blö

attans. först var jag glad. sen blev jag ledsen.

sweet disposition

okejjj jag orkar inte lägga upp bilder idag. men det finns lite på facebook som ni kan spana in om ni vill.
nu måste jag snart packa. tydligen ska vi ju åka vid 5-halv sex imorn bitti för att inte hela dagen ska gå o slippa köer å skit. KUL säger jag. kul. jul. men bajS. okej nu måste jag kilaaaaaaaa.
heppppppp!

ack, sundbyberg

tjafan! :D
är nu hemkommen från 3 dagar i berrrrrrlin (4 egentligen, fast idag räknades inte riktigt) greatmate hare varit! berlin är verkligen en stad i min smak! dit ska jag igen. kan du tro. jahaja. nu e jag zu hause igen, hemmaaa, i sthlm. jossan ringde precis, hon e i amsterdam, och va lite lätt förvirrad. bra grej :D
hursomhelstsomhelstsomhur. oj nu tappade jag helt vad jag ska skriva om. hmm.
men idag kom jag ju hem somsagt, halv elva var jag i skavsta och nån timme senare var jag hemma. dååå va jag trötter men någon timme senare begav jag o mor oss till forum för ÄNTLIGEN fixa id o bankkort (första gången i världshistorien både hon och jag hade tid att gå till nordea när den faktiskt hade öppeeet) wiie, sen träffade jag koffelanebinkebane. vi sprang runt i regnet i gamla stan och letade efter ett café vi fick plats på, vilket va rätt klurigt, tillslut hamnade vi på tabaco? hette det tror jag :D dom va snelaa där o god men mastig morotskaka mumsade vi i oss. där satt vi ett tag å berättade om händelseeeeeeeeerr. haha jag e tönt, då vet ni.
i berlin bledde det inte mycket köpt, klädväg alltså. för päronen mina fick för sig att det helt plötsligt inte var någon prioritering alls. men jag å ninni lyckades slinka  in på hm (där jag köpte ett par örhängen) och "pimkie" en affär som inte finns i sweden. där köpte jag ett par finfina beiga byxor o två par örhängen. mer än så blev det inte. jo bara en himla massa vykort som jag skickade och en del som jag behöll för att dom va allmänt fiiina. och så köpte jag en klocka idag på flygplatsen, på tax-free. fin varen, lite stor bara, men det ska nog kunna fixas. hehe :D nuuuuuu e jag trött. hepp hopp. måste packa lite sådär, ska till landet imorn, heheh. as always. fast jag tänkte va hemma, men det verkar inte va så hysteriskt många hemma, och då känns det inte så värt att bo hemma själv en dryg vecka om man kanske bara träffar nån menchen sådär. eller jag vet inte. fast blä. jag saknar verkligen sinnessjukt många personer, verkligen saknar liksom. aja. kul text. men jag kommer nog hem om en dryg vecka kanske, så det blir la bra.
nämen nu ska jag hämta mitt te i köket och sen ladda upp berlinbilderna på dataaaaaan. och kanske lägger jag upp nåra hääär också. :)))))
pussssssss

berliiin

okej. jag måste sova. ska gå upp om typ 2 timmar.
nu blire berlin i 4 dar.
sleep tight! ni e bra. och det vet ni.
puss o kram

flyg fula nyckelpiga flyg

man märker liksom när sommaren börjar ta slut.
till exempel: en buske som står vid min gammel mosters gamla hus (grannhuset) den e ganska ful, spretiga små kvistar. det växer inga blommor, bara småsmå konstiga blad. den ser likadan ut hela året. förutom på vintern så ser den kanske inte särskilt grön ut. på sena våren och under hela juni och nästan hela juli bor där ständigt en hel bunt med fina nyckelpigor. ibland går jag dit och petar på nån och tvingar den att leka med mig. (lite sådär rastlös 9åring style) vilket brukar sluta med att den bajsar på min hand. men dom bor iallafall där, lite mysigt o fint sådär. men sen så försvinner dom plötsligt, och då vet man liksom att sommaren börjar sakta men säkert avta. idag när jag gick dit fanns inga nyckerpigor.


med ett dopp i det blå

kom å tänka på "LÅÅÅÅNgAA tYYglAaR" förmodligen sommarens mest irriterande men även (ett av de) mest värda minnen jag kommer ha från den här sommaren. siamese song e riktigt bra, och nu e jag sugen på salta kex. förövrigt tror jag att jag är ett cp. men det gör inte så mycket. jag gillare. nu glömde jag bort vad jag skulle säga. hopplöst.

det ovan skrev jag för cirkus en timme sen. sen blev jag avbruten av middagen. nu sitter jag å suktar efter te och salta kex. från början hade detta inlägg en mening men inte längre.
idag skulle man kunna säga att jag inte gjort någonting alls. men då hade jag ju kanske ljugit. för jag har ju trotsallt stigit upp ur sängen, ätit frukost, tittat på scrubs, legat i min kusins soffa och lyssnat när hon pratat, suttit på en trappa med min moster och lyssnat när honnn pratat, tittat på när albin fick lite överskottsenergi och went crazy på gräsmattan, facebookat around och ätit middag. och nu tänkte jag packa. fastän att jag inte orkar. (förmodligen för att min dag har varit så fullbokad och crazy)

men landet e najs. jag gillare, har inte jättelust att lämna det faktiskt. men lite trevligt sällskap (mer än det jag redan har) hade ju inte suttit fel. imorn åker jag iallafall hem, för att samma dag/på natten åka till flygplatsen och flyga över atlanten (nej inte atlanten men det låter mer effektfullt) och landa i berlin. ja jo. rätt taggad e jag ju faktiskt. men bara inte just precis för stunden. nu e jag mer taggad på å bada kvällsbad och sen sitta på ett berg
och njuta av de sista varma strålarna från solen och dricka nåt varmt och äta nåt gott tillsammans med några bra. men jag kanske kan tvinga min kusin att bada sen. trots att det är fasligt kallt ute.
hej på en stund. (nedan skådar ni fantastico bilder, från landet, sisodär 7-10 år gamla skulle jag tippa)
ja en ful liten unge va jag. och jag menar det. men här syns inte mina fulaste drag så mycket. men jag gillart. första bilden är ett dopp i det blå. och den andra sitter jag å läser för mina gosedjur/elever (vardaglig syssla)

 

kusten


I'm not trying to say that everybody wants to go

hejhopp
jag sitter å dricker citron/fläder te. gott. "livvakterna" är på teve, fantastisk ljudeffekt och filmmusik. mmm. mums. verkar hysteriskt dålig. men ahrå.
ni ska få några vackra mobilbilder lite längre ner sen.
idag har jag inte gjort mycket. gått två promenader med albatrask (albin), badat, degat i hängmattan, ah typ det.
just nu känner jag mig lite otag på cpsaker. tack vare mig själv tror jag. som vanligt sådär.
nu lyssnar jag på linnros. bra kille.
fatta skönt förresten, om saker o ting kunde ta å lösa sig självt liksom. mm, tänkte på det.
heheh, har min blogg blivit den tråkigast på denna jord? mycket möjligt.
men det är detta jag försökt förklara för offan, det blir liksom bara bajs när jag försöker skriva på bloggen. det går inte längre, hur kul har dethär årets inlägg varit liksom? nää bara cp typ.
ajapp.
bilder. hej.

     

varning för älg

tjafan! :D
jag har några tappra läsare kvar trots att jag har varit lite dålig på å uppdatera er om min livliga tillvaro här på landet. vänta nu hur länge har jag varit här.. jo juste sen i måndags. på tisdag kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, jo juste, drack kaffe o åt kaka med päronen+mormor+moster&kusin. det var "Margaretha-dagen" (margaretha hade namnsdag och i min släkt heter min mormor, moster, kusin och syster det i för/mellannamn, därför brukar det firas extra, i år dock inte mer än en liten fika) sen badade jag på kvällen och kollade på en thriller film med kusinvitamin, "Case 39" hette den, hyffsat bra typ. i onsdags var jag tillsammans med mormor o co. hos en gammal vän och åt lunch å sånt, på deras landställe, mys :) och idag har jag varit i kungsmässan (som sickla/forum, och ja det har jag säkert sagt typ hundra gånger..) jag köpte strumpor, för jag har typ inga, en bok, ett anteckningsblock, hehehehe, och massa maaaaaaaaaaaaaaat. gott.
när jag kom hem var jag ute å joggade i skogen, JA DUKTIG TJEJ, och sen badade jag i det rätt varma vattnet - typ årets mest värda, sköna, härliga dopp! sen dess har jag suttit ute på mormors trappa och skrivit i min almenacka, skrivit lite annat, klappat albin (och innan dess ätit förstås). för typ en halvtimme sen började albin skälla och morra, då gick jag fram till honom för att "hyscha" honom, ingen big deal. han brukar skälla när det är mörkt och han tycker att han hör/ser något. jag kollade ut mot den lilla vägen efter våran gräsmatta dit han kollade, men såg inget. så kollade jag dit igen precis efter, och vad ser jag då om inte en fullt fullvuxen älg. härlIgt. sjukt fin varen, och den bara stod och stirra. eftersom den va cirkus 10 meter ifrån oss och albin ville inte precis bli tyst så blev jag lite lätt nervös, sakta men säkert kopplade jag loss albin från linan och viskade att han skulle va tyst. snabbt sprang vi över gräsmattan in till huset och albin viftade nöjt på svansen efter hans upptäckt! sen lunkade älgen lugnt på förbi oss och in i skogen.
chill grej liksom. hahah.
nä nu orkar jag inte skriva mer, förmodligen orkar ni heller inte läsa mer. lägger in en bunt onödiga, halvtråkiga bilder, mer "bara för att" liksom. hörs imorn. pusssssss
VARNING FÖR GALET MYCKET EGO-PICS.

sjukt c00l tjej i måndags innan jag gick hemifrån.

gla tjej utanför mormors hus

leker lejon, typ

goa hallon

FIKAAAAAAAA, gott

konsten att ha kul, själv..
   
söt albin

skrev i almenackan som ser ut såhäääääär för tillfället

fick kort från joppsiii

tittade i "kärlekshälsningar från 9m" och blev glad :)

glada färgpennor vid min sida

marimekko block jag köpte idag, tänkte genast på ejeby. undra varfööööör :DDDD

albin kom å la sig brevi mig

vacker bild på vackra strumpor jag köpt idag. nöjd tjej.


you loose

hejj. om cirkus en kvart ska jag gå, missade tåget innan men jag hinner endååå. det första tåget skulle jag ha RIKTIGT god marginal tills (det andra) tåget gick, men nu blir det lite mindre tid att hitta till rätt tåg, vagn och plats men det e chilllll. packningen är klar och trots att jag inte har med mig nåt vettigt alls och inte så himla mycket kläder, så är den ändå skit tung. blääääää va jobbigt det ska bli att bära den.
nästan fem timmar ska jag spendera på det härliga barnskrikande, mobilpratande, stirrandes tåget. men jag gillart, as always. ikväll e jag i gbg och spenderar de kommande 6 dagarna där. och jag kommer säkert blogga nåt därifrååån. hahah "blogga", töntttttt ja e.
nej, nu ska jag dra mig. tjingeling.

take it easy my brother charles

hejjjj
idag har jag träffar joppsi och correee. det va narre, dom e bra dom :D
vi va först hemma hos corre och sen satt vi vid vattnet på gräset och åt grymt goda mackor och cpmuffins :D
tyvärr tog jag inte ett enda kort så jag kan inte dela med mig av finfina bilder.
bra vare iallafall! imorn ska jag åka till götet, 4 timmar och 50 minuter frånomed klockan 17.07 jag rekommenderar STARKT att underhålla mig då! annars kanske jag dör av tristess och det vore ju synd, kanske. innan jag tar tåget tänkte jag hinna bada med j&c. najjjjjs.
jag sitter vid min stationära dator så jag kan bjuda på en cpbild från mars 2009, jag var hysteriskt ful så ansiktet e lite lila fint sådär. men hade jag inte sjukt kort hår liksom?


hymn

tjaaaaaaaaafan. c00l tj3j.
är nu hemma från ett härligt dygn spenderat på en segelbåt med CLARA, simpe och koffelane. kuuuuuuul hare varit, såklart. och mys och blablablabla. :DDDD vi har seglat, heheheh typ iallafall, mest åkt med motorn, snurrat runt när det blev motorstopp 18 ggr, ätit 3 ballerinakex, badat i sjukt najs vatten, träffat en liten typ 3åring som fiskar upp alla fiskar i havet, legat på ett berg, inte hittat ner och sen gjort det, diskuterat en ballerinahistoria, hahahahahha, och massa cp mer som jag inte orkaaaaaaaaaar skriva. :D bra grej hare vart iallafall :))))))))))
nu e jag trötter. ska dö framför teven. skjöt upp min träfffffffffffffff med joppsi som jag saknar som ett cp, som jag skulle träffat ikväll. det gör ja imorn istället. förmOdligen åker jag till landet på måndag för att sedan komma hem den 25 - åka till berlin den 26 - komma hem till sthlm den 29 - samma dag åka ner till landet - och komma hem till sthlm nån gång i augusti.. mennnnn jag skulle kunna stanna i sthlm tills den 26 istället..  men just nu lockar landet meeeeeeera. men ah. jorå. har iallafall inte beställt tågbiljett än..
åh jag saknar massa grejs o mänchen. jobb ig t.
puss

  


see the sun

hejhopp
jag sitter å lyssnar på kooks, längtar efter festivaler jag inte kommer gå på. arvika liksom, vad hände med det.
way out är jag inte så jätte lockad att gå på, känns lite ovärt att spendera pengar på en festival som det inte finns sååååååååååå många artister jag vill se. men åh, håkan liksom. han kommer spela hela första skivan, bara. fatta underbart. men blä. aja, jag ska iallafall gå på popaganda med bästa. tror jag iallafall.
idaaaaaaaaaaag har jag bakat en jordgubbspaj med koffe, och chillat ute i solen/skuggan. och sen hämtat min skinnjacka hos anniiii. nu ska jag snart slaggaaaaaaaa. imorn ska jag ut o segla med simpe, koffe och clare. gryyyyyyyyymt liksom.
bilder orkar jag inte lägga upp. too lazyyy.
puss å krammmm

gnägget hälsar


bravery

HEY vänner.
nuuuuuuuuuuu har en underbar vecka på gotland avslutats. med fem bra tjejer var jag där. och 7 bra dagar hade vi tillsammans, i ett superfint och mysigt hus med det bästa mysfönstret, havet nedanför stortorget, cykelhyrning vart man än vände blicken typpppp, 6 mil cykling, bad varje dag, stranden, kvällsbad, glada människor och massa annat bra. man skulle kunna sammanfatta det med ett ord; grymt. jag ska lägga upp lite bilder kanske, resten får man kolla fb. däremot har jag inte tagit så fruktansvärt många, inte många alls faktiskt, har liksom inte pallat.

idag kom vi till sthlm typ halv tolv och när jag senare anlände HEM duschade jag och spenderade sen några timmar framför teven. sen tvättade jag två maskiner åt middag med syster, spelade gitarr (som jag inbillat mig att jag ska försöka "lära" mig, hahahahhah) kollade på scrubs, åt kladdkakesmet, spelade mer gitarr och här sitter jag nu. ska strax sova, gick ju trotsallt upp nästan halv sex imorse, båten gick sju.
skulle mera ge en liten kort uppdatering. kul inlägg hej.
lite bilder bajs.
puuuuuuuuuuusss

       

gotland

hejj. nu e jag hemma och har varit det i kanske 4 timmar :)))
har hunnit packa om, äta middag och dricka te :)
nu ska jag snart bege mig till tågstationen för att tillbringa natten hos anna tillsammans med 4 andra tjejer. hej. hopp. imorgon tar vi bussen till nynäshamn och sedan färjan över till gotland. en vecka. och sen kommer jag hem igen :) galet bra skare bli och jag längar :DDDD
så facebook och blogg vet jag inte hur mycket jag kommer åt. vi får la se.
puss sålänge!

imorn åker jag hem till sthlm, och såhär har mina senaste dagar sett ut


kul grej

kan ni inte kommentera lite? kul grej liksom.
men okej, jag ska försöka att inte desperat kräva kommentarer som en galen 11 årig bloggare som har en statistik på 3 personer som inte vågar skriva nåt, ungefär sånna fina inlägg brukade jag ha sisådär för ett år sedan. titta gärna tillbaka i arkivet (oj va vuxet det lät å säga arkivet, hahaahaha), jag skäms inte alls för hur jag lät när jag bloggade då. inte alls.
okej KUL GREJ. oj va bitter jag lät. hepppp.
men det är jag inte iallafall. riktigt glaaaa faktiskt :D jag är hemma hos min kusin och ska sova här, eftersom min pappa och syster är i danmark för tillfälleeeet. och jag inte följde med, och inte har nån lust å sova själv i vårat hussssss.
nejmen nu ska jag hoppapPAPA till soffan och joina min kusin framför teven, där scary movie 2 visas. sjuuuuukt dålig film, men det gör inge.
jag ska lägga upp lite bildeeeer snart. men ah inte idag. kanske inte imorn heller. men SNART :D

pussss

sitter å chillar i soffan med kusinvitamin till världens bästa partylåt


s c r u b s

hejjjjjj. jag sitter här å funderar lite.
har precis kollat lite på scrubs. tre avsnitt för å va exakt. solen skiner idag. fintttttt. det e rätt varmt. fast jag har inte direkt varit ute ioförsig..
den 6e åker jag hem till stockholmmmm, för att den 7e åka till gotland med en hög bra menchen. den 4e skulle berit kommit hit men sen gick det inteeee. emmaaA e nog i göteborg nu, i think hennes löparbajs har börjat. ska ta å smsa henne. idag ska jag nog göra typ nadA. eller jo, nånting gör jag väl. typ kollar på scrubs, bakar nåt gott, ligger ute i solen, läser min bok. typppppp. badaaaaaa också kanske.
sen vet jag inte om jag ska följa me min mor&far&kanske syster till berlin någon gång i slutet av juli. anledningen till varför jag inte skulle vilja följa med är typ för å missa den eventuella typ grillgrejenbajset hemma, med typ klassen. eller jag vet inte om den blir av ioförsigggggggg. aja. blö.
nu ska jag gå ut i solen.

vill ni har mer bilder? här kommer några :)

igår åt jag pannkakor och det såg ut lite såhärrrr, och bilden ville inte vända på sig..

jag ville köpa domhär skorna som på rea kostade bara 200 spänn, men det va lite för stora FASTÄN jag hade sula i. så jag köpte ett par andra lite lägre för samma pris som var gröna istället :D

vid vattnet såg det ut såhär eftersom det var mulet och regnade lite.

jag var sne.


nu vet ni.

härskarringen

hejj finisar.
idag är det onsdag, tydligen, mormor sa det tidigare idag. annars håller jag inte alls koll på dagarna. men det e naJS. sommar liksom. igår träffade jag isabelle o jockeee. det va fetanajs. 
idag har jag ätit pankisar och köpt fina nya gröna skor för 200 spänn. ocH en myströja, två serieboxar och ett par örhängen :))))) förut gick jag på en promenad med albin, kusin, jossan o moster mot VIDEONYTT som det heter :D där hyrde vi sagan om ringen 2, alltså sagan om konungens återkomst. BÄST va den. äääälskar sagan om ringen hihih. nu har jag precis kollat på scrubs och ska kanske sova snart.
snart åker jag till gotlaaaaaand. wiiiiiiiie, me bäste.
nu ska jag kila. ppussssssssssss.

RSS 2.0