yasyasyas

hej gang!
varit tankfylld idag. är det ett ord? har iallafall varit exakt det.
som en, jag iallafall, är most of the time ioförsig, men vissa dagar mer jö osv.
tänkte bl.a. på att det är så jobbigt att man en dag kan vakna å känna livspepp å glädje å ba "I CAN DO THIS LIFE-THINGY" även fast man är så osäker på allt i life hela tiden. men sen kan man andra dagen, eller bara andra sekunden ba sugas ur all luft/energi/glädje/inspo osv. och det är så jävla förödande & typ farligt och ba allmänt asjobbigt? skulle det inte vara bättre om man ba va på ena eller andra sidan? istället för att kastas imellan hela jävla tiden? samtidigt vill man väl ioförsig inte fastna på den deppiga sidan. men å andra sidan vet man iallafall var man har sig själv å livet då.
jag vet inte riktigt alls vart jag vill komma. ba att det är svårt detdär. å mkt annat etcetc. sjukt hur jobbigt det är att ba VÄXA liksom? växa upp, å växa ner till viss del kanske.
okokok. enough of that.
har iallafall gjort litelite nytta idag. & det är tamigfan bättre än inget.
känner ändå love till rätt mycket people atm.
å har rådiggat mina senaste helger pretty much.
hängde lite i skogen idag som en bör. trivs ändå så himla bra där. tackar fan mina lågstadielärare som måste vara grunden till en del av min skogskärlek. mmmmhmhhmm.
pALLA ha råångest hela tiden. man får försöka brotta ner den varje gång den får för mycket (av ens) luft.
fuck pengar & vad jag bör göra eller inte göra med dom jag har.
FAKTA är iallafall att jag blir glad av öl & hänga me kompisar i konstiga lokaler, att äta go (eller trashig för den delen) mat, dricka kaffe å äta MASSA chokladbollar, gå på konserter för det är fan så JÄVLA energigivande, gå på museum vare sig dom kostar eller ej, E T C. å jag tänker fan göra det.
japp.
hejjrå.
 

här är mina bästisar som jag saknar allra mest. men det värmer i min själ när jag får vara med dom å röka på ballen ;) <3

 

plötsligt händer det inte

förstår inte hur man kan ha ont i ögonbrynet och hur detta dessutom mystiskt orsakats?
men ont har jag iallafall. har haft i typ en vecka? haha.
vem är jag.
att faktiskt krama en riktig björn lär ju faktiskt vara ultimat. förutsatt att björnen vet hur man kramas.
tanken slog mig så att säga.
jag vill så gärna någon gång åka på valsafari. det får valfri människa gärna ge mig i present vid tillfälle. tack på förhand.
fatta skönt att man inte går i gymnasiet längre ändå? så himla annan typ av komplicerade kompis-relationer & shit som hände frekvent. nu har man typ växlat ner några växlar. tror jag iallafall.
idag fick jag typ en milli-sekunds feeling av PIRRET man känner när man fattar att "VÅREN ÄR HÄR". typ cykla på grus, gå ute i tjocktröja å halsduk, bli svettig i detta såfort man rör sig mer än att bara gå, mötas av solen minst varannan dag, börja få sommarplaner, se slutet av en grå period. ba ALLT hörrni. längtar så jag spricker.
hejråååååå.
 
ps. ni bör förövrigt aLLA spana in serien "Broad city", så jävla mitt i prick, samma typ som Girls fast ännu mer REAL och ba exakt som man kan känna sig. lovelovelove. (TACK maja för tipset!!!!!!!!!!!!) ds.
 

RSS 2.0