tentaminus 3

halla
här sitter jag å PEPPAR att jag inom kanske en timme drygt kommer att få äta lunch!!!! dvs äggmacka å kaffe. jag tror inte ni förstår hur mycket jag njuter av en äggmacka å kaffe. det. är. verkligen. GOTT. och verkligen en aktivitet jag gillar att pyssla me/äta i min ensamhet. det är jag mackan å kaffet mot världen ;);););) så här sitter en annars å försöker babbla fram en rimlig tenta nummer 3. hatar när jag är i slutskedet och jag har för många tecken, ej skrivit en sum-up, ej knölat ner tillräckligt många källor, ej namedroppat tillräckligt många begrepp jag ska ha lärt mig och ej kommit på en fyndig titel. :-) 
jag har iallafall aldrig älskat mitt lilla ekollon som gror mer än nu. den är en sån BJUTI? annars är det som disturbar mig mest i pluggmodet den lilla SKAM-kose-fangruppen jag är med i på fb, thanks agnes for showing me<333. jag älskar den och att få ranta om serien utan suckar. ska dock försöka keep fortsatt HALVlåg profil pga en vill inte verka för galen.
nu ska jag spurtletakällor innan lunch.
HADE.
 

det blir godare dagen efter

 
hej från en extremt ofokuserad, trött, jobbig person :-) jag är i fibban å hänger me paps för han har FF å det är farsdag. idag har vi hängt på waldermarsudde å tittat på maskrosor. pls send me an email if you wonder why and how. nu försöker jag förgäves läsa klart en textjävel som jag har seminarium på på tisdag. började serri läsa denna text för typ 3 dagar sen(?), som liksom inte är så jävla lång, 10 sidor typ, men tappar ALLTID fokus totalt å hittar på annan skit istället :DDDDD typ som nu dvs. i fredags var jag å majset på debban å såg unge ferrari, myyycke go spelning, OCH vi pratade å skålade me madi<333 inte varje dag man gör det. igår var jag å ett GÖTT crew på green door, också mycket skoj! tack helg för all öl å glädje du gav. 
hejrå
 

november more like december am i right am i right

hej. det är den 9e november å idag vann trumpstump usa-valet, det var *snökaozzz* i stan, mitt seminarium ställdes in och sattes in på fredag-em istället :), jag har pluggat 0 hela dagen men varit ute å stövlat omkring i snön 2 hispiga gånger. SÅ. kort intressant info för alla som har en almanacka där de för ner både sina och mina happenings om dagarna :) jag hade en go helg häromdagen jodå. hej.
 
jag tvingade me eliott, lisa å edward på anttilakonsert på strand. mycket uppskattat. s/o speciellt till eliott som var extra snäll å gick me mig på själva konserten inte ba eftervalsen :)<3333 mycket go konsert å jag va mycket glad osv.
sov hos min favvo-duo å blev klappad på & lördagsmorgonmyste me lisa. 
efter en tokig lördags-dag :-))))) sååå hängde jag me majis å emilia<33 åt pizza, drack bärs å hängde ett varv på laika. 
igår hade jag å ninni halvhjärtat minivalvaka men spädde på me rekvisita :)
sen gick jag hem i snön, mysigt faktiskt. 
hade gött hej.
 

RSS 2.0