kjell5000

hejjjj. här vare livat.
jag kollar iallafall på Kjell5000 och hare bra. bra grej.
idag skulle jag julhandla. själv. det gick så dåligt det kan gå. vandrade bara runt, JÄTTEMYCKET, och var jättebitter. hittade INGENTING. köpte ingefära till mina blivande ingefärachokladpraliner. glömde grädden och chokladen. blev ledsen. somnade på tåget. vaknade helt galen och hoppade av tåget. gick hem. mina händer dog, för evigt. det har fortfarande inte tinat och är nästan inte kapabla att använda.
nu ska jag skriva en julklappslista.
panikKKKk.k.k.k
mm

inte på länge brinna vi ut


en häst.
idag har jag julbakat o julgosat o ätit lunch med clarre o lisa. deeeeet va bra. hurra.
imorn ska jag stå träd i globen (helt stilla) i sammanlagt 60 minuter. genrep+konsert+konsert. sen ska jag ju förstås va med på själva luciatåget också, för det visste ju INTE världen.
kan "anonym" (säkert simpan) sluta kommentera lolkommentarer, eller om du ska fortsätta så måste du faktiskt SHOW YOUR FACE. blir LITE irriterad. dö.
nu ska jag snart gå o lägga mig i tid, heheheheh.

en mört


här är en mört.
effekten på bilden är bland det största lol:et jag sett. men det är okej när bilden är tagen direkt från google, tack kompis! det är en mört i varjefall. och den har absolut ingenting att göra med någonting. men den fanns i min bilder-mapp, förstås av en säkert förståelig anledning. jag lyssnar på timbuktuuuu, för han e gla o bra. förut gjorde jag tyska!!!! OCH va lite smart typ, fattade grammatiken och ba kastade fram snygga lines. imorn har jag uppsats och vi skulle "övat" på lektionen men det gjorde inte jag, så BÄTTRE SENT ÄN ALDRIg. hepp.
nu ska jag sova, för att försöka att överleva den första lektionen. (vilket jag inte gjorde idag på matten där jag istället halvsov eller spelade guppyspel på jessies mobil)
HEJ!

nå rött tjafs



i brist på annat att visa lägger jag nu upp denna smakfullt ihopsatta bild på en av mina bästa outfits. ett säkert kort, när man inte vet what else to wear liksom.
det va väl mest om det om det. idag har jag repat från halv nio till fem i globen, för alla intresserade så att säga. jag sitter i en trist stund som denna och försöker plugga matte - ack förgäves då jag HELT PÅRIKTIGT, PÅ SANT inte förstår ett jävla skit på de sidorna jag ska ha gjort till imorn. därför ändrar min hjärnaktivitet fokus från matteboken till outfitcollage. jag får aids påriktigt av alla "NU SnÖar DET LolOL"O"L" statusar. det snöar ju inte. foerhelvede. DET SNÖAR JU INTE. mmmmm. nu ska jag fortsätta ha damp i min ensamhet. HEjjjjj!

nick of time

tänkte bara säga att nej jag har inte alls ångest inför historiaprovet.
och, jag har 86 inlägg kvar till mitt 1337:e inlägg. 85 med dethär.
och eftersom det ämnet har blivit så intressant så kan jag även berätta att jag sitter hemma forever alone idag igen. övergiven som vanligt sitter jag här vid köksbordet och finner lugn i att bläddra i vårdguidens tidning.
min ineffektivitet är riktigtriktigt jävla grov och har varit det de senaste 6 timmarna. känns jäkligt värt.
taggar morgondagen!!!!!!!!! ska åka till skolan på en teorilektion som är inställd och göra en kanon (vet inte riktigt hur det ska gå till men det fixar sig nog.) äta någon gammal grå firre till lunch. ha svenska och återigen få massa kritik på ens dåliga text. ha matte och läxtest och ångest och lite mer ångest, och sen börja på nytt skit i matten. sen åka till kören och dö och ha FET ångest för att jag inte pluggar historia. för att sedan åka hem och lägga mig i en hög på golvet och hata att leva.
hahah. jag är INTE bitter!

nä nu ska jag väl dyka ner i historiabokens förtrollande värld.
hej.

RSS 2.0