heejhallååååå

tjo!
har ni tänkt på vilken tillfredställande känsla och vibe det är efter att det spöregnat & tillfälligt avstannat? det är typ både varmt och kallt samtidigt, fast på ett soft sätt. och människor är som små myror som kryper upp ur sitt bo igen efter att någon femåring (aka jag all my life til this day) stått med en vattenkanna och översvämmat deras hem, å ba tjena börjar leva igen. så KOLLEKTIVT MYSIGT typ? kände detta idag när jag var påväg hem från jobbä.  
jobbet är förövrigt väldigt soft nowadays. eller alltså stress-hets-crazy-mässigt är det fortfarande hysteriskt nästan hela tiden heheh. mEnnnnn gillar ändå min arbetsplats, har iof aldrig ogillat den, men nu är den mYs liksom, nästan. typ. får som vanligt ångest när jag tänker på att jag ska lämna domhär barnen en dag, sista juni förmodligen </3 nackdelen me att va en blödhög osv. drömde helt seriöst om 2 gamla favvobarn från min första arbetsplats på viks på värmdö 2013 i förrgår, lol jag är knäpp. :---)
aanää nu ska jag fortsätta scrolla mig igenom internet osvosv. 
hejrå. obs!!! jag blir gla av era kommentarer :--))))))))))))))) känner mig ofta så NÖJD när jag skrivit här, som att jag ger fiskar i ett akvarium lite pulvermat. jättebra jämförelse, alla e game. hejRÅ. 
 
här är en liten prippsbabe från förrförra veckan. tjena!
 

har blivit med monstera!!!!!!!!

hej!
i helgen har jag hängt i onsalaaaa me papi. har varit mycket soft. men helgen går alltid för fort som vanligt :/// känns dock helt ok att jobba imorn, men BER för att min förkylning ska minska och helst försvinna helt till imorn. NOG med att jag redan går å torkar alla barns näsor, orkar ej va galen själv. så störigt å jobba när man är förkyld. vaknat hela helgen med ett såntdär jack i mitten av överläppen nivet, när man sovit med öppen mun pga näsan ej går att andas genom </3 rip mig osv. JAJA. 
i torsdags eftermiddagsprominixade jag och matilda iaf i ett soligt gbg. mycke bra! ett desto mindre soligt gbg ska vi dock ha denna vecka :-DDDDD ska regna alla dagar :-DDDDD älskar det :-DDDDD måste fan köpa en bra regnjacka. PLS lova säg till mig om någon av er hittar min beloved gröna regnjacka jag aldrig köpte när den var på rea på urbaN!! :(( :))
nu ska jag sluta hetsäta vindruvor och gå å lägga mig iställe!
puss å adjö.
 
en liten gölli
jag å papi i fredags när jag hade damp å va tjurig pga TRÖTT och början till sjuk. 
peppades dock upp av pannkaksmiddag med min favvoperson i life.
köpte dom bästa småkakorna + godaste brödet + prickigkakor<33333 på världens bästa bageri på landetttt i lördags <3
OCH, fick ÄNTLIGEN tag på min MONSTERABEBIS. är beyond taggad på att denna skönhet tagit sin rätta plats i mitt LIV. 
kolla detta vitsippsbjutilandskap min skog bjuder på en månad som denna <333
fin vägg på landet <3333
tjenis röda sten!
såhär såg det ut när min gröna bebis åkte min gröna hiss till sitt nya hem!!!!! YES JAG ÄR SJUK :-DDDDD

första veckan i costa rica 🌴

sååååå, jag åkte på en sånhär resa va, till ett land far far away, med denna lilla plupp! å här ska jag försöka babbla lite om (mest visa bilder :----)) vad vi gjorde och såg! hej!
vi landade på söndagen i San José bAby, huvudstaden med andra ord. en stad som vi den första dagen vi var där inte alls riktigt förstod skönheten i. sicken tur att vi hamnade där 2 gånger till va! och kunde tänka om å gilla den betydligt mer. såhär somrigt/vårigt såg det ut här!
varmt vare, men ack så LAGOM varmt, little did we know att vi skulle dö värmedöden en dag senare när vi tog oss vidare mot kusten och nicoyahalvön.
första hostelet vi bodde på, och fler skullere bliiiiiiiiiiii hiho
här sitter mitt tröttgulliga resesällskap på färjan påväg till halvön och denna dags slutdestination Santa Teresa, anna om du läser dethär varsego hERE WE GO, nu kommer du plågas av massa bilder på dig! :))) <3 obs kan även konstatera att vi hade missbedömt resekläderna HELT, vi svettades s ö n d e r, efter denna färjatripp.
mot Santa Teresa baaaby!
sagt & gjort! när vi hittat till hostelet och kastat av oss alla kläder och sprungit ner till havet för att iallafall svalkas några minuter (för att sedan återgå till ständigt svett) så hittade vi vårat favvoplace på jorden: caféet The Bakery, som hade ac, asgo mat, mysigt inne&utehäng, wifi + gullig personal.
bl.a. denna "zlatan-liknande" figur (som jag senare konstaterade kanske inte riktigt var sant, men snygg va han iaf) + många fler asfräscha människor man avundades deras förmodligen perfekta liv osvosv.
stranden här var cirka det vackraste jag sett i strandväg och på en topp 5 bland vackraste överhuvudtaget. så här kommer ett par hundra strandbilder :-) (som såklart ändå inte gör den rättvisa..!)
den fina djungelvägen till stranden <33333 här klättrade det apor ovanför våra huvuden <333
en blekröd yours truly ;-)
här är en bild jag tog för att skicka till mina föräldrar som skulle representera att jag levde och att det var hundra procent sure att det inte var någon annan som låtsades smsa från min mobil å försäkra om att jag mådde bra. tänkte att det faktiskt var en rimlig tanke att tro när man är ett päron far away från sitt LILLE barn & OROAR sig. 
här är ett av MÅNGA älskade palmer vi fick beskåda under denna magnifika månad i costa rica! <3
en liten gulli
ett fint golv tyckte jag, från favvostället!
favvox2. place&person.
på fredagen, efter 3 1/2 dag ungefär, skulle vi åka ifrån Santa Teresa, efter cirka 1 & 1/2 missad buss kom vi äntligen iväg och svettades iväg på en av 2 skånkiga bussar som skulle ta oss till destinationen Montezuma! på bilden dör vi en av många värmedödar i väntan på buss 2.
 
VÄL framme i montezuma lagom precis innan vi "installerat" oss i vårt nya hem för några nätter, som dessutom lyckades bli ett havsutsiktsrum bara för oss, LAGOM då lyckades jag låsa in mig aka dra i handtaget (SOM FAKTISKT HÖLL PÅ Å GÅ SÖNDER ej mitt fel tack!!!!!) så att låset gick sönder och jag ej kunde komma ut. tur då att anna satt på balkongen utanför vårt myggfönster och kunde hämta diverse spansktalande hostelarbetare, varav TILLSLUT en lyckades få upp dörren. (efter att både jag & han försökt bända upp dörren med en bordskniv och han tillslut klättrat in via myggfönstret och slog sönder hela låset och fick upp dörren :-)) SÅ att vi sen fick flytta till ett annat rum med desto mindre havsutsikt, privacy och pepp. MEN icke att deppa ihop, det rummet var rätt ok ändå. kunde vi iaf konstatera senare när vi hamnat i ett pisshostelrum i staden Jacó....
bra grabb, kämpa.
vi tog revansch morgonen därpå på vår halvprivata balkong vi förlorat dagen innan, och åt frulle där ändå!
utsikten vaaaaaa :PP
<3
Montezumas stränder var inte heller fy skam närå
å palmerna hängde me osvosv
redan på söndagen åkte vi båt över till ännu en kuststad (under denna båttur hade jag av någon anledning ingen solkräm och brände därför sönder mina ben & lår :-)) Jacó visade sig inte riktigt bli våran favvostad men mer om det i ett annat inlägggg vettja!
hejrå!

kristian babyn

tjena!
jag kan med glädje meddela att min sthlmseparationsångest minskade extremt & ersattes av min gbglove me en gång som jag rullade in i sveriges baksida. kom ihåg att halva mitt hjärta&själ är såld till götet ju. så det var en fin och skön påminnelse! kan också glädja me att jag fått heltid på min favvoavdelning på gamla jobbet, även detta väldigt trevligt. mitt hjärta smälte även ganska snabbt i måndags första dagen på jobbet, när jag fick höra "ANNA KOMMER" igen på morgonen. och fick kramas me dexter, rut, valle, malva, leandro och alla andra små gullisar. känner mig dock redan halvt utarbetad efter tredje dagen, ovan vid å jobba i guess, plus hektiskt på jobbet, men skoj också! tänkte att jag skulle börja på ett costa rica-bilder-inlägg men kom på att jag fan inte orkade just nu. 
har ikväll varit på kristian anttila på storan, PUSS på det och den lilla fina va. gick även själv, efter mycket om å men haha, men känner mig nöjd med detta faktum såhär i efterhand. satt påvägen hem och spanade över mitt gbg å götaplatsen å hela avenynbabyN, uppe vid konstmuseums trappor, en favvoplats. mycket fint å skönt.
nu ska och måste jag nog sova, är för trött för att existera. puss hejråå
 
 

love from fiskisbaby

tjena vgd.
jag packar simultant med att ångesta, stressat snegla åt alla pluggalternativ-flikar, titta på ett serieavsnitt av originals samtidigt som jag skriver detta :-) har tänkt på att jag oftare hamnar här för å säga hej pga tvångstankar av att skriva nåt från en plats jag är på som jag snart (elr dagen efter) kommer lämna, ÄN att ba skriva spontant å glatt. SÅ DET ÄR JU KUL :  -- ) varsego för den infon! imorn ska jag lämna sthlm tillsvidare, hem till gBG brorrrrr. känns både pepp&fint SAMT opepp&ångestigt :-) MEN så är väl livet. har jag förstått. UPPONER å DAMPIGT osv. 
sen jag kom hem från costa rica har jag fått nåt oklart eksem/JÄTTEtorra händer/några av mina fingrar typ dör av torka. :-/ smörjer in varje dag men funkar typ ej??? idag köpte jag iaf fenuril som tydligen ska va bra, SÅ PRAY FOR ME PLS EVEERYYBODY. 
det är så orättvist att alla i filmer/serier är så snygga h e l a tiden? så himla orealistiskt. en kan ej vara snygg i VARJE scen av ens life. orimligt. 
vid tillfälle ska jag göra ett costarica-inlägg elr 2. om det kan verka tokigt å skoj å läsa kanske. 
nu smörjde jag in mina händer och det svider JÄTTEMYCKET. 
okej måste nog lägga mig ner å lida en stund. meeen kort sagt sååååå, vare megafint å ha en vecka i sthlm istället för en hetsig helg. costa rica var meGA. gbg ska bli SKOJ men även jobb&vardag&ångest&framtidsstress, MEN skoj. vårigt sthlm är frestande just nu dock, men jaaaaaaaa. allt har sin tid. he he.
puss love u bye.
 
såhär har mina frullar sett ut senaste dagarna <3333333 

RSS 2.0