som d e

HEJ GUMMOR
stark s/o till clarisgranis som kommenterade så LJUVLIGT GULLIGT. blev oändligt varm i hjärtat, tack mitt äkta smultronGULL. 
annars då? joooooooooooooo. egentligen ska jag skicka in 10 sidor uppsatsutkast till imorn 8.30 men detta kommer ju inte ske märker jag. har skrivit 1,5 sidor sen gammalt å det är inte ens det en värdig text. så. inget mer kommer ske. jag sitter dock å spånar fallstudier till uppsatsen as we speak, men det är inte en superproduktiv stund SOM NI MÄRKER, jag e ju här nu liksom.
jag vill ge venedigresan ett värdigt inlägg, om ni orkar se dvs. så jag skippar d sålänge.
annars kan jag ju berätta att jag lämnat in min sista konsttenta ever förmodligen, om jag inte råkar hitta nån tokig konstkurs att läsa i framtiden som innefattar tentor men tvek på d. annaaars har jag iaf "bara" uppsatsen kvar nu, i konst. sen krävs d ju 60 randompoäng till för att FÅ UT kandidaten, men d är en egen historia.
nu ska jag göra en macka m ost, te och äta min MUFFIN som jag köpte på maxi me mamma idag. adjö.
 
vibben just nu när jag som vanligt är ute i SISTAabsolutaminuten me plugghelvetet :D
såhär ser spånandet ut
var på artipelag idag me mami å papi. såg en halvbra utställning men denna installation var fin!! ska ev skriva om ett liknande verk i min uppsats av samma konstnärer som finns på centralstationen i sthlm :--) finns med på spånlistan ::)
dom små gullfröna
om någon nu lyckades missa att ansiktsmålning skedde i fredags så kommer här en recap. jag la ju onekligen ut på diverse sociala medier bilder på alla inblandade men här har ni en REPRIS HEJDÅ. bilden ovan e dessutom från precis innan jag kom hem å var på gott humör å tyckte jag va söt :-DD det är ju ändå en positiv känsla som inte så ofta infaller så VARSEGO NU FÅR NI DELA DEN ME MIG.
starktstarkt mys och ansiktsmåleriverkstad hemma hos lis.
har nog inte sett något gulligare någonsin än hugo som katt. så e d med d.
amaze ganggang på UB. det var tbh en så skön känsla att komma in ett gäng på ub helt random till utseende å ba va lagom dansiga/peppiga å ba hejtjena vi slår oss ner här å bärsar lite e d ok, hejrå. LAGOM tokig vibb liksom, inte skrikiga liksom utan ba hejpåer! random män i 30årsåldern framträdde även som kom fram å ville ta kort på oss som att vi var en grupp blonda tjejer i asien typ. :P TOK.
absolut
2 kvinnor me klass.
hejdå

jazzfestivalsveckan

hej tokfioooor. jag sitter hemma i fiskis å har precis kollat klart dagens PH. 
har även lyckats skicka in ett superpissigt, kort, halvhjärtat uppsatsutkast 2.0 :--D MENMEN jag ska göra om å göra bättre om en vecka... + har skickat in ansökan för vårterminen! inte HELT fy skam iaf.
på onsdag ska jag ninni jossan å pappa åka till venedig i 3,5 dagar, hUR TREVLIGT? jag har ju då inte varit utomlands sen costa rica, för 1,5 år sen. sjukt? sjukt. så jag är väääldigt pepp. 
annars råååå. jo jag har haft 2 rätt bra senaste veckor! goaaa helger å goa vardagar också för den delen. framförallt för att jag gått på konsert nästan varje dag pga jazzfestivalen!! sååå lyrrigt och kul! även jobbat 2 dagar, svinkul faktiskt. längtar redan till nästa åååår.
 
har även försökt rensa ut skor och lite kläder. var tvungen att fota dessa skor pga KÄNSLOR. men har bestämt mig för att slänga de 2 vänstra i bild pga hål i sulan å mkt slitage. LÄTT e d inte ska jag säga er. <///3
mujpuppan har varit här två helger i rad<3! förra veckan hade vi pannkaks&sopplunch<3 på jan inghes tillome! favvoplats e d.
spontan karaokekväll me GOungar har skett! mkt skoj.
har kramats lite med en favvounge <333 som jag även ska träffa imorn!! längtar!!! ska hämta henne från förskolan å sen ska vi LEKA sådetså.
sett så många ägiga konserter, här Kaah på vasateatern!<333
fick hem mitt gölliga adidas-set äntligen!!! tyvärr var tröjan lite mindre än jag tänkt mig så skickade tillbaka den :(( d blev inge matchy set för mig återigen :(
viktigt att lägga tid på att promenera hellre än att sitta hemma å stirra i väggen när man inte får något gjort!!! åkte häromdagen till hornstull me bussen bara för att få promenera tillbaka över bron! älskar västerbron :)
Oumou Sangaré på jazzfesten!
ölat me denna puppa!
å avslutat festivalen på bästa sätt med Oddisee på kulturhuset, sjuuuukt bra va det jag tackar jo.
 

oktober baby

hej på er tokfior. 
det är onsdag, känns lite som semihelg redan tho? jag har ju en tendes att gärna logga ut, mentalt, och ta semester lite hit å dit :-) känns nästan lite tråkigt att inte åka till nån go stad i helgen. d hann näSTAN bli en veckotradition. förutom senaste helgen rå. jaaaag känner mig matt. men okej. haft en del humörsvängningar senaste dagarna? TRÖTTSAMT är d. att känna så mycket. hela tiden. AGGO var här i helgen<333 det var mycket mysigt. hann fika, äta middag, dricka bärs OCH vin med henne, + plugga? perfekt. trist är d att hon åkte hem idag. men en grej jag ser fram emot är iallafall jazzfestivalen som börjar i helgen och håller på 10 dagar fram. kuuul ska det bli. 
nu blir d senaste nytt i bildform. rekommenderar starkt att kommentera då blir jag GLAD och mitt liv får MENING igen. tjarå! <333333 love u.
 

förra onsdagen? torsdagen? nån av dom. gick jag å joppe på 2 event, samma kväll <333 perfekt att spendera en vardagskväll faktiskt. dricka gratisöl, prata skit om människor i ens miljö när dom är around, köpa nå plagg, känna sig rädd och viktig på samma gång. perf time me den kloka kvinnan faktiskt. sen mötte jag upp anna å agnes å drack öl<333 också kloka kvinnor. 
på fredagen gick jag å pappa till marabouparken & konsthall. jag blev förälskad i en gardin :-) så FIN bara?
en cute en. senare samma dag käka jag middag me eliott å sen drog vi till oljebaren å såg gratte för sista gången, sen drack jag tusen öl på olje å var glad. mikket bra freitag.
på lördagen hängde jag runt me aggo & hannah, träffade katta en sväng. på kvällen åt jag middag hemma hos agnes med emily, drack massa vin, vanja kom förbi, och tillsist drog jag å agnes ut för mer bärs, å då mötte hannah, filip å joel upp oss! kul! mys! hej! hopp!
på söndag skulle jag hänga me dessa gulltroll. vi hade megagohäng som inkluderade att klappa på stadsträd, gå på loppis, dricka kaffe, äta äcklig vegansk macka, å babbelbubbla me ett anslutande gullgäng. 
<3333 mmmm perfekt söndag. 
jag hade råkat vinna 2 biljetter till Zak Abel på söndagskvällen, tog me mig jossan och drog dit & blev absolut kär. ursäkta mig men har ni sett hur gullig han är? 
hans röst e jävligt fet också. + han är 95a :-)
igår var jag hemma en sväng i fiskis å hjälpte pappa me några grejer, fick lagad middag å blev lite klappad på av mammis. <3
ändå mysig morgonvibb imorse i min lägga precis när jag gått upp?
att absorbera sol är viktigt men d vet ni vänner.
efter studiebesök på waldermarsudde & goskitsnack me klassisarna drog jag förbi mamma & åt lunch. tycker så mycket om denna "månskensgata" dom har i stora hallen nu. <333
 

RSS 2.0