for all I've heard

ähmen nu sitter ja här. borde packa. imorn ska jag till GRANINGE me S1A. är taggi. fulaste jag hört. jag är taggad, heter det. men orkar inte packaaa, okej. gud va tråkigt att höra på. anyway. sååå har jag idag pyttekarnevalplanerat med några Sa'are. karnevalen blir nog mycket rolig. mmmmums, jag längtar. och så har jag "gått på" föreningsmässa, det va inte så roliga föreningar som jag trodde. men hmm, får la se om jag joinar nån. seeeen hade jag geografi, där vi gjorde massa kartgrejs, det va faktiskt svårt och jag sög typ lite halvt. fast satt breve moa och hon hade 320 poäng i nian, heheh, smart tjej. alltså gick det bra ändå. sen hade lilla jag, hanna och lovisa tYSKA. det va faktiskt najs typ. jag kände mig hyffsat smart, gjorde klart uppgifterna fett snabbt, och fattadeee. mums.
nemen, fint med e. nu ska jag packilus. och sen läsa Herakles, som förövrigt är väldigt porrig. porrig är ett väldigt fult ord, asså inte för innebörden utan det bara är jättefult liksom. men ah, boken är iallafall porrig. nu vet ni.
hejsihoppsi.....................................

tänk om man kunde heta ri, varför inte liksom. man kan ju heta teo.

Har precis läst & pluggat musikteori i 1½ timme! BLÄ. orkar inte mer nue. jag kanske verkar fett seg liksom, men asså när man ritar noter och suddar ut dom när man tror man gjort fel men inte gjort det, och ska klura ut saker så tar det faktiskt mer eller mindre hundra år. aja, nu ere gjort iallafall. typ lite såhär såg det ut:


blev irriterad när jag såg att dom skrivit H istället för B. inte för att jag har något problem med H, men det har tydligen helen efter att hon SKREK ut över hela klassen att "DET HETER INTE H, DET HETER B". då blev jag ledsen.

fatta ingenting. svenska e klurigt.

fastnade vi denna lilla symbol, och inte för dens intressanta namn brevis, utan för den fiffilura form. vilket fick mig att sitta i säkert 10 minuter och fundera på vilket den va mest lik, en humla, karamell eller kanin. sen tyckte jag den såg ut som ett öga  och blev rädd och fortsatte iVRIGT vidare. nej. (benjamin nej)

tyckte att kvintoler, sextoler och septoler lät som en typ treåring som inte kan säga pistoler. funderade på det en stund.. tills jag kom på att det kanske inte va nå bra å skriva pistoler i mitt teori häfte. man vet aldrig, helen kanske ser och blir galen, och tror att jag är en såndär skolbombare, (skolmassaker? va heter det? ah nä) som helt besatt skriver "pistoler" i mitt teorihäfte. så jag suddade ut det.

den envisades med att finnas kvar lite lätt ändå. vilket kan verka ännu mer cp. som att jag ba suddar ut det och tror att ingen märker, även fast det syns lika tydligt som om det hade stått kvar med blyerts.

sen skulle jag göra övningar, som faktiskt va jobbiga å lite svåra. särskilt jobbiga när jag kämpat med att rita en hel notrad-kommit på att jag ritat helt fel-suddat ut-och sen kommit på att jag gjort rätt.
att jag dokumterade alla dessa trista saker KAN ha bidragit till den tid det tog. men det tror jag inte. förövrigt hatar jag mitt teorihäfte/bok (som jag snart kommer få) den e jättetråkig. daniel&johans va mycket finare.


så såg det ut

        

a moment of love

HEJ. jag var alldeles nyss på lite söndagsångesthumör. men sen så skulle jag skicka en låt till offan som gjorde henne på bra humör och då blev jag också det, för asså mmmmmmmmm. musik är så jävla bra bara. sjukt egentligen.

näe jag venne. men nu e jag glaa. tänkte gå ner å hjälpa papi med tacooos. o göra guacamole (orkar inte googla om jag stavade rätt, heheh)
igår va jag på popis igen. det va galet. bra. asså hot chip. hahaha, där dog jag och joppe, bokstavligt talat. för alla va galna. och joppe va kort, och jag med typ. hahaha, fast det va lite roligt. fast sen fick jag lite panik och tryckte ut mig och joppe. hahh.
men mums. i'll be back, typ efter maten eller nåt.
hejjihoppsi.

baxartanten nummer 1

häromdan kom en liten tant o plockade vinbär från min trädgård. hon försökte gömma sig bakom den andra busken framför vinbärsbusken hela tiden för att inte bli sedd. hah, stackarn hon va typ livrädd hela tiden, hennes puls måste ha varit väldigt hög för hon tittade hela tiden nervöst mot våra fönster o dörr. ioförsig får hon gärna plocka där, det är ju bra att nån äter av bären liksom. vi glömmer hela tiden bort dom. men tillslut hade hon plockat på sig lite föör mycket, så då öppnade jag mitt fönster så hon skulle bli rädd. men hon märkte typ inget, så då stängde jag det med värsta braket istället. och då hoppade hon till och sprang iväg. hehe. aja, nåra bär fick hon iallafall.

  

fembot

oj, min blogg har typ. svimmat?
nä jag vet inte. hejhej iallafall :D
idag är det lördag. igår var det fredag. då var jag på popaganda med en CHEY (heheheheh) som heter joppE. det var mikket najs, och mer skare bli! idAG! wiiiiie. jag e fetma taggad på hästpojken, fast jag önskar att dom spelade liite senare, kvart över fyra e liksom inte en lika bra tid.. men DET BLIR BRA ÄNDÅÅÅÅÅÅ.
robyn va hysteriskt bra igår. sjuktsjukt bra. innan robyn frös vi. inte efter. tummen upp!
dock missade jag jonathan johansson, för att jag va lite lat. fast mest för att jag skulle hinna hem o äta liiite. och sen vare faktiskt joppes fel att vi missade typ halva familjen :D hahh. men det va GREATERS. ååh va jag saknar sommarn, fatta underbart om den precis hade börjat och man hade en heeel festivalsommar att se fram emot! :((
men nä, man ska inte deppa. HÖSTEN är ju härrrr typ, haha :D igår kväll var det iSKALLT. jag hackade tänder och hela min kropp va död. men det löste sig ju som sagt tillslut på robyn!
hmmm jaa, S1a e mums. gotttttt. mycket bra. läger på tisdaaaaag, wiiie jag vill jag vill.
och justeee, kör i torsdags :D hahah, det va lite galet. men härligt :) körläger nästa helllllg! wiiiiiiiiiiiiiiiiiie.
hmm ah, det är väl mest det! juuuste. cp. jag har typ läxor tills på måndag.. blö. aja. ska göras snarrrrt.
hejjjj


när du vill, precis när du vill

mmmmjo, detta inlägg kommer nog likna förgående kan jag tänka.
idagggg. har det regnat ganska galet. vi hade värsta håltimmen typ, för vi hade ingen musik, så jag, hillevi, jorun, emma och moa va o fika på café ANNA :D heheheh. det va mysigt och sen traskade vi tillbaka till skolan i öSregnet. geografi e narreeee, men teori (musik asså) e jag ganska opepp på.. men äääääh det blir bra!
efter skolan träffade jag hannah, lite kort, vi fick VÄRSTA moment'et när vi såg varandra på tunnelbanan, det va magiskt minst sagt. hah. seeeeen va ja på drottninggatan snabbbt och åkte hem i spöregnet. simon ringde, och efter det var allt galet i typ en halvtimme. sen satt jag o skratta för mig själv :D hahah
men wiiiiiie, popaganda fredag-lördag. biljett köpt!  WIIE
och imorn KÖÖÖÖR
okej panik nu måste jag hitta min säng. som vanligt. under massa baaajs.
pussssssss godnatt

bläaaaaasf

hejjj.
idag hade vi musik det va mumsssss. fett najs liksom. och svenska och matte, det va väl chill.
sen va jag o hälsa på hos värmdö barnen (GYMNASIET värmdö alltså) där träffa jag clara, madde, elle och elina och några från deras klass. sen hamna tillslut jag o clara på tully's på götgatan o fika, dit även felicia kom sen. mys :)
asså  blä, tråkigaste inlägget jag sett. men jag orkar verkligen inte skriva mer. har sjukt ont i ryggen så måste lägga mig på golvet.. heh
hejjjjdå.


gott

hej.
kungsholmen is getting betterrrr. bra människor har jag i min klass.
jag längtar till lägret nästa vecka. ska bli ruuligt. och torsdag blir braaaa, me köreeeen. å träffa sara innan, awiie.
jag e fett taggad på allt. mums. fast inte på tyskalektionerna, inte för att det är tyska utan för att jag verkligen inte hör vad min lärare säger, han har nämligen dialekt på svenska och det förvärrar hans tyska brutalt. så hahha, där kommer jag ju verkligen skämma ut mig en hel del.. men han verkar faktiskt snäll :))
imorn börjar lektionerna for REAL. idag va liksom bara intro typ.
imorn börjar jag tio, skööööönt. fast det är bara lilla ja o några andra i min klass, resten har spanska eller franska. men tyskan klarade jag av i eftermiddags! fett värt. efter skolan treeeffade jag koffelane o vi sprang runt o prata strunt.
imorn har jag musik, svenska, klasstid och matte. jag e taggad. najs. musiiik liksom wiiie. 
okej nu avslutar jag detta inlägg typ en halvtimme efter att jag påbörjad det.
bilden nedan ere gosiga molnet som gosade runt utanför mitt fönster förut.
hejjjdå.


cowboys & dinosaurs

        

when you're gone it makes me happy

åh, dalhalla var så bra. salem så fruktansvärt bra. fina sami. dans med publiken. annas finafina landställe. ingen el. vatten i brunnen. dubbelsits på dasset. en fin farfar. fina katter. hemsk men fin historia. elaka spelet. te som försvann. kubb på 5 minuter. ljus, massa ljus. vädra mattor så att fingrarna värker. känna sig riktigtriktigt fräsch o snygg på morgonen. bilresor hit och dit. övningskörning. stjärnklart. kalender. cp iphonespel. choklad. mera. men mmmmmmmmmmmmm, så himla bra.

några små bilder får ni imorn. nu ska jag hitta min säng, någonstans under ett berg av kläder o sånt..
puss

lägger ut denhär bilden mest för att den är så jävla snygg, och lite för att göra ejebys kvälls-smile-portion


genom eld

i ONSDAGS var jag på oskar linnros på kvällleeen me anna. och spenderade typ hela dagen me denna tös. braaaaaaaa grej. sjukt bra kille också. har en mycket vacker fin bild från konserten på mosebacke. och iGÅR tillbringade jag (tidig) kväll me joar, gegge, anna, my, paulinaaa, joppe, corre, clara, offan, helle, simon. hoppas ja inte glömde nån nu, men nährå. förlåt isåfall :( det va greatemate. dom tycker ja om. och saknar det gör jag också. dom. och en bunt andra homosapiens. jag ska dela med mig av det få, fula bilderna som togs!

       


everyday

HEJ
har inte skrivit på.. 2 dagar, hahah det kändes längre än så, hahah. nörD.
iallafallllllllll, jag börja på kungsi igår! med andra ord kUngsholmen, det känns som att jag har gått där typ en vecka. jag blir mer och mer taggad varje dag faktiskt. det började med kanske 2 av 5 tagg liksom, hahaha. men nu ökar det feeeeetma! jag dömnde ju liksom människor första dagen, för ah asså, av första intrycket vill säga. men jag börjar uppfatta fler å fler sidor av människor och dethär kan bli riktigt bra faktiskt. jag gillar min klass. idag gör jag det, och imorn, eller ah på måndag kommer jag nog gilla den ännu mer. fast såklart saknar jag ju 9m som ett galet cp. men det visste ni nog redan. för vem gör inte det? en liten tröst är ju att vi ska träffas varje torsdag kväll, min fina family liksom. åh jag längtar. idag va bättre än igår iallafall, på kungsi asså. det ba va så liksom :D hahah. mitt schema är faktiskt rätt nice, först tyckte jag inte det. men nu tycker jag nog det fan :D
imorrrrrrrrn ska jag till dalhalla i dalaaaaaaaaarna såklart, med anna, hennes fader+brur+flickvän. najsss skare bli, vi ska se salem, iiiiiiiih :D på scenen vid "stenbrottet" eller vare nu kan heta. fett.
kommer hem på söndag, när vet jag inteee. synd dock att jag missar lite S1a & N1b (och N1a?) get together :(
vilket alltså är min klass (S1a) och min "närmsta" parallellklass som jag kommer ha kööör me (N1b) :)))))
aja, vi kommer ju träffas nästan varje dag nu det närmsta 3 åren så jag kanske klarar mig :D
FINT inlägg. jag vet att det va liteeeee smyglångt o kanske trist. men ah. nu vet ni det liksom :D
pussssssssssssssree

eccccccclipse

jag kände hur respekten bara flödade när jag för cirkus 7 minuter sen kastade ut mitt äppelskrutt i det lilla fönstret (ca 20 cm brett) brevid det stora. fett tufft, jag träffa liksom. fast å min äppelskrutt träff i en papperskorg är liksom oslagbar. det var typ min bästa stund i livet. helt fantastisk. åh jag saknar.
hursomhelst (somhelstsomhur) så har jag idag fikat med lisa. sådär på eftermiddddddddddddan. det va bra. bra. bra.  bra vare. sen gick vi från gamla stan till slussen och lyckades pricka in preCIS när det börja spöregna, så blöt var jag när jag traskade hem till offan och lisa tog tåget hem. men det gjorde ingenting alls faktiskt. det va rätt najs tillomed. hela regnet liksom. hos offan chillade jag i kanske 1 ½ timme o sen traska jag ut i regnet igen till tunnelbanan och träffa anna vid medis där vi åt en mYSIG middag på donken, hahaha, tjock. sen träffade vi amanda och vi såg eclipse på bioooooooo. den va väl bra, inte hysterisk liksom, mest typ rolig :D hahahah. sennnnnnnn åkte ja hem. hoppla. igår, va gjorde jag då. jo då träffade jag emma, och sen åt jag middag hos joppe tillsammans med corre, anna, offan, clara och erik. det va riktigtriktigt mys!
men aaaaaaaaaah. jag måste gå.
kul inlägg. javet.
godnaaaaaaaaaaaat snart. hahah

er sång den ekar kvar


det bästa med den här videon är att det som låter som skratt mellan varje vers daniel sjunger, är egentligen någon slags gråthulkande blandat med lite skratt och ännu ett utbryt av gråt.
trots kören, och trots att vi har lovat varandra att fortsätta ses konstant så kan man ju inte undgå att tänka på att det kanske faktiskt inte blir så. att vi faktiskt inte kommer ses så mycket som vi lovat varandra. att vi faktiskt snabbare än va vi kunnat drömma om mer eller mindre "kommer över" 9m. vi hittar nya vänner som vi börjar nya kapitel med. tänk om liksom.


ja dethär är förmodligen dom mest händelserika, snyggt ljussatta, bra pixlade, vältagna, vackra fotona ni nånsin kommer uppleva att få se, överhuvudtaget alltså. särskilt den sista bilden e fin.

   

you can't always get what you want

hej dagens åtta läsare.
jag e på landeeeeeeeeeeeeeeee. heh. och jag kommer hem imorn. fett väRd resa. minst 12 timmar totalt.
just nu dricker jag te. gott. albin ligger på golvet brevid mig och längtar hysteriskt mycket efter sin matte (som just nu är påväg hem från halmstad) han varvar ett dovt pipljud med att andas högt eller gäspa väldigt ljudligt. såfort jag rör på mig det minsta lilla så tittar han på mig eller följer efter mig. börjar bli lite irriterande. han e sån himla mattegris. förut stog han tillomed o nosade på ytterdörren. och det regnar liksom ute så han kan inte gå ut och vara ledsen där heller. och grejen är att det inte ens är synd om honom, eller jo, på ett sätt för att han längtar efter sin matte. men jag ger honom hundkex hela tiden bara för jag tycker så synd om honom. och klappar honom och bajs. han e lite grinig, och trött.
jaha. då vet ni. undra hur mycket mina "då vet ni"-kommentarer förstör eran fantastiska läsupplevelse..
imorrrrrrrn eftermiddag åker jag hem. och kommer inte tillbaka hit på ett bra tag tror jag.
nu börjar ju skoooooolan vettja.
mm.
hejdå.

inlägg tillägnat ofelia

HEJ JAG MÅR BRA.

comes my way

assååååååååå jag har inte blivit depri än, bara så ni vet :D
pianogrejen var bara lite jobbigt liksom..
ja e gllllllaaaaaaaaaaaaa.. hehehe då vet ni.
okej tråkigaste jag skrivit.
dör.
här och nu.
förresten är min mamma typ knäpp. idag alltså. inte sur. bara typ weird..
jahaja.

kul grej

oj. gick precis förbi mitt piano påväg till trappan. jävlar vilken ångestattack.

little bit of feel good

mmmmmmarabou.
mums. hheh.
corres landställe me joppsi var najjs. vi fiskade och massa annat bajs. det va grymt! :)
på igår var jag på allsång me dom bästa, koffe och clare. det va grrrrrrrrrrymt. hahaha. vi syntes tillomed i teve! brevid orup. om du inte har sett än,  kolla här. hahahhaha. seeen satt vi vid vattnet på djurgårn ett tag och simpis kom. senare sov jag och clare hos simon. sjukt bra kväll. idaaaaaaaag träffa jag koffe, och vi gjorde inge vidare vettigt. fikade. ah typ. :D imorn ska jag till löpis med en hysteriskt jobbigt bra tjej. anNa. ja hej.
och aaaaaaaaaaah. kungsholmen. hahaheheh. fick hem ett litet fint brev liksom. idag. den 31 aug-1 sep ska jag och min klass S1a på läger, heheh, lite kort sådär. mmmmmm, jag gillare. S1a. kan bli riktigt bra. hahha :D'
och jag har sett mitt schema, hahahha f1 jobbigt verkar det typ. men ÄH, det FIXAR SIG !!! hahah :D och wiiiiiiiie. kireus och emmmmmmmma i min klass. hur bra? galet bra.
WIIIIIIE. liksom. hejhopp :DDDDD

       

another day

oj jag orkar nästan inte andas. saker är så bra. jag är så glad liksom. jag kan inte låta bli att verkligen känna in mitt goda humör till fullo, även fast jag vet att, känner jag mig själv rätt så kommer jag snart vara sur, hysterisk, ledsen eller nåt annat igen. men jag orkar verkligen inte bry mig. allting känns så rätt. trots att 9m aldrig kommer vara en klass igen tror jag faktiskt att jag verkligen kommer träffa alla mer eller mindre väldigt ofta. det kommer faktiskt funka liksom. och trots att jag e livrädd för att min "iq" inte ska räcka till på kungsholmen, så tror jag verkligen att det inte är så farligt som jag inbillar mig. jag tror faktiskt att min klass kommer vara sjukt bra och att alla kommer va på ungefär samma nivå (förutom några brainjacks). och jag tror verkligen att alla kommer trivas i sina klasser och på sina skolor, oavsett om det finns nackdelar som skaver. vi alla kommer liksom make it work, vare sig det är lätt eller svårt. gymnasiet kommer nästan kanske faktiskt bli lika underbart som högstadiet. (och då menar jag kanske inte riktigt plugget heheh). men ni fattar. fan. det kommer nog bli tre jäkla bra år vi har framför oss. det är iallafall vad jag hoppas på.


proud to be part of these days

åh  jag är så glad.
jag e hemma några dagar. och missar lite som händer i gbg, men försöker att inte fälla några tårar för det. även fast jag mycket möjligt skulle kunna göra det. hehehhe. nä usch.
imorn ska jag iallafall till cornys landställe me henne och joppsi. om det inte sPöregnar. myse.
på tisdag ska jag FÖRHOPPNINGSVIS på allsång me världens allraste bästa clare och koffelane. och kanske fler? ska iallafall träffa dom :))))))) på onsdag ska jag trefffffffa anNa. bra tjej där ja. och på torsdag vetjagkanskeinteriktigt. men åh. jag e så glad iallafall. alla bra människor. har saknat dom så. på fredag-söndag ere en kort visit till landet, igen, men det e bra tycker ja! och nästa vecka på onsdag ska jag på ossssssssssskar linnros på mosebacke (BÄST JAG DÖR LITE) me anna o kanske kire o alla andra som vill hänka? köpte biljett idag och jag e hysteriskt glad för det. däremot försvann jag lite från jordens yta när min syrra sa "men ere inte typ 20årsgräns till den?" som tur va kollade jagupp det och nää så va inte fallet!
mmmmmums. fast shit. snart börjar skolan. kul men SHIT. och jobbigt. hehehe.
men blö. inte tänka på det nu.
nu ska jag ladda över bilder på datoooorrn.
puuuuurrre

ni kan få en fin bild på en underlig mEN så fantastisk stav(?) som jag hittade på landet i min gammelmosters garage. fantastisk grej. det är någon slags orm som handtag. mm. fin.


ack, sundbyberg

jag tänkte skriva en bitter status på fb om att uppmana folk att skriva statusar om vädret i sthlm, för att jag inte riktigt hade förstått än att det åskade. sen ändrade ja mig. och så skrev jag det här istället, jag ångrar mig nästan. 

kul  är det också att jag inte bestämt mig för sthlm/gbg än, och imorn innan ett är det nog en bra idé att ha klurat ut det. 
nästan lika kul var det att skriva detta inlägg.
och förmodligen änNU roligare att läsa det.

(fail att byta från kul till roligt, men vaskamangöra. svenska språket liksom. hej.)
 

förresten e jag faktiskt inte så bitter som jag verkar. på riktigt!

ikväll

     

hang with me

jag vill dö. i en hög.
mest det typ. inte så mycket annat.
jaha. ni är ju inte till någon hjälp. mina venner. med e.
kan ni bestämma åt mig. göteborg eller stockholm. skulle underletta. med e.
snela.

get here

guten abend!
hmm, måste fynda nya trevliga hälsningsfraser som man kan använda. på olika språk.
förresten tänkte jag häromdagen på att tänk om alla i hela världen läste teckenspråk som b-språk, fatta användbart? då kan döva, stumma och alla andra människor kommunicera fritt liksom! haha där lät jag som en 8åring. men ni fattar. då behövde man inte fundera på att okej, nu är jag i frankrike, undra vilket språk mer än franska dom kanske förstår här som jag kan stamma fram och fråga om vägen till tunnelbanan. utan då kunde man använda teckenspråk, som ett internationellt, globalt språk. hmm, det tror jag skulle funka. sjukt bra grej!

annars har jag varit i gbg idag. najsbajs. jag har köpt ett par shorts på weekday för 40 spänn, tidigare pris 400 riksdaler. mycket bra köp tycker jag. dom e väldigt förstora, men jag får använda dom so baggy :DDD jag valde liksom bland dom, eller en ministorlek där vi snackar TIGHT ass asså. och det orkade jag inte kände jag. trevligt me lite baggy liksom. hejhopp. och så har jag köpt ett linne på indiska. fint, men lite konstig modell, eller bara halva linnet typ. så den kan se ut som en uppblåst ballong om den vill. men därför ska jag nog bara använda den instoppat, 99 på rea kostade den. och ett par örhängen köpte jag också, hehe. ugglor, söta, på cubus, fast inte så jättefina, men jag tröstköpte dom. för jag hittade inte ett par andra örhängen jag skulle köpt på hm, och inte heller hittade jag min fina jacka från monki. som jag vill ha. aja.

har fortfarande inte bestämt om jag ska till sthlm på söndag eller ej. men då kan jag ju inte gå på gbg kalaset. :((((((( och då missar jag José.. :(((((( blö.

jag har fått mina bilder från fuji, ååååååh va fina dom e :) massa. gott. mums.
nä nu ska jag kanske dra på en liten kortis promenaddd me albatrask.
puss

tomorrow tomorrow I love you tomorrow

imorn, får jag kanske mina kort jag beställt.
imorn, ska jag in till gbgggggg och dö en stilla död.
imorn, ska jag äta lejonet&bjönen glass mest för att jag är beroende och även gillar socker. och italiensk choklad. i glassform.
imorn, är det den 5e augusti, alltså 2 eXakta veckor kvar tills skolan börjar. kungsholmen. alltså.
imorn, kanske jag tänker blogga om mitt intressanta liv. mEST för att jag vet att ni vill veta.
imorn, ska jag bada oavsett väder, eftersom jag inte badade idag TROTS att solen sken litegrann sådär.
imorn, ska jag tvinga min kusin att vi jagar råbocken (rådjursman för er okunniga), för han skäller så FASLIGT fult.
mm typ det. mumma!

you are my princess all day

hejjj!
kul blogg hej!
men jag har inte så fruktansvärt mycket å blogga om förstår ni. de senaste dagarna här på landet har jag åstadkommit ungefär dethär: ätit frulle, tittat på scrubs, kuckilurat runt lite i grannskapet, hänGt hos kusinen o gjort princip ingenting, bakat (har gjort en gång), smsat, datorliserat, klappat albin, gått på promenad med albin, öst båten, stått ute i regnet, plockat hallon och sedan ätit dom, fikat hos mormor, handlat en gång, ätit middag, sovit en himla massa, legat i en soffa å gjort ingenting, tittat på teve. ahmen typ så liksom. juste BADAT har jag gjort två gånger, idag och iförrgår, trots att solen bara sken pyttelite och det inte ens va varmt. men jag vill bestämt bada, för det är liksom det sommarn går ut på. bilder har jag inte tagit, inte så mycket att ta kort på, hehe.

jag funderar på när jag ska hinna va hemma, för jag åker helst gratis till sthlm (alltså åker jag bil med mor o far) dom åker hem den 8e, men Göteborgs kulturkalas (som det så fint heter) börjar den 10 och slutar den 14 och då ere en hel del bra artister, live, gratis, muMs liksom. å det vill jag gå på eftersom jag inte har råd med way out. ALLTSÅ ere ingen idé att åka hem den 8e om jag ändå måste åka ner typ den 9e för att va här den 10e..
men liksom, då kommer jag hem typ den 15e, och då har jag 4 dagar i sthlm innan skolan börjar. KUL liksom.
så blÄ.

men ah, nu vet ni liksom :D
och nu ska jag äta.
hepp.

RSS 2.0