AAAAAAAAAH

Oj. Jag vet inte var jag ska börja. Det har gått knappt 2 veckor sen jag senast blogga men ändå har det hänt så mkt, eller alltså jag har gjort så mkt.
17-20 aug var jag på annas landställe, bilder finns på facebook - en hel drööös ! det var helt sjukt bra, kul och härligt !
20-21 aug sov emma, offan, clara och joppe över hos mig - vi tittade på film och sånt. trötta var vi efter ett par dagar med alla tjejer i klassen (i princip)
22 aug vare COLDPLAY - åh det va så jäkla härligt. jag och anna va där kl.7 på morgonen. och konserten började typ 9?
om ni vill veta mera specifikt om den dagen får ni la säga till. försöker göra en sammanfattning här :D längst fram stog vi iallafall och det va liksom bara underbart går inte å förklara.
22-23 aug sov anna över hos mig efter konserten - vi somnade snabbt, på söndagen städade jag litegrann sådär
24 aug började skolan - var där någon timme och sen hade jag picknick med clara, anna, emma och joppe GRYMT MYSIGT ! efter det var jag, joppe. clara och offan på nordiska en kortis (min mamma jobbar där) sen trampade vi trampbåt och lite så :D haha <3
25 aug har jag för mig att jag va i stan med typ emma och co.
26 aug var jag i stan med anna och corre - vi köpte chinos som konsertkläder i italien nästa vecka.
27 aug IDAG har jag efter skolan varit med emma och joppe hemma hos emmsan ;)
GREAT HAR ALLT VARIT HELT ENKELT !

på söndag åker jag, min underbara klass, 9mi, och våran syskonklass 9ma till ITALIA - VENEDIG.
det kommer bli helt sjukt roligt och bra. vi ska ha musik workshops varje dag hela tiden typ :D och en hel del sol och bad ! det kommer bli AWESOME ! :D
detta var iallafall en kort uppdatering. kanske försöker blogga imorn! PUSS HARE BÄST !


en av många bilder från coldplay

sommarglass

okej jag ska sluta med inläggen för ikväll, bara en sak till.
ska bara tipsa om en najs grej jag sitter och leker med just nu. haha.
http://www.sommarglass.com/?r=8529 är en trevlig, pålitlig sida (och om jag säger pålitlig så är den pålitlig, för jag vågar typ aldrig bli medlem på sånna grejer för jag är typ skraj för ja, ni vill inte veta..)
men HURSOMHELST så går det ut på att man samlar poäng, antingen gratis eller så får man betala litegrann. men det funkar såklart med gratis oxå! och när man har samlat 65p (som går snabbt) så får man en gratis glass !
dom skickar då en kod till mobilen som man visar upp i närmsta (tex.) Pressbyrå/7-eleven.
bli medlem och läs mer ! (det kostar såklart ingenting att bli medlem och att samla poäng går att göra helt gratis oxå!)
och hur najs ere inte att få en gratis glass genom att bara klicka på lite länkar typ ? ;D
OCH dessutom få det direkt i mobilen, då ere ju hur enkelt som helst att gå och lösa in !  :D

- HUR NAJS SOM HELST HELT ENKELT !
lycka till !



jag måste bara

nej men asså egentligen gillar jag inte de där stora bloggarna, jag tycker att de flesta verkar bara vara ytliga och jobbiga kort sagt. Stina-Lee's blogg har jag läst typ några få ggr, och jag hade ungefär samma åsikt om henne första gången jag tittade på hennes blogg men nu när jag tittat ett par gånger till verkar hon rätt sympatisk. och den här videon hon lagt upp på sin blogg för ett tag sen nu får henne att verka ännu mer trevlig :D
det e najs med realistiska människor!


all the same

goder afton ;D
jag sitter och smälter den simpla, men goda middagen.
rostbiff & potatissallad. hel köpt, men så gott. och mätt blev jag också.
idag har jag köpt ett par snygga, svarta, höga shorts för endast 89 spänn på jc. (som hade kostat 299) och en bh som hade kostat 149 som nu kostade 39 ;D jag gillar rea, speciellt när man är hyffsat pank nu på blanka sommarn. :D
jag har även handlat mat med far min, köpt en grej till bilen, målat en grind med rostfri färg eller va det va. så nu är den röd men imorn bliren grön ;D sen har jag badat också. asså jag vet inte vare va men jag fick bara värsta kicken av att bada och vattnet var så himla great bara. rent, småkallt, inga maneter, bara helt super ! sen städade jag lite för mamma kom hit ut till landet idag. så det fick rensas lite. för det blir lätt lite ofresht och mkt grejer överallt när vi är här ninni, jossan, jag och pappa. hah. jag har oxå pratat med sara i en halvtimme om allt och inget, right sara ;D? hon fick lite lätt damp också.. najs dag tycker jag.
dessutom är jag helt såld på Miike Snow, jag vet inte om jag är efter eller före men wtf han är grym iallafall.
och eftersom jag är inne på fel dator (har bilder på en annan) så får ni en tummen upp låt av Mikey istället ;D
puss !


true love, this must be it

Hejsan världen :D
det var ett tag sen nu. jag ska inte säga att jag inte har tid för bloggen, för det har jag väl egentligen.
men jag har inte riktigt ork och lust att informera dom få läsare jag har på sommaren vad min (förmodligen) tråkiga dag har bestått av om ni förstår..
men jag tänkte att det kanske var dags för en liten update !
egentligen har det inte hänt särkilt mkt sen senaste, jag chillar genom heela sommarn ;)
jag badar när det är sol, tittar på teve när det är regn. ungefär liksom. sen gör jag en hel del mer imellanåt.
just idag har jag snurrat runt inne i stan med pappa och systrar. köpt laaksos gamla skiva "My gods" som jag nu sitter och lyssnar på. lite annat hann vi också med att göra. bl.a. att tuta och vinka hej till typ halva göteborg? :D

lite små bitter är jag för att jag inte går på way out imorn. hade gärna sett timo, robyn, laakso, glasvegas, arctic och lite annat både imorn och på söndag.. men men jag laddar istället för Popaganda där det finns mkt att se ! och jag hoppas hinna gå på det (och ha råd med det) samma helg som jag åker till italien med musikklass 9an (som btw ska bli GREAT) imorn ska jag kanske inhandla en kjol jag fingrat lite på ett tag, och sen ska jag kanske hjälpa till å tvätta bilen och måla en grind ;D hehe (lantlivet ohyeah) men som jag I LIKE IT ! hih, oftast iallafall.
sen på lördag ere kräftskiva med en hel del gamlasläktingar kort sagt, (eftersom syskonen är på way out) men jag klarar mig, gillar kräftskivor ändå liksom. sen ska jag även träffa issa och erika på lördag är tanken. ;D

nej nu ska jag kanske dra mig in i värmen och äta lite kaka, sitter nämligen här ute på förstekvisten i mörkret och lite små kylan, fast mysigt har jag det ! aja. vi hörs, PUSS !

ps. jag kommer hem på söndag ! ;D ds
ps2 ni får mer bilder seeeeeeeeen ds.

en av många bilder från sommaren. denna på bror min ute på en ö :)


RSS 2.0