gullerulle

hejjjjjjjjjjjj
är hemma hos corny med joppe.
ruligt.
nu ska jag lägga upp en fin bild :D


jävligt najs


svävande moln av älvor på dimmiga ängarna

hejhopp :)
igår vare kultureftermiddagen och det va najs. sen åkte jag hem till corny tsm med hannah, emma och agge. vi fikade först på ett läskigt fik men drog sen hem till corny. dit kom även lajsa, börge, simpe, claris och offan :)
efter lite tp spelanden, kollat på gamla bilder och druckit äckliga chokladgrejer så bar det hemmåt. senare vid halv tio åkte jag hem till claris och hade chillTERÖK hahah hos claris med de andra trevliga filurerna jag nämnde i inlägget nedan. det va naaajs, sen kollade alla vi förutom maja, joppe, reggi och agge på Hair och somnade i soffan och senare sov vi riktigt trångt och mysigt i claras rum :D vi somnade någon gång vid halv sex sådär och någon timme senare promenixade erik hem och vi andra åt brunch på cerinas vid elva-tolv nån gång :D naajs vare! :D sen mötte jag far min i forum och vi åkte till maxi och handlade och sen har jag varit hemma och chillat gaaalet, hahah :D smsat med geggan och börge :)
nämen nu ska jag nog kanske äta snart, gottiii. nu chattar jag med världens bästa KOFFELANE på fb chatten, henne saknar jag! sen ska jag nog titta på Life of Brian, åååååååååååh mums.
nu ska jag GÅ. PUSSE


galet fina bilder från igår ;)
 


always look on the BRIGHT side of life!

jag tycker att
- gårdagen var underbar med claris, ståhlis, börge, simpan, vårtman, reggi, majabaja och joppesnoppe!
- geggan är gullerulle och borde sluta deppa och lyssna mera på denhär låten
maskorvar borde uppdatera mera
- jag kanske borde plugga lite ! :D
- det är störande när mamma dammsuger..
- facebook är lite tråkigt för tillfället men idag ska jag ladda upp massa bilder !
- ni borde kommentera mer!! för just nu vill jag typ slå huvudet i väggen varje gång jag loggar in och det är 0 nya kommentarer.

ah lite kort och gott sådär, längre inlägg kommer senare :)
PUSSE

if you really love me

HEJ BEBISAR
jag är riktigt glaaaaad. varför vet jag helt ärligt inte.
release (jag håller alltid på att skriva realise när jag ska skriva release - nu vet ni) festen var, hah, först extremt tråkig. och egentligen ganska mkt liksom, men jag vet inte exakt vad som gjorde det men någon gång där på slutet blev jag bara riktigt glad liksom :D och sen fick jag detdär vanliga JAG ÄLSKAR 9M ruset i hela kroppen och gick därifrån med ett brett leende på läpparna. jag sjöng och det lät som bajs som pressade ur en kran. hahahahahaha. men även GRANE, STÅHLIS, heligaMARIA, JULLE(julia inte julius), FROSTE, VÅRTMAN, BÖRGE med the banD, SJÖBÖG ah typ dom och några åttor typ :D så det va NAJSE!
nu lyssnar jag på världens bästa, s. wonder. igår fick jag brev från sthlms estetiska, intagningsprov 26 mars. CAN'T WAIT. herremingud liksom. och idag fick jag från kungsholmen, skriftligt intagningsprov 11 MARS !!!!!! HERREGUUUUUUUUUUUUD. jag kommer faila så mkt att jag spyr upp allt jag har i magen.
MEN NU SKA JAG TYP SNART SOVA, MUMS. imorn kommer bli världens underbaraste fredag. jag ska skriva no heeela kvällen, hahahaha.

JAG VET ATT NI ÄLSKAR MINA LÅNGA FINA INLÄGG, ÄLSKAR ER !

jag är kissnödig

HEJ
jag sitter på biblioteket med offan. simon är också här egentligen men för tillfället lite död.
claris och misa kom precis hit men nu är dom och köper hamburgare och lite peacemärken. MUMSE.
idag har jag köpt ett hippie band i rosa/orange typ och ett par haremsbyxor för att vara lite mer hippieee.
visste inte att alla skulle vara så satsiga som dom faktiskt va, och det är ju NAAAJS ! så jag fick liksom bättra mig lite.
nu ska jag nog gå på toa. kul :)
PUSSSEEE

hippieee

någon slags hippie dag imorn med min cp klass :D försöker hitta något lite hippiebajs jag kan ha på mig, hittils har jag åstadkommit detta:


en batik tröja min syrra gjorde på lågstadiet på scouterna..
 
ett försök till någon slags halv mittbena med ett egetknytet hippie band :D hahahah

~ ~ ~ ~ ~

hej.
jag är trött. sugen på kladdkaka. och trött.
ska nog strax gå och lägga mig. mums.
vilket kul inlägg :D
ÅH MIN BLOGG ÄR SÅ FANTASTISK IBLAND.

åhnej

jag hatar att vara mig just nu.
för jag orkar inte:
att jag inte börjat på no skiten ännu
att jag inte övat piano på två veckor (nu suckar alla för att jag alltid snackar om att jag aldrig övar men det är ju sant och nu suger jag verkligen HÄSTBALLE)
att jag inte kan texten på låten jag helt random ska sjunga imorn på releasegrejen, blä.
att jag suger på bild
att jag e täppt i näsan
att jag får panik varje gång jag har piano, i princip
att jag är en liten skalbagge som bara är allmänt bajsig
att mkt saker är bajs
att jag inom några månader kommer sluta i 9m, min andra halva

jag skonade er från ett lååååååångt och ännu mer beklagande inlägg. istället fick ni några uppmuntrande, glada, positiva "att jag" istället.
hej hopp.


shoo-be-doo-be-doo-da-day


IDAG - konsert i jacobs kyrka som va naaaaaaaaaaaaajs. femmorna ÄGDE liksom, jag blev helt paff. och fick tårfyllda ögon när dom sjöng så fiint! vi va helt okej, BRAAAA LIKSOM. men vi har haft bättre dar, haha, MEN DET GÖR INGET, för vi är så SNYGGA OCH UNDERBARA ÄNDÅ!
OKEJ NI VILL INTE HA NÅT LÅNGT INLÄGG HAR JAG FATTAT.. så jag ska försöka avrunda här.. skriver mer sen, mohaha :D UNDERBAR DAGGG IALLAFALL!
mumseee, några göllebaaaaaarn:

   

CRAZY


såhär GALET kallt vare idaaaaaaaag !

work out stevie, work out

jag orkar inte mitt internet är GALET seeeeeegt. blä.
MEN ANNARS HAR MIN DAG VARIT UNDERBAR FAKTISKT! :)
jag började tio, fast mamma väckte mig på tok för tidigt för att hon blev lite hysterisk för att det var 22 MINUS ute.. det kan jag förstå. sen pallrade jag mig till tåget en halvtimma innan det EGENTLIGEN skulle gå eftersom att allt skulle vara seeent, men tillslut kom det ett tåg. det var bara två vagnar och det åkte ganska långsamt plus att jag fick hjälpa till å dra igen dörrarna vid varje station, haha :D men annars gick det bra!
sen träffade jag koffe, börge, snelhest, joppe, alexxx och sen ännu fler vid slussen. vi gick längs vattnet eftersom bussen inte kom. sen tog vi tvåan vid typ en station innan slottet :D
MEN OJ VA LÅNGT JAG SKRIVIT OCH JAG LIGGER BARA PÅ MORGONEN. kul inlägg detta kommer bli, ahhahaha :D iallafall dagen var SUPER, jag älskade alla människor och va allmänt jätteglad.vi sjöng så galet bra och det tyckte daniel med och filip tror jag :D

SEN tog jag bussen med en bunt galningar och jag å emmsan gick av i forum och PROMENERADE heeela vägen till finntorp där vi köpte kakor, kakor och kiwiiii. MUMS. sen gick vi hem till henne, drack te, jag åt mina kiwisar men dom fick jag typ brännsår eller nåt av på tungan och typ munsår eller nåt på munnen dom va fett typ starka eller så va jag allergisk eller nåt :( jag har fortfarande ont. men GOTT vare ! :D
men det va bäääääääääst. jag ELSKER DIG eMmA, you see? :DDDDDDD
en vacker dag ska jag göra en NY OCH FIN pa-sida om dig :D fast dom ska ioförsig lägga ner.. :D
GULLELLELEL <3

oj nu blev det jobbigt å läsa. långt..
men det e najsss. bloggar mer sen ! :)))

snyggeemmaaaaaaaaa.

ostrongegga

life is a bitch.
kort och gott.
jag sitter å nyser och kom precis på att tågen förmodligen kommer vara försenade imornbitti BAJSA och därför borde jag redan nu tänka på att ta ett TIDIGARE tåg.. och det orkar jag inte.
men det tar jag imorn bitti :D
jag har iallafall skypat med koffelane, misa, hellepelle, simpan, malexmander, myran och snelhest litegrann sådär nyss.
nu ska jag städa bort lite kläder från mitt rum, eller mera trycka in dom med våld i min garderob.
sen ska jag duscha och sen sova. idag har jag pluggat såhär mkt------>                             (tomt)              

ja nä ja nä ja näe.

jag och syster för cirkus 14 (och någon månad) år sedan

birthday kids

kom precis på att jag inte sa grattis (på bloggen) till en viss tjej som fyllde 16 i måndags. detta berodde helt ärligt på att när jag skulle lägga in ett grattis inlägg på kvällen den dagen så cpade sig blogg.se så det gick inte :/
MEN NU KOMMER DET! :D
STORT GRATTIS till finafinafina My Persson :) <3


och jag passar på å säga grattis IGEN till mina finnnnnnnnna tjejer Anna Ejeby och Johanna Bergkvist som fyllde år i onsdags men däremot inte har några roliga bloggar :D <3

älskar er alla tre galet mkt :D <3

såhär fint var det imorse när jag vaknade

heyyy alla fina små barn!
igår var fett najs! jag va hemma hos anna med nästan hela klassen och det var jätte trevligt å kul :D
hahah, jag sov där och det gjorde även några andra. imorse hjälpte jag till å dammsuga och sen åkte jag hem. det var fett fint väder imorse! sol och allt! bara väääldigt mkt snö :D
jag känner att dethär inlägget var fruktansvärt tråkigt men jag orkar inte berätta detaljer om igår.. några fula bilder kommer på fb :D haha
nämen idag ska jag försöka plugga nåt så jag känner mig lite duktig, äta middag med my family - kusinvitamin åker ju hem idag :(((( (men i bästa fall är hennes tåg inställt och så är hon kvar !! :D)
och imorn är en UNDERBAR DAG !
vi börjar tio i jacobs kyrkas församlingshem och vi ska sjunga underbara låtar heela dagen och ha en lång härlig lunch. och jag älskar 9m och mummmmmmmms. och efter det ska jag hem till emmamamammama, BÄST :D
nu ska jag göra lite nytta, kanske.. :D

PUSS


you try to move your feet

 

det är snöstorm och galet kallt ute. men jag tkr det är rätt kul :D
lite jobbigt kanske när jag ska ta mig ut sen, men det är ett senare problem.. :D
jag borde plugga men facebookar istället, det är trisssssssst! jag har dessutom lite svårt att få kontakt med mina dejter (alltså de tre jag ska "gå" med, hahhah) ikväll till annas o joppes pensionär/hårdrock fest ikväll :D
har dessutom inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll så det är naaaaaajs! :D
men jag e glad iallafall :)

sjukt bra

                     

deus pater (amadeus faster)

det är så kul när ni kommenterarrrrrrrrr.
annars så var min tanke att gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll, än har det inte blivit av..
har inte pluggat/spelat piano/övat solosång nånting sen jag kom hem! great.
men jag känner mig ändå rätt glad :D
imorn ere liksom 2 timmar musik istället för att ha NO en av dom timmarna, ÅHMUMS!
och på måndag ere rep heeela dan, och på tisdag KONSERT MED VÄRLDENS UNDERBARASTEEEEEEE.
och imorn ere freeeeedag. och jag vet inte vad jag ska ha på mig på lörddddddag. hej bajs!
men jag undrar vilka det är som läser min blogg nuförtiden..

nu ska jag sticka lite, tänkte jag säga. tänk va mysigt det hade vart! är väldigt sugen på det nu..
men näe jag ska plocka bort lite kläder på min säng. min garderob är dessutom hysteriskt full och jag typ drar ut allting på morgonen för att överhuvudtaget komma åt något. det är helt fullproppat där och det gör det inte så praktiskt och effektivt precis..
kuljul.
hejdå (:

punkdrömmar

HEJ ALLA MUMSBITAR DÄR UTE.
på bussen hem idag tänkte jag på hur 9m inte skulle vara 9m utan alla människor. jag tänkte att jag borde skriva lite kort om varje person, varför 9m inte skulle vara 9m utan den. :D först tänkte jag bara på klassen, men sen insåg jag att vi är ju som en klass och då blev det skumt att inte ta med alla, men då kom jag på att jag skulle behöva skriva om 50 pers.. och då blev det genast lite jobbigt. så jag väntar med det till någon dag när jag verkligen inte har något annat att göra :D
romme igår va najsbajs, som jag sa förut :D
kusinvitamiiin är här och det är ännu mer naaajs.
idag var jag trött. precis som alla andra i klassen. onödig tyska - skratt svenska - najsbajsmusik - chill idrott - ok lunch - BAJSsoprov/förhör - kööör där jag fick lite ont i huvet, men kul vare :D
men jag vaknade upp ganska sur och gick hem från bussen mkt glad! :D
så det e ju brA!

japp

hej vännerrr
romme idag var great. är fantastiskt trött just nu bara. sitter nyduschad i mitt rum på golvet med so pappren och har ont i huvet. försöker plugga det går sådär. men kortis inlägg nu, men tänkte bara uppdatera lite, bara för att liksom :D hahah. åh vilket kul och intressant inlägg!
imorn ere so prov, språk som vanligt, idrott och massa musik.
jag ska överleva trots mina trötta ögon och min trötta kropp!
PUSSE

EXTREMT STORT GRATTIS TILL MINA OTROLIGT FINA UNDERBARA VÄNNER ANNA OCH JOHANNA SOM FYLLER 15 OCH 16 IDAG!


rÅmme

HALIHALÅ
jag håller på och packar min packsäck.. typ extra strumpor..
nu skriver jag en lista på saker jag inte får glömma imorn. NU SKA JAG LADDA MIN KAMERA OCH SNART ÄVEN MINA EGNA BATTERIER !
sova bör man annars dör man!
imorn kommer jag förmodligen dö i skidbacken, känner lite ringrostig näre gäller skidorna.. det va ju ett års sen sist :D
MEN DET BLIR NOG BRA. det finns en chans att alla människor kommer överge mig i backen för att jag kanske blir seg eller ramlar, eller spårlöst försvinner, eller något liknande. men jag klarar mig finnemang både själv och med sällskap. så just nu känner jag mig inte bitter.
NU SKA JAG PACKA NER SO BAJS som jag absolut inte kommer läsa på bussen imorn, men man kan ju alltid drömma!

imorn ska jag upp klockan 04.30 om inte tidigare, alltså närmare bestämt om cirkus 5 och en halv timme!
men det blir primaballerina!
PUSS OCH GODNATT.
ROMME IMORN OCH DET BLIR UUUUUUUUUUUUUUUNDERBART!
förhoppningsvis :D

något

det är som något man skyddar med sitt liv.
något invirat i tjocka lager tidningspapper.
något man bär omkring på.
något man är hysteriskt rädd att tappa.
något man rår så mycket om men som något inte vet tillräckligt om.
något man oroar sig för och tänker på mer än man egentligen vet om.
när man tänker på hur mkt man tänker på det känner man sig lite dum.
något man funderar på hur något funderar.
något man undrar över men ändå vet så mycket om.
något som får en att aldrig sluta grubbla.

we are the world

heluuu :D
pratade precis med en speedad corre, bra tjej hon :DDDDDDDD
efter skolan var jag i forum och typ åt mat? och sen tråkade på bibblan med anna så att jag missade bussen och kom hem vid sju. sen tog jag en icke planerad powernap precis innan middagen och  nu sitter jag här :D
tänkte FÖRSÖKA plugga/läsa igenom so:n så att jag känner mig liite påläst iallafall.
IMORN BÖRJAR VI 10.15 och det är UNDERBART!
jag har ganska många anledningar att sura och deppa men det orkar jag inte. fick lite energi efter powernapen och nu tänker jag positivt istället :D tänk vad en lite sömn kan göra.. :D
NU SKA JAG HÄMTA TEEEEEE.
pusseeeee


MUMSE


såhär snygg skulle simon vara om han va flintis..

en hand i himlen

snäll som jag är slängde jag snabbt ihop en liten kladdkaka som jag hällde i en hjärtform, så det blev en liten alla hjärtans dag kaka ändå! fast det va väl mest för att slippa plugga..
men med en färsk kaka och lite vindruvor lyckades jag plugga en hel del matte och tyska så nu känns det rätt braaaae. nu ska jag nog duscha, eller sova. eller nåt sånt (:
förresten har jag flest besökare på söndagar, det e trevligt :D

   

innan vi faller

hej hopp
jag e så glad kom jag å tänka på! idag ere alla hjärtans dag och koffelane har vart här.
jag sitter å pluggar till matte provet imorn och det är rätt chill. jag har gjort mina gymnasieval, ska skicka in dom sen vill bara checka dom med min syrra först och fråga vad hon tkr typ.
på tisdag ere so förhör/prov men det överlever jag nog. och på onsdag ere ROMME HELT UNDERBART och kusinvitamin kommer hit!
muuummms. livet liksom helt okej :D
åh MUMS är verkligen rätt ord :D


alla hjärtans dag

HEJ MINA ÄLSKADE VÄNNER!
idag är det alla hjärtans dag och alla tycker att det är en överskattad dag och blablabla.
sure det tycker jag med till viss del, men det är ändå liksom en najs dag? tänk va mkt BRA som faktiskt händer på denna dag! jag tror att dom flesta som går runt och sprider sina åsikter om hur klyschig och överskattade denna dag är mest gör det för att då låter man så fantastiskt "sofistikerad" och smart för att man har en annan åsikt än alla andra tror man fast egentligen halva världen tkr att det är en bajsdag. jag tror alla hängde med där kanske? :D om inte så förklarar jag mer än gärna över en kopp te exakt vad jag menade med detta!
dagen till ära har jag inte gjort något särskilt alls, haha. förutom att koffelane sov hos mig och vi imorse åt en god frulle typ :D sen har jag gjort mitt gymnasieval, känns skönt. och nu strax ska jag pluggaaa.
hur som helst tkr jag dethär är en väldigt passande dag att sprida kärlek och glädje, tänk va många som vågar göra saker för att visa någon person att man tycker om den, men som inte hade vågat göra det om det bara var en vanlig söndag. hursomhelst hade jag tänkt baka en liten hjärtkaka till mina goa familj men så blev det inte, haha. kanske gör det sen.
nu ska jag plugga mitt käraste ämne TYSKA!
wiiiie
älskar er heeela bunten! puss o kram :D


nattiiiiiiiiiiii

hej.
idag är det alla hjärtans dag.
här sitter jag och offan framför datorn och bajsar.
vi chattar me börge och simpan.
hejdå.


calling home

hej alla belgiska chokladkransar där ute!
idag har jag pluggat såhär mkt:
ingenting alltså! härligt, mumsigt, underbart, kulgrej!
istället har jag gjort dethär:
ingenting alltså!
yes. så jag känner mig FETT nöjd med dagen och allting!
snart kommer koffelane hit.
det e najs. men jag kommer inte plugga mer för det.. :D
MEN jag gjorde ioförsig middag till mig själv förut, MKT duktigt. jag gjorde jättegod köttfärssås! mor och far är på middag hos min bror och hans flickvän. syster är på typ fasching eller nåt. och här sitter jag :D hah
nä nu ska jag skriva i min almanacka. :D
hejhopp

we can work it out

om jag skulle förklara denna dag med ett ord skulle nog bajs passa bäst.
idag måste jag plugga, plugga och plugga. OCH bestämma gymnasieval.
jag tackade precis "nej" till att äta middag hemma hos bror min också. fast var ioförsig av några inte särskilt konstiga anledningar.
igår efter skolan var jag o koffelane hemma hos mig. drack te, åt mackor och muffins, kollade gamla bilder och lite sånt. sen åkte vi in till slussen där vi träffade clara, agge och elina. vi åkte till nån kinaresturang på rådmansgatan och sen åt vi där och sen vare singin in the rain på oscarsteatern. den kom vi försent till men blev intsläppta ändå. sen satt jag brevi agge och elina och musikalen va fett bra, eller mest typ att dom va fett duktiga dansare :D sen var hela världen typ sur och deppiga. men det orkade inte jag vara så jag va superglad istället, och tog tåget med milla, fast hon hoppa av vid storängen. när jag väl gick i österviksbacken fick jag värsta damp typ. jag gick där HELT själv och klockan va typ tolv och det typ stormade och va allmänt kusligt. så då gick jag i raskt tempo hem.. haha :D

är inte dethär typ världens underbaraste video?

onsdagkväll

(dethär skulle publicerats igår kväll men av någon anledning låg det nu som utkast, här har ni iallafall :D)

hej.
hittils har jag:
- ätit middag

.. ah det va väl det.. :D
jag är BRA! näeh. usch va jag e nervös för imorn, riktigtriktigt mkt faktiskt..
och jag har inte övat piano eller fixat eller TÄNKT (för den delen) på gymnaisevalet, ELLER gjort några läxor.
åh jag orkar inte med mig själv när jag är så himla seg och jobbig. och min familj e jobbig och jag vet inte vilken buss jag ska ta imorn. för julius säger att nationella börjar 8:10 och simon 8:15. den ena bussen är framme 7:48 och den andra 8:00 (ibland lite senare)
gaaaaaaaaah.

det ramlar ner lite istappar från mitt tak då och då. det låter fett mkt..
och dom är sjuuukt stora och långa!(fast det ser man inte på bilden.. :D)
här får ni den förmodligen fulaste bilden som någonsin tagits men jag orkade inte försöka ta fina bilder :D hah

5e försöket

jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
när jag kom hem från bion var jag så glad, allting kändes bara så himla bra. sen spelade jag piano och det var bara sjukt najs och skönt liksom, å spela av sig typ. men nu vet jag inte riktigt, känner mig så oduglig, hah, asså har liksom inte gjort det jag borde med plugg och sånt..
jag längar efter sommarn, fast det betyder inte att jag ogillar vintern, för jag gillar den faktiskt. men sommarn e också helt okej liksom.. :D jag längar gaaaaalet mkt till romme.
idag vare nationella, det gick nog rätt bra, både för mig och alla andra tror jag!
sen näre va typ 20 minuter kvar på nationella så hade jag lite tråkig och sög på en flaska (misstolka inte, eller jo gör det om ni vill förresten, haha. vad ska jag göra för att hindra er :D) iallafall, och så fick jag VÄRSTA sugmärket ovanför läppen så nu (och hela dagen) har det sett ut som att jag har mustasch, så det är ju kul. det är fortfarande inte borta, och förmodligen kommer det inte vara det imorn heller :D hah
sen åkte jag hem efter skolan och åt.. haha
och SEN träffade jag anna, milla, claris, nicole, hannah, emma s och corre i sickla och vi gick på Valentine's day, den va naaajs men lite deppi :D
men det va kul iallafallll.
och nu sitter ja här och lyssnar på krunis.
åååh jag skulle vilja säga så mkt jag inte kan säga.
blääää.

rulig

goderafton alla små läderlappar där ute.
idag är jag trött. och seg som en seg råtta.
jag önskar jag vore någon annan någon annanstans någon annan tid någon annan värld.
det skulle varit skönt liksom. men så kul ska vi inte ha.
jag slår vad om att ni redan har tröttnat på detta inlägg vilket är förståeligt.
imorn ere nationella prov i swedish DEL 2. jag kommer bokstavligt talat dö. eftersom dethär är ett BETYDLIGT mkt jobbigare prov än i tisdags.. kuljul!
men nu ska jag inte deppa.
heh. det jag borde göra innan jag går och lägger mig ikväll:
- äta middag.. (är ensam hemma fast nu kom min mor och far hem, men orkade inte göra middag som jag annars brukar tycka är ganska kul..)
- läsa i shoo bre
- börja fylla i gymnaisum grej
- öVa PiAnO .. (nu kommer clara eller offan säga "TYPISKT DIG ANNAAAAAAA", men ni fattar liksom inte grejejejejejjen. och jag menade inte att låta bitchig eller nåt där. jag älskar er (: )
- sluta depPa och vara en glad prick!

nu kör vi, upp upp och IVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄG !

ps. matte lektionen idag var det enda riktigt positiva på hela dagen. det var gaaaaaaaalet roligt. :) ds.


Camel

idag direkt när jag kom hem och satte mig i soffan mittimot köksbordet där min syrra satt, började jag babbla om nationella när hon avbryter mig och frågar; anna, varför har du ett cigarettmärke på dig?
jag fattar absolut ingenting och tror hon menar en cigarettmärke=att någon fimpat en cigarett på mig, så jag börjar titta på mina armar om jag har något märke som såg ut som det men hittar inget så tittar oförstående tillbaka på henne. Vadå cigarettmärke?, frågar jag. Tröjan fattaruväl, svarar hon. och jag fattar fortfarande ingenting. men Camel är ju ett cigarettmärke, och på tröjan står det "Filter Cigarettes", då förstår jag. så långt hade jag inte tänkt.. :D så hela dagen har jag gått runt och gjort "reklam" för cigaretter när jag trodde att jag bara hade på mig min mosters gamla tröja som hon hittade för någon månad sen, med en liten kamel på.
hahah, ja. ville bara dela med mig av det. så om någon funderade på varför jag hade på mig en cigarettröja idag har ni nu svaret!


drömmen om en perrogato

H E J fina barn!
idag är jag seg och inte särskilt effektiv. börjar återigen bli lite stressad för gymnasieval.. det verkar som att alla gör typ 30 olika val, jag har typ högst fem.. och jag kommer liksom inte komma in på nån av dom så det är lite stressigt heh. men det är ett senare bekymmer, typ imorn eller så :D
IDAG, var det nationella - det var UNDERBART. nej det va det inte. jag hann göra alla frågor förutom en, och på ett par av dom sista ordbajsade jag. men det GÖR INGENTING! för jag orkar verkligen inte bli deprimerad för det, gjort är gjort och kommer aldrig igen, right? jag har ju en annan fin chans på torsdag som jag också kommer faila på, haha :D men äh, det blir som det blir. jag känner mig för stunden helt fantastiskt glad. :D ifall ni ville veta.
annars idag hade vi knappt någon svenska och jag fick gå till solosången tidigare för gun-marie hade tiid! där sjöng jag lite sådär, håller på och bestämmer låt för intagningsproven, ÅH JAG LÄNGAR, inte.
juste, igår skulle jag blogga, men det gick inte. så nu vet ni :D
jag blev iallafall KLAR med no:n, åh va skönt liksom!
nu ere bara lite annat bajs jag ska göra, men det ska jag kanske göra lite ikväll :D
jag är ensam hemma med min systeryster och vi har tittat på tv ända sen jag kom hem och ätit lite onyttiga grejer.. men DET GÖR INGET :D för jag orkar inte förstöra denna dag med onödigt depp!
KRYA PÅ DIG KRAM SKICKAR JAG TILL ELLE, HELENA & PAULINA ;)
det var dom jag kom på som va sjuka.. :D

PUSS

mumsfilibabba

hej min kära blogg
jag är så sötsugen så att jag skulle kunna .. jag tänkte säga massa fyndiga exempel nu men jag kom inte på några. IDAG har vi haft idrott - som va kulllll, matte - där vi saknade julius men detta gjorde inte marielle, so - som va rätt chill, tyska - där jag flitigt skrev massa meningar om ett rum, och no - som kanske var ganska onödig.. det var lite massagetåg här och var, offan och claris satt och skratta lite allmänt, emma va lite argis på alla som prata, jag, corre och adam skickade flygplan med hemliga meddelanden på, anna satt och viska i mitt öra, ja lite allmänt damp sådär. men det va mysigt :D haha.
imorn ere nationella. det kommer bli KUL! jag kommer dö och förhoppningsvis också hinna återuppstå på de 80 minuter vi har på oss.
nu ska jag geeka lite på fb, sen inom en snar framtid ska jag skriva klart no bajs.
BLOGGAR OM DET LATERALLIGATOR.


keep on walking

tjenis
har precis läst om Kulturrevolutionen och Det stora språnget i Kina.
yes, kvart i tolv en söndagskväll :D hah men det är najs.
jag har även proppat i mig en apelsin, lite mjölk och grönt te.
nu är jag redo för sängen. ska läsa lite i shoo bre också :)
annars är jag glader. bara en vecka kvar till alla hjärtans dag, en dryg vecka kvar till Romme, och efter det knappt två veckor kvar till sportlovet!

nu ska jag sova, natti!

mormor

satt precis och åt middag med familjen. risotto och lax, mums!
vi satt och prata om olika saker och mamma kom in på att hon pratat med mormor idag.
tydligen hade mormor idag när hon varit och handlat med min moster köpt både fågelfrön till fåglarna på hennes tomt och äpplen till rådjuren. min 90åriga mormor tänker inte bara på människorna i sin omgivning utan också alla djuren i skogen hon bor brevid. tänk att det finns människor som till och med tänker på rådjuren. hur gulligt och snällt är inte det liksom? världens underbaraste mormor har jag iallafall.


put your hand on you heart and tell me

jag kom precis in från att ha vadat runt i snön på min gräsmatta, och tagit lite kort :)
det är så himla fint ute idag. no har jag skrivit, litegrann sådär .. :D ska skriva mer sen.
men sen insåg jag liksom att varför ska hela min söndag gå åt att deppa med no:n.
så då gick jag ut till min vän snön. och nu ska jag nog läsa lite svenska tror jag.
är det inte underbart att klockan snart är fyra och det är ljust ute?
och jag hinner nog inte ändra min header i helgen ändå. får se sen.

galet fin låt.


eleven argumenterar om användning för genteknik och dess eventuella missbruk.

hejhopp
jag tror jag ser extra dåligt idag eller nåt. för mina ögon är helt cp. jag ser lite småsuddigt. men det kanske bara är för att dom är nyvakna. äsch :D
igår var jag först på Vapiano och åt middag med min family, sen var vi på stadsteatern och såg Hamlet med Gustaf Skarsgård i huvudrollen. den va fett bra faktiskt!
sen åkte vi hem och jag titta på en film som hette typ "Big Daddy" eller nåt. idag är jag allmänt trött och som jag sa är mina ögon jobbiga och cp. och det är ju lite dumt eftersom jag MÅSTE skrva no:n idag och alltså sitta vid datorn..
men blä.
nu ska jag plugga. jag MÅSTE!
pussiiie

ja, vem kan säga nej till detdär?


Eet

goderafton.
som jag precis berättade på http://transvestitmelodi.blogg.se/ så gick jag upp cirkus 12.09
sen åt jag frulle och nu sitter jag och lyssnar på regina spektor.
idag är planerna:
- plugga no
- kanske plugga so
- spela piano
- läsa i sv bok
- göra ny header till bloggen
- äta middag ute med familjen och sen gå på teateeeeer.

najs! fast det känns liite segt att jag förmodligen inte kommer ut något mer än middagoteater i helgen.
eftersom jag va hemma igår och idag hinner jag inte och imorn ere söndag. kuljul.
men aja (: juste imorn ska jag börja fylla i mitt gymnasieval på internet också..
NU borde jag plugga no. pussie !


transa

TUMMEN UPP!


less is more

hej!
mitt förra inlägg.. mja, det var en liten överreaktion, eller jag vet inte riktigt egentligen. men om man säger såhär, att det var precis så jag kände just då. exakt verkligen, på pricken.
heh, så nu vet vi det. men det lät kanske lite extremt inte vet jag..
HURSOMHELSTSOMHELSTSOMHUR!
idag är det fredag! jag kan inte säga att dagen har varit toppen, men det är nog mest mitt fel.
men det orkar jag inte lägga ner så mkt onödig energi på. nu lyssnar jag på min "ENERGIGIVANDE" spotify lista och längtar till sommarn. och ja idag ska jag ha en minstsagt lugn fredag, hah, OHYES. nejmen det är 95% säkert att jag e hemma. men det känns rätt chill. är extRemt trött. kanske gör en ny header om jag pallar :P

aja, nu ska jag snart äta tror jag kanske :D
ni får en liten filurbild på mig (ja egobilder skare va!) från nånstans mellan 1an och 3an :D


jag vill spy

alltså jag får RÅDAMP.
just nu sitter jag och håller in mina ilskna tårar som inte lyckats tränga ur mina ursinniga tårkanaler.
jag vill skrika jävla fitta så hela världen skakar till och stirrar på mig som om jag vore störd.
jag vill ut från dethär huset och göra något dumt som jag ångrar senare.
mitt hjärta bultar så hårt och ilsket så att det gör ont.
mina fingrar vill slå ihjäl tangentbordet men jag försöker hålla dom i styr.
jag HATAR när min mamma surar.
ÅH.

mums!

TJENA!
idag är jag GLADER!
jag har varit rätt glad den senaste veckan känner jag! det är bara tackvare min finfina klass!
ååh jag blir så lycklig och cp med dom :D
idag t.ex:
- julius strippade på slöjden (och vem blir inte glad då?) och va allmänt cp som vanligt!
- jag och clara hade våra små stunder, vi va inte lika hysteriska idag som hänt tidigare i veckan men det fanns tillfällen..
- matten va najs :D och anna skickade tråkia lappar till mig
- på bilden pratade vi om lite olika saker från hannas, nennahs, nicoles och corres liv. HAHA. det va najs, men cp och kul OCH lite sorgligt. eller asså ah ni fattar.
- på engelskan rättade vi klassens grammatikfel inför alla! wiiie hahaha, hur kul är inte det liksom?
- till lunch vare bajs i sås!
- på no:n byggde vi pappersfåglar
ah, allt va het fantastiskt med min fina särklass!
efter skolan däremot vad JAG inte så fantastisk.. drack varm choklad, åt två mackor, senare crunchy samtidigt som jag tittade på dåliga serier, wiiie.
men det gör inget. nu kanske jag ska göra lite läxor om jag orkar, om sen ska jag försöka öva pianO!
pussssiiiie!

åh kärlek! saknar idrottsgalan med bästa 9m.



om du var vaken skulle jag ge dig allt detdär jag aldrig ger dig

 

ska jag döpa mina barn till nora och aron, är inte det fyndigt ? :D det kom jag på nu..

HEJ BLOGGEN, CLARA OCH NÅGRA TILL!
idag är jag glader! efter so, tyska, matte lunch och engelska fick några av oss traska hem!
så jag, clara, anna och corresnorre besteg ett berg, eller mer rullade ner för en backe. och vandrade över snödrivor och gator för att gå till polisen och hämta ett litet pass och senare hitta en buss som tog oss till Birgittas Bageri i Nacka Strand där August(i) förövrigt har praoat! :D där fikade vi, massor, faktiskt. sen skyyyndade jag och clara oss till solosången som gick rätt bra idag, jag håller på och skriver en liten förslagslåtlista till alla intagninsprov jag har gett mig in på..
sen for jag hem i en rostig buss. och nu är jag här, två mackor och en smoothie senare!
borde och ska plugga so. det kommer gå, BrA. iallafall är det vad jag försöker intala mig själv.
P U S S

for anything you like

hej.
jag längtar till romme så sjukligt mkt.
jag har inte börjat på so:n men ska göra det nu. jag känner mig inte så jätte pepp på det.
nu lyssnar jag på keane. jag kände att ni ville veta.
hejhopp.

melas

HEJ!
vi börjar med en liten parantes:
(hejja elle, simpan, myran och koffelane som kommenterar. men grejen är den att nu har ni kommenterat en gång och kommer aldrig kommentera igen, förutom myran som e tummen upp. så VISA VAD NI GÅR FÖR NU VA!)
och en liten till parantes: (undra vilka som klurar ut rubriken..)
så nu va vi färdiga med det och kan fortsätta med dagens inlägg!
idag är jag glader! jag hade jättesvårt att somna igår för jag va så himla glad och speedad. men tyvärr höll det inte i sig ända till morgonen.. men som tur va hittade jag tillbaka till det glada humöret som kom smygande vid idrotten! jag va grrrymt taggad på idrott och gick därifrån ännu gladare! vi hade innebandy/basket med halva klassen, den andra halvan hade gym. jag, nenis, granis och nb va i ett lag. vi ÄGDE! clara gjorde ett mål i basket, och erik ett tror jag? och jag gjorde två mål på bandyn, och nennah ett! (det va allt jag kommer ihåg :D)
vi va NAJS! sen vare lunch och so, tyska och no. so:n och tyskan va helt okej, rätt chill. men no:n va så tråkig så jag dog (men senare återuppstod såklart) så jag är sjukt otaggad på no överhuvdtaget nu.. :D hah
efter skolan köpte jag grönt chai te på Nackas Te eller vare heter..
nu e jag glaaad. har druckit te och ätit två muffins, ska väl snart sätta igång med so:n. men jag har grymt ont i ryggen :( har väl fått det av väskan med dator+biologibok..
asså SHIET. jag får panik. det gör pissont hela tiden. värsta irriterande känslan.
nej nu ska jag gå ner till far min och föreslå tidig middag, är inte på humör för so:n..
puss!

äckligt snygg bild på den bästa av dom bästa. jag vill dö en långsam död när jag ser denna bild.
Salem Al Fakir - ignore This

RSS 2.0