JAG SÄGER JA

biljetten e köpt. hultan e klar. HURRAAAAAAAAAAA!

(jaja min skrivstil på datorn är lite tveksam, MEN NI FATTAR JU VARE STÅR LIKSOM)

barbapapa

hepp.
det regnar ute och jag vill verkligen bara gå ut och ta en emopromenad.
det bästa med att vintern är borta är nästan regnet. nu kan man liksom UPPSKATTA regnet igen. mmm regn. skulle varit perfect med lite åska nu också. åh blev sugen på att bada.
jaja.
jag lyssnar iallafall på emomusik för att leva mig in i mitt emomode. känns bra.
tänk vilken befrielse om man kunde gå en hel månad i skolan utan minsta lilla ångesttanke för plugg. tänk.
nämen jamen. hejråå.


nya tag med mumin

eftersom att jag vet att ni uppskattar när jag delar med mig om stora förändringar i mitt liv följer här en sådan!
idag nämligen. bytte jag ut mitt finafina, men utskavda, "fem myror är fler än fyra elefanter"-sl korthållare till en fin muminvariant! jag valde mellan denna och en mycket fin alfonshållare, blev tillslut denna ändå. den VAR ju så fin. varsågod att skåda förändringen:


conan


det ni skådar här ovan är en CONAN (the barbarian) - tatuering. schnajdig va. det blev resultatet av en söndagskväll jag hellre letade fram engångstatueringar och satte fast på armen, än pluggade. typ som denna afton. fast idag tatuerar jag inge mer. kommer nu ihåg hur jäkla ont det gör när man försöker skrubba bort resterna av tatueringen någon dag efter när man tröttnat påren. fan den kommer aldrig gå bort..

idag åkte jag ifrån skolan, hemmåt, kvart i 6. kom slutade en matten en timme tidigare och stannade sen kvar SJELV och gjorde klart chaconnehelvetet. nu är den ett stort cp bara, men iallafall inskickad. värt.
jobbigt dock att jag måste skriva klart jäkla fakta del om slovenien. orkar inte leva. lite.
imorse fikade jag frulle med min broderjakob. det va ju mysigt. sen promenerade jag till skolan, strosandes i vårvädret på gatan råkade jag hamna på akademibokhandeln och kom ut 82 kronor fattigare, men ack o ve en väldigt fin pocketbok RIKARE! hurra.
ska läsa den såfort dorian gray är klar. snart. vill säga.
nu ska jag äta gifflar och plugga. HEJJJJJJ

Kungsholmen är redo.

alltså. läroverksfejden 2012. ni FÅR ju medge att kg's trailer ÄR ganska epic. tycker jag iallafall.
fan va vi ska vinna igen. åh blir lite taggad. även fast läroverksfejden mest är en galen FEJD verkligen där alla bara försöker döda varandra typ. hahah. älskare lite.


varning för slaktbild

tjabbatjena.
är på lite halvbittert humör, har precis skrivit klart mitt tal om blårävar jag ska hålla imorn. är inte bitter pågrundav talet utan allt sjukt som pågår. stackars, stackars försvarslösa djur.

Världsnaturfonden la precis upp denna bild på facebook och påminde om att tjuvjakten i sydafrika ökar. ursäkta den grova bilden men tydligen behövs sånt för att människor ska reagera. including myself antar jag. stackars djur.


randomness

jag brukar ju alltid ha ett par random upptäckter när jag åker utomlands, eller egentligen var som helst, och nu tänkte jag dela med mig av dom som fastnat på bild. detta är från rom alltså. för dom som hade lite svårt att klura ut den detaljen.
HERE WE GO:
 
Mao ljuset. ett mycket ståtligt ljus med en röd mao man kan ta hem och bränna upp. finurlig sak tyckte jag. rolig, om inte annat. fanns på en hel del av dom museum som besöktes. i shopen alltså. dessutom var den cirkus 30cm hög. en ståtlig prydnad.

moving on with the carrot-man! galen gubbe jag gick förbi ett antal gånger som karvade vackra skulpturer av MORÖTTER! crazy shit. älskade honom lite. vågade aldrig ta bild på honom för jag hatar att vara turistig, men jag tog tillfället i akt när det stod 18 kineser runt honom och kände mig som en del av gruppen.

och sen denna gulliga nunna. ja nunnor fanns det ju gott om i denna katolika stad. men denna var bäst av dom alla. en liten kort sak, helt vit, med sin übermoderna kameraväska i handen dinglandes som dessutom då och då tog upp sin lilla minimobil. känns pånåvis så konstigt att se en nunna (som känns så oldfashion om ni fattar) med senaste nytt inom tekniken i handen. raska steg som ATTAN hade hon också. hon visste minsann var hon skulle. och tydligen åt samma håll som oss, vi delade nämligen väg ett bra tag.

KATTLAND. ja katter, ingen sensationell grej tänker ni. ett galet nätverk tänker jag. här är nämligen kattland, mitt i stan står bland många en ruin från urminnes tider. denna inte lika speciell som forum romanum och så vidare, dethär var nån annan oklar grej. kommer inte ihåg varen hette. DÄR bor iallafall så många katter så dom knappt kan räknas. kattpalatset. dom ba chillar där inne, och får tydligen mat av någon okänd fullgubbe som verkar gilla dom. fint tyckte jag.

sist men inte minst, mer ett missöde än en upptäckt. fast upptäckt vare ioförsig verkligen.. jag satt nämligen i vårat lilla kök en kväll och skrev kort. hade tagit av min tröja och lagt den på en stol som jag sedan bytte ut att sitta på och flyttade till en annan (av någon anledning) tröjan låg hursom kvar och plötsligt såg jag en liten korv ligga på marken, en del av snöret på min tröja och det ena ledde till det andra - såg sedan plötsligt det stora brännmärket på min stackars tröja som alltså hade orsakats av den nakna glödlampan som stod och glödde alldeles intill. rakt igenom hade den bränt och tur hade jag åtminstone att tröjan inte satt på mig och började glöda i håret. lampan fick iallafall ett märke for life (av smält plast), RÄTT ÅT DEN.

JA DET VA VÄL DET JA. HEPP!

dethär är ett rån



alltså smörgåsrån är så frasande gott så ni anar inte. helt clean utan något på. ingen franskosthittepå. inge gammalt smör. inge grönsaker eller annat trams. ett rent o färskt smörgåsrån. så otroligt gott så att jag sitter o äter på ett as we speak. pretty nice jahaja.
ja sen denhär konygrejen som jag låtsas-predikade om i en halv sekund kan vi ju glömma, den var ju kortogott all torsk. och så vare med den saken. igår var kul iallafall. jag kände mig väldigt glad vet jag, även nu sådär efteråt. en glad kväll. alles gut. enda missnöjet var väl att någon liten rackare (är blodigt arg egentligen, orkar inte beskriva min ilska ba) snodde cash från min plånka. (euro kvar från rom, lol) det va ju bara lite sådär jahaja. jag hade ett argt moment tidigare idag när jag satt o stirrade in i en vägg några minuter tills min trans släppte och jag fick utlopp för aggressionerna genom att städa istället. men just nu är jag för seg i huvet för att skriva som ett galet cp.
jag fasar litegrann inför måndag. är ju sådär jätteväldigthundraprocent otaggad på en ny vecka fylld med plugg och pluggångest. MEN det ska väl gå. hmm. borde kolla på monty. är ju på sånt humör.
nä det blir misfits istället. världens allra bästa serie. bland dom iallafall. någonstans.
hejpåer!

90's

SKEPPOHOJ.
jag ska precis rulla iväg till en nittiotalsfest och har klätt mig åt fresh prince in bel air-hållet. if y'all know what i'm talking aboutttttttttt. lol. iallafall. jag känner att jag blev lite småfail. ville ju bli episk. känner mig liteLITE töntig i min keps här nu.. men nejdå. DET ORDNAR SIG. fan nu måste jag rota fram ett par kapabla sneakers.
LATER! heppppp

kony


denhär kony 2012 grejen är ju så jävla fet. och så jäkla rätt. den kommer bli så där otroligt rätt kommersiell. vill köpa ett såntdär kit och tejpa upp hela stan med affischer. ska försöka göra det. jag är helt på.
lyssnar på the black keys, har liksom inte riktigt känt det där riktigt tunga förens nu. det är verkligen GROVT bra musik. får lite cpryck. alltså wayout. måste ju gå. men seriöst, kan inte sluta lyssna: The Black Keys – I Got Mine - Live 6music Hub Session. så rätt så rätt. ledsen för loluttrycken men det är ju SÅ RÄTT.
hahahha bläääääää. jajajajaja. hade piano idag. for your information liksom. va chill. måste plugga. ska göra det. fan nu ska skiten göras. måste göras. SKA ju göras.
nu gör jag den.

baci



baci. världens godaste choklad. förmodligen. kan ju inte RIKTIGT veta kanske. har ju faktiskt inte smakat alla, världens, olika, sorter. nä. god eren hur som haver. (och italiensk).
egentligen måste jag läsa dorian gray men jag har en tendens att bli väldigt trött då, och det har jag ju redan nog av, trötthet alltså.
vill gå på gromer på debaser, men närå. då stämplar dom 21årsgräns på den. JAJA. livet är pest o pina. heppohoj.

om ni är ointresserade av hundbabbel över vilken hund jag vill ha (allra högst förmodligen ja) bör ni nog inte läsa nedanstående.



efter att ha spenderat en vecka i italy med fader min, känner jag mig rätt mätt o belåten.
mycket hanns med kort o gott. många museér, många gator, många pastatallrikar, många (4) trötta ben, OCH SÅ vidare. ni fattar grejen. men en annan sak som det var mycket av var hundar! eller alltså jag menar att jag mötte väldigt många hundar. speciellt små fina gubbar med sin hund vid sin sida, HELA tiden. och jag blev bara mer o mer ledsen för varje gång. vill ju också vara en gubbe/tant och strosa omkring på gatorna med min bästa pal. men jag har ju ingen. (förutom albin, men han är ju min distansbebis) hund har stått på min önskelista sedan jag var cirkus 4. helt seriöst. och inte bara sådär "åhh pappaamammamama GE MIG EN HUND, JAG VILL HA EN HUND". utan mer en tyst protest och ständig bevisan (är detta ett ord?) på hur mycket jag truely älskar hundar och hur gärna jag vill ha en, och hur mycket tid jag FAKTISKT skuLLE lägga ned på den. för ja, jag ÄR lite besatt. men icke. här står jag nu, flera tusentals år (åtminstone timmar, eller nåt) äldre och FORTFARANDE ingen hund.
iallafall. det finns ju så många olika, den ena finare än den andra. vill ju egentligen ha alla, men jag antar att man måste välja en (när den tiden kommer), åtminstone till en början. etta på min lista har alltid varit dalmatiner. och det har liksom varit det sen jag såg 101 dalmatiner första gången. det går liksom inte att ändra på den kärleken. på äldre dagar har jag blivit lite besatt av jack russel's och dansksvenskgårdshund. MMM<333333333333. sen kommer albin (lagotto romangolo) alltid vara min bästa vän i hela världen och sötare än honom kan man INTE vara. helt serri. jaja. sen älskar jag liksom boxrar, dom är så oemotståndligt klumpiga o söta. och sen förstås, BEAGLE. orkar inte ens börja förklara hur bra dom verkar. sist men inte minst, braque francais pyrenees, lite random namn javet. MEN ACK o ve, så förträffligt fina. vill ju ha. en.


RSS 2.0