1 m å n a ddddddddddddddd!

ALLTSÅ HÖRRNI. det är en bara 1 JÄKLARNS MÅNAD KVAR tills jag fyller 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!!!.!:!:!..!:.!:.!.!
och jag menar inte å vara en galen fjortis som ba 18ÅR_cheyer_nu_FEZTAR_vi_omfg_jag_är_18_YoLo_FÄST. men. jag känner att jag har LITE anledning till att vara exalterad med tanke på att ALLA mina vänner nu har fyllt denna siffra, och JA den stoppar mig lite från att kunna umgås med dom alla minuter om dygnet i alla lokaler staden erbjuder. så JA. jag är LITE GLAD. och TAGGAD. dock blir jag liksom otaggad i taggen. DELS för att fylla år innebär också endast 7 dagar kvar med min alldeles för mycket kärleksassocierade klass. 7 dagar. det är så lite så att man VERKLIGEN vill börja slita sig i håret och lägga sig ned på marken och bara, ANDAS. också för att studenten faktiskt KOMMER hända inom loppet av någon enstaka dag och därmed har jag hela mitt jävla liv framför mig vilket är båda fantastiskt och SJUKT, läskigt, jobbigt och svimframkallande. sist men inte minst ska det självklart bli helt jävla sjukt kul å fylla 18 (och ja jag ÄR glad över att jag inte fyller 19 eller 20 som övriga vänner), men bara talet 18 får mig att darra lite på benen då jag faktiskt ändå lämnar en stor bit barnanda bakom mig. jag lämnar bakom mig högstadiet, mellanstadiet, lågstadiet och dagis. alla dom somrarna, alla vintrarna, vårarna, skrubbsåren, pulkaåken, kvarhänget i skolan alla tusentals timmar, NMK, OCH SÅ VIDARE. efter 18 kommer allt detdär liksom placeras in i ett fack "innan 18". jag kommer liksom på riktigt ha tagit ett steg ifrån det. och som den alldeles för förändringsrädda människa jag dessvärre är får jag av detta extrem separationsångest.
MEN KORT OCH GOTT. blod svett å tårar ska fällas. men framförallt skratt hopp å lek frambringas. och jag ÄR fett jävla aptaggad.
 

fun day

this is funnnn day, on a fun day.
lyssnar på stevie å försöker applicera låtens budskap på dagen. går inte jätteJÄTTEbra. har haft en halvt fun day ioförsig. eller typ igår. hann hänga med tre bästisar, det e bra! skrev klart uppsats med isa & hängdee å hade fun day. åkte till offan, lagade middag, lyssnade på 1d å hängdeeeeeåhängdeee å hade fun day. åkte till anna & drack te å hännngdemeeeeer, hade fun day & sov. idag har jag hängt me anna kortis, lämnat tillbaka en jacka på monki å köpt en mycket simpel tröja istället, på rea fast hon glömde dra av rean å jag glömde säga till............ OCH ett par fina strumpor. älskar nya strumpor. faktiskt något av det absolut bästa. särskilt när dom har fina motiv. mmmmmmm. blev tagg på å harom imorn nu. hihi.
nu måste jag skriva självvärdering (JA det är ett random ord, jag är fortfarande övertygad över att det heter självutvärdering, men det är inte instruktionspappret jag läser ifrån, övertygad alltså), nk-uppsats, filosofiessä & plugga till historiaprov. mmmmm. livet <3. puss.
 
 

gberra

hoppåhej.
idag vaknade jag med en rosslig hals, ett tungt värkande huvud och en halvtäppt näsa. lite otaggat alltså. vill inte att det ska vara konsekvenserna av att jag kanske haft på mig för tunn jacka senaste dagarna när det har varit storm å kallt ibland. nej. fy. igår hängde jag iallafall med de tre nedanför. clarisgranis, simpishund & offan. mmmmmmm. det va bra. brabra.brabraaaaa. nämen nu måste jag plugga. hej!
 

bejbi

hej!
har besvarat 2 av 27 instuderingsfrågor till nk-provet på onsdag. kommer förmodligen plugga lika mycket imorn ja. bra. jaman. JAJAMÄN. blev iallafall "antagen" (JAJAJAJAJA "lol alla blir antagna", NEJ DET BLIR MAN INTE, inte om man är en osäker minderårig bebis, OKEJJAMM.) till hultfreds volontärer. blev glad. för då har jag en garanterad gratis vistelse på los hultos. ska ba jobba lite men det e chilllllll. såhär ser jessica ut när hon är glad:

såhär kan det se ut

  
pingis hos aggieeee.
två små mopsar. tagg innan/under tyskfesten.
ludvig&elli gla lång man.
MYSIG HIMMEEEEEL när ja kom hem.
en liten gla en.
en liten gulli.
MYSIGT RUM NÄR SOLEN SKEEEN.
trött vovve på besök.

LIVET

hejjjjjjjjjjo.
jag har en post-it lapp på min anslagstavla där det står "LIVET <3". det är min ironiska lapp som jag tittar på när jag hatar just detta, livet, av någon som helst anledning, för att ändå hitta styrka och se på livet från den mer fantastiska sidan (den ironiska). och jag har tittat på den nu, väldigt, väldigt många gånger den senaste timmen. INTE FÖR ATT VA SÅN liksom. men ibland så ba. ah. livet. imorn har jag en lektion, som varje fredag. men just nu är jag extra otagg på den. DELS för att jag är så förbaskat sjukligt trött, alltså verkligen SÖMNIG. vill bara få sova ut. lugna ner mig lite. men också för att jag har en examination på engelskan i form av en "jobbintervju". och det ska verkligen bli riktigt jävla hemskt. har ett papper på 50 frågor som kommer ställas av mina intervjuiga vänner imorgon. vill ju sova. MEN JAJAJAJAJ.
idag hade vi projektutställning och det var faktiskt mindre plågsamt än jag hade trott! fick en bunt snälla ord & intresserade ögon av min delfinfilm och det är jag evigt tacksam för! tacktacktack clara, aggi & lisa OCH alla andra bästa människor som peppat mig så!! BLIR VERKLIGEN GLAD. damp.
igår fyllde claris granis år och detta firade jag med att bli nekad på charlies & sen åka hem......... nämen lol. blev faktiskt bara så energirusig av att träffa hela gänget å ba säga hej å promenera lite tillsammans. mmmmmmmm. det va bäst. GRATTIS MIN GRAN, i efterskott. PUSS.
 
moa & male på projektishoppi.
 

delfinslakttttten

här är förövrigt mitt projektarbete för dom som vill titta!
en liten kortfilm/stop-motion om delfinslakten i japan. japp.......! 
 

bästbästbäst

min dator har absolut aids och jag är hela tiden nervi att den ska braka sönder. (vilket den redan har gjort) men förutom det och att jag är på dåligt humör på grund av tusen andra anledningar, så har jag haft världens bästa senaste 2 veckor. budapest med världens bästa jävla kör som vann hela skiten, påsk på landet med bästa släkten, och 4 dagar löparö med världens bästa kompis. här är random bilder:
 

RSS 2.0