mmmmba

HEJ aggi, isa, anna, clara å offan! ni är mina 5 läsare hiho. +-0 eyololilolilol.
titta vilket peppigt, lite halvkefft, collage som pryder min låsta skärm :) :) :) :))))))))))))))::::::::::::::::):)
bilderna är inte valda med så stor omsorg, så ni behöver inte känna er jätteträffade om ni är med flera gånger/är inte det. det är bara latestnicehappyprettypicturesinthemobilephonespicturesectionyes. så.
ååååååå. jag e kissnödig å måste packa. å eGentligen duscha men tänkte nog ha lite fult hår imorn på jobbe ändå. pallante. och EGENTLIGEN måste jag leta fram en hjälm, (JAVET DET ÄR ETT JÄVLA TJAT OM DETTA STYCKE HUVUDPANSAR, men det är ett av mitt livs största problem just nu) men jag tänker nog *GLÖMMA ;););););));;;)* det. if ;) you ;) know ;) what ;) I ;) mean ;) ;) ;) ;)
hejdå.
 
 
 

bebisar

hej life.
skulle precis säga till jessie att jag va trött för att jag "jobbat mycket denna vecka" när jag insåg att det bara är tisdag. lol. skämmer ut mig själv. men det känns som det lätt är torsdag iallafall? en lärare har varit sjuk så jag har varit där från morgon till eftermiddag både måndag å tisdag, förmodligen därför det känns som det gått flera dagar. kfaktaivåralivjahej. MEN iallafall. känns rätt ok. förutom att jag hatar å gå upp tidigt å inte ha sovit i hundra år. tycker synd om mig själv. men såfort jag kommer dit å hänger me kidzen så ere chill. dom e gulliga. blev bara LITE irri idag när en tjej kissade på sig i skogen. jättemycket. å jag fick gå tillbaka med henne till skolan efter att ha varit i skogen i typ en kvart lol. MEN. andra ungar gjorde mig rätt gla å pepp.
skulle lägga upp en stalkerbild på 2 bebisar men det gick ej.
nu ska jag gå å drick äppeljuice. adjö!
 

DETTA ÄR EN BOK. lugna er.

HEJ.
idag har jag jobbat för andra gången på mitt nya jobb, ett fritids på en lågstadieskola i Gustavsberg. anteckna gärna. jag får typ flashbacks hela tiden från när jag va 5/6år å ba JUSTE det var SÅHÄR det kändes att bli ledsen på en äldre på skolgården/se fritidslärarna som störst å bäst/inte vilja äta en rutten banan/hitta på att man städat bort något fast man inte har det/bli hämtad av päron och inte vilja gå hem OSV. det är lite knäppt. å få flashbacks vill säga. jag känner mig iallafall accepterad och rätt älskad redan. å det känns bra. får dock sån ENORM ångest när jag inte kommer ihåg vad något barn heter. och när jag idag precis börjat på kläm på alla namnen i en förskoleklass insåg jag att mitt jobb är att passa BÅDA förskoleklasserna, lol, bra att jag förstått det. en liten ledsen pojke frågade mig varför jag inte hängt med den andra klassen lika mycket och jag hafsade fram någon bortförklaring å lovade att hänga med dom mer from now on. imorn ska vi ut i skogen och jag är pepp! ska dock möta upp alla bebisarna i skogen för jag börjar kl 2, när dom redan är ut, och detta lär bli ett projekt. blir oftast stressad å hispig om jag är själv å ska hitta någonstans. men ja. DET BLIR FAB.
men alltså ja. idag. skulle jag stänga. vilket typ var rätt mysigt! skönt å va kvar själv med typ 8 barn, då är dom så gulliga. MEN. jag fick hetspanik när jag inte hittade lampknappen till en av lampjävlarna och de 4 återstående barnen stod å väntade på mig utomhus medans jag låste och släckte. FICK PANIK å ba jag skiter i denhär jävla lampan å räddar mina barn från mörkret istället. så mitt simpla jobb med att låsa, släcka och lämna över barn misslyckades något. men planerar att skämta bort händelsen imorgon. sen råkade jag fråga en man som höll upp en dörr för mig om han skulle hämta sitt barn när han visst jobbade på skolan. det går bra nu osv ja. (vem är jag liksom. har jobbat där 2 dagar å ba JA HEJ SKA DU HÄMTA BARNET DITT JAMEN VA TRÄVLIGT VAD HETER HEN? typ.)
nu skrev jag en bok. varsågoda!
bör tilläggas: systeryster dos(2), lämnade idag åter landet för å åka "hem" till paris igen. jag ba okej hejdå. tur att jag inte va med på flygplatsen för jag skulle blivit blödig. är iallafall lite depp som vanligt för jag är ett damp. så ska dränka mina sorger med chokladboll och glee ikväll.
tack å hej.
 

RSS 2.0