gurk

åherregud. vad skulle jag göra utan iskallt gott kranvatten och saftig, vattning gurka?
så jävla GOTT

KuLLIIIIIII

hejhejhejhejhej. förlåt för att jag dog.
men jag har haft 3 prov denna vecka. så allt har varit lite crazyy.
idag åt jag glass i solen med jorun och jessie. så jävla vÄRt med sol. påvägen hem för att äta och sen åka till pianot var min kropp galen. jag frös som en galning och svajade lite lätt upp för backen, när jag andades gjorde det så ont att jag fick stanna o hosta så mycket att det lät som jag kvävdes. jag ville NÄStan ba lägga mig ner på marken och liksom nU dör jag. draMa. haha......
men jag lyckades ta mig till dörren. DÄr hittade jag tyvärr inte mina nycklar, och plus alla galenskaper så blev jag hysteriskt kissnödig. jag började rota i väskan, detta slutade med att jag kastade den på marken, och var så arg så att jag började prata med mig själv. sen hittade jag alltså in, gick på toa, och tryckte på mig 2 lager tröjor + byxor, satte mig i fåtöljen med två filtar och här har jag suttit sen dess. med undantag att göra lite soppa. och en gång koka te.
fett värt och KuL att läsa ett helt inlägg om hur synd jag verkar tycka om mig själv.
fast egentligen gör jag inte det. mest kul att skriva GALNA historier från min vardag. denna var vild som ni ser.
åh mitt huvud är så varmt och uppsvällt (inombords.. haha) vill bara stoppa huvudet i en kall pool och känna mig som ny.
jag måSte ju liksom kunna åka till löpare på fredag. annars. blir. jag. galen.

hall0

WADDAPPPPPP?
hej.
förresten har jag många gånger velat börja inlägg med hej på tyska. och briljera med mina tyska kunskaper (efter 5års b-språk). MEN. det är ju inge kul. för det heter liksom bara "hallo". och det är liksom k.
nu vet ni.
idag skulle jag dött. men jag dog inte. bara halvt.
IDAG ERE EARTH HOUR. och den ska jag "fira" hos clarrr. 
jag har typ gjort en läxa idag. (den minsta av alla dom jag har visserligen) FETTTTTT iallafall.
hejjjjjjjjjjjjjjjjj

oheERRgud. kom precis på att bilden är aptråkig

HOLA miamo annAAA. jag har ingen aning hur detdär i mitten stavas. så I took a WIIIIIILD GUEESSSS och ba körde. här sitter ja. o chillar. jag orkar verkligenverkligenverkligenverkligenverkligen inte plugga. vilken tur att jag inte har geografiprov imorn. då hade jag dött.
ÅH. nu studsade "Mr. Sandman" upp på min feel good lista. jag shufflar liksom. jag blev verkligen gla.
kan även informera er alla om att ända/ändå eller vare nu va, stavas med Ä och inget annat. detta har språkpolisen koffelanebinkebane informerat mig om!

för någon timme sedan var jag mitt uppe i en konsert med körklassen min+9EF från af.
det blev helt ooooook tillslut. wiiiie. tur att vi inte dOg eller nåt.

i söndags någongång när jag borde pluggat satt jag o kolla på massa bilder i gamla pärmar. hittade en hurtig bild på mig när jag huttar typ flädersaft ur ett snapsglas. that's the stuff liksom. jag vet att bilden är lite suddig, men det är la härligt.

cp!


toRTILLAAAAA

HELLO.
jag tänkte pRECis skriva något jättetråkigt men ångrade mig som tur va.
när jag skrev förra inlägget TÄNKTe jag även där skriva något som jag inte skrev. fast det var inte tråkigt. jag typ "skämdes" lite bara.
jag tänkte skriva typ "ÅHeERREGUD. jag är verkligen galet mätt. har precis tryckt i mig 3 goda avocadomackor så nu orkar jag inte äta." och så tänkte jag skriva att det var mitt största problem for the moment. men jag ångrade mig när jag hörde hur det lät. men nu säger jag det ändå, bara för att berätta att jag sitter och äter middagsmaten mor&far åt för några timmar sedan, NU istället. och jag vill verkligen berätta hur sjuuuukt gott det är.
om ni vill veta så är det en cpgod tortilla pappa gjort, (inte tortillaBRÖD alltså utan TORTILLA) och den är verkligen underbar. PLUS att jag äter lite enkel sallad med dressing på, och egentligen brukar jag inte gilla dressing så mycket, tycker det känns onödigt typ. men denhär är HEEELT UNDERBAR. jag typ dör.
på tal om mitt "ändå" några rader upp, så talade offan om för mig i en liten minibitchfight vi hade typ, (hahah), hur detta kluriga ord stavades. men jag har verkligen glömt om det va med e eller ä. så därför fortsätter jag mina inlägg med min bristande svenska.
hejHOPPPPP

hejjiiiiiiii

heJ.
idag. skulle jag haft studiedag.
och det hade jag också. men dessvärRe hade jag även ett rep från 14-16.30.
det kändes lite ovärt. för bengt var bara bitch. å vi va dåliga. typ. ibland.
meeen jag e faktiskt på jättebra humör. föR som aaaalla andra tjatar om så ÄR det ju faktiskt vår. de senaste 3 dagarna har jag haft min gröna, tunna vårjacka på mig utan att ha någon tjocktröja under. VÄRT.
fast det stormade lite ute idag. faktiskt ganska jätte mycket. men det var fortfarande inte kallt för det. bara lite galen vind.
egentligen skulle jag haft geografiprov på fredag, fast då hade jag dött. eftersom jag har konsert imorn.
nu har jag det ioförsig på tisdag vilket är lite jobbigt det med, men förmoOOdLIGEN bättre.
nu ska jag dö. puSSSIIII

Ja sa Ja

hEjl0
idag har jag pluggat matte. som ett gALet lochnessmonster.
for the moment sitter ja å lyssnar på miike snow med min bästis jämte mig, min miniräknare.
hen e lite trasi(g) då jag tappat hen ett antAl gånger. MEN. hen klarar sig fint ä/e?ndå. (mina fingrar fick inte damp i ordet innan denna parantes, jag har lite svårt med SPRåket bara.)

annars så har jag någongång denna helg suttit o ritat i min gosebok. jag skrev ner de artister som förmodligen skulle vara roligast att se på hultsfred respektive peace and love. men jag vet ju inte vilken jag ska gå på än. vilket är bra. eftersom priserna stiger hela tiden. BRA GREJ.
påtal om rita/måla så satt jag någon dag i veckan och försökte plugga matte men tyckte detta var myCKEt trist och började istället måla på min hand med en överstrykningspenna. detta började med färgen gul och mitt pekfinger bara glänste av gul glädje. sen gick det lite överstyr när jag målade ett finger grönt, ett rött och ett svart. (visar upp min fina svarta tumme nedan) dagen efter när mina färgglada fingrar var lite urtvättade trodde hedda att jag klämt handen. och den väckte även intresse och frågor hos en del andra. jag förklarade kort och gott hur fingrarna tagit dessa färgskepnader.
nu ska jag nog ta o duscha. hejjjj

  

halleluja

fett trist när jag ba dör.



nu ska jag berätta om guds gåva till världen. 
plommontomater.
ovala, klarröda tomater. med en fruktansvärt god, söt smak som dansar omkring på smaklökarna. när man sätter tänderna i dessa spricker det tunna skalet med ett "klick" och resten av tomaten smälter sedan på tungan och glider graciöst ner genom halsen till magen.
jag kan sluka 10000000 av dessa innan jag ens börjar nöja mig.
jag kan liksom inte få nog.

något som gör livet ÄNNU mer värt att leva är att dessa fantastiska tomater även finns i MINI format.
om jag får leva med ett ständigt lager av plommon- och miniplommontomater kan jag nog dö lycklig.


bilderna är tyvärr hämtade från internet eftersom jag inte kan ta kort själv när mina egna är uppätna sen länge.
 Plommontomat 'Sixtina' F:1 hybrid

do me wrong

 

if you wanna

jag önskar att det var sommar. och att jag kunde få uppleva alla mina favorite band&artister live. att jag kunde få resa bort någonstans i europa med en eller flera fina vänner. att jag hade en golden ticket till vilket land som helst i Afrika som jag kunde använda när jag ville, hur många gånger som helst. att läxor och prov bara var påhittat trams man kunde göra om man viLLE! att skolan var fett slacky och att man bara gick runt och lärde sig massa värda saker som efteråt kändes fett värt att man lärt sig! att jag inte börjar 8.10 imorn med tyska. att jag inte var så himla lat. att friskis&svettis var gratis. att alla människor i hela världen bara var cp på ett POSITIVT sett, och aldrig negativt.
ooooooooooch. en massa andra grejer.
fast nu kanske jag borde plugga matte.
heji

oepfkasld

tja bloggen
fan det är en så jävla catchy phrase "tja bloggen". tänk om man hade sagt den först av alla. då hade jag varit stolt.
förövrigt använde min engelskalärare idag ordet CATCHY när hon pratade om en jätTTTEtråkig grej. detta är alltså gal1 eftersom hon ÄÄR den tråkigaste människan på jorden.
nu kom jag o tänka på att världen är ett cp och blev otag.
hejdå

one year of love

idag firar jag och min rödlysande knapp ett år! bara så'tt ni vet.

vill du veta mer? (historian bakom detta fenomen) please visit: hej & hej

I follow rivers

bläääääääääää

idag lärde jag mig något

när jag lite oskyldigt går in på sl's hemsida för att kolla tåg för imorgon hittar jag något som får mitt intresse att GLÖDA och nästintill FLAMMA, som om det handlade om en chokladmässa right next door.
Hallonbergen. vilket alldeles UNDERBART namn. kunde lika gärna hetat typ fläderviken (fast det KUNDE det ju faktiskt ha hetat..) eller mumsfillibabbavärlden.
var inte Hallonbergen bara det bästa ni hört? så kände jag. för jag hade nämligen aldrig vetat om dennes existens tidigare. jag gjorde lite sNAbb research och hittade ett främmanDe LAND.
tänk att jag nu lärt mig något. bara av att kolla tåg.
tack sl.


stick to your voice

hej.
asså jag e ju inte såhär galen eller så. eller jag var det förut. (nu pratar vi alltså kommentars-galenhet inget annat. för annars blir det nog en större diskussion och påståendet i första meningen may not be true) typ sisådär 2007 så skrev jag massa töntiga inlägg och jag skämde verkligen ut mig själv. hahaha. fast det är lite kul. och jag kan liksom stå för att jag va en tönt nu såhär efter. huRsomhelst så skrev jag typ alltid då "KOMMENTeRRAA DÅÅ, jag BLIR LEDSen!!!"?!"?!. för då trodde jag att jag va en reaL blogger. nu vet jag liksom att så är inte case:t. jag är bara ett simpelt cp! men det är okej. men bara så att ni VEEEEEET. så får jag mer livsglädje av kommentarer. ett simpelt "K." funkar. just nu ere liksom bara vilma som kommenterar när hon tycker att jag uppmärksammar semmeldagen mer än kvinnodagen. vilket är FINT vilma, hHE. (förresten håller jag alltid på att skriva Wilma istället för Vilma. varför heter du inte med W?)
aaaaahrå.
annars så har jag idag haft piano, som nuförtiden blir mer och mer gosigt typ. jag kommer dit och är alltid gla, så om bekymmer finns så förtränger man dom där. har haft matte med markus för första gången på två? kanske mer, veckor. det va härligt! eller ja, måttligt iallafall. markus e braaaaaa iallafll.
jag dör LIte för att detta är ett långt textinlägg. men jag skyller på er. för det är så mycket enklare att skylla ifrån sig än ta eget ansvar! hejja! sen så har jag läst i Flyga drake - The Kite Runner. den är så braaaa. snart färdig. dessutom berättade jag hela historien för mamma, eftersom det bara var vi som åt middag idag. och hon blev verkligen faST. helt galet.
aja. gillar ni mina paint-bilder förresten? för det gör typ jag!
jag kör paint á la Kissie liksom. det är såreskava.
hejppppp.

tjEJer KANnN!!!

DET ÄR FÖRSTÅS OCKSÅ Internationella Kvinnodagen IDAG!
jag ritade ännu en bild. dagen till ära. den blev däremot lite fulare, men var mycket jobbigare att göra.. haha.
men aja. den ska iallafall visa någonslags jämställdhet tänkte jag. men haha. det blev lite fail. härvettja:


bilden ritade jag alldeles sjelf

ÅHERREGUD. DET ÄR SEMMELDAGEN IMORGON. (jagvet att det heter semla. men det kan ju inte gärna heta semeldagen, semmeldagen e gosigare!)
JAG HADE TYP GLÖMT DET!!!!!!!!!!!!!!


all I do is dream of you

hallick. (hej)
idag på svenskan läste vi en isländsk saga, den hette nåt på "N---- saga" den handlade om hur typ hela världen dog medans dom medvetet brände på ett hus. lite så vare. och alla var typ gifta med alla. och dom lät små 5åringar dö. hoskuld hette en av karaktärerna. därav hej:et däruppe. tänkte på hallihallå, alltså halli och om man lägger till nåt, typ "ick" så blire hallick. därja!
förresten vare nåt fett VÄRt jag tänkte på idag. något som verkligen var värt att tänka högt liksom. dessvärre har jag förträngt det nu. fast en annan värd tanke jag tänkte var hur VäRT det är att sitta på något som rör sig. typ en buss. helt sjukt egentligen. men så himla värt.
just nu sitter jag å känner mig tjock o mätt. lyssnar på singin in the rain soundtrack. (alltså inte nödvändigtvis LÅTEN singin in the rain, utan även låtar som "First silent picture - extended version". även detta, värt.
i början av detta inlägg tror jag att jag hade något annat jag ville berätta om. men efter en middag där jag förmodligen bara pratade om mig själv så har även detta förträngts.
det är så förfärligt tråkigt att prata om läxor och "plugg" (som förövrigt är ett JÄTTEfult uttryck/"slang"/eller nåt, som jag använder för mycket) men tyvärr är detta jag ska ta itu med nu. iallafall borde och verkligen MÅSTEEE jag det. men. livet har ju a way to not turn out som man vill. men vi får la se.

här har ni några väRda bilder på min fina (nittioåriga) mormor&syster (hon är dock inte jämgammal) som i lördags var ute och gick i solen! (och två bilder på the one and only. mig förstås!)
     
min mun e fin hepp

what if GODDDD wAS one of UUUUUUS

hejjjjjjjjjjjj.
det är trist när bloggen dör. sådäribland.
och nu kommer den föRModligen dö lite till eftersom jag åker till göteeeeeeeelaaaaaaborg imorn.
men. ahrå.
iförrgår sov jag hos annA. gosigos. igår SIMMADE jag, tänkte först träna men pallade inte så simning kändes minst lika flitigt! efter det hälsade jag på min syrra på hennes jobbbbb, fick en gratis varm choklad och åkte hem. där jag kastade i mig två phille+majs mackor och åkte igen. träffade joppe, tittade på en leskig, crazy film: RITUALEN. fikade me henne på alberts dit även hannah kom och sen åkte jag hEMMMM. sov tills kvart i ett. gick upp. var galen. blev trött. åt frulle. åkte in till stan. träffade joppe & anna. satt i solen och åt en halv muffins. det var VÅR. iallafall en stund. sen for jag till bromma. till jessi. cpppppppppp. vi var galna. näe. men cp minst sagt! och gjorde en JETEEEEEGod äppelpaj. ååh. mums.
nu ska jag dö. och packa. imorn ska jag upp NIO. herre. gud.
pussssssssssssss

  

RSS 2.0