dokument inifrån

god kväll mina snabbmakaroner.
jag fick plötslig insikt & ångest över att jag inte skrivit här på hela mars, och insåg att det sett så deppigt ut när jag kollat i mitt ***arkiv**** här och det saknas inlägg från vissa månader genom åren för att jag haft en del **svackor**.  det är verkligen speciellt och superifrågasättbart att jag känner ett behov att upprätthålla denna www-sida samt låter den finnas kvar. men sån är man - speciell! :-) speciell är även den (en) person som tydligen är inne här varje dag å kollar??? hur e det möjligt. men kul :P i appreciate u. jaha nä så annars är livet absolut unikt otrevligt å jobbigt mest varje dag. ibland skymtar ljusglimtar :-) skoja det är ju kanske inte HELT rövigt, alltid, men oftast :-) istället för att onsala-packa för imorn så evighetsscrollar jag rean på junkyard, varför kan jag inte släppa att vilja va en hobby****skateCHEY****. tycker ni att det är problematiskt att jag har det som delvis målbild ibland. i stil. ?. det är nämligen mest skejjjttröjor jag fliksparar atm. speciellt. känner att jag måste dokumentera här att jag nu flyttat till åsö? har jag sagt det redan måntro? aja så, nu var det nedskrivet. det är mkt mysigt och kul å bo här. känns fortfarande lite på låns dock? men det går la över. 
jag är ändå så nöjd å belåten över att jag lämnat in första estetiktentan och haft mina första 2 veckor på normkritisk å nu ska få LOV. sörjer dock ett uns att inte få supa bort mina pengar å sorger i helgen som pluggfir, men jajaja får la göra d en annan helg. onsala ska bli jäla TREVLIGT också. har inte varit där sen i julas </3? grovt är det. adjöken nu kmr dokumentation från livet.
 
jag fick en försenad allahjärtansdagtriss av paps och blev lowkey tårögd. ;-)
var på bonniers me 2 gubbz.
jag tror inte ni förstår hur många bilder jag tagit på mitt rum sista veckorna där, för att "arkivera". sjuk är man ju definitivt jo. men mysigt hade jag det? :DDDDD
wow träffade en sån go CHEY inne på ica??? gullig snäll å hjälpsam ;)
drack mig rätt redlös på vin å gick på två husfester i agnes nya bostadshus tsm me hannah agnes + kompis som jag just nu bara kan komma ihåg som yvonne för att vi döpte om oss kvällen i ära å det var hennes namn då :-)
tog även cirka 70 "sista hissbilder". SPECIELL. :)
aaaaa fin is va. gissa bron ;P skoja. VÄSTERBRON min baaaby såklart.
titta sicken gulli tänkare. man blir ju rörd. tänk att den snälla mannen tillsammans med den snälla kvinnan till mor jag har, har uppfostrat detta sjukhuve till person, dvs jag :)
clarisbästisgranis kom till sthlm å bearbetade min separationsångest från tengan. jag tvingade henne att gå me på denna bild. SOM MINNE <3 gu va jag ska minnas mitt liv me alla "sista bilder" etc. DOCK behövligt med tanke på att jag är senil? :(
wow 2 HJÄRTAN + spiderman am i right
joppgum åt thai på mitt golv innan jag flyttat in å invigde således första måltiden på åsö :)
ninni utvigde tengan me pizza öl å ångestluftanden :) <33
tydligen har jag råkat lura mig själv in i en "utflyttningssed", dvs. dricka öl packa å sentimenta sista kvällen innan utflytt. detta har skett på minst 3/4 ställen jag flyttat ut från vet jag. speciellt etc.
men TJENA aggo sitter du möjligtvis å pausar pingisspelet i nya läggan? nej? JO! 
puppe kom förbi på frulle en av mina första morgnar på åsö. så jevla mys var det. solen tittut :P
thofte eliott å hugge vininvigde stället.
dagen efter var man glad men stupbakis å tillbringade detta i mestadels badrumsgolvssittande-form hemma hos sara i bredis. tittade på när hon å johanna åt den goda brunchen de lagat <33
på MIN gata i STAAAn. ;)
såg tom misch på debban me eliutt. wow va bra det vaaaaa! tompa vilken snubbe. DESSVÄRRE yngre än MIG? hur är det möjligt jag är ju ett barn?
passat mina goaste kanelbullar har jag gjort även <33
å hängt mer me farsan.
bärsat tusen öl me lisa emsi å tom! öl e gott.
jättegott faktiskt. så gott att jag å mangofiguren behövde bärsa litemer. vi träffade två så gulliga gubbs på harvest, varav den ena var keramiker och hette bosse. vi är välkomna till hans ateljé på öland i sommar. vi kommer givetvis.
 

RSS 2.0