brotherhood

hejlo.
har haft en så braaaaaaaaaa helg.
jag låtsades som att mitt plugg inte existerade & att jag hade en mini-semester. bodde i min syrras lägenhet delvis och annars hos anna typ. världens fest. för mor å far var på landet. och ninni är i rom i en månad.
fredagen svepte jag agge å anna öl & gick på klubb i högdalen. det va cool bro. oklara möten men bra dans till trummor. lördagen var en världsbra höstdag. jag å anna promenerade i tanto och letade kläder i hela stan men hittade inget kul. desto mer dyr dricka kunde vi köpa på kåken samma kväll! ehe. lol.
sagt å gjort. kåken me elli å agge. innan det en fabulös middag me a und a. söndag vare rep å gudstjänst följt av bio me lisa & eliott. sen åkte jag hem till mitt tomma, obesökta hus och drack te, åt mackor och kollade på film.
bra avslut på en plugg-ignore-helg.
idag var jag dock tvungen att ta tag i saken. har blivit lite extremt påriktigt jätterädd för torsdag och tenta.
men. ja. det får väl bära eller brista.
aggo åkte till spain idag. fakta som tynger & gläder mig. hej aggis hoppas du läser detta ändå!
nu ska jag skypea med isa.
herrå.
 
 
 
 
 

making my way down towwwwwn

morgonen efter blev bättre! tack jessi <3
har haft ett oklart glatt-käckt humör idag. rullade iväg till su trots extremt grått väder och exTREm trötthet trots att jag gick upp halv tio. var inte ens irriterad på mina gruppmates trots att jag spotted dom direkt när jag gick in i hörsalen och satt brevid dom hela föreläsningen. det är fan framsteg mina vänner. jag var typ TREVLIG och kul, helt sjukt javet. ämen jag måste lugna ner mina otrevlighetsfasoner lite ibland. inte alltid helt 100% berättigade har jag lärt mig.
påvägen hem köpte jag mozzarella och yoghurt. de två viktigaste ingredienserna att ha hemma. har man dom överlever man. mor&far är nämligen på landet över helgen. jag undrar hur onyttigt mozza är för jag lever fan på det. mmm so tasty.
tror iallafall att jag var så gla idag pga. kör igår, älskar köreeen, och öl å tacos efter. mmmmm.
plus! har köpt en ny mössa. blir lite peppig av den. kul me nå nytt. nu fattas bara jacka och skor sen är jag fit for fight.
nu ska jag plugga och sen som belöning efter ett tag få baka chokladbollar, sen plugga mer, och sen äta :)))))
belöningssystem är det enda som funkar för mig å plugg.
hejrå

en gång är ingen gång

aloha.
idag blev en pissig dag.
också, känns det som att det knappt varit en dag. den liksom försvann. ni vet på detdär sättet som när man råkat trycka på en random knapp på tangentbordet (tror det är "insert"-knappen) som gör att om man ska skriva något framför en mening man redan skrivit så försvinner bokstav för bokstav. you get it? händer mig iallafall.
jag var påväg till skolan vid 11 men hoppad av tåget i järla och vände. hade jobbig huvudvärk som kändes annorlunda en ens "vanliga" liksom. och min kropp var växelvis varm/kall på tåget och jag kände mig så himla konstig. sen blev det jobbigare backen hem för jag mådde illa och låt oss lämna det där.
sov i tre timmar från 12-15. gick upp, åt lite majs å pasta. sov/vilade vidare och gick upp till middagen men tog en macka och te istället. nu känner jag mig sådär typiskt "dålig" för att jag missade skolan & inte ens har pluggat lite istället. är lite irri också över att jag missade just genus-föreläsningen. den om någon ville jag ju för bövelen höra.
tänkte sätta mig å plugga lite men insåg att klockan är fan ändå halv nio och dagen är liksom redan förbi. och typ bättre å göra det till en hel sjuk-dag än att tycka eXTREMT synd om mig själv för ett försök till plugg i en timme. (som förmodligen bara kommer bli extremt oproduktiv och mobilandes igenom).
så.
ska nog äta glass istället. å kolla på film.
fun day.

maj månad

i maj var jag på körläger me gamla goa K.Ö.T.Tis
mallis var på besök och posade som en liten gulli fjorre <3
en dag på jobbet köpte mina kollegor en 200g digestive-marabou till mig (min favvo) och jag blev så himlahimla glad. saknarom lite.
parkhäng började existera igen, mmmm. känner att jag inte fick tillräckligt av det i sommar :(
jag å aggo hängde på hennes balle å hon hade köpt en jättefin klänning som hon var fabulös i.
skivorna kom och vi hade apkul. här som 101 dalmatiner, jag å aggo, anna som cruella!
prickarna smetade ut sig lite under  kvällens gång :)))))))))
sen plötsligt fyllde jag år och firade med en god tårta å familyn!
men min faktiska födelsedag var på agges skiva där jag var iklädd en cigarett! här är kvällens bästa bild, på mig själv, denna gestaltar den exakta känsla jag fick när jag tog på mobilens "fram-kamera" och såg mig själv. </3
på födelsedagsmorgonen vaknade jag upp med två trötta snällisar som följt me mig hem (obs för att jag inte skulle behöva vakna upp själv på min födelsedag då mina päron var på landet </3)
hade en perfect dinner med dessa glada.
träffade denna någon(?) dag senare. och vi hade bra häng as usual.
hade en världsbäst kväll och natt me clarr & simpis som ba va bäst å kul.
avslutningsvis vet jag att en hel del öl konsumerades under hela månaden, några betades av med dessa två vackra skapelser. majsan å dextrikus! <3

måndag fortfarande japp

jag lyssnar på 1d's nya låt "Fireproof", klicka där så kan ni också avnjuta den.
asså hahaha. jaa ni. vad hände egentligen den dagen jag "förstod" 1d? så jävla fucked up men kul.
hej aggis! hihihi. tittade faktiskt tillbaka på dina glada å peppiga kommentarer på mina inlägg där vi hängt osv. det är kul. blir glad. men jomen visst sörru.
idag hängde jag med agge i cirkus 40 minuter på sin höjd? men det var ett par bra 40 minuter hörrni. har jag tur ska jag hänga med henne imorn igen. i förhoppningsvis fler följande minutrar. jupp.
idag har också skypeat med jessi 2 gånger. 2 bra gånger det också. i otydligt många minuter, men rätt många. sen pluggade jag i typ 30 min. men betade faktiskt av förklaringar av 12 psyko-begrepp. (en del av min plugg-inför-tentan-process som jag försöker bygga upp!)
är rätt jätteopepp på att åka till su imorn. nivet sådär när man varit ledig en hel helg och står inför skolan igen.
men tror min föreläsning ska handla om genus kopplat till psykon så det blir kul ändå.
nu ska jag kaanske göra ett bild-inlägg från lost months ni inte kunnat avnjuta här på los bloggos.
adjö!

måndag

det regnar ute idag å ändå är jag inte nöjd.
så himla frustrerande känsla.
hej clara och tack för respons <3! love u & saknar dig. saker du redan är medveten om men som aldrig kan sägas för mycket eller utan att en blir lite glad, tror jag.
saknar mina barn dagar som dessa. för på något vis var det alltid i misären dom var som bäst. trots att man bara ville ligga kvar i sin säng på morgonen pga trötthet & väder, och inte gå ut i mörkret för att återigen somna på bussen och sen studsa upp vid rätt busshållplats, trots detta kunde man fan inte neka glädjen man kände någon gång vid 4-5 tiden när man var kvar med dom sista barnen och hade det som mysigast å lugnast. inte heller kunde man bli så hIMLA irriterad över huvudvärken man hade där mitt på dagen på sin 30 minuter långa rast, för när man kom ut var man återigen uppskattad & omringad 100% med klängiga, lite griniga, men så fina gulliga barn.
på onsdag är det kör iallafall och jag längtar så himla myckeee. saknar att ha kör nästan varje dag i skolan.
hejrå.

tbt till mina trötta raster på fritids & tores fina snöflinga <3

 

hade behövt en egen liten peter på min axel idag

jag sitter å väntar & hoppas på att regnet ska komma. lite åska vore inte helt fel heller.
lyssnar på sweeneymusik och längtar bort till musikaler. å det är fan världens bästa grej.
jag borde plugga psyko, skriva ner begrepp & förstå dom, läsa mer än det faktiska enda kapitel jag skummat igenom, kanske kasta ett öga på de två andra böckerna som tillhör delkursen, komma på nåt fyndigt sätt att hålla presentationen om min grupps fältstudie på fredag, osv.
igår såg jag "Turist" med joppe. den var bra. sjukt bra. den bör varje svenne (för att börja någonstans liksom) se.
jag längtar till landet, men ändå inte liksom.
åh jag önskar jag kunde rita bättre. har alltid lidit av dendär - få en tydlig bild i huvudet om vad man ska rita och så blir det helt åt helvete när det landar på pappret - grejen.
nu ska jag göra en ostmacka.
herrå.
 

RSS 2.0