extremt aggressiv just nu japp

JAG HATAR BRITISH AIRWAYS och allt som har med bokning att göra. jävla HELVETE.

sagan om oss två

är i london med 2 av mina absolut bästa om 1, alltså EN, E N, 1.0 VECKA. HUR SJUKT??!!!!?!?! är så megapepp.
jag pysslade våriga fjärilar med mina bebisar häromdagen.
och rasterna är åter våriga så dagarna är SÅ mycket lättare att ta sig igenom.
jag å aggo har ätit glass i solen och svettats.
sovit hos denna goda i 2 nätter = bäst.
följande är ba bästiga bilder på bästisar och bästiga sthlm.
 

dom kommer alltid åter på nåt sätt

jag lyssnar på håkan och orkar inte ta tag i saker som borde tas tag i.
längtar till sommarn samtidigt som det känns jobbigt att röra sig framåt. för jag är sån. får ångest av tid. och saker som inte går att ta tillbaka. nog om detta.
jag borde:
¤ ringa flygresor och fråga hurfan man får till ett bagage när man åker med british airways. jävla krångelfanskap.
¤ köpa bussbiljett till å från flygplatsen o london.
¤ ringa tele2 och fråga om jag fortfarande har mitt maxi-abonnemang trots att det gått ut?..
¤ styra upp mina eventuella pluggtankar och alltså LÄSA OM, BESTÄMMA & SÖKA de kurser jag är pepp på.
¤ deklarera. har fått mina deklarationspapper å fattar en del. ej allt. nej.
¤ styra upp denna vecka och oklara planer. så man vet. för sånt e skönt. å veta. alltid gött.
 
mm. typ. det.
men nu;
 
en gång hängde jag med denna överbraiga människa. vi hade det bra. då.
såhär ser hon ut när hon hoppar. göll.
man ba ok. pretty ok face&person. ok.
sthlm hade en ok view också.
har träffat världens sötaste kompis. 14 bast och har aldrig varit gulligare.
bästabästa mormor vinkar hejdå. <3
kollade bio med två goa grabs.
en vandring över slussen kan sthlm se ut som följande.
det är ju inte fult. det är det inte.
hejdå.

ett stycke snö

idagggggggg. är det torsdag. så himla skönt att denna jobbvecka är slut snart. behöver lite vila. har blivit snö-depri. snön bestämde sig ju för att bomba hela jävla stockholm. först lite i smyg och sen ba BOOM på en natt så kom verkligen hela årets jävla snöskörd. jag blev bitter. orkar den inte mer ba. gillade sneakers och asfalt-början på livet igen. men nej. ska få gå runt i mina sura blöta vinterskor ett tag till istället. har bytt till gummistövlar nu för annars är det liksom ingen idé att leva. japp.
idag är det bara 18 dagar kvar tills jag åker till london, isa&jessie, i 20 dagar. är så extremt pepp på det fan.
dock har jag sån himmmmmmmmla hamburgslängtan. särskilt efter att ha haft återträff me mina bästa klassisar och kollat film från hamburg & budaresan, man ba men TA MIG BARA DIT NU. ocH. jag saknar malin. vill dricka öl på yoko och hitta alla ställen vi inte hann hitta för 2 år sen. MEN, är ju somsagt sjukt tacksam och CPPEPP på att få åka till london, så är extremt nöjd med "bara" det.
juste haha. olli & isa. jag har verkligen aldrig sett förut att annaapanna även bildar anna-ap-anna. men det va ju stabilt ändå. heter det bara lite stelt iallafall. annapanna va upptaget. lol. DON'T JUDGE ME. jag skapade detta fanskap i 7an. japp.
imorn ska jag till landet iallafall. känns himla bra. vill stanna längre dock. som alltid. men. en helg är mer än ingen helg.
hej.
 
såhär chill va jobbet för 1 vecka sen. man ba vad fucking hände ens.
förra fredagen hängde jag med dessa två bästa personerna i livet.
var på artipelag i söndags me mams&paps. såg en så himla cool glasfotogrej.
dom har ju en stabil utsikt jatack.
återträffen var det peppigaste denna vecka.
man va ba glad och nöjd liksom.
kolla på spexet, sleep, i denna ljuva, buda och hamburg. och fikade <3
på jobbet flödar kärleken. "leson" = jepson förövrigt.

 

någon håll i mig

hej. jag har lite ont i magen och läser upp högt medans jag skriver. jag vet att det heter medan, men jag gillar s'ets verkan på slutet så det får stanna. idag känner jag mig lonely. för alla har ett liv och är ej hemma/jobbar/lever ej/bor i ett annat land. jag gick en lonely promenad förut fast blev lite pepp av den. för det ÄR ändå fint väder, minimalt med random snö och mini-orkaner då & då vilket är crazy men lite kul. jag sitter å försöker läsa om kurser på su's hemsida men det är fett svårt för orkar inte koncentrera mig SÅ mycket att jag faktiskt fattar vad dom innebär och hur mycket man måste hardcoreplugga för å palla merom. slängde precis massa papper i papperskorgen då jag inte har någon pappersåtervinning och kände mig onödig.
kollade på gravity imorse till frullen. den va bra. men lite ångestig fast sen slut. 
köpte flygbiljetter till london och tåg till gbg nästa helg i förrgår, fan va dyrt det blev. opepp. får pengaångest.
ikväll bara för att jag känner mig extra lonely, rastlös och inte har några specifika planer så ska mina päron DESSUTOM överge mig och gå på bio, man ba jaha. okej. gör detrå.
plus att det står en dammsugare i mitt rum och ger mig ångest. orkar inte dammsuga.
har på min bästa tischa idag för att försöka liva upp. freshprince.
nu ska jag lyssna på navid modiri och försöka peppa upp.
mm.

iiiiiiiiii don't know

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
jag får cpryck i mina ben just nu and it's killing meee. ibland flätar jag liksom samman dom när jag sitter ner. nivet när man först ba sitter med bena i kors, men så viker man liksom in det översta benets fot under den andres häl. och så är man som en liten fläta. men nu har jag liksom typ som växtvärk i benen så att jag kan liksom inte sitta still, men känner ändå att jag verkligen vill sitta så. #DILEMMAN.
idag. var en dag. som va solig. ja.
jag va med pappa på moderna en sväng innan jobbet. det va najs. va himla jobb-otaggad efter det men hade det rätt fett i solen med mina kidz faktiskt. blev minibästis med nya killen Melker som är så himla bra ba. världsglad. och han skjuter jättehårda bollar så jag dör (och försvarar mig och råkar skjuta lika hårt+döda honom. inte bra.) men ja. och solen sken och det va så himla vååårigt och skööönt ute.
imorn skulle jag börjat 14 men ska börja 8 istället och vicka hos en annan Fklass än mina vanliga barn, så är lite opepp. fast ändå kul. för dom verkar snälla.
jag längtar till fredag för då ere 2 dagars ledigt, KÖR <3 och jag ska hänga med offannnnnnn. pepppppp.
och! jag ska "bara" jobba 3 veckors till då sen e jag ledig 3 veckor och ska till london!!!!!!! är så HIMLAotroligtmegapepp på det. längtar verkligen varje dag till att ba åka. nu.
isa idag höll jag tillomed på att skaffa en nedräknare på mobilen till det!! trots att jag småhatar nedräknare. men du gillarom. så kanske gört. för jag blev somsagt pepp. åååå ja mmm.
måste försöka tränga bort all opepp jag kan känna vissa dagar. den är så himla waste of time, mycket kuligare å va glaaad ju. haha. kommer verkligen ba "jaha." när jag läser dethär när jag e sur. <3333333333333 älskar mig. hej mig!
men ok. lugna dig.
 
lill-ludvig å olle solade i fotbollsnätet på rasten<3
träffade min bästiga kusin igår+syster&pojkvän. himla bra häng.
riddarholmen är ju så vaaaaackert.
ollan å kiara i lördags. besties 4 life.

knäskadad

hej.
jag har så himla ont i mina ben det är typ ett skämt.
mitt vänstra knä verkligen ömmar och samma sak med min högra vad. och mina stackars händer har sår och blåmärken. det är för vILDT att fotbollsknuffas med sexåringar och försöka bryta sig in på erikdalsbadet.
vet ej om jag ska tvätta håret eller inte. så himla DILEMMA. känner att jag inte orkar ta beslut. ever.
men nu ska jag äta lasagne med pappa!!!!!!!
puss

i feeeeeeeeel you johanna

jag tänkte precis skriva något JÄTTEointressant men ångrade mig när jag kom på den otroliga onödigheten i att ens försöka formulera vad jag ville få fram. nu vet ni.
i tisdags såg jag å anna sweeney todd och den var ungefär jättemycketjatackbra. jag älskar ju peter. och ungefär där kan jag ba sluta prata så förstår ni kanske vad jag kände i livet osv.
insåg idag att jag inte kan använda mig av de flesta "alldagliga" och vanliga formuleringar jag och min omgivning använder sig av när hen vill uttrycka sig. typ som "jag är inte rädd för världen" "cp" "man ba men kan han lugnA sig" osv. mina arbetskollegor förstår ej. de ser bara jättefrågande ut och jag framstår ännu mer som det totala rANdom jag är. fast vi är alla vänner och det är fint. gillarom. gillar också att vi kan hänga ute på fritids mycket längre nu när det är LJUST<3 och liiite VARMARE<3 längtar så mycket till den RIKTIGA solen och att inte behöva använda jacka och massa trista kläder nåmer, utan nå mer pepp och färgglatt! ja. jag ÄR som mina 6/7åringar. tyckte förövrigt så synd om lill-ludvig idag när han ramlade och slog värsta fläskläppen + sprutande blod från övre läppen. är lite lättad över att det inte var under my watch, känner mig alltid så extremt skyldig om barna slår sig och jag inte var där och varnade innan att det skulle ske liksom. MEN. han lever. och han va en ledsen gullis.
en annan fin kille utbrast nåt så himla gulligt häromdagen när vi satt och ritade/pärlplattade några stycken kring ett bord och pratade lite om flick/pojkvänner. "jag har flickvän!!!!!!!!!!!!" - asstolt pepp jesper. - aha! va kul!! vem då? "saga och astrid!! ..fast dom är inte ihop med mig, men jag är ihop med dom!" (fortfarande lika nöjd). - jaha, å va kul, men det låter lite komplicerat? "jaa, det är lite jobbigt.." svarar då en mycket mer bekymrad lillplupp. okej allt lät lite k, men det var så himla fint när han sa det sådär nöjd och sen ba insåg det något jobbiga med hela situationen. :( lilljeppe. EN ANNAN SAK. igår skypeade jag med min fina jessie i typ två år och det va typ lätt bästa denhär veckan, (förutom sweeney och den bästiga kvällen jag å anna sen hade) för det kändes som att vi hängde nästan, faaast genom en dator men det va ok. saknar ju henne så himla mycket.t.t..t
nu. as usual:
(puss)
 
 

pepp

hepppp!
jag försöker ignorera det senaste mini-missödet jag haft denna helg som jag ibland känner har varit emot mig. skulle nyss borsta tänderna när det JOBBIGASTE, borsta-tänder-mässigt, händer; tandborsten liksom flyger ur munnen och slår till halva kinden+näsan med massa tandkrämslödder bara för att man tappade fokus lite å ba borstade liksom. SÅ jobbigt. DETTA och annan opepp försöker motverkas med att PEPPA en ny fabulös vecka med pharrells nya platta som e rätt så fett japp.
jag å anna höll precis på att få spunk när vi trodde att alla (alla = de typ 9 biljetterna som fanns kvar på alla föreställningarna) biljetter var slut till sweeney på stadsteatern med min favorit. meN allt löste sig, sågottsom, och vi ska nu se världens bästa peter nu på tisdag(!!!) och jag blir lite livspepp av det. imorn ska jag träffa aggo och därför utser jag detta event till morgondagens PEPP att se framemot. just nu e jag liksom mindre pepp på att börja jobba kl 8. vill ni att jag ska använda ordet pepp lite mer i fler former? brist på det i detta inlägg liksom ;) ;) ;) ;)
i lördags klippte jag mig. just nu känner jag mig rätt random i min nya hårlängd. det är liksom inte kort, men inte långt. det borde syns och inte syns att jag klippt det. är rätt opepp (VARSÅGOD) på hela den situationen också japp. men livet e en fest. jag pendlar mellan samma 2 par byxor varje dag på jobbet. det är lite sorgligt. pånåvis. använder ioförsig ett tredje par ibland också, men hålet på insidan högra benet blir bara större å större när viga jag ska akrobatisera med mina barn, så dom får oftast vila. NU vet ni allt om mina byxor, det förtjänade ni allt!
vill ni ha en bild. ni kan få en. kanske fler. jatack.
adjö då. hej.
 
4 bra från helgen.
 
 

RSS 2.0