friday i´m in love

HEJHEJ
förlåt för att jag inte lagt upp några bilder men jag hinner verkligen inte idag, för nu måste jag packa klart lite snabbt.
ska till landet direkt efter skolan imorn och jag behöver verkligen sooova!
så nu ska jag göra det och så hörs vi på telefonen!
pusspusspuss

 
några veckors gammal bild från landet.

tand borta

Hej! just nu i denna sekund mår jag sådär, har ont i käken. klockan fem idag drog jag ut den fjärde och sista tanden. den gjorde ondast att dra ut så det va ju inte särskilt kul. men annars idag har jag varit glad :D lite irriterad ibland bara, HAH. vi har ju haft inspelningsdag idag igen, det var lite jobbigt sådär - stå upp hela dan.. annars har det varit bra sådär.
efter skolan gick jag till bussen med emma, august, clara och milla. vi gick förbi cirkusen vid grusplan. det stog några hästar i en pytte "fyrkant" det var ca 4 ponnyhästar och 2 lite större. dom reagerade inte ÖVERHUVUDTAGET när vi "kallade" på dom (ni vet sådär man gör med munnen..) dom bara stog där, såg trötta och ledsna ut :( stackarna.
nej nu ska jag kanske titta på en film eller nåt, det gör ont i munnen nu, fuck.

jag lägger in bild sen puss!

blommande blommor

goddagens !
idag mår jag bra och är glad.
jag hade en såndär glad dag liksom. skolan var helt okej idag, musik roligt, tyskan överlevde jag med lite tråkiga skämt, OL teori, eng, no och matte provet gick jätte bra tror jag ! och så kunde jag alla glosor på tyskan :D vi slutade typ en timme tidigare pga matteprovet. jag, offan och milla gick och köpte varsin glass i forum (jag vet jag måste dra ner på sötsaker igen) sen hade jag piano som gick sådär, hade som vanligt inte övat :D men det löste sig. 
sen åkte jag och offan in till kungsan och fotade de fina träden, med de fina rosa blommorna. tyvärr hade jag bara min mobilkamera med mig :/ sen fikade vi, eller egentligen bara jag som åt en stor macka :D och sen gick vi till de fina träden igen och gick runt lite i affärer och sen åkte vi båda hem. trevlans, med lille offan !

nu måste jag gå, pusspuss.
ni får lite mobildåliga bilder:

   

puss

nu tänker jag bara fråga - om ni svarar ja så ska jag självklart skärpa mig.
VILL NI HAR MER BILDER?

thats the jinglebell rock

jag är på sånt där ironiskt glatt humör.
har precis konstaterat att jag verkligen kan min pianoläxa, säkert kommer glömma alla mattekunskaper och tyska glosor imorn och att allt är ett enda stort misslyckande från min sida hela tiden varje dag.
men jag fortsätter att skratta medans jag kan och orkar.

puss och godnatt

här är en bra di leva :D

how do you do

300 pers, instängda i nacka aula, kvav luft, "rullgardinerna" nerdragna och bara lampor tända, sommardag ute, sjunga hela tiden, stå trångt, vara tysta innan tagningar = INGEN BRA COMBO har jag kommit på efter dagens slut. men vad ska man göra? jag har varit på strålande humör hela dagen förutom när jag var JÄTTE varm. men tack vare gullemänskor blev det ju bättre. det goda humöret höll med sig på bussen hem, men när jag gick av och var påväg hem brast det. jag kom och tänka på en grej som jag tänkt på förut men insåg det verkligenverkligen nu. och resten av dagen, kvällen blev sjukt deppig och är fortfarande.
jag har iallafall gjort matte till provet imorn, kan nästan alla tyska glosor, övat en del piano - men det sitter inte så jag har ångest som vanligt. och ätit middag+tittat på tv. jag längtar just nu mer än nånsin till sommaren, orkar inte med all stress med plugg och skit längre.
förlåt offan för att jag alrig laddar upp bilder längre, men jag tar ju inte så ofta..
fan också, nu kommer jag väl snart sluta med att fota. asså b A J S

fucking jävla piss skit


mums min mamma kom just upp med jordgubbar och glass

hej.
idag har jag varit på emmas konfirmation och gett henne sin present :D
 sen har jag varit hemma, pluggat matte, ätit middag med nästan hela familjen förutom bror+flickvän som snaaaaart kommer hem :) så har jag gjort smoothie, tittat på teve, och suttit ute i solen och lite sånt. nu tittar jag på wipeout och sitter och garvar för mig själv. jag har börjat öva på tyska glosorna men det går seegt och dåligt.
läxor till tisdag:
- matteprov
- 15 tyska glosor
- piaaano ett par takter som jag inte pallar göra. fuckfuck
nja inget mer trorja. NU FÅR NI BILDER :D

   

525 600 minutes

hej där.
idag har jag gjort smoothie, suttit ute i solen, pluggat matte, pianotiserat :D, varit i forum - köpt jeans, konfa present till emma och så länge vi båda andas. nu lyssnar jag på musik från olika håll. imorn ska jag först på emmas konfirmation, och sen hem och vakta min fasters hund Cissi och plugga matte & musikhistoria.
jag skulle behöva någon eller något som piffar upp tillvaron liksom. för just nu går allt upp och ner flera gånger om dagen. när jag bestämt mig för att skita i allt och vara positiv och optimistisk så händer nåt då det inte funkar liksom. och så blir jag sådär igen, depp, sur och allt men då bestämmer jag mig igen att vara positiv och så fortsätter det varje jävla dag. just nu är jag någonstans i mitten av de där två "lägena". och it sucks big times säger jag bara.

äh, nu ska jag lyssna på newtimers och läsa musikhistoria.
ciao

on and on and on for you

förlåt mig för den usla bloggingen. men det finns bra anledningar.
det känns som det gått typ en vecka sen jag senast blogga, men det är väl bara två dar ? :D
anyway. i torsdags efter skolan var jag och anna hemma hos offan, vi gjorde mackor, bakade muffins, skrattade, retades :D och tittade på film, üpermysigt med dom tjejorna såklart. sen gick jag och anna till södra där vi först träffade my och co. som inte fått nån biljett till melodifestivalen på södra latin (som vi skulle på) men det hade clara och henne träffade vi där inne. "konserten" var skitbra, alla var jätte duktiga såklart :D syrrans kompisar vann och annas brorsa kom tvåa, brabrabrabra :D

idag har varit en hyffsad dag, tills mentorstiden då biffen (min ena handledare) berättade att han ska vara tjänstledig i ett år, alltså i nian. alla blev fett depp typ och det känns inte alls kul. sen fick jag traska mig iväg till tåget som jag tog till tandläkaren i tippen. hon drog ut två tänder på mig, bara en kvar nu. (sen ska min käke "vila" i ett år och så KANSKE jag får tandställning...) hon dödade förövrigt nästan min mun, herregud vad hon drog, ont gjorde det också. vilket det också gjorde sen hemma, det värkte som sjutton, men nu är det nästan över. jag låg och sov i en timme först, och sen tittade jag på lotta på bråkmakargatan -bäst.
så de två sista händelserna gjorde min kväll trist och deppig. men nu ska jag nog gå och göra en smoothie och slurka i mig i min mun där jag snart inte har några tänder kvar.

jag tar med glädje emot peppande kommentarer från er.
pussepuss

lalalala la la la la

va ede för optimist som kommenterat inlägget innan ? :P
men jag uppskattar det hursomhelst.
för dom som vill veta och inte redan visste så hade vi all världens mat idag på hk. det gick super bra för både mig och sara och hela gruppen. kul att det gick så bra för alla, och jag smakade ju såklart av allas mat och jag kan säga sammafattande DET VAR SUPERVT GOTT ! :D lyckad mat!
jag gjorde nåt jobbigt so prov på so:n men den orkar jag inte bry mig om, den kan ändå bara gynna mig :D
jag längtar, till vad vet jag inte men till något positivt, härligt, glatt, skrattretande och roligt. så mkt vet jag iallafall.

imorn ska jag hem till ofelia efter skolan. hon jag och anna ska baka muffins :D offan tyckte mina såg så goda ut (på inlägget för ett tag sen) JUSTE jag har precis börjat på min matte uppgift "drömlägenheten" och lite smått på "Ung & gammal" - svenskan. det kommer nog gå fint. på tisdag har jag ett matte prov jag ska klara av men det går nog bra. och sen lite frammåt har vi musik teori, det vet jag däremot inte hur det kommer gå. men vi får se får se..
nu ska jag nog öva piano eller nåt, pusspuss

it´s on your side

med ipoden i jackfickan och coldplay på högsta volym tog jag en kort promenad i kvarteren för ungefär 20 minuter sen, behövde lite luft. fast jag bestämde mig snabbt att jag skulle gå genom den pyttelilla skogen och sedan vidare ner till vattnet, till jag kom på att det går en tågräls imellan. men jag stannade vid den andra skogen. satt på en sten, lyssnade till chris martins ljuva röst, tittade ut över rälsen och den otroligt vackra sjön nedanför, och funderade.
det var först när jag kom hem som jag insåg att jag aldrig kommer bli lika bra kompis igen med en person. jag känner ingenting inuti just nu. vet liksom inte vad jag ska tycka.

indiendaaagen

hey dudes
idag gick jag upp vid halv nio, åt frukost och städade i köket.
det är ju indiendagen idag. sen städade jag lite annat grejs och är färdig nu. vid fyra tiden har jag piano och innan eller efter det ska jag träffa sara, så ska vi laga våran all världens mat grej. men jag får inte tag på det flickebarnet ;D

igår efter skolan handlade jag och sara i konsum och åkte sen hem till mig och lagade samma mat vi ska laga idag.
sen hade gjorde vi lite annat skoj, HAHA <3 och så följde jag  henne ner till tåget vid 9.
nej nu ska jag försöka ringa henne igen.
pusspuss

up high

nu sitter jag och mumsar på fruktsallad med youghurt och kanelchokladlängd MUMS. gu va jag är onyttig... jag har iallafall städat mitt rum idag, eller dammsugit det rejält och hittat typ fyra sticken (eller stickningar kanske det heter) från typ 3an och 6an- jag har fortfarande inte lämnat tillbaka skolans stickor :D från i sexan HAHAH. sen har jag rensat i min bokhylla ställt alla filmer, dvder och böcker lite fint sådär :D och fixat min cd hylla så den är fin nu :D:D jag har även dammsugit snart hela huset, har bara köket kvar :D jag kom även nyss hem från min syrras körkonsert, den va bra :D:D det som är kvar att göra ikväll är att duscha, dammsuga köket, öva piano och titta på fredrik och filips nya grej. :D imorn ere skola, USCH

dagens vill ha: ojojoj, MKT grejer!!!
dagens klädsel: gamla håliga jeansen, linne och emmas skjorta typ
dagens frisyr: hästsvans
dagens händelse: städat & vart på syrrans kör
dagens låt: shining star - earth, wind and fire
dagens planer: se ovan :D
dagens roligaste: typ.. körkonserten :D
dagens favorit: pappa och jossan, haha
dagens kram: ninni
dagens puss: no kiss :/
dagens köp: kanelchokladlängd, frukt
dagens godis: kanelchokladlängd
dagens humör: ojojoj, BLANDAT. nu glad :D
dagens ord: va

thats the way it goes

alltså herregud vad jag önskar saker ibland.
och jag blir liksom irriterad på mig själv för att allt som det är just nu i denna sekund och hela tiden.
jag vill vara på en annan plats, en annan tid, en annan människa, en annan planet, andra människor. vad som helst för att det inte ska kännas som det gör nu. jobbigt och frustrerande.

annars orkade jag inte blogga igår men om ni vill veta vad jag gjorde så var det detta: va i stan med lisa, vimlade runt för att träffa hennes kompis i cira 10 sek, köpte en snygg tischa, ett linne och solbrillor, fikade, var hemma och tittade på robinson.
idag ska jag städa HELA mitt rum, lite grann iallafall. och typ dammsuga hela huset (indien dagen) men så jag slipper göra det på tisdag då indien dagen faktiskt ÄR.
nu ska jag lyssna på salem, sura och städa.
tjing.

|

även fast jag inte lyssnat på deras senaste låtar spelar det ingen roll. för såfort jag hör hans röst påminner han om dig, om alla gamla låtar. om dig. om alla minnen.det enda är att i didn't found you, and you didn't find me.

så det är alltså en lögn.
och jag kan gå tillbaka till min trötta, tysta, ensamma, långt in begravna dvala och skuld.

crap

gud va jag önskar att jag var på ett annat ställe nu, med en person, med solen, med glädje, med lycka, med förritiden.
men så tur har jag ju inte.

twelwe fingers

idag har jag varit sur på allt och alla tsm med offan, hah ;D
nej med det var en liten såndär sur dag, men det är inte mitt fel. typ. jag har iallafall haft på mig min fina nya salem tröja jag köpte igår. vi har haft rep HELA dagen vilket innebär: stå i princip heeeela tiden, sjunga lucia sånger NU LIKSOM? och seeg dag. nu är jag hemma, är sjukt trött ska ikväll förmodligen bara chilla och typ titta på teve o sova.
det SKADAR ju inte om ni smsar och kommenterar..
puss

  

my dear belowed friend

igår efter skolan åkte jag och anna till forum och köpte ingredienser.
vi tog bussen hem till henne och lekte med katter, åt glass och började sen laga lasagne som förövrigt blev himlans god :D sen fick vi bråttom till bussen och missade den så vi fick springa/gå till orminge centrum och så hann vi med samma buss där istället :DDD då åkte vi in till slussen och tog sen en buss till cirkus. och på cirkus såg vi salem som var sjukt bra och taggad. så otroligt härligt att se honom igen, senaste konserten jag såg honom var typ ett år sen? man behöver en salem konsert då och då förstår ni. inget gör en så glad som det. vi hade hursomhelst stå plats och stog typ en meter från längst fram men det var liksom inte så att vi stog som packade sillar så det va najs å stå där, perfekt typ.
ja, konserten var sjukt bra och härlig och när jag kom hem fixade jag lite hk och somnade sen direkt!


she couldn't wait to get away

tjenix
igår efter skolan hade jag piano, sen åkte jag direkt hem till sara där jag träffade henne (såklart :D)
vi fixade hk, åt mackor å grejer och gick promenad med aussie, väldigt svalt trevligt väder typ. :D
sen när jag kom hem vid typ kvart i nio satte jag mig direkt å plugga so, hade ju prov idag. jag kikade på desperete samtidigt som jag plugga, lite grann sådär.
idag åkte jag hem efter skolan, skönt att bara slappa liksom, fast det gjorde jag ioförsig i typ några timmar bara. för nu ska jag göra klart all hk så jag kan lämna in den imorn. alltså fixa "layout" oså :D
IMORN vetni vad som händer då? jo jag och finis anna ska på S A L E M. bästbästbäst. och innan ska vi hem till henne, leka med kattungar OCH göra lasagne :D:D:D:D najjjjs liksom!

nej nu är jag pepp på att plugga, inte. MEN jag måste.
pusspusspusspuss

i need you right now

så vill ni veta vad jag har gjort idag ?
- jag har nästan skrivit klart hk:n
- och inte börat läsa på so ännu

nu ska jag skriva om ramadan sen är jag färdig med hk. sen ska jag läsa so:n flera ggr om så ska jag förhöra mig själv imorn. öva piano har jag inte gjort nånting vilket kommer bli intressant imorn :D
nej nu ska jag skriva klart så jag känner mig lite duktig.
förresten har jag bakat muffins idag men det var inte jag som ville de mina syrror och min mamma nästan tvingade mig bara för att dom var så sugna :D

här får ni en bild.
puss.


Innehåll från uppifrån vänster: sockerkakssmet och chokladbitar, sockerkakssmet och äppelmos och kanel, kladdmuffins, sockerkakssmet och muffinssmet.

påsklovet

        

FÖRLÅT FÖR SÅ LÅNGT INLÄGG MEN DET ÄR INTE SÅ TRÅKIGT SOM DET VERKAR, jo...

hej. :)
igår kväll kom jag hem från landet, och idag ska jag göra massssor med saker.
på onsdag ska min hemkunskap "kompendium" vara klar, (den har jag skrivit drygt en sida på och ska skriva drygt 2,5 sidor) och på onsdag har jag även so prov som jag tro det eller ej inte har BÖRJAT läsa, inte en enda gång ;D
(vette fan va praoveckorna och påsklovet gick åt till..)
hursomhelst detta MÅSTE och SKA jag göra idag:
- skriva klart hk
- LÄSA PÅ SO:N!!!
- fylla i alla praolappar grejer som ska lämnas in
- packa upp alla grejer/väskor

så ja det är min dag idag. och allt skulle vart mkt lättare ifall det hade varit fint väder för då skulle jag kunnat sitta på balkongen eller nåt, men TYDLIGEN är sthlm inge bra på den fronten just nu..
jag längtar tillbaka till gbg, sjukt mkt. orkar inte stress som det är just nu..
MEN vad ska man göra liksom, life goes on, not. GUD va jag är tråkig idag men innan jag går och äter frukost och sen pluggar ihjäl mig ska jag visa lite bilder (i nästa inlägg)

puss

påskägg

igår tittade jag på kenny begins på bio - den var B Ä S T. skitbra, ;D lenny&kenny liksom :D::D:D:D:D:
idag har det varit och är fortfarande JÄTTEFINT väder och sol och varmt, jag har skrivit drygt en sida på hk och är gladis. snart ska jag duscha för klockan 6 så är det påskmiddag hos moster med lite fler sådär. mysigt och gott såklart.
puss !

påsk

på lördag är det påskafton. idag gick jag upp vid elva, åt frukost och gick och hämta albin. förmodligen ska jag in till göteborg idag, (bor ju liksom utanför typ). sen vid typ fem eller vare e så ska jag på bio med j, c och n. Kenny Begins, ofcourse. jag önskar jag hade skrivit klart min hk, pluggat jätte mkt på min so så jag kunde det, och gjort klart all matte. men egentligen är det så att jag har skrivit snart en sida på min hk, inte börjat plugga so, och har en matteläxa kvar på matten. så jag funderar på att göra lite av det nu. tjingeling.



om jag hade kunnat, så hade jag förändrat massa grejer nu. jag vet att jag är jobbig men det är så otroligt svårt att kliva ur, ur myren själv om ni förstår? det är svårt utan ett handtag eller två.

one day i fly away

tjenatjena
jag är på landet, som ni vet såklart. och jag har ingensomhelst kontakt med livet i sthlm, för ingen svarar eller skickar sms så yesss va kul. ioförsej så är de flesta bortresta men inte ALLA så var inte så otroligt lata.
idag har jag gått promenad med albin, tittat på Lejonkungen 2, gosat med albin, lagat lunch, gjort kladdkaka och ÄTIT kladdkaka, och tittat på Monsters Inc.
det som kvarstår är att göra klart matten, sen imorn måste jag verkligen skriva på min hemkunskap men det är så svårt när jag inte får nå internet på min egen dator.. fuck.

nej nu ska jag ta lite mer kladdkaka och sen kanske tvinga charlotta att påskpyssla, eller så gör jag en smoothie.. ?
aja. puss


härlig vårdag för några dagar sen, inte har man hört av dessa två heller...

a whole lot of

nu är jag på landet.
feta najs, och skönt. kom hit vid typ halv sju.
nu ska jag titta på step up 1 med syrran och kusinen.
imorn fyller albin 9 år, GRATTIS  ! <3
jag har inga bilder från idag som jag orkar lägga upp än men ni får lite bilder från igår istället :)
puss

1. mina och saras små "fatimas fingrar" - all världens mat, SKIT GODA blev dom.
2. sara grejar med håret, söto
3. sommmmmar
4. annapannaplutt

   

heath ledger



grattis till heath som skulle fyllt 30 år idag om han fortfarande hade levt.
fyfan va deppigt,  stort grattis heath iallafall. vem vet, du kanske sitter där uppe i himlen, det stora blå vita himmelriket, och ler. ler så där sött och fint som bara du gör. vem vet.

<3


what a feeling

H E J !
NI MÅSTE TJECKA IN MIN BLOGG MKT MER OCH FRAMFÖRALLT KOMMENTERA MER ALLA SÖTJORDGUBBAR/GUMMOR!
jag mår så otroligt bra just i denna stund.
för ungefär en halvtimma sen kom jag hem. hela dagen har tillbringats hemma hos sara, vi har lagat all världens mat - som blev SUPERGOTT! och så har vi ätit kladdkaka och legat o solat och pratat SÅKLART. det är ju sara och jag liksom.. :D <3 kompis, vi kommer äga på all världens mat ;), love youuuu :D

igår, va gjorde jag igår. JO det var sista praodagen :((((((((
frida - våran typ handledare var typ ledsen VI MED !!! men vi ska hälsa på hela tiden kom vi fram till ungefär..
jag och anna gjorde värsta tabben igår på praoen, men den kan jag berätta om sen om ni vill.
jag kommer faktiskt sakna praoen och frida, madde, maria. mira och alla nu ! :( är så van att bara gå dit på morgonen liksom.. sen iallafall typ fikade jag och anna med joel och jossan (våra syskon :D) sen åkte jag o anna till slussen där vi träffade joppe och emma. där var jag ett tag och satt i solen typ :D sen åkte vi hem allihopa.

nu kom precis faderabraham hem från berlin :)) solen lyser ute och jag är så glad :D
ska eventuellt sova hos emma ikväll men får se om jag hinner, måste ju packa. ska nämligen åka till landet imorn och vara borta hela veckan! härligt!!

pusspuss

vi matade lite ankor :D

jag är sjukt trött, har ont i ryggen och för mycket att tänka på. men har faktiskt skrivit lite mer på hk:n. tror faktiskt att jag ska sova snart, behöver lite riktig sömn för en gång skull. men först kan jag berätta om min dag lite grann :)

praon idag var rätt lugn men mer folk idag än igår iallafall. vi slutade tre som vanligt, efter det mötte jag upp söta anna t utanför sickla. vi bytte påskägg - haha. hon fick godis av mig och jag fick en jätte fin tröja av henne som vi tittat på tsm. ni vet den där bruna tröjan jag köpte typ i förrgår en sån fick jag. så vi gick och bytte den till en annan färg, den lila färgen istället så har jag en brun och en lila nu :D efter det så gick vi och köpte jordgubbar, banan och kakor på ica. sen gick vi till järla sjö och solade lite :D sen kom sara, och så blev det lite kallt. men där satt vi ute på bryggan jätte länge :) sen tog vi alla tre tåget tsm hem :) jättemysigt!

sen åt jag middag hemma med systrarna, bästa <3
och nu har det ju hänt lite grejer och så, men därför måste jag sova, kan inte tänka..
godnatt.

   

you gave it to some other woman

- först en inlägg som förklarar trisslotten -
att jag hade vunnit pengar för tyvärr ett aprilskämt. kom på igårkväll att visst ja, jag måste ju ha ett litet aprilskämtet och det där var det första som dök upp i skallen. så det var det som fick bli..
lite trist kanske :D men jag tänkte liksom såhär att rubriken var såhär "anna pratar rätt innan lätt anna pratar rätt innan lätt" och om man tänker lite så är det menat såhär "Anna Pratar Rätt Innan Lätt Anna Pratar Rätt Innan Lätt" = APRIL APRIL , lite långsökt jagvet :D..
och sen en till grej före varje grej jag skrev så skrev jag "triskigt" och "finurligt" där var tanken "Triskigt" = T = true och "Finurligt" = F = false ;D


jag är ju en kul människa..

anna pratar rätt innan lätt anna pratar rätt innan lättt

triskigt. jag glömde att säga att våren är bäst i hela världen.
triskigt. och så glömde jag att säga att idag ere mina pärons bröllopsdag :) congrats ;D
finuligt. pappa hade lämnat en trisslott åt mig innan han åkte i förrgår (till berlin), jag såg den först idag. och GUESS WHAT? jag vann förfan dendär teverutan med "50" i!!!!!!!!! SJUKT VA ? gu va kul, va roligt, va härligt. så det är ju liksom teve teve teve. får ta och lämna in den när mamma kommer hemmmm :)

pusspuss nu ska jag sova snart :D

JAG LYSSNAR PÅ FETA BÄSTA LÅTEN PÅ R A D I O N

förresten tycker jag att ni är TRÖK när ni inte kommenterar..

like a supertroper



denhär bilden är dålig och ful, jag vet :D
jag ville bara visa min fina nya jacka :)
pusssss

världens finaste första vårdag

hallå där :)
idag har det varit en sjukt härlig dag. på praoen vare ganska chill, inte så mkt folk den här veckan.
jag och anna slutade tio minuter senare, jag skulle ju följt med henne hem men hon hade solosång klockan fyra så vi hann inte. istället åkte vi in till slussen, jag köpte glass hon godis. där träffade vi offan, så åkte anna och emma världens sötaste kom och vi tre gick hem till offan och sen promenerade vi runt i solskenet och skrattade sjukt mkt!
ni är ju för fina <3 sen tog jag och emma bussen hem, syrran gick på samma buss, det gjorde även claris <3

jag och jossan gick av i forum och tog bussen hem. sen fixade vi lite käk, jag har börjat skriva på min HK. det känns bra, tror faktiskt inte att det kommer bli så himla jobbigt att skriva men vi får väl se..
nu ska jag nog snabbstädaundan i mitt rum och sen fixa lite grejs.
pusspuss

   


RSS 2.0