all of my

Rättar från förra inlägget: det var såklart jag, emma och clara som var hos offan i fredags. inte joppe :D

Hej! Jag har tänkt lite på, varför börjar jag alltid varje inlägg med liten bokstav och sådär? Lite töntigt, jag e väl lite lat antar jag. Men dethär inlägget ska jag skriva med STORA bokstävet i början av varje mening, :D.
Idag hade vi NO prov iallafall, det gick sådär, ganska bra tror jag, men inte överdrivet bra heller liksom. Kommer ändå få typ G, men det gör inget, är nöjd med det :D Jag suger ändå på NO, hah.

Annars lyssnar jag på Billy Talent och borde skriva svenska. Ska ju ha skrivit 2 svenska texter tills imorn. Har hittills skrivit 54 ord som jag nog ska radera för det sög, hah. Jag kör fortfarande på dethär ha inga tända lampor förutom ljusstaken och vanliga ljus tända. Det är mysigt. Åh jag vill handla julklappar, men jag hinner typ aldrig. Jag vill baka pepparkakor också. Fast det ska vi iallafall göra på matten, haha. Jag är tsm med clara, anna och adam - najjs ! :D fast idag JUSTE. DET ÄCKLIGASTE JAG VARIT MED OM typ, HÄNDE IDAG. usch jag spyr lite nästan när jag tänker på det. Vi hade matte och vi fyra (min grupp) satt vid ett bord och tryckte lera i en pepparkaksform och försökte räkna ut lite grejer. Plötsligt känner jag att det är lite blött på armen typ, så jag tar upp den och vänder på den för att kolla. OCH DÅ, asså så jävla äckligt, då ere typ snor eller nåt grönbruntrött slem på min arm (typ pyttelite men jävligt äckligt!). SÅ SJUKT ÄCKLIGT! Så jag säger bara, den klassen som hade info tid i det klassrummet innan vi hade matte, SHAME ON YOU ! Ni är riktiga äckelbarn, blä.
Sen tvättade jag hursomhelst bort det, skrubbade med tvål och varmt vatten. BLÄ.

Och JUSTE, senare på idrotten lyckas jag sätta mig i typ snor/klister IGEN fast nu fick jag det på mina idrottsbyxor. BLÄ LIKSOM. kan alla sluta snora ner alla möbler och grejer? HÅLL SNORET I NÄSAN FYFAN!
Stackars lilla mig, sen kalla dom mig för snoranna :(( det va ju inte mitt fel att nåt snorbarn hade snorat ner hela bordet, himla snorunge. usch. nu slutar vi prata om snor. nej nu ska jag sluta prata överhuvudtaget. vilket långt och ointressant inlägg, HAHA.

NU SKA JAG PLUGGA SVENSKA! WIIIIE
puss !


pappa mamma går i dansen


hej alla barn!
min helg har varit braaaaa.
i fredags var jag, emma och clara hemma hos sjukisoffan och åt mackor och kladdkaka och drack te :D
igår var först på kulturamas öppet hus med clara, joppe och hennes mamma och sen åkte jag och clara till slussen tsm med emma. vi tre mötte upp milla, anna och nennah vid medis där vi såg Luftslottet som sprängdes som var GRYM! sen fikade vi på ett litet mysigt fik dit även corre och joppe kom sen. milla och nennah gick och vi andra satt kvar och sen sprang vi runt lite på götgatan, hah :D sen sov vi över hos annapanna. och hemma hos henne har jag spenderat min förmiddag och halva eftermiddag idag. vi julpyntade lite, åt muffins, sjöng och spela piano osv :D nu pluggar jag no, lyssnar på våran UNDERBARA skiva (som jag lyssnat på typ 11 ggr nu), har 6 tända ljus och inga lampor förutom ljusstaken. jag mår BRA. men jag är enormt trött på no:n och jag kan verkligen inte allt. DÄRFÖR ska jag fortsätta plugga nu!

ni får en liten finilibild från förra året vid denhär tiden. (om ni kollar tillbaka i "bloggarkivet" så hittar ni bilden nån gång i november/december ;))
puss !



maniac

hallihallå
jag hatar när jag inte kan koncentrera mig på att plugga. korv.
jag saknar onsala och konfan. men tack vare mig så kommer jag typ inte träffa dom människorna särskilt mkt mer. för att jag e dum i huvet och SEG. åh.
och skolan suger. för jag suger i alla ämnen och kommer sänka mig i alla ämnen.
men alla barn är BRA :D fortfarande, nästan alla iallafall. vissa orkar man ju inte med ibland.
egentligen är jag inte så deprimerad som jag låter. jag försöker bara smita undan från att plugga.
mums.
ååååh, nu ska jag ringa offan tror jag. :D
pusspuss

en random bild på min kusin, fast egentligen typ kusinbarn :D


never say never

hej alla små humlor :D (fick insperation från min tyska bok, där det är en bild på en humla på framsidan - nu vet ni) hur mår ni? jag mår bra, tror jag faktiskt :) blev lite depp förut när jag va så extremt trött, men sen peppade simon mig till att börja plugga, hah och då började jag med det och blev lite pigg och sen nörda jag framför facebook och blev fylld av värsta glädjeruset igen :D (jag kollade på massa cp bilder av 9M o lite så)
jag har kanske sagt det många gånger men jag menar det verkligen när jag säger att 9M är bara så sjukt bra och jag blir verkligen glad när jag är med er, ibland har jag lite pms och jag vet att jag kan vara jobbig ibland för att jag hånar det mesta och det flesta :D (och härmar alla) men ni kanske orkar stå ut? :D
så iallafall, nu har jag sagt det för hundraelfte gången !

iallafall har jag börjat plugga lite so tills på torsdag, tror jag kan det ändå rätt bra men ska plugga mer imorn. ska kanske plugga lite tyska nu innan desperete ! men jag funderar på att ändra min header, den har ju vart några månader nu typ.. vad tkr ni ska va med på headern nu då? :D

pusspuss

några av cp bilderna (från annas facebook) som jag kollade på ;D
    

glad bubbla

JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD.
jag vet inte varför men jag bara sprudlar av glädje, harmoni och positiv energi typ :D
förmodligen är det för 9M är så himla braaaaaaaaa, och jag blir så himla glaaaaaaaaaaaaaad av att vara med dom. vi sjunger så najs tillsammans och jag saknar italien jätte mkt.
allt hade varit perfekt nu om bara den sista pusselbiten inte hade fattats..

nu ska jag sova !

the things you love you loose

"did you know you could share music with your friends?"
JA DET VISSTE JAG KAN DU HÅLLA TYST NU
ååååh jag hatar piss spotify reklam...
jag hatar å plugga, det suger verkligen. så jag skjuter upp det meeera!
ikväll var jag på johannas brorsas födelsedagsgrej med släkt och vänner. hah
det va kul, :D sen spatserade jag och claris runt lite vid sergel till å börja med, för vi tänkte gå på bio men det blev inte så. hah :D <3
jag har tänkt på en sak. förut hatade jag å gå från tåget när det va mörkt åså, jag tyckte det va jobbigt liksom.
men nu typ älskar jag det. det är så skönt. det är typ extra skönt när det är mörkt. man går där å tänker med eller utan musik, andas in härlig luft och bara tare lugnt liksom. i fredags natt när jag va påväg hem från new moon vare så sjukt härligt. klockan var runt 3 på natten. luften stod still, himlen var svart med några stjärnor, inte en människa ute. bara jag. så himla härligt, jag riktigt njöt.

nu har jag iallafall druckit kaffe. jag vill ha mer. mm gott.
lyssnar iallafall på Florence Valentin, gryyymmmma.
någon som vill tipsa om musik till mig?
PUSS

prinsessan av peking

HEJ !
idag vaknade jag vid elva då jag sovit i drygt 12 timmar ;D
yepp, jag gick å la mig typ tio igår. va grymt trött. idag har jag iallafall nya krafter.
jag MÅSTE verkligen göra klart teknikläxan och plugga no, men det går inge vidare.
herregud. hur ska det gå? nu ska jag göra tekniken iallafall. är snart färdig med tabellen, det är bara några prylar jag inte har watten på ännnnnu. ååååh va jobbigt :(
nej nu sätter jag på krunis och gör klart denhär skiten !

PUSS


zorse


jo jag tänkte bara på förut att innan jag dör ska jag skaffa mig en Zorse (hälften häst och hälften zebra) så himla fina, är dom inte? det är typ sugiga bilder men det fanns inge bättre liksom. det har jag tänkt på iallafall..

  

postcards from far away

ni suger på att kommentera, det är ju lite triiiiiiiiiiiiiist.
idag är jag såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär trött och ännu mera. jag sov tre timmar inatt eftersom jag va på UNDERBARA twilight-new moon kväll med helena och corre. det va BÄST, new moon va BÄST. jag vill se den igen, åhnej jag dör lite.
iallafall, efter skolan när jag kom hem har jag somnat vi tre olika tillfällen..
1. direkt när jag kom hem; satt jag med armarna i kors och lutade mig mot matbordet. sen när jag vaknade hade jag helt sjukt ont i armen, det kändes som det stack 10 000 nålar i hela armen i typ 10 min efter.. :/ jag tror det va för att min tröja typ ströp min arm och då kom det inge blod till handen..
2. när jag gjorde macka och satte mig framför teven i fåtöljen: somnade och vaknade med typ nackspärr eller nåt, har fortfarande ont.. :/
3. i min säng förut la jag mig bara där på liksom: :D haha somnade ett tag, vaknade utan fler krämpor !:D

OJ VILKEN KUL TEXT!
jag lyssnar iallafall på coldplay och saknar konserten så sjukt jävla mkt.
och den påminner mig om annat också. åh, jag saknar så extremt mkt.




blablabla

asså jag fattar inte. jag skrev ett blogginlägg igår från min mobilephone, men den har typ försvunnit uti tomma intet. för jag publicerade den å allt men den FINNS JU INTE ! :(
iallafall har jag idag efter skolan gått till konsum SJÄLV för att köpa crunchy eller hure stavas, men det fanns inte :( så jag köpte bara en småfranska och pallrade mig iväg till bussen. sen när jag kom hem kollade jag på teve, började baka muffins.. och när jag skulle ha i den SISTA ingridiensen, kakao, då HAR VI SÅKLART ingen kakao. då blev jag sur och åt lite jätte söt muffinssmet utan kakao. jag tänkte göra sockerkaka men va verkligen inte sugen på det, så jag tänkte göra äppelmosmuffins men va mer sugen på chokladmufffins :( så jag väntade på att far min skulle skjutsa systeryster till gitarren och samtidigt handla ! sen gjorde jag klart mina muffins, då va dom typ lite äckliga. så dom var inte så uppskattade ändå.. men jag har iallafall pluggat so, eller asså skrivit klart jämförelsen mellan stalin och hitler och det är NAJS. för nu är den klar iallafall :D nu ska jag bara plugga allt annat skit. men jag tror inte att jag orkar mer ikväll.. ska nog sussa ;D
imorn ere gymnasiemässa och jag vill VERKLIGEN inte ha det imorn. är inte förberedd nånstans liksom .. :(
förresten hade vi ju matteprov idag, det vart lite segt. va inte det bästa jag gjort liksom, men inte det sämsta heller :D
men nu ska jag gå. puss på örat. gud va fult det där lät. jag tar tillbaka.
och avslutar med ett; tack och hej leverpastej.

ansiktsburk

jag är en apa

mellan dig och mig

hej alla barn.
från fredag till idag har jag, anna och senare även joppe varit med offan på hennes landställe.
riktigt mysigt och bra hare vart. vi har spelat GRYMT mkt spel, hah. druckit SJUKT mkt te !! jag har blivit hysterisk (skratt hysterisk) så många ggr så jag tappat räkningen. så har vi gått typ 9 km och lite annat såntdär bra :D
BRA har det varit iallafall som jag har sagt nu typ tusen ggr.
jag vill strypa spotifyreklamerna. bara så att ni vet.
jag har inte fått riktig ångest för alla läxor än. jag känner att det verkligen är lugnet före stormen.
ojojoj va jag borde plugga. men istället ägnar jag mig åt min dåliga blogg och lyssna på det bästa som finns i hela världen. MUSIK!


puss

dumdumdum

jag va så dum. så otroligt dum. tänk att jag redan kan säga att jag varit "ung&dum" fast inte just den betydelsen kanske. jag ångrar så mycket. jag ångrar att jag va så otroligt trångsynt. så otroligt självisk och patetisk. tänk om jag hade vetat då. tänk. jag hatar att lära sig av sina misstag. jag hatar misstag. jag hatar allt jag inte gjorde som jag borde gjort. allt jag aldrig sa som jag borde sagt. allt jag gjorde som jag inte borde ha gjort. allt jag sa som jag inte borde ha sagt. jag hatar hur jag tänkte och mina resonemang, jag hatar hur jag kunde vilja vara något jag inte ville va. jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

should have know

hejsanhoppppsan !
ooooj, vad jag inte skriver i min finelefula blogg :D
men denna vecka har jag ju faktiskt pluggat VARJE dag typ HELA tiden.
men nu ere värsta över, musikteoriprov och so-förhör. nu ere bara svenskabok, no-prov, matte prov och teknik inlämning kvar, hah, bara..
annars ejag glad. inte mer bitter än vanligt liksom :D
jag sitter och lyssnar på spotify, bra grej det. oj vilket tråkigt inlägg. jag dör lite.
nej NU MÅSTE jag skriva no-labbrapport till imornnn.
PINGPONG

UPDATE: ojjjj. jag skulle kolla om jag hade några bilder från 11 nov 08 och gissa vad jag gjorde då?
va hemma hos anna och bakade/åt muffins. PRECIS som idag! haha, fett coolt :D

bild från 12/11 08

blablabla

jaha, nehe. du ska jag visst uppdatera oftare tkr simon.
mm. jomen idag är jag inte lika optimistisk och hela paketet.
men jag är ganska glad ändå :D har i princip heeela långa dagen varit hon min syrra i vasastan, i hennes lilla studentlägenhet som är jättemysig men liten :D har varit där och typ, ätit av den mat vi köpte dit, hah :D och hjälpt till lite grann. vid 5 snåret kom jag hem och DÅ skulle jag börja plugga :D det gick väl sådär.. nu har jag iallafall pluggat lite tyska (ja jagvet jag pluggar tyska hel dan, varje dag) och så har jag börjat plugga musikteori, men jag fastnar typ hela tiden, på saker jag inte fattar. men sen fattar jag det, men nu har jag kommit till en grej jag inte fattar och inte kan fatta. nu är jag säker på att alla hängde med :D
åååh jag är så grymt tråkig idag. har inte hunnit börja på panik än för denna vecka. det kommer nog imorn när jag kommen hem efter mitt utvecklingssamtal.. usch. JAG MÅSTE PLUGGA. herregud va jag e seg. åååh jag kommer dö på onsdag. pissss också. jag vill ha lov :DDDDDD
NEJ NU SKA JAG PLUGGA VIDARE!
förresten var mitt förra inlägg hysteriskt och cp, för dom som ville veta min åsikt ;)
hejhopp !

I'm all over it

HEJ! :D JAG ÄR GRYMT GLAD OCH IRONISK! fast det är rätt bra när jag är på sånt humör. då är jag ju glad iallafall :D hahahahha. wiiiiiiie. "life's a pies of shit, when you look at it, ALWAYS LOOK ON THE BRIIIGHT SIDE OF LIFE.." fast nu lyssnar jag inte på den. utan michael jaaaaaaaaackson. yepp. great shit. jag e sugen på muffins. jag kanske borde göra det. så jag blir lite tjockare.. hmmm
nu ska jag iallafall ge er den här braiga låten jag nämnde tidigare (som kommer från en av tidernas skönaste filmer) och fortsätta på mitt braiga humör.
PUSS ALLA GOA SMÅ SÖTISAR ! :D


höra av mig

hejjjjjj
jag är faktiskt inte såå uttråkad. även fast simon klagar på fb chatten (som förvrigt ALLTID dampar..) att han har tråkigt :D hah. jag leker på fb, det är kul :D kollar på gamla foton och så, och nu ska jag nog koka te och innan det gå och kissa. men först ska jag skriva klart dethär fantastiska inlägget.
jo. idag fick jag mina omdömen, orkar inte berätta om dom.
det va både positivt och typ negativt, på lilla grupparbetet, hah :D
jag lyssnar på krunis, har jag redan sagt det? äh, jag venne. HEJ SIMON!
han kommer nog läsa mitt inlägg sen, är jag gaaanska säker på.
krunis är bäst. iallafall. och VET NI? jo jag ska berätta förstår ni.. jag har börjat skriva på min svenska UNG & GAMMAL. det va lite roligt :D har skrivit typ en halv sida, fast har liksom inte börjat med själva intervjun ännu.. :/ hmmm. men nu ska jag kissa. PUSSSSS


krunis

isen har smält och det luktar som vår



såhär sexiga kan man se ut på tekniklektionen :D
förresten, om ni känner att "JA, annas teknikgruppuppgift vill jag titta på" så kan man gå in på våran finfina blogg här :D den kan man ju följa om man vill, HAHA. för vi ska uppdatera där varje tekniklektion, alltså en gång i veckan. och KANSKE blir det mer ;D
iallafall är jag så himla glad. fast det är typ för att jag är hyper. när jag kom hem bakade jag kärlekmums i typ 2 timmar? sen när jag höll på att packa in dom i burkar så slog det mig som en BLIXT från himlen.. "HERREGUD VI HAR SO FÖRHÖR IMORN PÅ FÖRSTA VÄRLDSKRIGET" då fick jag totalpanik och blev hyyyper stressad. (för då var klockan halv nio.) så då rusade jag upp till mitt rum, där ingen so bok fanns, (eller bara skrivboken) och då kom jag på att nejjuste, min historia bok har jag tappat bort, kul! så jag gick in på facebook och skolportaln och frågar simon och anna. och HERREGUD va lättad jag blev när jag insåg att det var nästa vecka det är. shit. jag dog typ. iallafall, sen fortsatte jag vara hyper och det försvinner liksom inte. så nu är jag gllaaad, hoppas jag e det imorn med :D det är kul :D men oj, nu måste jag fixa några grejer innan jag går och lägger mig. hare bäst ! puss !!


nu skulle inget bli som förr vi var i en annan division

jag lyssnar på winnerbäck. oj vilken nostalgi.
jag är en helt OTROLIG facebook nörd. men det gör inget. jo lite.
men nu ska jag kolla på desperete. och dethär blev ett väldigt kort inlägg. men så äre bara.
och jag har skrivit två dikter, en om simon. och en om clara. ska kanske skriva en om båda oxå..
ni kanske får se dom sen. om ni ber snällt..

tjinkefink !

RSS 2.0