little lion man

HEJ.
en stund idag hatade jag halva världen lite. men just precis nu orkar jag inte göra det. så jag gör inte det. så ni vet. annars idag har jag haft svenska. och kommit lite sent till den eftersom min buss fick rikTIG CPCPCPCPdamP! den stod och blockade hela trafiken precis innan svängen vid riddarcpet. det var nämligen en dörr som hade damp (den galnaste damp jag sett typ) så alla cpbarn på bussen flydde landet till en trea som kom och räddade oss brevi, detta efter typ en kvart. sen hade jag lurre där jag åt två förtorkade gurkbitar och en halv tugga potatisbulle. gott! efter det engelska i 40 minuter för att sen fara till gamla ekis och göra reklam för kg (och först bara springa runt och leka lite). det vart lite fail. hahaha. men det va okej ändå.
sen (sensensensensensen. ja. sen ÄR det bästa ordet att fortsätta med) sen iallafall, fikade jag å jeggikus o ejeiflikus på barista. det va kuli. SeEN åkte ja hem. OCH JUSTE. min nya bästis: cdskivan i min mattebok. den är verkligen gullig! alla cpbarn i min klass måste verkligen checka den. jag ska verkligen försöka typ kolla igenom den under hela matte b. värt! jag fattade faktiskt mer med den typ.
nu ska jag dö för att sen dö lite till! purrrrri

(ejeby, sista bilden tillägnad dig!)

matsalen i ekis. mattanten var verkligen sötast i världen. jag kände att jag hade saknat henne lite. även fast jag hade 0 relation till henne innan. bara sett henne liksom. hon släppte iallafall in oss i matsalen, för att som mer eller mindre "främlingar" äta därinne helt själva. gos!
 

LÖRDAGKVÄLL-SÖNDAGMORGON TILLBRINGADES LITE SÅHÄR (mycket viktigt!!!!!!!"3124):

och ja. detdär var det vackraste ihopsatta bilder ni sett. <3333333 (glass)

de där bilderna som förlorade sitt syfte lite

en dag var det plötsligt en hysterisk kö i cafeterian. VÄRT. att ta kort på.

matte kan va kul

gissa cpet! ('s hand)

jag ser en viss likhet. (jesus vs. offan alltså)

egg hittade en enorm bibel. den va tung skaru veta (på alla sätt)

värt. (LÄS HISTORIENNNNNNNNNNNN)

maddes bebeoutfit's handkonstruktion. verkar bra. simon blev full. också bra.

bland de största K'et jag sett. jag ville gråta.

och här någonstans tog det slut. men det var iallafall vår ute idag. alltid nåt. även fast det tydligen ska bli istid snart igen.

fiskpinnar ni vet...........................................................

hahahahahahah. fiskpinnar. hahhahha. ja finska pinnar menar jag förstås simp!


håll ut


här har ni något att stirra på.

tills jag berättar mer om min spännande vardag. typ imorn.
efter ni har tröttnat på min oändliga glädje i dessa där små mungipor som dras åt olika håll, de underbart gröna sommarskorna som hemskt nog tappat sin färska gröna färg (MEN ÄR FINA ÄNDÅ), de vitblårandiga shortsen från rutAn, den gosiga urtvättade blå säcken som pryder min solförgyllda överkropp, mina vida graciöst utrsträckta armar som famnar ännu mer glädje till sig, de möjligtvis skymtande små öronen, de korta men ändå långa benikusen, tja någonstans därefter så skulle ni ju alltid kunna räkna stenarna eller nåt. 

happy moment idag på itgirl


ja, egentligen vet jag ju inte riktigt själv

ibland brukar jag säga att jag vill mörda någon.
eller typ "slita någon i stycken." att med händerna gestikulera fram en rörelse som ska föreställa hur jag vrider av någons nacke brukar också funka.
jag undrar om det är någon som kanske börjar tro nu, efter upprepanden, att jag typ KOMMER göra det påriktigt?

en såndär dag

  

dethär betyder ingenting


joorå

HEEEEIIII
jag hatar mitt liv. lite.
iallafall idag. för jag har bara skrivit 81 ord på EN artikel av typ minst 4 jag borde skriva på mitt grupparbete.
därför. vill jag dö. lite. iallafall.
imorn har jag iallafall studiedag. då kommer jag gräva ner mig i jorden. och försöka skriva klart allt jag borde gjort igår och idag. värt.
nu kollar jag på solsidan och äter äppelkaka.
gottttt.
VÄRLDENS tråkigaste "uppdatering" (hahahahahha) jagvet. mennn.
ahrå. najs.
känner mig lite såhär, idag
leker mycket hellre med photobooth och mina 3dglasögon från sfbio än pluggar

<3456789

DU KAN SUGA.
jAG UPPDATERAR SERU VÄL??????????????????????????????

ingen vanlig dag idagidagidag

VILKEN HÄNDELSERIK DAG!
inte så förfärligt faktiskt.
jag hade tyska, bokredovisning, kör med hela världens cpn, lurre och sen matte me malin o hillevi. OCH vilma, klämde sig ned också.
det talades om vår. om en viss gräsmatta, i en viss park, med ett visst bröd och en viss speciell kaka med tillhörande extrafrukt. och två viss(a) aktiviteter. nämligen röka, och kissa.
förmodligen förstår en del ingenting. det är så det ska vara.
förrvirring är som bäst när den är bäst.

kom precis på (medans jag stod i köket och karvade ut kiwikött ut en kiwi (och åt naturligtvis)) att jag är en riktig mat-periodare. jag äter viss mat i perioder. ett tag är jag galen i banan, plötsligt en dag har jag tröttnat och vill bara äta fiskpinnar (sånna där kakor). och sådär fortsätter det. fast med all mat i hela världen.

har också tänkt på att det nästan, nästan, börjar känns lite klyschigt eller vad jag ska säga. med de ord jag alltid använder. åherregud, cp, bajs, OCH SÅ VIDARE.
inte för det alltså, jag älskar mina ord. det är ju därför jag använder dom så ofta att jag måste använda fjorreuttrycket "24/7" för att förklara det ständiga uppkommandet.
men det känns inte riktigt lika rätt längre. eller jo, rätt känns det. men lite töntigt pånåvis. som att det liksom först bara hände, sen vart det något att skratta åt, och snart är det bara hemskt. 
äh. jag fortsätter nog ändå. svårt att bara ändra sig helt plötsligt.

idag såg jag asfalt:

happy moment.


såkg gkås

hej.
idag var nästan ALLA elaka mot mig i skolan. jag kan iallafall komma på 3.
TVÅ stycken sa att dom tyckte att jag sa cp hela tiden, och frågade hur många gånger jag EGENTLIGEN säger det per dag. EN hatade "åherregud" hela dagen lång, som vanligt. (dessa var alltså inte de tre som var elaka, dom var bara övriga haters)
allt detta tROTS att jag var hyffsat glad imorse och tänkte att just därför skulle det säkert bli en bra dag.
fast den var ju inte helt hemsk det är klart.
jag gjorde i princip ingenting. på geografin skrev jag bara av allt tor skrev på tavlan. på första samhällslektionen före lunch satt jag o spelade itgirl i biblioteket. andra halvan efter lunch spatserade jag runt i skolan och hamnade en stund i omklädningsrummen. på klasstiden gjorde jag inte mycket mer än att neka till helenes inbjudningar till att samma eftermiddag åka till af och göra reklam för kg. och på matten gjorde jag två tal tror jag. som vi sedan även gick igenom.
så. iomed detta så blev inte denna tisdag toTALhemsk.
imorn har jag redovisning på svenskan, kanske borde fundera lite på det.

jag är en bok

jag har nog aldrig varit så bok-iliserad/aktiverad som nu.
läste färdigt Mitt liv som pingvin (som var valfritt vald), sv-bok på lovet, började sedan läsa Tårtgeneralen, fick i måndags en bok på tyskan: Getrennt ganz nah, och fick idag en medeltidsbok på svenskan: Röde orm & flyga drake på engelskan: The kite runner.
hYsteriskt.

   

hej

jagvet.
haha. min blogg ÄR ett tråkigt cp.

i fredags var jag iallafall me simon, clara och offan.
igår lathetsfikade jag me de kvinnliga personerna ovan, och på kvällen var jag på fest hos i.
idag åt jag brunch hos helena med kVinnan som börjar på c två rader ovan + helena, emma och corny.
allt tummen upp.
mEn. jag har pluggat lika mycket som tomrummet på rad 3 räknat uppifrån.
tumme ner.
dock läste jag förut någon sida i min tyskabok "Eine Liebe im Internet" som jag har i läxa, tills jag somnade. och sedan sov i 1½ timme tills det var middag. som jag åt. och här e jag nu.

nu har jag två alternativ, antingen:
1. göra svenskaläxan och lite samhällsgrupparbete, OCH kanske plugga lite till nationella som är i veckan
eller 2. i bÄsta fall göra någon av ovanstående läxor och sen kanske fixa ihop en chokladboll eller två och titta på solsidan.

jag undrar vad ni äter.

det jag hatar allra mest just nu


min data är ett stort dampanfall. särskilt när den får kontakt med fb.


du är inte ful


0

hej
jag har inget vettttttttttttigt alls att säga
najs

mummmmmmmmmmmmmmmma

hejji.
idag bakade jag för första gången på hela jullovet. plus några dagar till. typ massa. har verkligen inte bakat på två evigheter. galEt. det var iallafall rUligttttt. fast sen blev kakans "fudge"/ovansida typ flytande, mennnnnn, det va gott det me. har verkligenVERKLIGEN inte gjort nå vettigt idag. gått till en affär, handlat bakgrejs, skottat ut bilen från en hög med cp, bakat, ätit. ah.
har pluggat totalt en gång detta lov. och den stunden tog slut illa kvickt.
känns bra. sjukt bra.
mEN. detta är inte en tid att deppa. plugg är överskattat? hahahahahh. ETT cp.
   

ETT CP i min fot

detta är krattan jag trampade på när jag var 8 år, och därmed fick ett djupt hål i foten av!



såhär gick det till:


jag skuttade glatt genom min gammelmosters gräsmatta för att komma till min kusin. vi skulle nämligen ha vattenkrig. plötsligt i min väldiga fart märker jag att nånting händer, jag trampar på nåt. (däremot kommer jag inte ihåg att det gjorde ont i samma sekund jag trampade på den, det har jag väl glömt) jag lyfter på foten och ur ett hål mitt på trampdynan strömmar det blod! då blir jag nästintill galen och sätter mig ner och störtgråter. då börja jag känna mer eller mindre smärta, heh.
sen sitter jag och blodar ner min mosters badrum och hennes vita handdukar, åker till akuten, åker till ett annat sjukhus nästa dag där dom pillar med pinsetter I MITT JÄVLA HÅL, det var det absolut värsta jag varit med om, när dom petade i fucking hålet. efteråt gav dom mig ett bokmärke. det ville jag inte ha.
sen röntga jag och skit, och dom trodde först att jag behövde operera för det typ va kvar nånting i. men det var visst falskt alarm och resten av sommarn kröp jag runt på gräsmattan med massa bandage och bindor om foten. (för jag fick inga kryckor) och tugga pencellinnnnn.
JA! nu vet ni!

sånt som känns värt

   

grizzlyman



RÅdjursBAJS, ganska äckligt ord detdär. ett rått djurs bajs. fräscht.

hej världens alla cpn!
idag var jag i nordstan. översättning till sthlmska: typ som våran "Gallerian". ok.
där vinglade jag runt själv, (varför jag vinglade vet jag inte exakt, men jag tror jag hade någonslags matbrist, för ett tag vinglade jag verkligen fram, och fick typ hålla i mig i omklädningsrummet för att inte ramla, hahahha,jag va lite borta ett tag därja.) jag var på jakt efter ett par jeansssss. som jag sedan köpte, ett par svarta. c00l.

iallafall. när jag provade ett par byxor inne på monki åkte plötsligt mitt omklädningsrum's "svängdörr" upp litegrann. jag vände mig om för att stänga denna och såg då en kines som tittade in i mitt omklädningsrum. hennes huvud var liksom PRECIS utanför min dörr. jag stirrade på henne en stund av ren förvåning och väntade på att hon skulle kolla bort, men nä, det tänkte hon inte göra. hon fortsatte att borra in sitt huvud mot min dörr så den gläntade upp ännu mer. då tryckte jag lite försiktigt mot den sidan hon stog och tryckte vid men hon typ höll emot. ett cp. tänkte jag och blev rädd. jag fattade verkligen inte vad i hela fridens namn hon höll på med. så jag försökte återigen stänga min dörr fast på andra sidan, efter jag VERKLIGEn tryckt till vände hon ryggen mot (men stod kvar) och min dörr stängdes. då kastade jag på mig mina kläder och sprang därifrån. hur cp får man va liksom. det va fan creepy.

här får ni två bilder på rådjursbajs. det finns det gott om här. och på bild två ser man hur rådjuren själva har traskat upp en egen liten gång genom gräsmattan som de använder flitigt. bajsar gör dom också, gärna hela vägen.

 

2011

sjukt detdär. med ett nytt år.
2010 var himla bra va.
men 2011 kan ju bli bättre.
vi får la se

RSS 2.0