BUDAPEST

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trots att bengelius gav mig det vänliga tillståndet att stanna hemma från kvällens konsert (dagen innan budda-avresan) så har jag inte packat än. alltså är jag en jätte jobbig elev som inte gör det hon borde när hon borde SOVAAAA:A.:A.a. men! fear not! detta skall ske alldeles alldeles strax. för jag har precis, tillslut, fått låna jossans jacka (HINTTTT EJEBEJBI ;);););););)) och då blev jag glad. så strax ska jag sätta på 1d och ba PACKA KLAAART. måste skriva upp några fler saker jag ska göra så jag inte glömmert; packa ner pennor&tipsblocket!!!!!, radera bilder på mobben så jag kan ta nya fina, offlinemodea musik på spotify som jag ba MÅSTE kunna lyssna på, SÅ! åhhhhhhhh. blev glad nu. efter att haft en liten emosvacka. har så hjälplöst helvetiskt ont i halsen. det bor en hög onda andar där som krafsar med glödheta krattor och stoppar de klingande tonerna som tillhör min röst komma upp till ytan. MAN KAN JU INTE BLI ANNAT ÄN ARG. !:!:!: idag fick jag min studentmössa å jag gillaren. ja, jag ser galen ut iren, för den e rätt hög osvosvosvosvosov. men det står iallafall palmis påren å det ba känns fett FETT. älskaren mest därför. MENMEN.
imorn ska jag åka hemifrån 5.20 för att hämta upp en hög drälliga gulliga ungar för å sen träffa en hel jävla fet hög till med ännu fler sådana. och vi ska hare så apigt jävla KUL tillsammans i BUDAPESSSTTT. å jag e så himla gla.
pusspusspuss nurå!!!
 

JAAMAN

idag ere måndag och den har varit så långt ifrån ångestfylld att det är knäpppppt!
hade bästa, peppande repet med pluppklassen å vi ba drog över på tiden utan å ens tänka å ba ägde å mmmmmm. nämen lol. det va ba så mycket KÄRLEK å GLÄDJE inne i aulan där för en dryg timme. sen blev jag pepp på livet efter det. var hemma hos falle å i bromma blocks för första gången! random ställe, men trevligt! blocks alltså. på fredag åker jag till budapest med så apigt taggade människor och jag är så glaaaaaaaad. mmmmmmmm. gladgladgladglad. å imorn har vi konsert, må det bära eller brista hahah, känner att jag kommer vara glad oavsett. mera konsert på onsdag, mera på torsdag. ÅSÅBAVAVIDÄRHELTPLÖTSLIGT. FREDAGEN. BUDAPESTEN. AAAAAAAAPA.
okej. ska sluta tjatatatat. men är liksom OVER THE TOP TAGGapa.
HEJRÅÅÅ nu ska jag duschalol.

kuliga saker

 
 
 
 

yaourt

paris va himlans braaaaaaa va. idag har varje människa, nästan, jag träffat frågat VAD GJORDE DU? VARE KUL? APAMBULANS? åh jag känner kärlek till att ni undrar osv. MEN mina svar blev verkligen tråkigare å tråkigare för varje gång någon frågade, tröttnade liksom. så jag säger kort å gott ba att PARRE VA SKÖJ. VI GJORDE SAKER SOM MAN GÖR OSV. PUSS. jag e trött å vill inteinteinteinteinte skriva engelska, det är mitt mest otaggade ämne nu. JAHAAAAA. då vet man. men ja. nu ska jag göra klart min delfinfilm. joke of the year. delfingurl_96_skoja_95_lol_:P. jappo. hejjjjjjjrå purriplupp!
 
denhär yoghurten älskar (och saknar) jag mer än vad som vore sunt. hejpårej.
 

RSS 2.0