~

hej!
jag är supermegatrött. trots att jag ba jobbat 3,5 timmar idag :-) har dock fått rivsår i ansiktet av en liten kid på jobbet så kanske talar lite för de 3,5 inte helt oansträngade timmarna hehe. lajf.
i fredags hade jag min sista pianolektion e v e r in life. efter 10 år med samma lärare, hahah. så himla komiskt men fint ändå. det var rätt knäppt. min pianolärare var nog blödigare än mig men tror inte jag riktigt insåg situationen. är ju annars riktigt jävla härligt sentimental å ångestig av mig :-))))))
syrenerna blommar i min trädgård och det är cirka världens härligaste känsla men framförallt doft och syn. mörklila, ljuslila och vita inflätade i samma buske :)
vill gå ut på en kvällsprommis men orkar inte riktigt röra mig & är liiite avskräckt från skogen på kvällstid pga pappa såg en älg i våra hoods förra veckan! vilket jag känner skräckblandad förtjusning för. älskar ju älgar. men är samtidigt lite rädd för en arg älg. önskar att vi hade en hemlig överenskommelse och var skogsbästisar så att jag fick klappa 'rom och hänga me dom i skogen. but that aint gonna happen. probably........
på fredag fyller jag 20 bast. det är lite knäppt, lite ångestigt, men mest kul tror jag.
hejrå.
 

tralalala lilla molntuss

h               e                       j            !
lajffffff etc. här e jag i bergianska trägårn å försöker ta en ****selfie*****:PP.p.P:P med diverse palmträd. sånna som jag rå :----))))))))))) jag hatar ordet selfie. har däremot börjat tycka låten groupie är "härlig"??? skämmigt javet. men mina barn ska uppträda me den imorn på förskolans dag, å dom e så himla glada å cute när dom sjunger den. plus att jag embracear ändå typ låtens budskap som är något i stil me anti-mobbing om man så vill! --------> inge mera selfie, för vi ska ta en groupie -------------> trycker ihop oss ja vi utesluter ingen --------> ingen vill ju vara helt själv ----------> 12345, han å hon å hen, ju fler desto bättre <33333333 en ba yeahhhhhhhhhh bror. tänk er dessa lines sjungandes av små kidz i åldrarna 2-5 år :''') nu ska jag avrätta mina pilar ni just skådat, samt samtliga smileys :-) minus denna. för den är bra. hej!
 
 
 

RSS 2.0