sista inlägget.

tjena igen. jag skulle bara säga att jag kan blogga från min mobil. men jag kan inte blogga till den här bloggen. och jag har inte riktigt fixat på den nya bloggen. men jag kan iallafall skicka bilder dit och skriva texter. hittils har jag provat att blogga på den två gånger.

jag kanske bloggar från tåget så då kan ni gärna kolla in den !
http://fewpit262.blogspot.com/ jag vet jätte konstigt namn. jag ska ändra det när jag har tid och förstår hur det fungerar. nu ska jag sova. PUSS <3

vi hörs på måndag !

en sen tisdagskväll.

hejsan söta läsare. detta får nog bli ett kort inlägg eftersom klockan är halv tolv och jag är så otroligt trött och ska upp vanlig tid imorn. jag kan berätta lite kortfattat vad jag har gjort idag. :) först hade vi vanliga lektioner, det var helt okej. tyska provet gick rätt bra & 2km gick typ okej.  sen sista lektionen, bild. det var askul. det var en slags sammarbetsövning. vi fick en bild som var uppdelad i små rutor. man var två och två. paren tog varsin ruta och så skulle man rita upp den sen större i en enda stor bild. jag lägger in en bild nedanför hur det blev sedan.

efter skolan skulle jag åkt in till stan, men jag hade ont i huvet och orkade inte. så jag och clara gick typ och fika i cafeterian, hahaha. sen åkte vi till forum, claris åkte hem och jag skulle tagit min buss. men jag ville titta på en tröja jag sett på H&M. jag hittade tröjan, provade den och köpte den. (jag kommer ha på mig den imorn) den är typ gammaldagsvanilj färg. fin är den.

sen åkte jag hem typ. vi åt middag ute, det var härligt. jag har också packat lite granna. imorn efter skolan tar ju jag & pappa tåget till gbg. till landet alltså. så valborg firas på tåget. HAHA. nu måste jag dra. är så jäkla trött. jag kanske bloggar på landet. hoppas ni får en fin valborg. förresten, sms gärna med mig under tågresan, kommer ha astråkigt..

många kramar, anna.

image75 image76
det blev rikigt fint faktiskt !

JAG ÄR GLAD FÖRFASIKEN

hej fina människor. just nu sitter jag och äter ballerina kakor. haha typiskt mig jag vet. jag har faktiskt varit riktigt glad idag, eller iallafall på eftermiddagen. vi började halv tio imorse, som alltid. sen hade vi lite mentorstid, tyska och sånt. det var väl helt okej typ. lunchen är ganska kort på måndagar, men jag, lisa, emma & august hann iallafall roa oss med att ha skottkärre race. jag vet. hur normalt som helst. haha. sen typ efter lunch hade vi matte, biffen blev lite arg på oss för vi snackade så mkt, men det förstår man ju. jag hann en del på matten faktiskt, men såklart hann jag och hannah att prata om mat & muffins som vanligt. matklubben liksom. mat är gott. och snällt vare ju av henne att säga : alltså jag fattar inte, du äter ju så mycket chokladbollar och sånt men ändå är du smal. alltid trevligt att få sånna kommentarer, även fast jag inte är nåt annat än lite tjockis. mage har man ju iallfall. ANYWAY. sen typ hade vi kör, det var trävlans.

sen slutade vi, jag skulle följt med lisa hem (och typ sara) för att jag skulle vänta på mitt tåg. men sen så skulle jag typ inte det. för dom ville vara ensamma eller vare va. så jag följde med offan & clara till forum istället. vi köpte glass och åt. sen kilade jag bort till lillängen station och väntade på tåget, samtidigt som jag pratade med emma, <3 sen hade jag piano, det gick riktigt bra faktiskt. det kändes bra iallafall.  

när jag kom hem bestämde jag och pappa att vi skulle äta soppa & pannkakor till middag eftersom det bara var han och jag hemma. så jag gick till macken och köpte mjölk och ballerinakex (bara för att jag var så sugen) sen så
hoppade jag över vägen och kände mig allmänt lycklig. emma kan intyga hur mkt jag hoppade. (jag pratade med henne i telefon) :D haha det var kulsigt. HAHAHA jag är konstig. - säg nånting som vi inte redan vet. fis.

förlåt. jag blev konstig. haha. nu bestämde jag & mandis, mandarinen den fina, att vi ska träffas när jag kommit hem från landet. ja alltså jag åker ju till landet på onsdag. så jag kommer fira valborg på ett tåg. I CAN'T WAIT! :D
aja, det blir iallafall, mys & bra. alltså träffa mandarinen. nu sa jag precis också att jag ska röva bort mandis & att hennes hund kommer tro att jag äger den. HAHAHA. <33

imorn ska vi springa 2 km på gympan, jag kommer dö för min kondition, haha. vilket skämt liksom. sen har jag också tyska prov som jag har sagt 16 gånger såklart? :D jag är fett glad just nu. och jag skriver ett meddelande som är ett km långt. JUSTE. VILL NÅGON FÖLJA MED MIG TILL STADEN IMORN? ska typ till lagerhaus och kan åka nån annanstans om du har ett ärende, SCHNÄLLA FÖLJ MED ? :D
nu måste jag nog snart plugga tyska. GLADA PUSSAR :D

image73 image74
första bilden jag, sen min pannkaka och ett jordgubbshjärta :D

bust a move

riktigt tråkig dag idag. jag gick upp typ elva. var verkligen jätte trött. jag tittade lite på tv. sen när jag skulle göra frukost vare värsta smutsigt i köket och jag blev irriterad. så jag stog och diskade i typ en halvtimme. sen kunde jag göra min frukost, då var klockan typ 12. jag satt framför teven och åt min frukost. sen satte jag på radion på nån dålig radiokanal och började plugga tyska. usch fyfan. jag har tyskaprov på tisdag. tummen ner, långt långt ner. så jag pluggade tyska ett tag. sen gick jag upp och satte på en tvättmaskin med mörk tvätt. jag måste nog snart gå och hänga upp dom kläderna.  i varje fall. sen gick jag ner igen och pluggade tyska. asså det låter som jag plugga värsta mkt, men egentligen gjorde jag typ inte det. för jag var värsta seg.

aja. sen typ öva jag lite piano. och satt lite vid datorn, prata med mandis och några andra på msn. man blir glad av den flickan, hon är omtänksam, och bara riktigt fin. <3 sen åt jag middag, det var trevligt. efter maten satt jag & pappa och åt glass och läste ur boken "Pelle plutt, ramsor och rim från gator och gårdar" den e riktigt rolig och bra den :D haha.

nu sitter jag och lyssnar på The Kooks och Lily Allen, det växlar lite. riktigt bra musik från båda hållen. Jag älskar brittiska. eller va det nu heter. jag älskar verkligen hur dom uttalar orden. både dom som pratar lite mer gammaldags och proper brittiska, och dom som pratar lite slavsigt och inte så noggrant. åh det är så fint.

jag skriver alltid så långa inlägg. det är egentligen inte meningen men jag har alltid så mkt att säga. är det tråkigt? nu ska jag strax gå och plugga mer tyska, sen duscha, och sen hänga upp kläderna.
vi hörs imorn, kram.

P.S. ere någon som har lust att typ åka in till Lagerhaus på kanske tisdag? skulle gärna ha sällskap. D.S

image70 image72
ungefär så jag kände mig idag.


Ayelen 3 år !

förlåt för att jag inte skrev igår, (lördag) men jag hade hyffsat fullt upp. först åkte mamsi till landet, och jag skulle packa lite som hon kunde ta med sig. efter det var jag tvungen att plugga tyska. har ju tyska prov på tisdag. *suck* usch jag vill verkligen inte. sen vid fyra tiden tog jag och pappa tåget in till slussen, sen tunnelbanan till t-centralen och sedan pendeln vidare till jakobsberg. där mötte vi upp bror & alyne. dom förde oss vidare till barnkalaset för tre åringen, och gullungen såklart, Ayelen. jag och pappa hälsade på typ hela alynes släkt. alla chilenare. haha. men det var jätt mysigt. det var massa små barn såklart.

efter att vi varit ute i parken en stund med allihopa, gick vi in för att dom vuxna skulle få äta lite, och vi skulle sjunga för Ayelen. inne i lägenheten var det trångt, varmt & mysigt. jag bollade med en ballong med en liten kille som jag inte kommer ihåg vad han hette. haha. och så gjorde jag typ miner som fick honom att skratta så mycket så han ramla av stolen. haha. gullig va han. det var jätte mysigt. vid 8 typ åkte jag och pappa hem.
jätte mysig, och lyckad var kvällen.

image68
Ayelen fick bl.a ett litet keyboard av magnus, den kommer nog bli använd. haha. sötnos.

nu ere helg, hurra :D

idag är det fredag. riktigt härligt att det är helg nu. dagen har varit najs förutom tyska lektionen på morgonen. eftersom jag hatar tyska. plus att jag har tyska prov på tisdag -.- på rasten spelade vi fotboll med idrottsklasserna, det var lite skumt för ingen visste vem som var i vilket lag + att vi va typ 40 stycken på plan. så det blev ju lyckat. aja. men det var typ kul, hahaha. sen hade vi sv och sen gympa. på svenskan satt vi i datasalen och gjorde inte särskilt mycket. hah vi suger på arbetsro liksom. sen på gympan skulle vi egentligen haft badminton men det var nåt krångel med salarna så vi hade fotboll ute istället, det var jätte kul. fast vi hann inte spela så länge.

efter skolan gick jag med corre & offan till forum. eller corre gick till sin buss först, och sen gjorde även offan det. så då gick jag runt själv för att hitta en present till en tre åring, vid namn Ayelen som har kalas imorn. haha. jag köpte tillslut ett bamsepussel på br. det blev bra. sen provade jag även ett linne på H&M men jag köpte det inte. men det kanske jag gör nån gång. sen åkte jag hem. pappa var hemma, så vi åkte och handla lite snabbt på konsum i forum. där köpte vi bl.a lejonet & björnen glass, italiensk choklad. ÅÅÅH, ME LIKES !

nu lyssnar jag på cornelis vreeswijk och typ, spanar in lite bloggar och  typ sånt. jag tror jag strax ska gå ner och äta glass. hare fint! kram anna.

image67
jag köpte en magnum classic på rasten idag för att fira sommaren.

har du tid och pengar, så köper du min samba.

jag ville skriva i bloggen igår. men datorn var totalfullbokad av min familj. så det blev inte så. men jag kan berätta om igår iallafall.

onsdag.
vi hade halv studiedag eftersom lärarna skulle på nån utbilding. egentligen skulle vi sluta halv fyra. men nu fick vi sluta halv 2. och inte ens det, för det blev nåt missförstånd typ, så vi fick sluta 12, hahaha. härligt. det var riktig sommar i luften och solen brände på kroppen. jag, my, emma l, lisa & elina gick till forum. vi köpte glass, titta på skor, kläder och böcker. haha. det var mysigt. sen drog elina & lisa. då gick jag, my & emma till konsum. och sen satte vi oss ner och åt lite nötter och titta i tidningar. sen vid 3 tog jag bussen hem. och hemma gjorde jag lite läxor. sen vid 5 tiden skjutsade pappa mig & jossan till nacka strand. där träffade vi mamsi. och vi gick till polisstationen för att fixa nya pass. vi fick vänta en stund, men det gjorde inget. för jag satt & iaktog människor, och deras beteende och familjer. haha. mitt passfoto blev lite skumt. jag ser helt, fullkomligt borta ut, HAHAH. aja. sen åkte vi hem och käka middag. sen kollade jag såklart på Grey's Anatomy, som slutade väldigt äckligt så att säga.
punktslut.

idag, torsdag.
efter skolan gick jag och sara till donken. vi satte oss på dom höga stolarna ni vet. typ barstolarna. när vi hade suttit där ett tag så kommer det in två killar. jag skulle tro att dom var 95:or eller 96:or. dom sätter sig i sofforna framför oss. den blonda snubben tittar på oss. och vi tittar tillbaka. han sätter på dålig musik (fjortisdunk) på sin mobil och tycker att han är ascool. jag och sara suckar och dunkar oss i huvet. vi typ tittar till på han ibland och skrattar åt att han är så töntig och småpratar lite. efter en stund fattar jag att han har fått fel bild av alla blickar som möts. han tror att vi flörtar. HAHAHAHAHA. alltså fattar ni eller? XD så då garvar vi bara mer och stirrar med och pratar mer. det blir bara värre och värre. sen när vi ska gå så går vi förbi fönstret där dom sitter. vi bestämde oss för att titta med stoneface på honom när vi gick förbi. sara gör det. men jag ba garvar, haha. så jag flinar jätteskumt och då ser jag att han följer helt med med blicken och flinar han med. HAHAHAHAHA. han trodde verkligen att vi flörta. hahahaha. fyfan. XD

sen skulle sara på sina trummor och jag drar hem. när jag kom hem så typ pluggade jag tyska. jag hatar verkligen tyska. det finns inget så tråkigt och jobbigt som det. -.-' nu måste jag snart gå för min mamma ska sitta vid datorn.

puss & kram.

image66

jag och ett par gamla brillor som jag hitta.

13


jag älskar låten. jag älskar låten. jag älskar låten. jag älskar håkan. jag älskar låten.



Håkan Hellström - 13

indiendan

härliga tisdag, indiendag. alltså ledig för att tjäna ihop pengar. jag var hemma och tvättade alla fönster och tvättade toaletterna. jag gick upp 8, gick och käka frulle. sen satt jag igång vid halv nio tiden och började tvätta fönster. det var inga problem att stå ute och tvätta fönster eftersom solen sken som bara den. sen när jag var färdig med det, ca 1 & ½ timme senare började jag med toaletterna. under hela städningsprocessen pratade jag med lisa i telefon, handsfree liksom, hahahaha.

när jag var färdig efter tre timmar tog jag tåget till lillängen där fina lisa bor. hon var nästan precis färdig med hennes städning. vi spelade ett läskigt spel som inte var läskigt. eller ja, skit samma. sen efter typ en timme kom emmsipemmsi, den söta. då gjorde vi en sen lunch. köttbullar & pasta, mums.

sen myste vi lite. vi gick ut i trädgårn, det var ju sånt himla fint väder. vi typ tog kort, lekte med Åke, hahhahahha. och spelade lite dålig fotboll. hahahaha. det var inget annat än härligt & mysigt ! <3

vid halv 5 tog jag tåget hem. när jag kom hem jag satte mig ute i trädgårn med ett glas vatten, solbrillor & tyskan. jätte varmt blev det när solen stekte på, men mysigt vare allt. förutom att jag hatar tyskan och jag har tyska prov typ nästa vecka :/ nu ska jag strax titta på Ugly Betty & sen på Desperate Housewives ! härligt.
soliga kramar, anna.

image65
bilden : från vänster, Åke, Emma, Lisa & Jag

måndag, en vanlig måndag.

idag började jag 9.30 som jag alltid gör varje måndag. solen sken, jag kände mig trött men glad. jag drog på mig en gammal blå linne/klänning och ett par jeans. sen gick jag så jag hade god tid på mig till tåget. på tåget träffade jag sara, men lisa missade tåget. sen kom vi till skolan och vi hade gått lite extra snabbt idag så vi hade 4 minuter på oss att ta av oss ytterkläderna, krama folk och gå till info tiden. sen vare tyska. man blir aldrig glad av att ha tyska men vi gjorde inte så mkt idag. vi gick bara igenom vad vi ska träna på till tyska provet nästa vecka typ :( sen efter tyskan hade vi mentorstid, och då fick vi gå och spela fotboll, så då gjorde vi det. sen hade vi svenska och det är ju alltid trevligt, där började vi på en ny grej. sen vare lunch, det var pyttiopanna som jag hatar. så jag åt macka & sallad.

efter lunch vare matte, vi hade diagnos och det gick bra. sen hade vi kör och det var trevligt. efter skolan gick jag med lisa hem. vi åt köttbullemackor och gick ut med åke (lisas katt) i trädgårn. sen var jag tvungen att gå till mitt tåg, för jag skulle till pianot. pianot gick bra, jag ska typ va med på en liten konsert i maj, inte för att jag egentligen vill men min pianolärare tycker att jag ska vara med, så liksom. det kan jag la va.

efter pianot åkte jag hem, tittade på tv. och sen gick jag ut och satt mig i solen med en filt, lyssnade på musik, fotade & åt choklad i en timme. efter det prata jag med världens bästa lisa i telefon. sen vare middag sen prata jag med lisa igen. och nu ska jag strax gå och lägga mig. imorn ere indiendag. jag ska städa i 3-5 timmar hemma för att gå ihop lite pengar som jag sen ska lämna in på onsdag  i skolan. efter det ska jag hem till lisa, med emma också så ska vi typ käka lunch tillsammans. mysigt !
hare fint! kram & godnatt !

image62 image64image63

bilder : 1. min mun, haha. 2. jag 3. åke & lisa <3

skansen söndag ! :D

söndag

jag & clara vaknar vid 10 - halv 11 tiden. vi går upp och äter frukost, som består av mackor och apelsinjuice. det är jätte soligt & varmt ute. clara skulle senare träffa felicia, så hon frågar om jag vill hänga på, och det ville jag. så clara ringde maja och frågade om hon ville hänga med, och det ville hon. vi ringde mandis också, men hon var sjuk stackarn :/ <3

jag & clara klädde på oss, och åt lite lunch. sen stack vi till bussen. på bussen träffade vi maria :) sen väl framme i slussen träffade vi felicia & maja. vi tog färjan till djurgårn och gick in på skansen. där gick vi runt och haha, tittade på djuren, gick upp på scenen ( som man egentligen inte fick, HAHA) och typ nuddade väggen och sånt :D. sen satte vi oss typ på en gård på en gräsmatta och drog ut våran filt och fikade lite. vi hade med oss ballerina kakor, gifflar, vindruvor & apelsinsaft. JÄTTTEEEGOTT! sen typ titta vi på fler djur, och gick ut från skansen och köpte glass. sen fick vi springa till färjan, och så vid slussen tog clara & felicia nån buss. medans jag & maja tog tåget. hela dagen var fett lyckad och mysig ! <3

när jag kom hem så skulle vi typ äta, men innan det gick jag lite snabbt till macken för å köpa glass som vi skulle äta efter maten. så åt vi, och så öva jag på mitt piano typ, och nu sitter jag här. haha. imorn ere skola, usch har inge lust med det. jag vill ha sommar, gå ut och ha picknick varje dag, haha. <3 nu ska jag nog duscha lite snabbt. min helg var toppen !
puss & kram .

image61

från toppen : felicia, clara & maja. haha. vid scenen :D <3

lördag, mysigt!

lördag

jag gick upp vid tio tiden, åt frukost & tittade på scrubs. åh vad jag älskar scrubs. sen ringde clara, och hon va hos anna e, så vi bestämde att vi skulle ses lite senare, klockan 3 vid forum. så då träffades vi där och tog bussen hem till clara. när vi kom hem till clara fikade vi lite. sen funderade vi på vad vi skulle göra men det slutade med att vi åkte hem till claras pappa och hämtade några grejer. sen åkte vi hem & grillade. då kom claras "bonuskusiner" med familj :D dom var jätte trevliga. så vi åt middag med dom. och sen typ stack dom förutom deras föräldrar, hahha. lite senare, sent på kvällen satt vi & spelade spel med folke, lotta, folkes mamma, folkes syrra & hennes respektive. haha, men det var jätte trevlit :D sen sov jag hos clara, det var fett mys !

image60

jag & olle spelar fotboll, haha.

fredag, härliga underbara fredag

jag har inte hunnit skriva på 3 dar, så jag skriver allt nu. :)

fredag

efter skolan åker jag hem & käkar lite. från bussen påväg hem fotar jag lite, eftersom det är så himla våårigt ! sen vid sex tiden åker hela familjen in till dansens hus och träffar bror, <3 där ser vi en "modern balett", jätte bra, väldigt snygg liksom. och nu när jag säger balett så är det verkligen inte eb tjej som har balettskor & balett kläder som snurrar runt, nej. dethär är helt annorlunda. men jätte bra, och härlig kväll med familjen. när vi kommer hem vid 10 - 11 tiden så äter jag lite varma koppen soppa & mackor. sen så skulle jag gå in på datorn men min syrra satt där så jag skulle vänta 10 minuter så skulle jag få sitta där. och medans jag väntar går jag och lägger mig på min säng, och så somnar jag -.-. sen vaknar jag då klockan är typ halv ett, då går jag och tar på mig pyjamas och lägger mig. haha. jag orkade inte borsta tänderna eller ta bort smink eller nåt, ja va gick typ dessutom halv i sömnen, haha.

image59

vita krokus - bild tagen av mig


höhö

tjena. nu skriver jag för tredje gången idag. men jag blir så skrivsugen liksom. mitt superglada humör har svalnat litesmått. men jag är ändå fortfarande vårglad :)
jag saknar charlotta, borde gå och ringa henne. det tror jag att jag ska göra också. vad ska ni göra i helgen söta människor?

kramsikramsi



bra humööör !

med lite solsken, härlig Lily Allen musik, "återskapande" av blogg och lite snack med en söt manda blev jag på riktigt bra humör. den sista solen för dagen var jag tvungen att fota med lite hjärtan (bild under) nu ska jag snart äta, och sen ska jag försöka tvinga med någon på håkan signering på lördag ! på söndag fyller en fin Milla 14 år, grattis i förskott. om ni vill se mer av mina bilder, gå in på http://filyr.bilddagboken.se/ . där lägger jag in bilder varje dag!

jag är på riktigt bra humör just nu, hoppas det håller i sig!
puss&kram.


image58

älska solsken.

back on track

vet ni ? jag tror jag ska börja blogga igen. varje dag. för att det spelar ingen roll om det bara är ett par stycken som läser min blogg, det e ju trevligt att skriva ändå. (tack ni kära söta som tyckte att jag inte skulle ta bort bloggen, tack) och jag ska försöka sluta blir sur och se saker från den ljusa sidan. jag ska försöka iallafall.

okej. min dag. torsdag. det är den kortaste dagen i veckan, men det är dom tråkigaste lektionerna, typ. :D
först hade vi no på morgonen, det var ändå trevligt liksom. jag satt med lisa, och vi gjorde iallafall lite arbete, vi hade typ ingen lärare så vi körde hänga gubbe, och så drog jag, lisa, julle & alex några skämt. haha.
efter det hade vi so, det var helt okej, vi pratade om det vi jobbat om nu, så man kände igen allt. och ja, den lektionen var inte så lång, och den var bra. efter det hade vi engelska, då skrev jag klart en grej, och sen skulle vi snacka lite engelska, haha. och det var typ kul :D

sen vare lunch, och lunchrast. då körde vi som vi brukar göra nu när det är vår och soligt, vi körde fotboll med större delen av klassen. det är skoj, även fast jag suger på fotboll, och alla inte är så jätte super duper bra så är det ändå kul att bara spela. efter rasten hade vi matte, vilket var hyffsat tråkigt, eftersom vi just nu håller på med algebra & ekvationer, men det va väl okej. och sen sista lektionen, SV. jag älskar sv. iallafall oftast. :D jag var typ egentligen redan färdig med min uppgift, men jag skrev lite mer och det blev tillslut 3 sidor. haha. men det blev bra iallafall. och vi satt i den nya fräscha fina datasalen. så det var najs.

efter det slutade vi. och då typ stack alla förutom anna & my. som satt kvar och var tvungna att göra klart en matte grej, så jag hjälpte dom. sen var my tvungen att gå, så jag hjälpte anna med det sista. sen vid halv fyra tiden gick jag och anna till bussen. och jag kom i perfekt timing till min buss, och likaså anna.

påvägen från busshållplatsen till huset sken solen, och det var varmt och skönt. väl hemma var bara pappa där. vi började spekulera på vad vi skulle äta till middag, och tillslut bestämde vi kyckling. efter det åkte han snabbt och handla, han köpte bl.a. mörk choklad som jag var tvungen att "provsmaka" haha. och efter det var jag så duktig så jag faktiskt gjorde min tyska läxa. eller iallafall, jag började träna på glosorna, och jag kan dom typ nu, men jag ska öva lite mer sen. det är fan 21 tyska glosor. fatta va jobbigt. haha.

och nu sitter jag här och har skrivit en mil lång sida om min dag. haha. men dom som tycker att dom hinner och orkar har ju läst igenom den nu. haha. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. blä. typ leka lite med datorn antar jag. :D tihi.


det känns skönt att vara tillbaka!
puss.

image57

här får ni en bild på my & anna. HAHAHHAHA, GÖLLÖNGAR <3

usch

okej. söndag. vad har jag gjort? absolut ingenting. jag har liksom inte haft något å göra. jag behöver inte städa, jag har inga läxor, inget speciellt behöver göras. och umgås med vänner. jag smsade sara, men hon kunde inte för hon hade massa läxor. och jag orkade inte ringa nån annan för dom skulle inte kunna. och jag orkar inte alltid vara den som ringer, kan ingen annan ringa först? fyfan. jag tror verkligen att jag ska ta bort min blogg. för den är totalt meningslös. jag skriver tråkigt, och jag skriver bara en massa skit. ingen tittar i den. så vad är det för idé med den egentligen. jag tar väl bort den snart, kanske. usch. jag hatar allt just nu. inget sitter ihop. det är inget jävla pussel som blir en perfekt bild sen. nej. pusselbitarna är ju förfan olika, dom matchar inte. man kan lika gärna slänga hela pusslet.


åt helvete med allt.


då & nu.

jag går runt i mjukisbyxor. lyssnar på mysiga, stilla, ledsna låtar. jag tänker. tänker på allt. allt jävla skit i mitt liv. och allt det där underbara. jag tänker på dig. jag hade bestämt mig för att glömma dig, att ignorera dig. att sluta blandas in i din smet, och sen bli sårad. jag hade bestämt mig. men jag kom på att det är inte så enkelt. grejen är det att jag saknar, ja, jag saknar verkligen våran vänskap. våran riktiga vänskap. nu, ja, vad har vi nu, egentligen? ibland säger du inte ens hej till mig, eller hur ofta gör du det egentligen.. jag vet inte ens om du tycker om mig längre. jag vet inte ens om du någonsin har tyckt om mig. men jag vet iallafall att det jag en gång kände för dig, det var en stark, hållbar, kärleksfull vänskap. då trodde jag verkligen att du tyckte om mig. men nu när jag tänker på det så kanske du bara drev med mig. ja vafan vet jag. jag har så mycket frustation mot dig. jag är så jävla arg på dig. jag skulle vilja slå dig, så dig så hårt så att du skulle förstå hur jävla mycket du sårat mig. på riktigt. det är påriktigt. men jag kan inte. jag kan inte slå dig. för jag tycker om dig. jag ser upp på dig. jag vill ha tillbaka dig som vän. jag vill ha tillbaka oss. men jag vet inte, du kanske bara hade en fas när du var vän med mig. för mer än så verkade det inte för dig. jag kanske egentligen bara är en patetisk liten nolla som trodde att du faktiskt tyckte om mig. ja, kanske. men jag behöver få veta. jag måste få veta. för om jag någonsin ska kunna gå vidare i livet. måste jag få veta om dina känslor var på riktigt, om du tycker om mig nu. var vi står nu. jag måste få veta. förstår du? dethär tar kål på mig, du ska veta att en av orsakerna till att jag är deppig om dagarna är pågrundavdig. jag tänker så jävla mycket på vad jag gör, vad jag har på mig. så jag inte ska framstå som en nolla. men endå. man måste ju få vara som man är, ellerhur? jag trodde att jag kunde vara mig när jag var med dig. men jag vet inte längre. såfort vi pratar nu vilket inte händer ofta får jag hela tiden vara glad, skratta när det behövs och allt detdär. men jag orkar inte längre. nej, jag vill veta om det lönar sig. vem fan edu, och vad har du gjort med våran vänskap. var den bara ett kladdpapper som du sedan slängde i papperskorgen? antagligen vet du inte att jag pratar om dig, antagligen läser du inte ens min blogg. men snälla. om du gör det. kan du väl säga svaret på min egentligen ganska simpla fråga. skriv det på en lapp och ge till mig, skriv ett mejl. eller vad som helst. men jag måste få veta, annars kommer jag alltid grubbla på det. jag kommer aldrig känna mig bra. bra på riktigt.

jag vill att du ska veta, att det jag sagt till dig. att jag tycker om dig, och alltid finns här osv. jag har aldrig ljugit. jag har aldrig någonsin ljugit om det. du kanske inte kommer ihåg tårarna på berget. men det gör jag.

tisdagskväll

Idag är det tisdag. som ni kanske märker så skriver jag inte lika ofta i min blogg. det beror på att jag inte har ork och ingen läser den. men spana gärna in min bilddagbok : http://filyr.bilddagboken.se/ där skriver jag oftare, och lägger in bilder.

jag köpte den svarta mobilen igår. och den är jag mycket nöjd med, och jag ångrar inte köpet.

jag e lite trump för tillfället. men det går nog över snart. jag älskar jack johnson. han är så jävla grym så det finns inte. och såklart älskar jag min nya mobil. jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. nästa vecka, på tisdag börjar Desperate Housewives, (då kan jag börja leva igen) jag längtar. imorn ere grey's anatomy, jag har missat typ ett avsnitt tror jag, för det känns som att jag inte har sett det på evigheter. :O
jag saknar bror min, men snart ses vi väl. :)


nu ska jag gå, kanske skriver imorn. jag ger er en jack johnson låt.
puss.



Jack Johnson & Ben Harper - Gone

jack johnson

ja, iallafall. jag började med att titta på mobiler med pappsen. sedan åkte vi hem och åt lite lunch. sen åkte jag och mamma in till sickla och gick runt lite. jag köpte ett par vårskor på dinsko, tre underwear på jc, och en mörkblå klänning på ginatricot!

nu sitter jag och lyssnar på underbara Jack Johnson.
Ha en trevlig kväll! Kram.


(jag älskar låten)



Jack Johnson - Better Together

vilken mobil?

goddag människor. idag var jag först med pappsen och titta på mobiler. jag skulle köpt en ny idag men jag kunde inte välja. så nu får ni hjälpa mig!
image56

okej, antingen den första bilden. alltså den gröna mobilen. den finns även i blått. den är platt har 3.2 megapixel kamera och är väldigt snygg tycker jag.

eller andra bilden. alltså den svarta mobilen. den har en kamera på 5 megapixlar. och är snygg och trevlig.
VILKEN TYCKER NI? JAG MÅSTE VÄLJA SNART, SÅ HJÄLP MIG GENOM ATT KOMMENTERA VILKEN DU TYCKER!

jag vet att hela stan vill ha dig

mycket trevlig torsdag måste jag säga!
vi slutade extra tidigt för vi hade ingen svenska. så vi slutade vid 1- tiden. då var vi ett par som tänkte, men vi spelar fotboll på IPn vettja. och det vart jätte trevligt. men sen gick några, och sen gick några fler. och då vare jag, lisa, sara, offe, fredrik & anton kvar. då typ höll vi på och spela lite, och typ stog på händer och typ skumma grejs, haha. 
sen gick fredrik&anton. då var vi kvar men vi gick också sen. för jag,sara & lisa skulle träffa saras kompis sixten i forum. så då träffa vi sixten i forum, tog en glass. och typ. prata? XD och sen kom sixtens polare anton. och då satt vi kvar där. totalt satt vi där i typ 2 timmar kom jag på nu. haha. men det var trevligt. sen stack alla, och jag missade såklart precis bussen. så då fick jag vänta i en halvtimme, men då träffade jag på min syrra i forum så vi gick till indiska och jag köpte två tröjor. sen åkte vi hem. och nu ska jag snart äta.

någon som är ledig i helgen? :)
kram anna

jag ger er en av håkans absoluta bästa låtar. åh, asså han e ju bara för söt&bra.



Håkan Hellström - Kom igen Lena !

RSS 2.0