ja a a

jag har blivit så himla besatt av mat. är lite rädd. jag äter verkligen konstant. oftast är jag inte hungrig utan känner mest ett behov av att äta. idag t.ex. åt jag en fet jävla galen korv på lunchen som inte va apgod men fungerade för att mätta magen. och massa potatis och skit. sen gick vi till ica och åt glass och jag kände mig verkligen som en vandrande bulle. var. verkligen. mätt. men nja sen sisådär 30 minuter senare satt jag o tänkte på mat och efter lektionen var jag helt redo att köpa bulle och jordgubbar. vilket jag gjorde. blev återigen mätt som attan. och nu det första jag gjorde när jag kom hem var att trycka i mig en macka och en fet skål med vindruvor. OKEJ det kanske inte låter så extremt. men under loppet av väldigt kort tid så är jag matsugen VÄLDIGT ofta. och jag tror det kan få konsekvenser. när man inte rör på sig mer än idrottslektionerna, som förövrigt tar slut för evigt om typ en vecka. BRA.
har iallafall varit i Berlin med los köros! det va himla kul. men trött är man nu. och totaldöd i halsen.
JAVET att dethär va jätteintressant att läsa om. nu ska jag kolla gossip o eta ritter <33333.
hejjjjjjjjjjjj

 
























































































(känner för ett hjärta) <3

asså. jäklar i min lilla låda va bra Hamburg va. helt otroligt apbra bara. och jag har sån otrolig abstinens och saknad till hela resan nu. att ständigt träffa klassen, bo hos en snäll tysk, ha konserter och repetitioner hela dagarna och ha sjukt roliga och lyckade kvällar. KORTfattat snackar vi här nu. allt va iallafall sjukt jäkla bra och vi sjöng så jävla bra. mmmmmmmmmmhm.

   

Abruzzo

kollade på "En plats vid havet" eller vare heter imorse, på åttan. finns typ "En plats på landet" också. men ja. OKEJ. det är iallafall ett ganska värdelöst men underbart program. hatälskare lite. idag älskade jag det iallafall. dom var i Italien och kollade på massa fina gosiga hus. och det som paret tillslut valde ville jag verkligen också flytta till. FÖRSTÅR NI UNDERBART. att bo i ett jättefint gosigt hus med galen utsikt över grönska. asså åh. jag har verkligen en plan. hur jag vill att det ska se ut i mitt italienhem i framtiden. stolen på sista bilden ska med dit. och liknande sådana. gud va lol jag är, ni fattar säkert ingenting, men jag blir faktiskt lite galen. mmmmmmmmm.

  

you´re doing it againnnnn

tjena grabbar, här vare livat!
idag hade jag soaré med min gosiga lilla klass i aulan. det gick faktiskt brutalt bra, hela skiten alltså! trodde vi skulle dö, för allt var lite halvoplanerat, fast ändå planerat liksom. men ja. det va kalasbra iallafall. är faktiskt riktigt stolt över alla glada små braiga barn i klassen min, mmmmm uppträdandena blev ju apbra!
så ja det va ju kul. mindre kul är engelskanationella uppsatshelvete imorn. h a t a r den delen mest av allllaalallalla. men ja. kul. valborgen helgen var förresten himla fin och somrig. jag ba chillade runt hela tiden kändes det som. hann hänga med massa braiga människor. isa, jessie, josgos, offan, claris, jopsi, hemma hos anton, åh va mys. och i tisdags hängde jag med sara&lisa i gamlis och lapade sol sittadens på olika små gathörn och åt kaka. mmmm. brareva.
nu ska jag fan gå o lägga mig. är jeeeeeeetttttetrött. lång men otroligt bra eftermiddag må jag säga. åh. lyckad och superb!
puss

två bra.
 

RSS 2.0