket allt kan förändras på ett år. för ett år sedan var jag i en annan slags period i livet. för ett år sedan var jag inte lika nära min närmaste vänner nu. för ett år sedan hade jag inte glidit isär människor lika mycket som jag gjort nu. för ett år sedan var jag ett år yngre. för ett år sedan hade jag inte riktigt samma kärlek för 9m som jag har nu. ett år har gått på gott och ont.
ah det va väl mest det jag tänkte på.

och jag var ensam

hejj :)
igår var riktigt naaajs :D
jag träffade corre och joppe i t-centralen vid halv 2 någongång.
vi gick runt och letade efter ett par stövlar corre skulle köpa, fikade och jag hittade också ett par stövlar jag nog ska köpa. sen åt vi middag (tacos) hemma hos corre och sen var tanken att vi skulle träffa emma och göra nåt. men hon kunde inte så efter några timmar så ringde vi adam och alex. efter lite annat tjafs så träffade vi dom utanför café 60 typ vid halv elva tiden. där fikade vi någon timme, sen stängde dom. det va myys :D sen bar det hemmåt. idag gick jag o joppe upp halv nio och tog bussen från corre tio i nio. jag kom hem vid tio och nu sitter jag vid mitt köksbord med en uppäten frukost, några tända ljus, och en trött anna. på övervåningen sover min syrra, utanför vräker snön ner i plusgraderna och jag lyssnar på håkan.
jag längtar inte på något sätt alls till att plugga. hur ska det gå.
jag kommer förmodligen istället fortsätta nörda på trååkiga fb istället, blogga lite mera, äta något mer, ringa/smsa med erik och geggan. och ah, typ det.
nu ska ni få lite fabulösa mobilbilder, fråga mig inte varför jag inte tog kort med min kamera när jag hade med den hela dagen..


vagabond-stövlarna jag hittade 

snygga tjejer :D
 
corres skokartong
 
:)))
  
gosig snö

såhär pigg och sexig kan man vara en snöig morgon påväg hem från tåget.


RSS 2.0