kulful

tjena! mer tenta har åstadkommits, drygt 2/3. imorn ska jag göra resten. ett bättre humör har funnits! så det är ju trevligt. tänkte visa gbg-helgen, insåg dock att dokumentationen består mest av bilder på mig själv....... några bilder på pappa & mycket skogsbilder.... så det är d ni får :DDDD hepp!
 
torsdag em anlände jag till min förlorade stad. hade planen att träffa 1 vän ordentligt, för att sen dra vidare till onsala. mennn, istället fick jag till min stora glädje tid att träffa 3 istället. en kaffe me katta, en macka me jessi och en promenad + sushi (HÖR Å HÄPNA) me erik! perrrrrrfetto. stark eftermiddag. mer än nöjd. <33 sen började jag den halvlånga kollektivtrafikresan hem. pendel+buss+promenad i oftast starkt mörker. men jag kände mig fett tillfreds och riktigt mös runt i mörkret påvägen hem. kul när d händer :-)
morgonen därpå vaknade jag upp till fint väder på min absoluta favvoplats. hur tur?
kunde äta frulle på mormors trapp & lyssnade på ruben östlunds sommarprat. mmmmm. kanoners.
knäppt är det hur förtrollad jag tycker denna skog känns, goast är den bara så e det. 
vid havet var det blåst! hejhopp såhär såg jag ut :-))
sen drog jag å pappis in till stan för att hämta mamma+besöka favvokonsthallen, Röda Sten, där det just nu pågår en konstbiennal!
 
 
här är en kulful bild pappa la upp på mig på fb efteråt. han lyckas alltid fånga extremt tattiga bilder på mig, kul e det! :)))) poängen är iallafall fotografierna bakom mig som senare resulterade i att få vara en del av min tenta, och kaaanske tillome min uppsats vi får se!
favorit- bro, plats & puppa. 
när vi kom hem till landet igen var jag redan päron-dränerad(?) fast dom bara varit snälla mot mig blev jag omotiverat halvtjurig tonåring å traskade envist iväg på en promenad i regnet själv. hittade denna flugsvamp+snigel. 
men! humöret vänder snabbt! tur va :DDDDDD på lördagen sken solen igen<3 å jag å chulle drog en runda till lill-stan, dvs kungsbacka, och åt bl.a. gratis tårta på maxi. perfekt. 
 
några promenadvändor, middagar, filmtittade kvällar + teolek senare var söndagen kommen å jag, mams å paps skulle åka hem :( najs är det inte att behöva lämna platser å personer man gillar så mycket. men. det tillhör livet bara, så e d. tur att gbg inte är aaaallt för långt bort iaf.
herrå.

pissmyra

 
hej. här e 3 beskrivande bilder för mitt tillstånd just nu. irriterad på livet och mig själv, stående i ett blomsprutpissregn. mentalt. jag var i gbg i helgen, men det var en go helg så den förtjänar ett värdigt inlägg där jag e gladare. har ej energi för det just nu. jag har prokrastinerat för mycket idag å det gör mig så IRRI. jag hade liksom en rätt chill inställning till denna hemtenta, den kändes RIMLIG. men nu har den blivit PISSTOR och APJOBBIG och jag har tagit 0,1 kliv närmre ett färdigt resultat idag. den innehåller 3 frågor och jag hade tänkt göra 1 fråga per dag = vara färdig på onsdag = masterplan, TYP legit kunna ta helg därifrån. men nu går det sakta i kras. TRÖTT blir man. på sig själv. nu har jag suttit i en kvart å stirrat in i väggen å velat mellan om jag ska lägga ner plugget för ikväll eller ej. å nu sitter jag här. så jag antar att jag bestämde mig för det första.
imorn ska jag passa louie en stund på dagen, vilket bara ska bli mys, mEN kommer förmodligen förlänga min startsträcka för plugg 100 timmar till :) perfekt :) jag som är i fas :) å allt :)
HEJDÅ FRÅN EN POSITIV :PPPPP

lund va bäst ingen protest

hej. jag har haft en såndär megabra helg igen. som får mig att bli helt kärlekssprättig till alla mina gulliga människor omkring mig, men som även får mig att bli post-deppig och får vardagen att kännas extraextra grå och jobbig :( plusminusnoll litegrann. men mestmest plus såklart. älskar älskiga helger mest i hela världen typ. dom är ändå någotslags bevis på att det gÅR att bara pissa på allt å dra nånstans någon dag, eller dricka sig redlös, eller stirra sig igenom timmar av serier - och allt detta är oooooookkkkeeeejjjj. man KOMMER klara sig igenom allt man skjuter upp ändå. kanske inte helt felfritt, men det kommer gå. det är faktiskt cirka alltid bättre att unna sig en go tid med goa personer. jaha. slut på föresläsning. 
tack lundis för en världsgohelg, aggo för bästa hus&hem, simp&ek för bra fest och saaamtliga jag fått krama å klappa på i helgen. hejp! nu vill jag klappa på er genom dessa bilder:
 
jag & offan tog tåget från sthlm, i linkan hoppade majisen på och VIPS så var vi framme i lund!
vid stationen mötte gullfröet agnes upp oss. vi handlade och drog hem till henne å åt + drack vin. mmmmumma. efter det svängde jag offan å maja förbi fannys födelsedagsfirande som tog slut en stund efter att vi kommit. då åkte alla hem, å lelle jag traskade hem till aggo och kröp ner brevid henne i sängen <33
lördagmorgon! det är sol! öppna fönstret! se upp för dårarrrnaaaa snart e vi ute på gatan :-)
alldeles strax, ska ba ta en eller två naps först. 
okejdå vi går ut. röstar i kyrkovalet! kollar secondhand! köper sprit! köper mat! ligger i parken å solar lite! gosar i varandras öron! jatack det låter jättetrevligt faktiskt.
2 + 1 till i bakgrunden, gullos som vandrar lunds gator fram<3
<3
pussigull. dåligt mår man ju inte av all fysisk kontakt man får av alla gullfior. 
lördagkväll snart! bäst vi äter middag å börjar dricka vin så vi kan dra på feeeezzzt, jaa aggo det gör vi. + upplever stela moments. detta är även tema för helgen! perfekt! jag älskar stela moments :-)
kolla mysig view från aggos fönster. älskar att vara i nivå med taken? sån trygg mysig vibb i det.
fest!!! me mina favoriter! strålande.
 
en partypingla huhhhhh. suddig men go. seeeen följer en lång skoj natt! 8 timmar tillbringades på fest! kul var det. extra plus till alla stunder jag fick sitta på aggos pakethållare å bli skjutsad. älllllskar å bli skjutsad. 
söndag å jag å luggen brevid mig kollar på serier halva dagen, äter frulle och tillsist tar vi oss ut. 
 
å äter halloumirulle i solen<33 inte fy skam.
sen möter vi upp dessa solstrålar och går och ser the square på bio. bra men lång och lite oklar. 
 
måndagmorgon och duktiga agnes å jag går faktiskt upp rätt tidigt och hinner plugga en stund innan jag måste dra hemhemhem :( fan va trist det va å dra. MEN måste ju åka för att kunna komma tillbaka. så måste man tänka.
pusspusspuss bästa goa helg. jag längtar till nästa.
 

är inte uttråkad längre, ba lite :)))))

hej. jag e så uttråkad???
vill ba gå en prommis me någon å klättra på lite berg, eller ta en liten bärs, eller spela lite fia och äta kakor me nåN. :((((((((((( vill inte göra alla trista grejer som jag borde göra. :(((( lyssnar på sommar-tbt-musik å känner mig emo istället. :(((((( piss. myra. 
skREV detta i typ torsdags tror jag? TUR för mig att min helg var kul då!!! så kul att jag har glömt halva :DDD var på trädisavslutning i lördags å hade d bra iaf, så mkt vet jag. pratade me maja i telefon i fredags i 4 timmar:DDD absolut en bedrift gumman!! jag sitter å sänker volymen på min musik/serier varje gång jag hör någon i korren pga rädd för vi ska ha korre-möte LOL, å jag har inte röstat vilken dag jag kan än. VILL ju inte. kan vi inte bara kommunicera via arga lappar???? hatar att bo i kollektiv, på DETTA sätt iaf. hade d varit me kompisar hade d ju varit lugnt. då hade jag varit för tokiga möten säkert. JAJA.
MÅSTE SOVA NU ska upp i ottan å plugga e tanken. hejp.
 
tjena tokfior här har ni mig ;))))
hade så bra konstrunda me paps i torsdags. först på moderna för å se marie-louise 2.0. kolla ljuvlig denna sidentavla är<3
skulle ej tacka nej till att ha denhär i min blivande SALONG någondag.
tackar aldrig nej till häng me denhär GULLIGA.
hejhopp näst ut färgfabriken! faaast innan d fikade vi på ett favvobageri i gröndal<3
mkt blandat på färgfabriken, högt å lågt, med marianne de geer.
kul e dock dessa när hon klistrar in detta horribla fejs. jag blev dessutom lowkey chockad när jag såg hur kort mitt hår såg ut i denna bild hah.
sist ut tony oursler på ett galleri i vasastan. kolla kul papi.
:)
på lördagen samlades hela familjen för att hjälpa jossan å flytta från åsögatan till folkskolegatan (aka majas gamla lägga) !! yeyeyey tackAR lavetts! 
sennnnn började jag dricka vin å hoppade glatt ut i regnet för å möta lisa å edward å gå på förfest innan avslutning på trädgården. gla å go natt ! 
måndagen överlevdes trots TRIST föreläsning. skickade faktiskt in en uppgift + unnade mig kaff me pupp på mariatorget OCH hittade en fin almanacka på REA på ordning&reda, hur bra? är så nöjd.
adjö.

helg till alla ropen skalla

hej.
jag har haft en så go helg. vill så gärna vara ledig/ha helg föralltid. kommer ihåg första månaderna, eller egentligen alla kanske, i gbg när jag flyttade dit, så levde jag för helgerna som alltid var så MYSIGA å BRA. oftast iaf! för då kom ju maja över & vi tokade runt me alla knäppisar å det var sån najs kontrast till när jag ba levde vardagsliv och jobbade vareviga dag på vardagarna och hängde mest själv när jag kom hem. aaantar att denna höst kommer att bli liknande, fast också absolut precis helt annorlunda. men helgkärlek och helg-post-deppighet kommer existera som vanligt iaf :) när jag blir stadsminister ska jag införa 364 helgdagar om året :P rösta på mig :P aa nämen nu vill jag visa ba så häääääääär varsego:
 
helgen började i torsdags<33 då mötte jag upp domhär fiorna på trädgårn för å se slowgold å dungen! kalas!
hemskt var det inte, näe. 
hängde me dethär pensionärerna också :P vi pratade med ensamma nyinflyttade gbgare å dansade samt bråkade me fulla män tills d stängde. även detta kalas. <3
tänkte leva på dessa natt-hiss-bilder i höst, å tänka tillbaka på tiderna en kunde gå ut i bara en tjocktröja å ändå överleva natten </3
kolla vilken supergullig emsi i ölkvällssol - det bästa ljuset ;))))))) fredag! jag lisa å emsi bärsade å käkade pommes<3 bara d bästa dvs. 
sen kom oliver maja å eliott också. iiiiinte en hemsk kväll detta heller nähä!
asplöven hade matchat å det var en ju tvungen att föreviga ändå. 
dagen därpå gick vi armkrok längs hornshoran å kollade in halvdålig loppis, meeen ändå kom jag hem med två nya gulliga skålar faktiskt! nöjd såhär i efterhand jotack.
sen hade en lös plan på krökhäng hos mig utvecklats, lisa å eliott var först på plats att hänga<33
2 blev 3 blev 5 blev 7 blev 8 blev 9 blev 10! 
ett peeeeerfekt häng dvs. 10 goda gulliga personer som hängde i mitt lilla kryp in <3
hår klipptes! dryck dracks! lekar lektes! hobby-karaoke sjöngs! ja ni hööööör va mysigt huh. 
myggan va me såklart. <33 åååå sen drog vi alla till dovas, på ett helt ohemskt fortsatt häng. PUSS lördag va go du va!
söndag var också bra. då vaknade jag å majis upp hos mig å käkade frulle. sen drog jag till fiskis å firade pappa med alla syskon + håkan. 
var dessvärre tvungen att möta denna lilla goda samling av vans m.m. som jag ej har hjärta att slänga. 
hejdå mammis å pappis tack för mat å kaka å gullgull, ni är goast i stan. grattis paps på födelsedagen, å hej grattis mormor i himlen som skulle fyllt 98 idag<3
 

RSS 2.0