sveriges andra huvudstad

hejsan

om det är någon som undrar så är jag på landet. i gbg. det är myys här. 
vi hade en mysig påskafton hos norells. krille, jessica, kicki, leon, mormor, challe, maggan & hela min familj var där. jätte mysigt vare ! halva kvällen lekte jag&challe med 2 åriga leon. haha, det va kul :D.
igår hyrde jag & charlotta film, vi såg på "This is England" den var sjukt bra såklart. idag var vi på bio, vi såg "Angel", den var väl sådär, den var väldigt konstig liksom, haha. sen efter det gick vi till åhlens city och köpte håkans nya skiva ! (håkan hellström alltså) den har jag inte hunnit lyssna på än, men det ska jag göra sen. sen efter det fika vi. och sen gick vi till nån affär jag inte kommer ihåg va den hette, haha. där köpte jag en håkan t-shirt. värsta fin, fast jag har dock inte provat den ännu, så jag hoppas den passar. förresten e jag lite halvkär i den affären, massa skivor, och framförallt massa band/artist tröjor, iiiiiiiiiiih. me like.

hur mår ni då? jag hoppas allt e bra. :)
jag kommer förmodligen hem på lördag, annars på söndag. :) SMSA och KOMMENTERA mkt nu. komigen latmaskar.  haré!

puss

cp onsdag

åh. jävla cp människor det finns. och cp rektorn på skolan också. dom kan fan gå och hänga sig. okej det kanske låter lite grovt. men jag e så himla sur. fan va dom kan MISSTOLKA. dom tror att dom e så himla duktiga och vet&kan allt. men dom har så jävla fel. åh. piss.



förövrigt har jag tusen läxor. och jag har inte börjat med dom ännu. kul. duktigt anna. imorn drar jag till landet. gbg. ni får ringa&smsa. massor. och så får ni kommentera HELA DAN! såklart.

äsch, jag är för sur för att skriva nånting om min dag. åh. jag orkar inte. fan. jävla äckel. fan dom fattar ingenting.

charlotta, du är bäst. <3
clara, våran sommar. <3
emma, det löser sig. <3
lisa, krya på dig vännen <3




kajsa, lyssna inte på vad dom säger. du är en så jäkla bra lärare. ingen i våran klass tycker du är dålig, ingen i våran klass lär sig ingenting. vi lär oss, vi har kul, och du är en bra lärare. jag lovar. vi lovar. du är grym.

yes

jag sitter i saras rum. hon spelar trummor, duktig e hon också :D
vi har precis ätit bullar, och ska typ snart gå ut med aussie.

sådetså.

söndag, långtråkig dag


idag låg jag i min säng, lyssnade på musik & var sur halva dagen. sen åt jag varmakoppen soppa & mackor. efter det satt jag vid mitt fina piano & övade. sen bestämde jag mig för att göra muffins (och bli lite fetare) när dom var färdiga så började jag sy kuddfodral till min säng. dom blev fina. och under hela dagen har jag gått runt och fotat lite. nu kollar jag med ett halvt öga på Wallander, och innan det tittade jag på parlamentet, men det var bara tråkigt idag. jag har inte alls lust att ha skola imorn. fy satan. tur att det bara är 4 dagar kvar till påsklovet. då ska jag till landet. det blir mys. <3  nu ska jag kolla på wallander.

(till bild tre, "så går det när jag har tråkigt") hah


image53 image55 image54

kram

ledsen för förut

hejsan alla ! förlåt för utbrottet förut. men jag blev så sur på mig själv, på alla andra & livet i sig. nu är jag på bättre humör. jag gjorde tillslut några saker idag. men det får ni veta sen när jag lägger in bilder. just nu sitter jag och lyssnar på en gammal skiva med The Ark. "This Sad Bouquet" är en otroligt fin låt. och "It Takes A Fool To Remain Sane" är ju en riktig favvo. jag har kommit på en grej. jo jag tänkte såhär.

ni som läser min blogg. kan ni besvara domhär frågorna : 
- vem är du & vart kommer du ifrån?
- hur hittade du till min blogg?
- vad var det som lockade dig att fortsätta läsa?

jag skulle verkligen bli jätte glad om ni besvarade dessa frågor. besvara frågorna genom att kommentera ! hare bäst you guys ! :D

kram


ingenting är värt någonting.

ååååååååååååååååååååååååååååååh. jag ringde lisa. vi skulle gjort nått idag. men hon var sjuk. bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääh.



nu har jag totally NOTHING to do ! RING MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG, så gör vi nått. för jag är sur för att jag är hemma och kommer bara slösa bort den här dagen genom att gå runt i mitt hus å vara sur.


 asså, verkligen. allt är hopplöst idag. och ni suger också. för ni slänger inte in några snälla kommentarer. usch. jag hatar mig själv för att jag är så dum.



dom svarar inte.

söndag. jag sitter på nedervåningen vid pappas skrivbord, vid pappas vita mac. fönstret har jag rakt framför mig. våren & solen har jag på andra sidan glaset. fåglarna sitter på grenarna därutanför, precis så att jag kan se dom. det är en fin dag ute, och jag sitter här. jag sitter här inne, i mitt hus. där min ena syster fortfarande sover, där min andra syster inte har kommit hem ännu. där min mamma&pappa snart ska gå ut och ta en promenad. jag har sms:at mina vänner men dom svarar inte.










jag vill vara en fågel.


jag saknar det så inihelvete

om du kunde ta tillbaka mig till den tiden, till den tiden då allt var perfekt. den tiden vi hade roligt tillsammans. då allting kändes roligt på alla sätt. den tiden våran kärlek& vänskap till varandra var på allra högsta nivå.

om du kunde ta tillbaka mig till den tiden,
då skulle du göra mig till den lyckligaste människan i världen.



image52


llllllllööööördag !

ni suger på att kommentera. usch.

igår var jag, lisa & sara hemma hos lisa. vi typ gjorde ingenting ? XD haha, jo. vi gjorde chokladbollar och typ tittade på tv. åså åt vi hos henne. det var mkt mysigt som vanligt. <3 

idag har jag varit på ikea med mamsi, det var trävlans. plus att vi va på ica maxi efter det. nu har jag precis ätit, vit sås, skinka & pasta. mums! jag antar att jag kommer kolla på sugiga melodifestivalen ikväll, hah. bara för att jag inte har nå bättre för mig. nu sitter jag och lyssnar på Sugarplum Fairy <3, mums, söta och duktiga pojkar må jag säga ! :D


alltså, lek med mig imorn. RING ! och ring ikväll, då gör du mig glad. :)
puss

tooorsdag

first of all, ni kommenterar inte. smisk.

idag är det torsdag. jag älskar torsdagar för vi slutar tidigt, vi har rätt så tråkiga lektioner men endå lugna liksom. efter skolan idag gick jag och emma på friskis i hornstull. vi gick på medeljympa. det var najs. det var alldeles lagon pass, man blev svettig, jag blev svettig iallafall. och jag älskar att vara svettig, för då känner man att man faktiskt har tränat kroppen. sen efter det gick vi och fika.

anyway. just nu sitter jag å lyssnar på Feist, hon är riktigt grym. det är nog snart dags för mig att beställa från cdon.com. när jag tänker på det kanske jag ska göra det ikväll.

vad som återstår att göra ikväll:
 - plugga inför SO - prov.
 - duscha.
 - beställa från cdon?

ah, typ det. nu har jag annat att göra. ha en fortsatt trevlig kväll. och så småningom

,gonatt!

yes sire

nu ska jag gå och sätta mig i min sköna fåtöj, äta glass & titta på Grey's Anatomy.
- livet har sina sköna stunder.

jag vill ha våååår

dagens vill ha: mera loov!
dagens klädsel: svarta mjukisar, grått linne, vit tröja med växter på från monki
dagens frisyr: utsläppt
dagens händelse: åkte från gbg till sthlm
dagens låt: good song - salem al fakir
dagens planer: gå och duscha, m.m
dagens roligaste: ööh, venne
dagens favorit: albin <3 
dagens kram: mormor :D
dagens puss: hmm
dagens köp: varm choklad
dagens godis: kexchoklad
dagens humör: glad, men deppig för att lovet är slut.
dagens ord: " venne " :D

jag känner mig jätte trött & seg. jag har inte alls lust att göra massa läxor. jag vill bara gå och sova och sen vakna när det är vår. alltså, ge mig sommar,  nunununununu !!!

glad vecka ? hope so!

jag tror denna vecka kommer bli bra. jag känner mig glad för tillfället. och det är ju bra. idag var min sånhära  - misförståalltsedanskrattaåtdetmedlisa - dag haha :D det var bäst på info tiden, ellerhur lajsa :D <3 en extra puss ger vi till lisa för hon är så fin och bäst, å jag älskar henne megamycket. så nu va det avklarat. mjah, hela dagen i stort var liksom helt okej, rätt trevlig faktiskt. imorn ede gympa, det gillar vi. om det är nå kul  iallafall. asså det  är helskumt. jag har  alltid hatat gympa. men nu typ längtar jag efter gympan. jag är knäpp. men det bara är så. jag kan inte stoppa det, hahaha.

jag hade piano idag. det var trevligt. jag ska börja med en ny låt." La Valse d'Amélie " den är från filmen Amelie from Monmarte. jag har redan spelat en låt från den filmen och nu blir det en till. den är väldigt fin, båda är fina.
här är låten iallafall, den som jag ska spela nu:



La Valse d'Amélie - Yann Tiersen

sunday morning

idag gick jag först upp halv 8 och gick på toa. sen gick jag och la mig igen och vaknade senare vid 11. härligt att sova på helger. jag gick upp och åt frukost och titta på teve. sen började jag städa och göra massa grejer. när klockan var typ 2 tog jag en promenad, när jag kom hem från promenaden tog jag en varma koppen soppa och satte mig vid teven. tyvär fastnade jag vid teven, för jag börja titta på en film -  "Mannen i mitt liv" på kanal 3. Jag har sett den förut, den är bra :D efter det skulle vi äta, och efter middagen gjorde jag faktiskt lite SO, eller jag gjorde klart det jag inte hann göra klart på lektionen i fredags. och sen började jag träna lite till provet, eller typ läxan vi har på fredag. Å JUSTE !!!!! jag fick alla rätt på matte provet, JAAAAAAAAA, det var jag, emma l och erik som fick alla rätt. och jag har typ aldrig fått alla rätt på ett matteprov, så jag blev megaglad :D

nu ska jag typ gå och sy upp en tröja. ha en skön söndagskväll !
kram

jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns

nu har jag precis ätit goa varmakoppen och mackor. jag sitter och lyssnar på musik. jag lyssnar på kent - sveriges största rockband - en av mina absoluta favoritband. så det är ju bäst . jag, emma å lisa sov över hos emma igår till idag. det var fett med mys. ni är riktiga vänner, ni är ren lycka. jag älskar er.

vid tolv tiden idag var jag inne i stan med päronen och syrran + att jag träffa bror m.fl. lite kort. det var trevligt ! sen typ fika vi, och lite sånt. sen åkte jag och päronen hem för att handla på ica maxi. sen bar det hemmåt. och mja, nu har jag inte gjort så mycket mer. har bara suttit lite vid datorn och ätit soppa typ.

jag längtar till påsklovet.
- det är lov, och lov är härligt.
- jag ska mysa med albin och gå långa promenader med honom.
- anna kommer till gbg, så vi ska gå och fika typ. <3
- jag träffar challe, mormor & maggan :)
- det finns inge bättre än lov bara.

och såklart längtar jag till sommarn också.
- DET ÄR JU FÖRFAN SOMMARLOV DÅ :D!
- jag ska bada varje dag fan.
- jag ska va i gbg en hel del.
- kanske resa utomlands?
- lisa kommer till gbg, myyyys.
- massa andra bra människor kanske kommer till gbg. bäst !
- jag ska gå på liseberg minst 2 ggr ;D haha


vad som återstår ikväll.
- äta pappas pizza, mums.
- titta på james bond med pappa.
- titta lite på melodifestivalen.
- äta glass hela tiden.
- sitta vid datorn och vara social typ :D
- sova.


var social med mig :D !
puss.


nuförtiden

jag har inte bloggat på 2-3 dar nu. för det första har jag inte suttit vid datorn  *duktig* (nicka med huvudet :D) och för det andra så har jag inge vidare roligt att skriva om. bara mitt liv. bara mitt liv. och det är väl ändå ganska tråkigt att läsa om.. just nu e livet  liksom inte på topp men inte riktigt helt åt helvete heller. jag har bara en del problem och det är dom som stänker ner livet med deppig känsla.

- just nu äter jag vitamineral tabletter som innehåller vitaminer och järn. eftersom att jag har lite järnbrist så ska jag äta dom. det är ingen medicinering (man kan köpa på apoteket) men jag ska äta dom för att få i mig mer järn enklare. det enda e att jag har alltid haft problem med att svälja tabletter, jag har problem med det nu också. så vissa dagar går det att svälja, och vissa dagar inte. det gör mig i vilket fall stressad & nervös.

- vissa vänskaps relationer är inte på topp. eller åtminstonde går dom upponer. och jag är trött på att inte kunna lita på vissa. jag är trött på att jag ska vi ska vara så långt ifrån varandra men ändå så nära. hon&jag.

- jag känner mig bara allmänt fet&ful.

- jag känner oro och nervositet hela tiden pga en grej i släkten...

- allt känns hela tiden lite hopplöst.

och nejtack, detta är inte emotankar för er som tror det. det är bara mina problem i mitt liv, och man kan vara ledsen och känna sig nere utan att vara emo. jag ville bara få det sagt, för människor har missförståt tidigare..


det här inlägget lär bli långt, eller iallafall lite längre. så för er som är trött på mig, eller bara inlägget kan sluta läsa nu. och ni andra som känner att ni orkar lyssna är goda vänner, eller om ni inte är min vän iallafall väldigt trevliga.

det känns som att så många andra ungdomar, och barn har stora problem. och att jag bara gnäller egentligen. men jag tänker alltid, som människa måste man få ha sina problem. jag e ledsen men jag kan inte intala mig själv att jag mår bra, på alla sätt. för framför mina ögon utspelar sig ett liv som inte alls är perfekt, som har sina problem på sitt sätt. ett liv som jag är lite rädd för vad som kan hända. ni skulle bara veta vad jag tänker på om dagarna. jag tänker verkligen på allt möjligt som kan hända mig & dom jag älskar. bara tanken på att tex min syster eller pappa (ellervemsomhelstjaghållerkär) skulle dö på något sätt, gör mig gråtfärdig. seriöst. när jag tänker sådana tankar så gråter jag. inte för att någon ska dö, men jag bara tänker liksom "tänk om".

egentligen är det kanske bara patetiskt att jag gnäller. att jag tänker så mycket. på vad som "kan" hända. på vad som händer. att jag gråter. och allt jävla skit som finns. men jag vet inte vad jag ska göra åt det.

jag har inget vettigt mer att säga. inte för att något av detta egentligen var vettigt men iallafall. jag väljer att sluta här. tack ni som läste.


nej nu får vintern fan ta å ge sig !

idag skulle kära morfar fyllt 91 år. grattis. jag älskar dig och hoppas att du har det bra där upp bland molnen. jag saknar dig.

idag blev det plötsligt lite vinter igen - det snöade när jag vaknade. blä säger jag bara. jag vill ha vår och sommar, jag är trött på sura slaskvinterdagar. jag duschade på morgonen och sen bar det iväg till skolan. där vare väl trevligt antar jag. efter skolan hade jag piano, det gick helt okej. faktiskt ganska bra. sen hämtade pappa mig och vi åkte hem. efter det har jag bara gått runt och varit allmänt lat typ.

jag kan rekommendera att ni går in på http://filyr.bilddagboken.se/ (min bilddagbok) om ni vill se mina bilder. jag orkar inte lägga in bilder här på bloggen, men på bilddagboken lägger jag upp typ hela tiden !

nu måste jag gå, kram <3


hem från gbg

jaha, jaha. nu e man hemma igen. det var väldigt mysigt i onsala - på landet alltså. och jag skulle gärna stannat en vecka till. :/ men nu får man väl dra sig tillbaka till skolan igen. jag ska nog snart gå och duscha, och jag skriver för att, mja, varför skriver jag egentligen :O har inge vidare vettigt att säga haha.

dagens vill ha: mera loov!
dagens klädsel: svarta mjukisar, grått linne, vit tröja med växter på från monki
dagens frisyr: utsläppt
dagens händelse: åkte från gbg till sthlm
dagens låt: good song - salem al fakir
dagens planer: gå och duscha, m.m
dagens roligaste: ööh, venne
dagens favorit: albin <3 
dagens kram: mormor :D
dagens puss: hmm
dagens köp: varm choklad
dagens godis: kexchoklad
dagens humör: glad, men deppig för att lovet är slut.
dagens ord: " venne " :D

LEK MED MIG I HELGEN VETTJA :D eller i veckan, höhö

kramsikramsi

RSS 2.0