GRATTIIIIS FINE


rulltårta

HEY
idag har jag badat, bränt mig på en manet, varit inne i stan, chillat i solen på en brygga, ätit lejonet&björnen glass ah typ det. nuuuu är jag i min kusins hus och jag ska nog dra mig hem till mitt. som ligger cirkus 30 meter härifrån. mumma. kul inlägg hej. nu orkar jag inte med mig själv, hahaha :D
PUSS

i roslagens famn

HEJ höRRni (a la ejeby)
jag e på vässstkusten va, gbgggggg.
midsommar va fint med fulla släkten. jag gjorde en jordgubbstårta på dagen för att fira min bror ytterligare.
jag kollar på fotbollsmatcher lite hit och dit också. badat har jag gjort också. igår och i förrgår. idag var vi ute med båten till en ö där vi låg och stekte. tyvärr blåste det lite eländigt så vi for hem igen några timmar senare.
solen skiner iallafall, det e fint ju. ojjjj nu blev england blåsta på ett mål i matchen mellan tyskland-england.
nuuuu ska jag nog dra mig från datorn.
pusssssss


lean back

hejjjjjj.
jag packar för fullt. just nu är det lite problematiskt när jag har mer kläder än vad som får plats i väskan.
blääääääääää. mamma kommer bli sur om jag har en till väska.. men det kommer jag ha ändå..
okej. nu ere lite bråttom känner jag. har VERKLIGEN inte packat klart. och vi ska åka kvart i fyra. och jag måste hinna äta också. HERREGUD BARA EN TIMMA KVAR. OKEJ JAG MÅSTE GÅ. VI HÖRSSSSSS. PUSS

såhär vacker var jag framför min webcam i datorn för några dagar sedan. jag kände att ni ville veta. och nej, det är ingen gigantisk hårslinga som sticker ut från mitt huvud, det är en liten ful lampa i bakrunden :D
 


http://open.spotify.com/track/5IrfZyMoAcdtAnqsD3UUtD

bra låt.

du borde fattat bättre

  

du gamla, fria nord

hej.
jag började skriva värsta inlägget. men sen så kändes det som att det skulle misstolkas.
för jag lät lite "hej nu ska jag va känslosam och tänka tillbaka på mitt liv och nu är jag depri fast ändå inte och blablablablabla jag vill ha uppmärksamhet", fast det va inte tanken. utan det var så den kunde misstolkas typ. fin förklaring, ja hej.
här sitter jag och funderar iallafall. nu vet ni.
jag har kollat klart på season 8 av scrubs. jag grät på sista avsnittet. obsessed tjej.
jag gråter nästan av tanken på att det bara finns en säsong till och den är bara fylld av ynka 13 avsnitt.

nu lyssnar jag på samma låt om och om igen. det är lite jobbigt detdär. när man verkligen fastnar för en låt. och bara kan lyssna på den. får aldrig nog. 
jag älskar att andas, med näsan. just nu alltså. för jag har sprayat min spraydeo och den luktar sjukt gott.
jag älskar deos, dom luktar så gott.
nu saknar jag nästan mina första inlägg i denhär bloggen, då var jag ett cp. det är jag ioförsig nu också.
men jag saknar, nej jag vet inte riktigt egentligen. jag saknar ett visst ställe förstår ni.
tycker ni om inlägget? väldigt vettigt och så, sånt gillar ni förstår jag.
jag saknar min fina klass. 9m. jag saknar dom så mycket att det gör ont, faktiskt. i ryggen, fast det kanske har å göra med att jag sitter lite obekvämt. men jag tror bestämt att det har med 9m å göra också.
hur ska jag klara mig, alltså hur ska jag klaramigKLARAMIG utan dom som klass i tre år? eller i all evighet egentligen.
och påtal om egentligen. egentligen har jag någon slags hatkärlek till dom. jag kan verkligen känna hat ibland, eller mer sjuk irritation. dom kan va en jävla pain in the ass. men å andra sidan kan dom vara så fantastiskt jobbigt bra också. sådär bra att det fakiskt gör ont att lämna dom. sådär bra att jag alltid känner mig trygg hos dom, allihopa. sådär bra att jag kommer sakna dom hysteriskt, sjukt mycket. för dom har inte bara varit en klass, dom har varit och är fortfarande en familj.
oj, töntöverkänsligvarning på inlägget. shit va töntigt allt det senaste lät. men ni är ju 9Mare allihopa (nästan) som läser min blogg så ni fattar. även fast jag låter som en tönt.

jag hatar facebook. nej det gör jag inte. bara lite. det är så fasligt trist där. ändå fortsätter jag vara besatt.
och imorgon far jag till götet. sveriges baksida. yepp ni hörde rätt. där är iq betydligt lägre. overall liksom. men jag gillare. jag gillar landet. å alla bra barn. å fina havet. å kalvö, brokö, ramnö, kisteskär, gottskär, finnasand, varvet och allt detdär. det är sommar. (och vinter, vår o höst med för den delen)
nu ska jag försöka hitta en annan låt att repeata, jag vill ju inte ta död på den jag lyssnar på nu.
jag bloggar säkert imorn. om inte, så ses vi någongång någonstans ute i kosmos.


superstition

hoppla, nu råka jag skicka "I'm so happy" med Salem till nån random på spotify när jag skulle skickat den till anna. ajdå, den kan ju tolkas lite fel kanske ("I'm so happy cause you are gone, when you're gone it makes me happy...blablabla")

annars sådär idag så åt jag någon slags frukost-lunch-brunch med anna i sickla, sen tog vi tåget till duvnäs där vi så småningom skildes åt och jag drog hem till sara. vi åt glass, låg ute i solen och prata, badade i långan, chillade där och sen åt mackor framför friends. jag lyckades kolla fel på tågen så jag missade det PRECIS. nästa tåg skulle gå om en halvtimme så jag började gå längs gamla vägen. trevligt var det, men ännu trevligare var det att sedan bli upphämtad av pappa med bilen :D

nu ska jag kolla scrubs och sen packa.
pusssssss

http://open.spotify.com/track/7lItUx11Vl9heRR9H68h2M

idag har jag varit hos emmaaaa tillsammans med offan och sen även anna.
vi badade, bakade och lekte med emmas lillasyrra elinnnn.
när jag satt vid järla station och väntade på bussen tittade jag snabbt åt vänster där biljettautomaten står, och vad ser jag för slags klotter då om inte..

då blev jag fylld med 9m kärlek och blev genast lite ledsen.
shiiiiiiiiet liksom. fatta att 9m är min EXklass..
nä jag ska inte börja mala om det, lär bli segt.
imorn ska jag träffa anna och sen saraaaaaaaa. mYS :)
nu ska jag kolla scrubs och sen försöka somna innan det hinner bli just igen..
rubriken bör ni lyssna på. den låten spelar jag på repeat hEla tiden. bra stuff.
puss

mission accomplished

maaaaaaaaaaaake you own kind of music spelas på min spotify nu.
rubriken hör till den pågående konversationen jag har med joppsi på facebook just nu.
påtal om joppe så ska hon lämna landet imorgon. fantastiskt tråkigt.
inga mer fabulösa konversationer på fb (o mikket annat) på TRE veckor. hur ska det gå?
men kort får jag iallafall. jag lägger in en fin bild på henne nedan så ni kan titta å njuta.
en pus till dig.

hursomhelstsomhelstsomhur. äh jag venne. jag streamar scrubs HELA TIDEN, då menar jag verkligen det. eller såfort-jag-sitter-vid-datorn-helatiden helatiden. förstod nån? lämna gärna ett vänligt "ja" till kommentar. och namn, telefonnummer, adress, mail, mor&fars mail om jag inte kan nå dig och faxnummer.

oj. hej va kul. nu blev jag stressad. oj. okej.
dagen har varit chill. jag fikade med en bunt barn på 60 och sen latade vi runt och så åkte jag hemmmm.
shit va många muffins jag ätit de senaste timmarna.. nu hemma alltså. och LITERVIS te. och mASSA scrubsavsnitt. jag tror jag ska fortsätta på det spåret..
puSs

bilder från idaaaaaag:
 


bild på jopeeeee.


dancing on my own

guten morgen!
jag gick upp för två timmar sen. och sedan dess har jag ätit frulle, kikat teve, klinkat piano.
tydligen ska jag vara i slussen nu. hehe. men jag måste duscha och klä på mig först. sen ska jag fika med större delen av min klass trorja. mys :)
ah det va väl det liksom.
puss


ni gillar't

asså jag har verkligen cpryck. okej PANIK min arm typ rycker. jag har nämligen knäckt mitt lillfinger så många gånger nu (nivet mina datorcpryckknäck) att den inte går att knäcka mer utan typ ilar och har cp ryck. okej panikkasnclsjdblvk-. ni anar inte hur jobbigt det är.
aaaaaaaaaaaaaaaah. okej va jobbig jag är. men det är verkligen jobbigt. okej. men jag ska inte låtsas om det. herregud. okej nu kör vi.

iGÅr. var en fabulös dag! vickan och danne gifte sig (jag orkar inte hata dom och vara neggo för att deras bröllop är det enda som pratats och skrivits om det senaste halvåret, skit samma, jag gillar dom båda, jag älskar faktiskt kungafamiljen, rätt blåsta hela bunten men jag gillar't!) jag var i stan på dagen en kortis för å leta present till bror min som fyllde år, jag hittade inte det jag sökte, istället åkte jag hem och njöt av en mumsig middag med god jossangjord tiramisu som avslut, ute åt vi också, mys! vid halv tolv nångång mötte jag upp joppe, börge, sarasnigel och alexxxxis på tåget. vi tunnelbanade sen iväg till gustaf adolfs torg där vi dansade tills vi svettades sönder MITT i ett hav av 7 miljarder (det va typ så många) människor. trångt och mysigt vare! sjukt kul också! :D miike snow och basement jaxx va på plats och djadE. grymt vare!

iDAg. var också en fabulös dag. jag vaknade halv ett, segade frulle. KASTADE MIG (rätt bokstavligt talat) in till slussen där jag mötte upp offan, vi åkte till 60, fikade och planerade kvällen med corre. åkte till djurgårn och sen hem till henne. hade cpkväll med uppdrag och kul (VÄLDIGT försenad födelsedagsgrej för anna och joppe) agnes va me också, sen mysfikade vi på 60. naaaaaaaajs vare.

jag vet att ni gillar mängden text. jag vet också att det är väldigt n00bigt att använda "jag vet att ni gillar..." i ett blogginlägg, när man är ironisk och TRÅKIG. jag brukade skriva sånt typ varje inlägg i början av min bloggtid. NUVETNI. hejhopp. nu ska jag lägga in några vackra mobilbilder från miike & basement. 
hepP. 

  

grattis bror


all the best

tjenamittbena.
idag vaknade jag halv två, efter att ha sovit eXAKT 12 timmar. najsbajs.
känner mig allmänt sjukt lat idag, är rätt otaggad på att gå utanför dörren, men samtidigt känns det rätt segt att va hemma all day long liksom.
igårkväll var jag på salem på skeppsbron (sthlm love) med en bunt människor, chilllii. men sen drog vi innan konserten va slut för att hinna med en buss. det sög ju. särskilt eftersom jag missade bussen, hah :D planerna ändrades iallafall lite och vi drog till måsungen, hahahhahahaha. där vart det inte så kul tillslut så jag drog hemmmm. i förrgår var jag också på sthlm love fast på magnus carlsson och charlotte perrelli i kungsan, med nästan samma bunt människor. niCe. efter var vi hos lisa och sen sov jag hos annaaaaaananana.
igår fyllde erikkkkk år, och det firades på en äng i duvnäs. det var mys, med mYCKET goda godsaker. hihihih.
idag ska jag kanske på miss li på grönan, men som sagt känner jag mig fanTASTISKT lat just nu..
åh jag tycker det låter som åska utanför mitt fönster, kanske bara va ett flygplan.. aja, vi får hoppas på det bästa, alltså åska. myse :)
lite gullerull fula bilder ska ni få. puss.

         


idag fyller denhär killen år, gRatTis bebissssss


slickepott

jag tänkte göra ett inlägg om hur mycket jag älskar slickepottar, men jag ångrade mig när jag började ta kort på min favorit slickepott. heh. normal tjej!
nä nu ska jag kolla på scrubs och sen sova.
mycket intressant inlägg.

kattbajs

hejjj
idag äre grått å mulet ute. men det gör inge.
jag e glader. hihi. ikväll tänkte jag&lisa och co. att vi skulle gå på magnus carlsson på grönan, efter mycket mass-sms och närmare inspektion av grönans hemsida kom det fram att det var FEL magnus. :'( så då bestämde vi oss för att ge oss ut på äventyr imORN istället. mycket bra lösning!
igår va en trevlig afton, inte så jätte pepp, men rätt mysig ändå när jag tänker efter :D MEN sen åkte jag hem. och när jag va påväg till tågstationen såg jag en annan väg som jag aldrig gått förut, men den var närmare tåget liksom, då tänkte jag att det måste vara en genväg! så jag promenerade glatt på den tills jag kom till en annan väg då jag inte hade en aning om var jag var. lika glad promenerade jag tillbaka och hittade ÄNNU EN okänd, men förmodligen snabbare väg, där gjorde jag samma sak (promenerade tills jag var lost och gick tillbaka) och exakt samma sak gjorde jag på ÄNNU EN väg. tills jag insåg att jag kanske borde ta en väg jag tagit förut. detta gjorde jag, och tog nästa tåg eftersom jag missat det första. men glad va jag ändå. :D
ni ska få fyra små fula bilder från igår. och nu ska jag gå och äta muffins. pusssss.

    


GRATTIS MIN FINA VÄN


happy together

MEN OJ va min blogg är död.
trist grej liksom.
nu ska jag skärpa mig. och igår tänkte jag blogga, men då vart det bara massa 9m blablablablaaaaaaaaa. och jag insåg till slut att näe, det e inge kul å läsa.
SÅ NU ERE NYA TAG. typ.
OKEJ såhär ere:

10 juni
vare skolavslutning och 9m skiljdes åt för all evighet (som klass vill säga)
på kvällen blev det lite halvfail men jorå det va kul det me :D
  

11 juni var jag en trött tjej, men jag, min kusin, mormor och några andra glada släktingar pallrade oss till södra och såg min syrra ta studenten, utspringet alltså :D SEN stog vi o vänta på att flaket skulle åka i hundra år, sen (javet att ni gillar sen) sEn vare mat och glada släktingar och galna barn hemma hos oss, mys :)
 

12 juni var jag återigen trött, hehe. vid fyra åkte jag, jossan och pappa in till jazzfestivalen. där kilade vi in och såg maaaaaaaaassa bra grejs, o bror min stod och presenterade på scen. där va vi i åtta timmar och njöt av sjukt bra musik, lite mat och en hel del kaffe. sist ut var Missy Elliot som var grym.
  

idag är idag. 13 juni. senare ska jag förmodligen på bio med lisa, anna, erik och offan. mys :)
nu ska jag käka nåtttttt. (joppe du fick en liten "senaste dagarna i några sammanfattande bilder" sålänge :D)
  
ovanför ser ni dagens fantastiska outfit och min fina klocka jag fått av bror min i födelsedagspresent, ni ser också dagens väder. mumma säger jag bara!

irreplaceable

asså åh. jag är så lycklig. jag älskar min klass så fruktansvärt mycket. och dom är så fantastiska hela bunten. imorn kommer vara den mest deprimerande dagen i mitt liv. jag, eller vi alla, kommer bokstavligt talat, dö.
löparö var b ä s t. och det har de senaste dagarna också varit. åh, ÅH. 9m är så brrraaaaaaaaaaaaaaaaaa.
wiiiiiiiiiiie. jag vet. ni börjar tröttna. på dessa ständiga kärleksförklaringar till min fina klass.
men det orkar jag inte bry mig om. imorn. blir en bra dag. och ett rent jävla helvete.


IDAG var en bra dag också, förresten liksom :D hihi
umgicks med en bunt bra barn på kvällen också liksom. hejhopp.
nu ska jag sova. puSS

dröm bort mig igen

9mi. så fantastiskt, jobbigt fina och underbara. det som händer på torsdag är väl inte på riktigt? för det går bara inte. jag älskar er för mycket för att kunna skiljas från er nu.
tillsammans med en viss liten 9ma blir vi hysteriskt, sjukt, äckligt bäst. och bättre än bäst går det ju inte att bli?

jubel

heyy babes!
egentligen skulle jag åkt till johannas och julias födelsedagsmys i nån park i boo ikväll, men jag är för trött för det (sov ju trotsallt knappt 4 timmar inatt, och då tog jag dessutom lite sovmorgon..) SÅ nu ska jag packa min lilla kappsäck till löparö med klassen lördag-måndag som ska bli U N D E R B A R T! :D wiiiiiie, sen ska jag hoppa jämfota till mitt badrum, borsta varannan tand, svälja alla bakterier, kissa utanför toaletten och hoppa höjdhopp tillbaka in i mitt rum och dö när jag somnar i min säng. och nej, jag vet inte vad jag pratar om..
iAlLafAll. på måndag får vi hoppas att min klänning från nelly har kommit, annars ligger jag risit till när det gäller balklänning, hehe, men AHRÅ! åååååååh, helgen kommer bli bäst :D
nu ska jag packa. puss.
och GRATTIIIIIIIIIS JOHANNA (AV)FROST(AT KYLSKÅP) och JULIA (S)NILLE(BLIXT) som fyller år idag :) ni är allt fina ni.

 


great day

tänkte göra värsta satsar långa bild inlägget om igår kväll/natt när jag och offan satt uppe till fyra för att skriva so. nej, vi är inte satsare, vi bara planerar sjukt dåligt. hursomhelst såg det ut mycket såhär:

sjukt pigg glad tjej.
 
samma glada, pigga tjej ungefär 2 timmar senare
 
det ljusnade ute och himlen blev blå
 
denna bild lägger jag såklart upp för att visa hur snygg och sexig man kan vara klockan 4 på morgonen när man pluggat hela natten.
 
tillomed solen hann titta förbi, wiie

sleepy

hEJ. märkte precis att jag är hysteriskt (hyffsat iallafall) TRÖTT denna afton.
jag började plugga fysik vid lite drygt åtta sådär. då började liksom mitt pluggmönster som följde "resten av kvällen". Alltså; först är jag pigg och sitter "nyfiket" å läser om allt fysikens värld har att erbjuda, efter några minuter börjar mina ögon bli tröttare och tröttare, snabbare och snabbare.. tillslut är de så trötta att jag funderar på att ta en ytterst kort "blundpaus". detta genomförs och jag lyckas somna och vakna igen typ tio minuter senare. då får jag panik och börjar plugga igen och så fortsätter det sådär. så har det varit nu, tills för typ en stund sen, då lyckades jag först somna på köksbordet i typ en kvart - vaknade upp och blev stressad för att jag somnat - går upp till mitt rum och sätter mig på sängen, somnar där nästan direkt och vaknar upp en halvtimme senare.. mmra, det går BRA vettni!

men hejhopp. nu ska jag PLUGGAAAAAA. tills jag dör, typ på riktigt faktiskt.
bilder från slöjden som jag inte orkar förklara, men som egentligen bara är roliga med själva historien bakom. haha :D aja. ni får skapa er en egen bild och historia bakom det hela :D pUSS

   

istället för att plugga fysik till provet imorn, sitter jag och roar mig åt bilder som dessa

    

1 juni

igååååååååår övade vi till the FINAL vårkonsert. det va riktigt kul som ni ser.

offan förvandlades till ett cp när vi gick till skåpen

på rasten dog jag vid detta stängsel när jag skulle gå/hoppa över och ramlade.

snel tjej

snel tjej 2

snel tjej 3

adam, erik och julius fick syn på en bärfis, greps av panik och kastade sig därifrån. sen mördade fredrik och anton den, då vågade dom komma tillbaka igen.

fin tjej

julius bjöd på coke..

söTa

sÖt

sen vart det genrep och hela världen blev överlycklig igen.

ofelia blev rädd.

corre sörplar lite hud

sJUKT glada tjejer!
 
DUKTIGA åttoooooor
 
sen kom sjuorna, dom va inte lika bra.. så då föll en mindre glad stämning i publiken (som alltså bestod av 9M) men när dom sjöng YMCA blev vi åter glada och dansade så fint tillsammans.
 
här har vi julius som på lunchen klättrade upp i nån grej, sen fick han en stöt och föll ner på marken som en liten ekorre.

if you leave me now, you take away the biggest part of me


RSS 2.0