då vet vi

sålde*

här sitter jag och tänker det kan du väl förstå

här vare livat!
idag. har jag varit hemma. är sjuk.
snor sprutar från alla håll, min hals är död, har lock för öronen, huvet gör ont.
fryser & svettas.

inatt drömde jag en JÄTTELÅNG och TRÅKIG dröm om aktier. som jag säljde typ, och det var massa fuffens och jag fatta typ ingenting. den va iallafall FETT LÅNG. tillslut vaknade jag mitt i natten och gick upp på toa och tänkte att jag kanske slapp drömma om aktier nåmer nu, men närå, nu drömde jag ytterligare en dröm om aktier, typ en fortsättning. det var iallafall astråkigt.

annars idag har jag tittat på twilight. andats lite frisk luft när jag va ute en stund här i kvarteren med syster. sen har jag ätit några pankisar. och nu har jag lite allmän ångest typ. mumma.
om typ två timmar ska jag på diskantrep. ÅHSÅKUL. fast det blir alltid bättre när man väl är där. har vi klurat ut. men nu innan känns det inge vidare. och imorn. vet jag inte om jag ska gå till skolan eller inte. fast jag måste typ. vi ska till naturhistoriska.................... fast det e gos där!
nu ska jag kanske sova lite. eller jag borde typ plugga...
purri.

det va fint väder idag.

mönster

    

make you feel my love

jahaaaaja. hej.

jag vill gå på filmfestivalen men det finns två anledningar till varför jag inte kan gå:
1. det koSTAR för mycket. eller det är ju inte så fruktansvärt dyrt egentligen, det är bara det att alla små enkronor jag kan hitta måste jag ha till julklappar. det lär bli en hel del i år.
2. jag har absolut ingen tid. :( antingen måste jag plugga till nåt cp prov, eller så rymmer jag från det och typ fikar bort pengar med ejeby, eller så träffar jag någon annan liten cpmyra. som e kul.

påtal om julklappar så kommer mina verkligen bli Ofyndiga i år känner jag.
jag vet VERKLIGEN INTE vad jag ska köpa till alla, och till exakt vilka. man kan ju inte köpa till alla liksom.
hmm.

igår träffade jag ett litet cp gäng. mina små cphoror helt enkelt. (för ni få som inte förstår detta uttryck och läser min blogg ursäktar jag.) det va faktiskt riktigt gos. ibland blire ju lite fail när alla blir galna men igår vare inte fail! vi endade upp hos claris, och när jag skulle hem lyckades jag missa mitt tåg och fick promenera och stå still i en hel timme i 12 minus grader. men det va chilli. när jag kom hem var hela min kropp av is. men det va chilli.
idag ska jag plugga tills jag dör och sen ge mig ut i kylan till GSSSSS (innerstadbornas c00la förkortning för Gamla Stan!) där ska jag helpa anna innan hela (förhoppninsvis) 9mi kommer för att gosa!
wiiiiiiie.

modern tysk grammatik

hoppla.
förlåt för att jag dör hela tiden. trist detdär.
mEN. i onsdags pluggade jag till ekonomiprovet jag hade idag, och idag pluggade jag till matteprovet jag har imorn. hehehhe. jag har köpt 3 nya fina gosiga pennor. och ett whitelinesmattebokcp! och ett par skooooooooor. mums. i helgeN ska jag kanske åka pulka med min klass, se nya harry PppppPP filmen, adventsfika/baka/gosa med gamla 9mi, PLUGGA TYSKA TILLS JAG DÖR, och lite andra läxor, äta brunchee hemma hos hannah, OCH träffa clurr, simp och co! fussirull.
nu är jag så trött så att jag dör. ska duscha och sen dö!
puRiinamnam

du kan ingenting ta med dit du går

HEJ!
ni lever. jag med. (emd, heh) jag hatar lol, men detdär var lite lol.
TROJA-litebajseng-luncHHHHHHHH.-BLOOD DIAMOND-hepptyska+Türkisch für Anfänger. DET VA OK i skolaN idag. väldichill. imorn börjar jag med världens bästa ämne <33<333<3<398379<3 musik. med bengt. can't wait. på torsdag har jag ekonomiprov. nästan lika kul som det låter! och på fredag sista matte-a provet. kanske ännu lite roligare. hippitipp.
nu ska jag dö. fast på ett glatt sätt.
häromdagen när jag väntade på trean från skolan satt det en tant på bussbänken. hon var ond. jag bara vet det. på bilden kanske hon ser oskylig och söt ut men hon var verkligen GALEN. hon stirrade och hade sig.
galet.


en smaskig köttkorv på ica. gott kan man tro.

köttsubstans

tjafan.
hela helgen lång har spenderats på offans landställe, tillsammans med henne & jops.
gos, var det. vi tjockade, kolla på juno, vandrade ute i kylan i typ en halvtimme då joppe han dö i vattnet 2 gånger & offan besteg berg, spelat underground världens bästa spel, upptäckt köttsubstans, pluggat 1 hundradel av vad vi (jag) borde gjort, skrattat åt joppes döda fot, bastat hahaha, sjungit failmunksång, ahhhhhhhhhhhhh typ. lite sånt. nU ska jag faktiskt göra den sista engelskaläxan som jag ligger efter i! wiiie. hade typ 4 olika engläxor som skulle vart inlämnat sen några veckor tillbaka, har nu betat av dom mer eller mindre. bara 1 more to go! sen ska jag kika på min gulllllllliga älsklingstyskaläxa. mums.
sen ska jag hitta en vattenkanna att dö i!

mmmra.

send to me

fin helg. gos me jops på fredagen. håkan på med koffe på lördagen. salem med anna på söndagen.
himlahimla bra killar. galet. (och tjejer, hehe)
åh. jag längtar så fruktansvärt till sommaren. eller egentligen längtar jag mest till 2013 nångång. när jag är mer eller mindre fri. mmmmm. finns så mycket jag vill göra typ. tills dess får jag försöka överleva plugget med liknande sådana här fina helger. det är konstigt egentligen, vad lite ord och toner kan göra.
annars så, hmm. veckorna går ganska fort. för fort när de är mindre pluggkatastrofala och för långsamma när detta inträffar. attans. det är synd att jag inte gör läxorna i tid, lämnar in dom rätt dag och sånt. jag tror det hade varit väldigt värt. kunna subtrahera lite ångest. hade inte varit fel. fast ah. det funkar ändå. så hysteriskt är det ju inte. bara jag som tycker synd om mig själv. vänta bara till tvåan. hahhah. tycker det är taskigt av min samhällslärare att HELA tiden tjata om att matte b är GALET mycket svårare än matte a. vad har han med det att göra liksom? visst, första gången var okej, även fast det inte var någon nyhet. men nu är det verkligen bara jobbigt och ångestframkallande.
nu ska jag ta igen lite gamla engelskaläxor! eller, det ser iallafall bra ut att skriva. även fast det inte kommer genomföras.
toppitopp.

  

amalia rullgardins hoppbulles satans högra hands lillebrors systerdotter kräktes över hela sätet

åh HEJ!
jag vet inte riktigt vad som hände. lochness typ åt upp mig. och hela världen vart cp, som den ioförsig alltid varit men nu på något annorlunda sätt typ. helT galet. meningen är inte att ni alltid ska förstå vad jag säger.
så gråt inte. eller så gör ni det. har hört att gråta ut är ganska fett. najs.
det kliar hursomhelst på mina kinder. detta för att jag idag, som de flesta andra dagar träffat min kära vän Hampus, som är en katt på typ 8 bast? kommer inte ihåg. förlåt anna, vet att jag frågade för typ 3 dagar sen.
Hampus och jag försöker iallafall med något vi kallar "kärlek på distans". detta fungerar någorlunda bra. ibland får någon av oss attacker och orkar inte bry oss om min trista allergi som alltid ska komma fram och visa sig. ett mindre sånt anfall utlöste iallafall hampis idag. han kastade sitt huvud mot min kind och strök det med hans söta nos. efter cirkus 2 minuter, möjligtvis mindre så blev min kind rödflammig och började klia.

åh. jag vill så gärna berätta mer om hampus. och om min fina helg. som var fin.
men jag insåg precis hur trött jag är. och att jag ska upp 20 över 6 imorgon. och att jag inte börjat på tyskaglosorna till imorn. ovärt kan man tänka då, men nerå. tyska en sen tisdagkväll - that's how I like it!
pussirullan

the curious incident of the dog in the night time

hej. slutade 11.10 idag. chill.
spenderade hela eftermiddagen med&hos anna. med undantaget när vi gick på promenad till Riddarholmen. (kallt men mysigt) vi pluggade tillomed lite, senare. sen vare diskantrep och efter det halva kören kvaaaaaar. fick skjuts hem av mor och vi handla på maxi påvägen hem. mycket intressant och händelserik dag med andra ord. just nu sitter jag ock knåpar ihop lite typ stödord, eller nåt iallafall, har någonslags engelska redovisning imorn på en bok jag läst. ska egentligen skriva typ en sida(?) om två citat också. men det kommer jag nog inte palla..
imorn ska jag träffa joppe. på lördag ere håkan & på söndag salem. aaaaaaaaaaaaaaaaah. gosgosbäst.
nu ska jag kasta mig tillbaka till min intressanta bok.
hejhopp.

bl.a. dessa snea vackra bilder togs idag.
  

pyro

hej jordens alla cpn.
idag har mitt humör skiftat form såhär:
1. trött men ganska glad.
2. galen, lite opepp, men ändå pepp
3. seg
4. irriterad men lite glad
5. trött och sur
6. ångestfylld upp till tänderna
7. gladgladglad och lättad
8. glad men återigen liite ångestfylld (men inte alls lika mycket)

orsaker:
1. hade precis gått upp och var tvungen att hinna äta frulle, klä på mig oCH fixa matsäck innan jag skulle gå till tåget. jobbigt.
2. åkte med anna, anna, erik och emma till globen. på tunnelbanan ramlade jag (först ramlade jeggan på mig) två gånger. eller egentligen hela tiden. först i en hel skock med människor så att alla dog. och sen la jag mig i brygga över två säten och kastade mig upp igen. opepp på repet men pepp på energin jag fick av mina bebisar.
3. seg för att repet började segt.
4. irriterad för att det bara blev segare men ändå glad liksom
5. ville bara hem efter jag repat i 7 timmar. det va så SJUUUKT segt. och onödigt.
6. påväg hem och hade ångest för dagens piano och allt plugg.
7. efter pianot som gick braaa, det va tillomed kul! jag blev gladgladglad.
8. fortfarande glad men återigen lite ångest efter att ha kollat lite lätt på svenskan. (har prov på tisdag och kommer inte hinna plugga i helgen typ bläöö)
DÄR HAR NI DET! så liksom.

såhär börjar ett kapitel i min svenskabok.

i like.

nice titlar.

dom ba dog.

kameleont

ibland älskar jag mig själv.
typ precis när jag insett att klockan är halv elva och jag inte gjort ett skit vettigt sen jag kom hem. varken pluggat eller övat piano. bara ätit och suttit framför dethär cpet.
mums.

frank

får man inte lite damp när det ringer några riktiga små cp nummer till ens mobil och man antingen inte vågar svara eller har missat samtalet? det får jag.
som nu till exempel. så ringde liksom 0150488216 till mig. asså hur cp kan det bli liksom? numret e så cp att det inte ens FINNS på eniro. jag blev rädd och vågade inte svara.
imorn ere heldag på den gigantiska golfbollen. eller inte påPÅ liksom. vi ska faktiskt hålla oss inuti den. trotellerej. hmm, jag saknar typ forum lite. ångestfyllda forum typ <33<3<3<333 heheh. spasm. och så saknar jag 9m. hela cpGREJEN liksom. och offan liksom, när träffade jg henne senast? GALET? och typ ah. massa andra små cpfigurer. ojojojOJ. imorn har jag piano. mummmmmmmmmmmma. gissa vad jag inte har gjort? hahahha. kul. idag har jag däremot varit hemma hos ejeby med börg. vi åt tjockt. sånt man gör med dom typ. gotttttt. gos. sen traskade jag och börg till slussen. och mina fötter dog typ 3 gånger och sen ytterligare typ 4 ggr påväg hem från tåget..
är inte frank typ ett ganska sött namn ändå? först hatar man det typ. men sen så ba, nä. det är rätt gulli!
nu ska jag dö.
av ångest. heheheh.
loVe UUUUUUUUUUUUU.
cpcpcpcppcpc.
jag älskare.


cry when you get older

oj. hela världen ÄR verkligen ett cp!
hahahha. men det har jag ioförsig vetat hela tiden.
HEJ VILMA. (min nya läsare) ha inga förhoppningar nu ba. för ibland är hela världen verkligen ett cp, och jag är ju där mitt i nånstans. alla fattar.
asså OJ vad jag saknar popaganda. herre va rob Yn va bra. gaaaagh.
idag. var första dagen efter höstlovet. hejja. först var jag otag. helt enkelt för att jag e otroligt pluggtrött. ingen kul sysselsättning kan man tycka. men jaaaaa. hmm. på svenskan såg vi på troja och erik lekte svår. engelskan var hemskt trist en gick förvånandsvärt fort. och rasten imellan såg jag att jag BLÖDDE igenom mina leggins (nej inte lite gosig mens) utan ett cutsår jag lyckades skapa igår med rakhyveln och lite brått igår, på mitt ben iallafall. heh. så då gick jag till skolsyster och fick ett brutalt stort plåster. geografin var lite läskig, för tor e lite weird. och sen hade jag tyska. som jag kommit på att jag faktiskt mer eller mindre trivs med. asså bengt bonde e ju rolig och jag börjar typ gilla min tyskagrupp? hahaha. aja. fast jag hade HYSTERISK huvudvärk. blä.
förresten, är det inte ganska charmigt att jag har "Ett glatt humör är mer än pengar" under min fb-profilbild? hahhahah. kom på det igår. att jag hade det där alltså. när jag sa det till min syster (efter att ha sjungit på låten) så skrattade hon åt mig. jag undrar varför.

astråkig bild nu i efterhand ser jag. pallanteeeee. det ska stå "min söta mångfärgade bula".. och man ser inte ens färgerna för att allt det röda överröstar. aja. hejp.

everything you've said and done

om 44 (43 med dethär) inlägg har det gjorts 1000 inlägg i denna blogg. det är ganska mycket.
annars: hej.
idag har jag ätit pannkakor hos mormor, köpt ett par fina leggins & örhängen på jc, vandrat runt lite i affärer, fast mest inne på ica, varit nere vid vattnet och sen blivit rädd för att bli uppäten av älgar - iomed mörkret som föll liksom och lite annat bajs.
ikväll chillar jag gALET på baksidan av sverige när mina vänner fekkar sönder (c00lt begrepp-varning) på framsidan! men jag gillart. ahrå.
imorn borde jag plugga. men detta kommer nog inte hända. jag ska nog in till staden och kanske säga hejjjjjj till jessssie. mumma. jag hade tänkt skriva fett mycket grejer i dethär inlägget tror jag, men nu kan jag bara inte komma på va det va.
aja. heppopappo.

för cirkus 3 timmar befann jag mig vid denna plats.
  

hard sun

hej.
nu har jag: åkt bil i sex timmar och sovit minst tre av dessa, lyssnat på massa bra musik, äntligen kommit fram till landet, ganska direkt traskat ner till min kusin och gosat med albin, hjälpt mina otekniska föräldrar med internet och teven, vågat mig in på toan igen efter att ha hittat en GIGANTISK skalbagge (som det senare visade sig vara stendöd), velat lägga mig på gräset och titta upp på molnen men ångrat mig när jag upptäckte hur blött det var, velat ta en promenad men ångrat mig när mamma sa att det kanske är dumt att gå när det börjar bli mörkt med tanke på älgarna och så, ätit köttbullemiddag hos mormor, åkt tio meter i en bil med min kusin som snart är körkortsägare,  kikat in på facebook och återigen träffats av den otroliga tristheten man upptäcker där, lyssnat på mera musik, fått höra gossip om kungafamiljen, fått höra två tråkiga saker om två snälla människor, snorat ihjäl mig typ. ah ungefär det.
men ah snoret liksom. det tar ALDRIG SLUT. helt seriöst snöt jag mig MINST 20 gånger på mindre än typ 3 minuter. galet var det. och nyser gör jag också. och så kliar det lite misstänksamt i ögonen. (nej jag får bara inte var allergisk mot hundar oCkså, fitta)
ajaaaaaaaa. JAG E GLA iallafall. fruktansvärt trött, fastän jag inte gjort annat än sovit idag..
snart ska jag pallra mig ner till min kusin och kolla på skräckfilmer, och lite mildare sådana.

här är två vackra mobiltagna bilder av gamla bilder från mormor. den första: min syrra, kusin & jag påväg till beachen. den andra: jag, syster, kusin o syster i båten återigen påväg till någon strand.
 

do you wanna

h3j.
ny header. kom precis på att jag verkligen inte gillar den längre. attans.
men nu har jag inte tid att göra en ny. aja. den får duga. det är ändå jul snart liksom. då blire nytt kanske.
idag fikade jag me joppe, hannah, august och offan på tidemans. sen trippade jag o jops till bengans och köpte skivor. och jag köpte ytterligare en skiva i min ensamhet på forum senare. NU måste jag verkligen packa, heh. åker till landet halv åtta imorn bitti. HEJJJJJJJJJJ liksom. men det e najs. då kommer man fram typ 2 liksom. och då har man nästan en hel dag kvar. mumma. ni vet vad som gäller. bil i 6 timmar=sms och RULIGA mms är uppskattade. så ah. det är bara å KÖRA. heh. pussssssssssirulllll.
hejhopp!

bitska lilla piraya

två jobbiga "smärtor" i benen:

ett: när man har växtverk och det känns som att benen typ SKRIKER. för att det liksom gör så ont men det ändå inte gör hysTEriskt ont. utan att det mest är jobbigt typ. ah. fruktansvärt jobbigt äre. och det blir extra jobbigt eftersom man har växtverk när man är typ 6-12 (man kanske har innan också men det har jag inge minne av, har lite minnesluckor från den tiden liksom, heh, kul) och då är man ju allmänt jobbig liksom, och tycker extra mycket synd om sig själv om man har ont någonstans.

två: när man är trött i benen efter en hel dag med mycket stående och gående typ. lite som växtverk, eller typ nästan exakt likadant ioförsig. fruktansvärt jobbigt också.
fast det är nästan jobbigare när man är tvungen att gå, SAMTIDIGT som man lider av detta. då mår man verkligen psykiskt dåligt. möjligtvis i lite mildare drag än när man typ är döende, men ni fattar.

två "ytliga" jobbiga smärtor i benen:

ett: när man har skurit sig med rakhyveln, (av misstag alltså, inte för att man är självmordsbenägen och försöker ta sitt liv genom att skala benen) det gör så CP ont! hur litet man än skär sig så sticker det som fan när man sen måste hälla vatten på såret. usch. jobbig grej.

två: när man skrapar sig på benen genom att klumpigt ramla på asfalten, med hjälp av en cykel eller bara lyckas göra det endå. fast det händer inte så mycket nuförtiden. mest för några år sedan liksom. eller egentligen var dom såren lite "coola" heh, fast om man fick grus i dom gjorde det så jäkla ont. men när det läkt och var en sårskorpa istället så varom lite respekt ändå.

jagvet att jag precis använde "ändå" &  "endå" i samma, nej inte mening, men i samma stycke. och anledningen är helt enkelt för att jag hatar ordet och aldrig vet hur jag ska stava det.


alla är högt över staden

hej cpn!
jag smakade nyss på en rågfraspuff. den smakade EXAKT som knäckebröd.
trist tycker jag. som trodde jag funnit min nya fantasta, mättande, goda, NYTTIGA  nya frulle. men ne. så var icke fallet. istället får jag fortsätta med mina gamla kellogs red berries, som lär innehålla typ 98" socker. mmmme like.
annars har dagen spenderats hos joppe. eller snarare eftermiddagen och kvällen, typ. vi gjorde pannkakor, och målade, och lite sånt bajs. gosgos.
jag har verkligen inget intressant å säga.
imorn ska jag fika me några filurer. och på torsdag åker jag till landet.
hejdå.

söt tjej.
 

going on

hejjjjj.
måndagskvällen spenderades hemma hos hedda, tillsammans med henne, offan och vanja.
vi kollade på en cp halloweenfilm, åt massa tjocka grejer. men även en hel del gurka.
katten på bilden är heddas katt vilma. som är lite creepy. hon e lite cp liksom. men söt, och snäll trodde jag, ända tills hon bet mig.. heh. hon är iallafall en likadan ras som åke. fast MYCCCCCCCCCCCKET smalare. åke är verkligen ett fläskberg i jämförelse. hhhah. men trots detta tror jag ändå att jag föredrar åke. för han e gosigt tjock. vilma va ioförsig himla söt liksom. men ah. det va gos iallafall. (:
idag ska jag träffa joppe. vi ska förmodligen göra pannkakor. gott.
hepp.


  

RSS 2.0