from time to time

min mamma är så snel.
idag har jag tittat på top model, en mycket fin film: The Science of Sleep. sånt gillar jag. bakat lite fula muffins, ätit pasta och en liten macka, gått runt i mitt hus och kuckilurat, facebookat (extREMT tråkigt), smsat, pratat i telefinken, och ah typ det. nu ska jag strax skriva bildbajset och sen duscha och sen sova. det är min PLAN iallafall. hehe.  
på eftermiddagen vare ju så fint väder, så då satt jag ute en stund. då blev jag sugen på att gå barfota på min lilla gräs/mossmatta, och det gjorde jag också! lite finfula bilder orkade jag ta också!

   


grey

NU KOM REGNET! åååååh jag dör vilken härlig känsla. och till och med lite åska och BLIXT! nu vill jag ha sommar, och sitta på förstekvisten vid mitt hus på landet och iakta spöregnet. härligt.

 


blöe

hej min lilla underbara blogggeee.
idag är jag hemma och är sjuk. fast egentligen har vi studiedag men vi skulle ju träffas i skolan och fixa spex men snoret rinner från alla håll och är helt igentäppt om vartannat. eller så nyser jag flera ggr på raken. orkAR inTE vara fittförkyld, blöeee. jag vill hjälpa klassen med spexet, för just nu får jag rapporter om att det inte verkar gå så bra.. jag borde skriva min bildgrej som ska va inne imorn..
BJAAJAJSJS. nehrå bara lite. imorn ere valborg. ni kan väl hålla en tumme för mig om att jag blir superfrisk och gla tills imorn? orkar inte va sjuk då liksom..
nä, nu ska jag gå på jakt efter alvedon.

puss

lucy in the sky with diamonds

låten och videon är MUMS.


bajs

det har inte börjat regna än.
förövrigt kom jag precis på hur mycket jag saknar konfan.

my way

HEY babes!
jag sitter här och väntar på regnet.
åh mums säger jag bara, regn är så härligt.
idag har varit en riktigt snorig dag. jag känner för att berätta det för er.
och väldigt mensvärkig. det ville jag också säga.
musikprovet och tekniken, de två första tråkigaste lektionerna orkar jag inte prata om.
slöjden fortsatte jag sandpappra som vanligt, HAHAHA. jag känner att det är bara clara som förstod det roliga, kanske inte ens hon. engelskan va lite segis, men okejjjjj. och matten gjorde jag inte ett ENDA mattetal, den du!
bilden var jag heller inte så flitig på, haha. och våran bildlärare hatar tydligen hela 9m berättade hon. och rektorn med, fast det va ingen nyhet.
jag är hungriiii. har inte bestämt mig för om jag ska till 60 ikväll eller ej..
förresten var jag där i förrgår med en härlig skara. OCH igår var det indiendagen, jag pluggade, och hade koncentrationssvårigheter. imorn blir studiedag fast spex planering i skolan med världens sämsta OCH bästa klass, haha. KÄRLEK skickar jag nu.
jag har börjat fundera på om det kanske inte finns någon i hela världen som verkligen förstår mig.
asså jag menar inte bekräftelse, utan mer att jag är lite skum. tänker på saker andra inte alls reagerar eller lägger märke till. och lite sånt. vad nu dethär hade med saken (vad var saken?) att göra kan man ju undra.
nu ska jag sluta skriva innan.. näe jag kom inte på nåt klatschigt att säga.
hejhopp.

utanför mitt fönster

dagisbarn som är ute på någon slags promenad iförd sele?
nästa grej kanske är typ dragbarn (istället för draghundar)
oj nu lät jag nästan lite sur, det va liksom inte meningen med inlägget. egentligen skulle jag bara säga att det va gulligt. fast det kanske det inte va..


schvu = vissling

life's a piece of shit, when u look at it. buuuuut, always look on the bright side of life. schvu schvu, scvhu schvu schvu schvu schvu schvu!
undra hur många gånger jag skrivit den raden, eller visat den låten i min blogg.
men den e ju så bra. och passar ofta in på min lilla liv. HAHAH. åh jag dör lite. NEJ det gör jag inte.
förresten har "jag kastar bajs på dig" blivit min nya "grej". jag gillare liksom. det är så najs att mitt i en konversation eller typ när nån e "dum" heh, å ba "jag kastar bajs på dig". då blir man alltid lite fundersam..
på onsdag äre musikprov, det ska bli det roligaste jag kommer uppleva i mitt liv. oj cp mening. och nästa vecka är det keminationella DET ska förstås bli ÄNNU roligare. och så har jag tyska nationella också snart. MUMS på det! och ingen av mina päron kan komma på sista vårkonserten när det är spex, det är kuljul! men mina syrror kommer. mums. och jag kommer dö på skolavslutningen. snacka om att ett "kapitel" i mitt liv ends liksom. HERREGUD. och pianot e rätt nice nu, jag börjar gillare! och hela världen är cp. och det gillar jag mindre. simon är depp, gillar jag inte heller. clara är sjuk, inte kul det heller. JUSTE. idag fyller lille ADAG/adam ÅRRRRR. graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttis din lilla otag. han fyller 4 idag och det firar jag med att rita en pingvin på ett bajsbrunt papper!
IDAG ska jag på BOUNCE, det ska bli underbaaaart. men trist att det är "the LAST bounce" liksom. aja, kul skare bli, och vi ska va där typ halv tre i globen. så jag KANSKE borde börja plugga nu?
hejhopp.

all my life

dagen började såhär:


och slutade såhär:


därimellan hände sånthär:
    

fyfan va lågt

det var verkligen det värsta jag hört. så sjukt, galet lågt, det finns liksom inte.

on call

hejj.
dagen har varit ganska onöööödig. heh. först matte nationella - den gick helt okej tror jag? det är så svårt och veta nu direkt efter. men all matte jag gjorde igår var HELT onödig, hahaha, aja :D
sen hade vi lunch/ingen idrott+lunch+extra rast i typ 3 timmar? hah, det va kort och gott CHILL.
sen vare lite musik/eng och sen kör. OTROLIGT meningsfull dag! mums.
det bästa med dagen var HELT KLART när först jag och simme och sen erik försökte lyfta upp offan på skåpen, och sen försök nummer två när vi KLARADE det hahah, lite med alex hjälp också.. :D dagens bästa! :D
annars har det verkligen varit en grå trist dag. fast musiken va rätt kul också, jag va ett litet cp.
nu laddar jag upp bilder från spex fotot på facebook, det tar 200 år eftersom fb hatar mig just nu.
KUL INLÄGG: JAAAAAAAAAAA! :D
nu snöar det igen, myyys! hahhaha.

 

gladeeeeeer

HEJ GULLEBAAAAARN.
nu har jag suttit på skype i typ två timmar med offan och simpe och pluggat/hjälpt varandra med matte, wiiie. det va lite segt så tillslut orkade vi inte mer och slutade! när jag kom hem pluggade jag matte, drack smoothie och lyckades slumra till en stund på köksbordet men vaknade av att min syrra knackade på dörren.. 
fatta va BRA jag är som inte har varit inne på facebook eller nån blogg eller nåt alls förens NU. jag har alltså undvikit detta OCH teven sen jag kom hem, GRYMT ! :D hahahah. jag hann tillomed öva piano i typ 3 minuter tills jag tröttna :D
sen hörde jag en intervju med bror min på p3 samtidigt som jag åt goo mat.
nu e jag GLAD. men trött. ska nog sova snart, hahahaha det kommer jag inte göra som VANLIGT!
imorn ere matte nationella och det kommer nog inte bli nåt mvg barn på mig, men haha det gör inte så mkt :D
NU ska jag stänga av min datoooor.

TACK SIMON, MY och OFFAN som orkade läsa hela inlägget :D ni är riktiga kämpar och mina tre trognaste läsare. jag skänker er en kärlekstanke nu..
.. fick ni den?

godnatt :)


cheated on me

heyyy babes. hah tööönt jag e :D
dagen har varit lite cp. började fett dåligt tack vare magnus, heh, men han lugnade ner sig sen.
men jag HATAR att han alltid ska ha rätt, får DAMP. sen kanske jag råkade säga att han alltid är en pain in the ass, fast det tror jag ioförsig inte att han hörde.. iallafall så är det alltid lika härligt att starta första lektionen en SJUKT trött tisdagsmorgon med en fet utskälning/uppfostran/uppläxning av magnus! (även fast det var jag och de övriga i klassen som försvarade mig som hade rätt!) HURSOMHELST. så blev dagen bättre, tyskan va typ najs? eller, haha kanske inte najs direkt, men typ chill. hatar inte tyskan så mkt längre, det e skönt. fick tillbaka ett prov som jag visste att det gått dåligt på, fick vg så va helt ok med det. sen hade vi lunch istället för matte och spex foto. och där imellan hann jag äta glass i solen med några andra små trevliga barn! spexet vart lite cp men najs, haha :D sen vare svenska, där vi inte behövde vara närvarande. bara man skrev hemma, som jag såklart inte gjorde sen. istället åkte jag hem till koffelane, vad vi gjorde är en gåta. vet inte riktigt. :D hahah.

sen jag kom hem har jag inte gjort nåt vettigt. och då kanske några av er undrar; när pluggar jag?
det kan jag säga att det undrar jag med. har liksom inte kommit så långt i min vardagsplanering än..heh. så min skolframtid ser galet LJUS ut. hahaha, särskilt matte c på torsdag. den kommer lätt va mvg+!
men skiiit samma. jag kommer ändå inte gå där jag vill på gymnasiet, så orkar inte bry mig så galet mkt.
oj vilket HÄRLIGT långt inlägg, hahahah. sånna som ni älskar! ett helt inlägg där jag babblar på om min dag, är inte det underbart? MUMSSSSSSS

NU ska jag kanske läsa musikhistoria eller nåt sånt kul :) och sen sova. typ.
jag saknar spanskorna som är på bio :( HAHAH.
JUSTE idag drog jag ner en krunis affisch, wiiiie. nu har jag både salem och krunis nya affischer. GALET bra!
hahhaha, ÄNNU längre blev inlägget nu :D ingen kommer orka läsa, förutom offan :D
lägger in bilder imorn på fb och i bloggen från spexet !

PUSS och GODNATT !

I got a dream

   

cpbarn

hejjjjjjjjjjj (:
idag är jag glad :D
dagen har varit fantastiskt tråkig på alla lektioner men annars chilllllliii. åh va fult.
nu sitter jag och funderar på vad som är mest akut att plugga.. mmmums.
IMORN ska jag har redovisning om synen med min grupp, MILLA fyller år, jag har solosång -.-, vi har SPEXFOTOOO. juSTE. shit, jag har ingen aning om vad jag ska va. hjälp..
förövrigt är jag grymt sugen på att cykla, fatta najs liksom? :D

fina bilder från no:n idag :D
    


sweet disposition

PRECIS när jag på något weid sätt blivit glad? så förstördes detta och jag vill återigen mörda hela världen. eller egentligen bara mig men om jag säger så kanske offan blir gladare? :D hih.
idag har jag pluggat såhär mycket:                                                        




förstod ni?
nu lyssnar jag på I'm gonna be med the proclaimers :D förmodligen vet inte hälften av er som läser vilken låt det är, men jag är säker på att om ni börjar lyssna på den kommer ni nog kunna känna igen den ;D
haha, den e NARRE. åh narre e så fult.. nu blev nog geggan ledsen.
för er som trodde att koffe var min "albin" (fråga anna jeglinska om ni inte vet vad detta är för något) så är hon Ofelia Cedervall. alltså: koffe/koffelane = OFELIA.
så. jaa, vad säger ni, man kanske borde plugga?
asså HAHA, BÄSTA LÖRDAGEN/LÖRDAGSKVÄLL JAG VARIT MED OM :DDDDD
pus utan q.

until I'm there

hej hopp.
här sitter jag, har precis duschat, dricker smoothie, äter macka. innan detta var jag ute och jogga i drygt 40 minuter. awiiiiiiiiiie. några saker jag tänkt på idag:
- att facebook e tråkigt
- vad hade jag gjort om jag tappat bort mig i skogen när jag va ute och joggade (ett tag hade jag ingen aning om vart jag var..)
- tänkt tillbaka på tiden när jag gick i mellanstadiet och min lilla fina emo period
- undrat hur jag skulle fördela matbehoven om jag bara kunde leva på EN påse frysta hallon och EN påse frysta blåbär (så länge som möjligt)
- funderat på om mina örhängen kanske inte passar mina öron..
- tänk om jag hade sovit hos koffe igårkväll istället
- sett en serie om war-photographers och funderat kring skillnaden på olika människors problem t.ex. mina och barnen i samma ålder som bor i Gaza.
- funderat på om det hade vart nåt för mig att bli krigsfotograf
och lite annat sånt där.

ahmen jomen. hej hopp

sleeping and sensitivity

simpe; jag hann läsa din kommentar. sicken tur va?
HEJ barn!
idag har varit en riktig liten cp dag. mano som jag är har mitt humör växlat lite :D
jag tror den började bra och slutade lite mer åt emohållet.
men det e la chill, jag är van vid dethär laget. hah.
min blogg är extremt underhållande måste jag säga. don't you thinkkkk.
imorn ska jag NOG på en spelning i fryshuset? tror jag att det va, det blir naaaaajs.
när jag kom hem dog jag framför teven i typ hundra år. sen släpade jag mig upp för trappan och "pluggade" (satt vid facebook) den senaste 1 ½ timmen har jag övat piano som gick piss och gjort alla små test på genrep kapitlet, och läst igenom typ facit/kriterierna för typ nationella g-vg. typ. kuljul, ohyes.

så nu sitter jag här och dricker vatten ur min gosiga vattenflaska.
lilla sorgliga jag ska väl snart lägga mig i sängen och läsa kemi. fast som vanligt kommer nog inte den planen gå igenom.. men hoppas kan man ju alltid. piggt inlägg :D
hahaha, ere jobbigt när jag kommenterar om hur medveten jag är över allt som jag skriver. fattar ni? :D
nä, nu ska jag borsta tändernaaaa.
purre.

it's a new dawn

men HEEEEEEEEEEEEEEEEJ alla fina kommentarer. asså jag sitter och läser era kommentarer såfort jag får en stund över, men det är så många så jag hinner inte alltid läsa alla. men ni ska veta att jag blir verkligen jätte glad för era söta kommentarer! och ni andra som skriver mindre söta kommentarer tycker jag bara synd om för att ni inte har något bättre för er.

ohyeah. true story.

nu kommer tysk update (för er dummies som inte faTTAR finns google translate eller nåt annat kul ELLER så hittar ni mig inklämd bakom en liten plastpalm i skolan):  Das letzte Stunde habe ich Mathematik und Deutsch studieren. Das war sehr toll und lehrreicht. Jetzt will ich schlafen, und in einige Stunden muss ich zur Schule gefahren. Ich sehne! GUTEN NACHT.

jag har galET kul.
hahahhahah, vilket jobbigt cp inlägg :D

no one got it all

HEJ alla glada små blåbär där ute i den stora galna djungeln.
orkar inte berätta om hela dagen, för trots allt så var ni ju med, alla som läser detta. kulJUL. och EMMA ÄR HEMKOMMEN FRÅN TJOTTAHEJTI (portuuu) och det är ju GALET HÄÄÄÄÄÄRLIGT. jag dör lite när jag tänker på det, ååååååh mums nu vill jag hem till henne.
men bilden va naRRE, och slöjden. det var dagens bästa! :D
efter bilden var jag och koffe kvar där i drygt en timme kvar och hade lite damp på varandra, mest jag kanske. :D men vi älskar varandra ändå, hah. jag va lite självmordsbenägen.. hih.
NEJMEN nu ska jag plugga tyska, no och matte tills greeeyys börjar! det kommer gå åt helvete, men NEJ. nu ska jag plugga på RIKTIGT!!!!!
awiiiiiiiiiiiiie.
har ni förresten märkt att "awiiie" är min nya "mums"?..
hejhopp.

jag som var så glad

jag har en kapacitet att lätt förstöra för mig själv. 
matte och grubblingar gör det inte precis bättre. 
jag ogillar starkt många saker med mig själv. 
min retsamma, ständiga ångest och avundsjuka e värst och skadligast.
men jag försöker pigga upp det hela med Jose Gonzalez och att skratta (min fot har somnat och nu vaknar den, detta är en process som får mig att skratta en del, som följd av den otroligt kittlande känslan).

 

det är jobbigt när man loggar in på bloglovin och har 98 nya inlägg att läsa

Nu tänkte jag rycka upp min statistik lite.
Kanske ska testa att skriva varje mening med stor bokstav och sånt så får ni väl tycka om det är skönare eller jobbigare? Iallafall. Idag är det tisdag, det betyder lite halv jobbig dag+solosång+desperete. Dagen har varit rätt chill, första dagen efter lovet för mig så det va helt okej, solosången gick jag inte på - heh, och desperataaa har inte börjat än! Istället för solosången åkte jag och koffelane till sickla där vi tänkte titta på bio men dom öppnade inte förens fem så då orkade vi (jag) inte, utan vi fikade i hundra år (drygt 2 timmar) istället! Mumsmums.
Inatt, klockan två kom jag hem från Milanoooo, ÅH där vare galet skönt. Fin stad, mysig, härlig, mumsig liksom. Nu sitter jag och tuggar på god choklad (Baci) som e riktigttttt god. :)))))
NU ska jag plugga matte (GALET DUKTIG), men först lite fabulösa mobiluxbilder från dagennnn.

Bildförklaring 2 förstabilderna: Idag såg jag tre söta bebisar och blev en galen paparazzi, (galen). Egentligen såg jag fler bebisar, men dethär va dom enda jag hann fota..

    


MILANO

HEY BABES!
idaaaaaaaaaaaag bär det iväg till milano. om cirkus 30 minuter eller nåt åker vi till flygisplatsen. muMS.
jag har varit effektiv idag, faktiskt! ganska iallafall :D har packat typ allting idag, ätit frulle, lunch, OCHHHHH strax skrivit klart evvon. är det inte fantastiskt? jag bara filar lite på några cp meningar just nu :D annars eren färdig! MUMS liksom. men nu hinner jag inte bloggaaa. vi ska åka snart. PUSSSSSSSSSSSS
ses på tisdaaaaaaaaaaaaaag!

HAHAHAH

asså HAHAHAHHAHAH. jag har så galet kul just nu. sitter och kollar på massa random bilder på facebook, och då hittar man bl.a. en sånhär fin:

HAHAHHA. simon ser ut som en väldigt besvärad gubbe med världens längsta och tjockaste och konstigaste arm, amanda ser ut som en liten kotte och clara som en typ klämtjeck gumma från småland.

nejmen nu ska jag gå och lägga mig, strax..
jag tror jag bloggar nå mer imorn innan jag åker men in case of att jag inte gör det så PUSSSSSSSS! KOMMER HEM PÅ MÅNDAG, NI E BEEEEST MED EE! <3 :D

hejhopp

hej.
under den senaste dryga timmen har jag varit allt annat än effektiv.
jag slötittade på greys, "packade" i ungefär 3 minuter (provade lite kläder som jag bestämde mig för å ta med), velat fram å tillbaka in i min syrras rum och tjafsat lite med mor min. bra där!
nu vill jag att nåt kul ska hända, alltså just här och NU. typ att nån kommer in med en liten muffin till mig?
fast imorn blire ju kul det e klart. fast först blir det gaaaaalen stress packning och eventuell pluggning.
jag har redan ångest för att jag vet att jag kommer slösa bort denhär kvällen..
awiiiiiiiiie!

baby i love u

hej babes!
idaaaaaag skulle jag träffat anna men sen kunde inte hon. istället åkte jag in till stan och träffade offan och hedda lite sådär. kul va det! vi vimlade runt på hm, i gallerian och på åhléns. sen vid fem nån gång träffade vi simpan, claris och jeggan. dom va cp men det gillar vi ! efter typ 40 minuter åkte jag hem. och NU borde jag verkligen plugga och PACKAAA. har inte börjat..
imorn bär det av till milano med familyn, det blir narre!
ååååååååh mums :D
nu får ni lite finfina mobilbilder :D
pussY

   

detta ser ju lovande ut


idag vill jag ha dethär

  

mummmmmmmmmmmmmmmmmms

jag fick panik av min gamla header så jag ändrade till en mktTTTTT enkel. men jag fick verklgen panik så denhär får duga tills jag hittar nån kuljul inspiration till att göra en annan. (alltså typ aldrig :D)
idaaaaaag har varit mums och tummen upp. jag, lisa och koffe köpte jordgubbar och vindruvor i stora lass, knallade runt på djurgården, lånade en filt och la oss på en gräsmatta vid rosendahls trädgårdar. mys och cp hade vi det! sen kom anna och kire, och senare mötte vi upp myre och simpe på bussen. viiiiiiiiiiiii for vidare till ektorp där vi åt gott och allt va lite hysterisk och cp och sen vandrade vi runt i duvnäs och slutade som vanligt hemma hos anna. men jag och koffe pallrade oss till tåget och nu sitter jag här. först tänkte jag plugga, men det kommer jag nog inte.. usch jag orkar inte mig själv. skjuter upp allting GALET mkt.
nej nu orkar jag inte min fina emo blogg och alla älskar! mums.
hejpåenstund.


jag har varit i alla städer

hej hopp.
igår diskade jag min mugg, tjatade klart på facebook och kollade på två avsnitt av pushing daises. asså det är så MUMSSSSSSSSSSSSSSSSSS. så himla bra serie, gullig liksom.
nu sitter jag vid mitt köksbord, har tittat på ett avsnitt av pushing och ätit frulle.
denhär dagen ska jag försöka plugga. MÅSTE verkligen nu, heh. och sen träffa annanananna och mera typ. ;DD
oj nu försvann all kraft. orkar verkligen INTE plugga.
men gottigott! nu ska jag börja! snart..

mongo barn!

HEJ VÄRLDEN (jag säger det så ofta nu så det känns lite uttjatat..)
jag e back in town. hejhopp. min blogg e den tråkigaste på jorden, eller näe den kommer tvåa efter simpans :D
assså åh, MUMS. vad jag saknar löparö och italien. shiet.
oj jag orkar inte cpa i ett helt inlägg. KORT SAGT HAR JAG VARIT PÅ LANDET SEN I TORSDAGS!
det har varit mysigt :) NU ÄR JAG HEMMA, HÄRLIGT! imorn blir nog BRA! och på torsdag åker jag till milano, AAAH HÄÄÄRLIGT!
KVÄLLENS PLANER: tjata (hehe) klart med koffe, misa och adag på fb, diska in mugg, kolla på en film och sen sova. GOTT !
JAG KÄNNER MIG FAKTISKT RÄTT GLAD. BRA VA KOFFIIS :D
om ni vill kan jag dela med mig av tråkiga landet bilder. heh.
det får ni nu ändå även fast jag vet att hela världen ropar NEEEEEEEEEEEEJ.
PUSS JAG ELSKER ER ALLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, :DDDDD

          
SNYGGASSTEEE JAG SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTT.
 


RSS 2.0